100%erevos187 έγραψε:οπως τα λεει ο φιλος Μητσος τι ανχωνεστε απο τώρα, τουλαχιστον φετος εχουμε παρει και χαφ. περιση με Σβααμπ και Τσιγγαρα ειμασταν
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Μακάρι ο Κουαλιάτα να είναι η νέα εσωτερική μεταφραφή όπως πέρσι ο Μουργκ...το θέμα που πρέπει να κλείσει άμεσα είναι του Μειτέ ή όποιου άλλου χαφ επιλέξουν καθώς είναι κομβικός για το σύστημα Λουτσέσκου...θα προτιμούσα το Μίσιτς καθώς δεν θα χρειαστεί μεγάλο χρόνο προσαρμιγής και ταιριάζει πολύ με Καμαρά
joshua έγραψε:Νομιζω οτι απλα μας χρησιμοποιει και νομιζω οτι και εμεις το εχουμε καταλαβει...
Συμφωνώ
Ίσως να τον αδικώ επειδή δε μου αρέσουν τα μουτρα του και δε θέλω να έρθει
Πλέον στην ΠΑΕ είναι πολύ ώριμοι και έμπειροι στο θέμα επιθετικού. Δεν είναι δυνατόν να πέσουν στην ίδια παγίδα. Για να επιμένουν τόσο πολύ και να κάνουν επίσημα πρόταση και να το βγάζουν τόσο στα ΜΜΕ δεν βγάζει νόημα να πάνε σε επικοινωνιακή ήτα ξανά με το ίδιο ακριβώς τρόπο στο θέμα επιθετικού. Κάτι ξέρουν που δεν το ξέρουμε εμείς.
Αν ήταν έτσι θα συνέχιζαν να μιλάνε και με Μεητε. Φέτος ξέρουν τι τους γίνεται ώστε να τους χρησιμοποιήσει κάποιος ποδοσφαιριστής φέτος μου δείξανε ότι δεν μασάνε από τέτοια.
Αν ήταν έτσι θα συνέχιζαν να μιλάνε και με Μεητε. Φέτος ξέρουν τι τους γίνεται ώστε να τους χρησιμοποιήσει κάποιος ποδοσφαιριστής φέτος μου δείξανε ότι δεν μασάνε από τέτοια.
Καλά...κανένας σοβαρός δεν ζητάει έγγραφη την οποιαδήποτε πρόταση.
Αν συμφωνήσει γίνονται οι διαδικασίες για τα προσύμφωνα.
Ή οι 24 γράφουν μαλακίες ( αν και νομίζω ότι και αυτή την μεταγραφή την χειρίζεται ο Ζήσης...με ότι σημαίνει αυτό)
Ή ο τύπος θέλει να πάρει την πρόταση και να βγεί στο σεργιάνι
Αν συμφωνήσει γίνονται οι διαδικασίες για τα προσύμφωνα.
Ή οι 24 γράφουν μαλακίες ( αν και νομίζω ότι και αυτή την μεταγραφή την χειρίζεται ο Ζήσης...με ότι σημαίνει αυτό)
Ή ο τύπος θέλει να πάρει την πρόταση και να βγεί στο σεργιάνι
Στην δουλειά μου, μου ζήτησαν να γράψω ακριβώς το ίδιο πράγμα, μιά επίσημησ πρόταση με όλες τις λεπτομέρειες και υπογραφές, κάτι που συνήθως δέν κάνουμε μετά από συνεντεύξεις. Απλά στέλνουμε μιά προσφορά με email. Φυσικά, αν σου ζητήσουν κάτι τέτοιο και ο υποψήφιος είναι αξιόλογος είναι σχεδόν υποχρέωση να προσκομιστεί. Θα έλεγα ένας στους 100 ζητάει κάτι τόσο επίσημο. Στη δική μου την περίπτωση ο υποψήφιος πήρε την επίσημη προσφορά και βγήκε στην γύρα ζητώντας μεγαλύτερο μισθό από άλλους εργοδότες. Φυσικά ποτέ δεν απάντησε στην προσφορά μας.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Δηλαδη δεν μπορει να πει ο Μπρεθγουειτ «ο ΠΑΟΚ μου προτεινε 2 μυρια» πχ; Δεν θα τον πιστευαν; Επρεπε να το εχει εγγραφως; Στα τοπικα ισως. Στο επιπεδο του αποκλειεται.
Η πρόταση δεν είναι απλά ένα συμβόλαιο με μισθό. Έχει πολλά άλλα μέσα. Αυτά όμως είναι μέρος της δεύτερης φάσης μιάς διαπραγμάτευσης. Δηλαδή υπάρχει καταρχήν συμφωνία και μετά πάμε στις λεπτομέρειες, μπόνους κλπ κλπ.aivas19 έγραψε:Δηλαδη δεν μπορει να πει ο Μπρεθγουειτ «ο ΠΑΟΚ μου προτεινε 2 μυρια» πχ; Δεν θα τον πιστευαν; Επρεπε να το εχει εγγραφως; Στα τοπικα ισως. Στο επιπεδο του αποκλειεται.
- Σουριναμέζος
Δεν πειράζει καλύτερα έτσι, αν βγει στην γύρα με την πρόταση θα πάρουμε χαμπάρι μια ώρα αρχύτερα ότι δεν εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να έρθει, οπότε θα αποσύρουμε την πρόταση και θα πάμε παρακάτω
Είναι αδύνατο να προβλέψεις αν το θέλει για να βγεί στη γύρα ή για να καταλάβει τί του προτείνει ο ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει οτι η ομάδα συνήθως αναγκάζεται να προσκομίσει μιά επίσημη προσφορά...
Επίσης την επίσημη πρόταση πολλές φορές την ζητάει ο εκπρόσωπος του παίχτη γιατί θέλει να έχει όλες τις λεπτομέρειες πριν πάρει τον παίχτη και μπει στο αεροπλάνο γιατί μετά από κοντά για λεπτομέρειες μπορεί να χαλάσει η μεταγραφή. Εκεί αναγράφονται τα πάντα λεπτομερώς επίσημα όχι λέω έλα και μετά σου λέω από κοντά άλλα ή α ξέρεις τον μάνατζερ σου το ποσοστό του δεν το πληρώνω εγώ πχ κτλ. Ενας σοβαρός παίχτης με ένα σοβαρό γραφείο δεν πάει έτσι κάπου αν δεν διαβάσει τα πάντα γραπτώς να ξέρει τι θα υπογραφεί.
- Montrealiotis
Ίσως είναι απλά κακογραμμένη η είδηση ώς συνήθως. Μιλάμε για άτομα που απλά δεν ξέρουν να γράφουν.
- Σουριναμέζος
Αν απαντάς σε μένα, δεν λέω ότι χρειάζεται να προβλέψουμε κάτι. Ας του δώσουν την πρόταση και ας δούμε τι θα κάνει. Δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι να χάσουμε. Αν βγει στην γύρα θα μαθευτεί δεν είναι εύκολο να το κάνει με μυστικότηταMagpies4 έγραψε:Είναι αδύνατο να προβλέψεις αν το θέλει για να βγεί στη γύρα ή για να καταλάβει τί του προτείνει ο ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει οτι η ομάδα συνήθως αναγκάζεται να προσκομίσει μιά επίσημη προσφορά...
Σουριναμέζος έγραψε:Αν απαντάς σε μένα, δεν λέω ότι χρειάζεται να προβλέψουμε κάτι. Ας του δώσουν την πρόταση και ας δούμε τι θα κάνει. Δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι να χάσουμε. Αν βγει στην γύρα θα μαθευτεί δεν είναι εύκολο να το κάνει με μυστικότηταMagpies4 έγραψε:Είναι αδύνατο να προβλέψεις αν το θέλει για να βγεί στη γύρα ή για να καταλάβει τί του προτείνει ο ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει οτι η ομάδα συνήθως αναγκάζεται να προσκομίσει μιά επίσημη προσφορά...
Ναί αυτό ακριβώς λέω. Αυτό γίνεται συνήθως στην πράξη. Αν καποιος σου ζητήσει επίσημο έγγραφο ή τον αγνοείς και πάς για τον επόμενο, ή ξοδεύεις τον πολύτιμο χρόνο σου να τα προσκομίσεις γιατί πραγματικά ενδιαφέρεσαι να τον προσλάβεις.