Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Το paok24 λέει ότι ο Μπρειθγουειτ ζήτησε γραπτή την πρόταση μας ώστε να απαντήσει, και την ετοιμάζουν Μαράκι και Ιβάν.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
οπως τα λεει ο φιλος Μητσος τι ανχωνεστε απο τώρα, τουλαχιστον φετος εχουμε παρει και χαφ. περιση με Σβααμπ και Τσιγγαρα ειμασταν
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Αντε να δουμε τι αλλο θα διαβασουμε...Ο Μπρέθγουεϊτ καλείται πλέον να πάρει την απόφαση για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, έχοντας στα χέρια του εδώ και καιρό και την πρόταση από τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει σήμερα το PAOK24, το ενδιαφέρον του Δικεφάλου του Βορρά για τον Δανό επιθετικό πήρε και πιο επίσημη μορφή.
Και αυτό γιατί η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζήτησε από τους «ασπρόμαυρους» αποτυπωμένη την πρόταση που έχουν καταθέσει και σε επίσημο έγγραφο.
Το συγκεκριμένο σκέλος έχει αναλάβει η Μαρία Γκοντσάρεβα, και η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη για να δώσει την τελική έγκριση.
Η εξέλιξη αυτή σίγουρα δεν μπορεί να προδικάσει τίποτα σχετικά με την τελική απόφαση που θα λάβει ο Μπρέθγουεϊτ, ωστόσο σίγουρα αποτελεί ένα βήμα προς τα εμπρός σε σχέση με τα όσα έχουν προηγηθεί το προηγούμενο διάστημα και την αναμονή που υπάρχει έως σήμερα.
Σκεψου τι θα εχουν δει τα ματια του με τις αγοροπωλησιες ακινητων για να ζηταει καθαρογραμμενη την προταση
Προς ΠΑΕ ΠΑΟΚ...βαλτε σε ψιλλα γραμματα στο τελος της σελιδας οτι αν δεν βαλει 40+ γκολ θα παρει το 50% της αμοιβης. Αν και φαινεται τσακαλος..θα μας τσακωσει
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Ευχομαι να κάνω λάθος, αλλά αυτό εδώ άρχισε να θυμίζει ... Τζιοβίνκο.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Νομιζω οτι απλα μας χρησιμοποιει και νομιζω οτι και εμεις το εχουμε καταλαβει...
- Montrealiotis
- Δημοσιεύσεις: 4534
- Εγγραφή: Κυρ 19 Απρ 2020, 20:20
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Όταν ζητάς επισημά γραπτή πρόταση πάει να πει ότι έχεις συμφωνήσει στην προφορική αλλιώς δεν την ζητάς εκτός αν θες να την δείξεις κάπου και να την χρησιμοποιήσεις να πεις δες εμένα μου δίνουν αυτοί αυτά εσύ πόσα θα μου δώσεις αλλά δεν νομίζω αν μιλάνε τόσο καιρό να μην ξέρουν οι δύο πλευρές τι θέλει ο καθένας. Θεωρώ ότι μπορεί να είναι και η πρώτη μεταγραφή αν όντως πάει επίσημα γραπτή πρόταση.
O Otele παίζει στην ίδια ομάδα με τον Ελ Καντουρί σίγουρα πήρανε συστάσεις και από εκεί.
O Otele παίζει στην ίδια ομάδα με τον Ελ Καντουρί σίγουρα πήρανε συστάσεις και από εκεί.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Αυτό που γράφεις έχει μια δόση λογικής. Σίγουρα κάποιοι μπορεί να έρθουν τον Αύγουστο.Mitsospaoki4 έγραψε:Πάμε άλλη μια φορά.
Κάθε χρόνο βλέπουμε τους καλούς παίχτες να έρχονται Ελλάδα από Αρχές Αυγούστου και μετά. Οι μόνες περιπτώσεις να έρθει κάποιος νωρίτερα είναι να πληρώσεις υπεραξία, κάτι που δεν πρόκειται να κάνουμε ( έτσι φαίνεται τουλάχιστον).
Κατ' εμέ όμως είναι προτιμότερο οι 2-3 παίκτες που ψάχνεις να έρθουν από τώρα (έστω και με μια λογική υπεραξία), ώστε να κάνουν προετοιμασία και να ενσωματωθούν γρηγορότερα στην ομάδα.
Και υπάρχει η ευρώπη. Τον 2ο προκριματικό τον περνάμε εύκολα με το υπάρχον ρόστερ. Στον 3ο θα εξαρτιόμαστε από τις διαθέσεις της κλήρωσης ? Δεν πρέπει να ισχυροποιηθούμε ?
- loukas karadimos
- Δημοσιεύσεις: 1409
- Εγγραφή: Τετ 22 Ιαν 2014, 00:52
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Τι έγινε ρε
Ο κουαλιατας φαίνεται να παστελωνει αβέρτα στις προπονήσεις
Λέτε με χούμε κάνα θαύμα ?

Ο κουαλιατας φαίνεται να παστελωνει αβέρτα στις προπονήσεις
Λέτε με χούμε κάνα θαύμα ?



-
- Δημοσιεύσεις: 2217
- Εγγραφή: Δευ 05 Ιουν 2023, 12:10
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Τον είδα και εγω, έδωσε πολλά πλάνα ο σκηνοθέτης με ενέργειες του κουαλιατα από την προπόνηση και άρχισα να αγχώνομαι 

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Αυτο να ακουσω σε χρονια Τσαμπιονς Λιγκ και θα τα εχω ακουσει ολα....
Κουαλιατα εσωτερικη μεταγραφη...
Κουαλιατα εσωτερικη μεταγραφη...
- Montrealiotis
- Δημοσιεύσεις: 4534
- Εγγραφή: Κυρ 19 Απρ 2020, 20:20
-
- Δημοσιεύσεις: 1431
- Εγγραφή: Σάβ 02 Ιούλ 2016, 11:13
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Κάτσε να κάνει κανα χατ τρικ με Εγνατία ο Αντρε Ρικάρντο να δούμε για πότε αρχίζουν οι κωλοτούμπες...
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Λένα για τον Παρτιζάνο Aleksandar JOVANOVIC. Δεν σημαίνει ότι θα πουλήσουμε το Κοταρσκι τώρα αλλά δεν είναι κακό να έχεις είδη τερματοφύλακα να τον έχεις δουλέψει και όταν έρθει πρόταση να είσαι έτοιμος. Πάντως αν έρθει μεγάλη πρόταση δεν πιστεύω ότι θα είναι από την Ιταλία αλλά από την Πρέμιερ.