95. Στέφανος Τζίμας
- Μπαρκαρούτσος
Re: 95. Στέφανος Τζίμας
Δανεικός στη Νυρεμβέργη ο Τζίμας
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Στέφανου Τζίμα στη Νυρεμβέργη μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-25.
Στις αρχές του 2023, «ανέβηκε» στην ανδρική ομάδα για προπονήσεις και τέσσερις μέρες αφότου έκλεισε τα 17 του χρόνια, στις 10.01.23, πάτησε το χορτάρι της Τούμπας στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με την Καλαμάτα. Έκτοτε ο Τζίμας αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια με τη φανέλα του Δικεφάλου. σημειώνοντας πέντε γκολ και μία ασίστ, ενώ κέρδισε το πρώτο του πρωτάθλημα σε επαγγελματικό επίπεδο.
Πριν λίγες μέρες ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο μέχρι το 2028 κι αποφασίστηκε να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Νυρεμβέργη, προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να γεμίσει με εμπειρίες.
Στέφανε σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Γερμανία!
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Στέφανου Τζίμα στη Νυρεμβέργη μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-25.
Στις αρχές του 2023, «ανέβηκε» στην ανδρική ομάδα για προπονήσεις και τέσσερις μέρες αφότου έκλεισε τα 17 του χρόνια, στις 10.01.23, πάτησε το χορτάρι της Τούμπας στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με την Καλαμάτα. Έκτοτε ο Τζίμας αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια με τη φανέλα του Δικεφάλου. σημειώνοντας πέντε γκολ και μία ασίστ, ενώ κέρδισε το πρώτο του πρωτάθλημα σε επαγγελματικό επίπεδο.
Πριν λίγες μέρες ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο μέχρι το 2028 κι αποφασίστηκε να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Νυρεμβέργη, προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να γεμίσει με εμπειρίες.
Στέφανε σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Γερμανία!
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν έχω λόγια πλέον.
Με τιμά που το λες. Εσύ κάτσε να νομίζεις ότι όλοι οι αγώνες είναι ίδιοι και να περνιέσαι για έμπαλος και άσε με εμένα να αυτοαποκαλούμαι άμπαλος και να προσπαθώ να καταλάβω πέντε πράγματα στο ποδόσφαιρο.Λεμεσος4 έγραψε:Αναμενομενη η απαντηση σου.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ανάλογα τον αντίπαλο, τις καιρικές συνθήκες, το διακύβευμα του αγώνα και το λεπτό.
Μα δεν διαφωνω μαζι σου ουτε γιατι παρεξηγηθηκες καταλαβα. Ουτε αμπαλο σε ειπα ουτε εγω ειμαι εμπαλος

- Μπαρκαρούτσος
Με συγχωρείς για το απότομο ποστ μου. Απλώς πήρα το ποστ σου σαν "ειρωνικό".
+1926PoccoPicante έγραψε:Πραγματικά μια από της ποίο ώριμες αποφάσεις του οργανισμού, εξασφαλίσαμε σε ένα διαμάντι των ακαδημιών μας (με άγνωστο ταβάνι) ρόλο και λεπτά συμμετοχής σε ιστορικό club δεύτερης ταχύτητας στην β Γερμανίας, δεν στοχεύει άνοδο, δύσκολα θα κινδυνεύσει και γενικά φέτος θα παίξει ποδόσφαιρο χωρίς άγχος και όλα αυτά υπό την οδηγίες ενός από τούς μεγαλύτερους σκόρερ που έχει δεί το άθλημα
Η υψηλή ρήτρα με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το 25-26(μαζί με το σέντερ φορ πού θα έρθει φέτος)θα είναι η βάση της επίθεσης μας
Υγ τουλάχιστον 12 γκολ σε περίπου 1500 λεπτά θα τα βάλει στο ρελαντί φέτος
Υγ2Τα παιδιά γίνονται άντρες μόνο μακριά από το σπίτι τούς,
Καμια σχεση. Μα για ποιο πραγμα να ειρωνευτω; Το οτι αναλογα με τις περιστασεις μπορει να παιξει ο ενας ή ο αλλος; Ευτυχως που πηραμε το πρωταθλημα και ειμαστε ηρεμοιΜπαρκαρούτσος έγραψε:Με συγχωρείς για το απότομο ποστ μου. Απλώς πήρα το ποστ σου σαν "ειρωνικό".

- AlxNeapoli1
Με ποιο δικαιωμα εσβησες το σχολιο μου?Μπαρκαρούτσος έγραψε:Και πάμε στα δύσκολα, θέλαμε λίγο παραπάνω... Τζίμα φέτοςSpecial 4 έγραψε:Τι πας κ θυμασαι τωρα ?Shivaspace έγραψε:στην Νυρεμβέργη 'πέρασε' τελικά?
Που διαβαζαμε οτι δεν παιζει, γιατι εχει διαβασμα για τις Πανελλαδικες?
«Το άκουσα πολλές φορές αυτό, αλλά δεν με επηρέαζε. Είχα εμπιστοσύνη στον προπονητή μου, εκείνος ξέρει καλύτερα απ΄όλους. Και σέβομαι την κάθε του απόφαση. Εγώ είμαι εκεί για να βοηθήσω όποτε με χρειαστεί».
Άκουγα και εγώ πως έπρεπε να παίζω παραπάνω, αλλά ο προπονητής ξέρει καλύτερα απ΄όλους
(...)
Ο άνθρωπος είναι απίστευτος προπονητής. Με έχει βοηθήσει πολύ. Μικρά πράγματα που κάνουν την διαφορά. Κυρίως στην τακτική, δεν ήμουν καλός».
Ξέρει καλύτερα ο Special 4, o AlxNeapoli1, ο Μπαρκαρούτσος ή ο Lucescu;
- AlxNeapoli1
Δεν εισαι χαζος, μην το παιζεις. Οταν σε αναφερει καποιος κανεις σαν υστερικος να μην προκαλουμε αντιπαραθεσεις. Τωρα που με ανεφερες και σιγουρα θα επαιρνες απαντηση, θα κουνουσες το δαχτυλακι.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ θέλω.
- PAOK_Antarctica
Ήλπιζα ότι θα τον βλέπαμε περισσότερο φέτος.
Καλή σεζόν παικταρα και τα λέμε του χρόνου.
Οπωσδήποτε CF τώρα.
Καλή σεζόν παικταρα και τα λέμε του χρόνου.
Οπωσδήποτε CF τώρα.
- Μπαρκαρούτσος
AlxNeapoli1 έγραψε:Δεν εισαι χαζος, μην το παιζεις. Οταν σε αναφερει καποιος κανεις σαν υστερικος να μην προκαλουμε αντιπαραθεσεις. Τωρα που με ανεφερες και σιγουρα θα επαιρνες απαντηση, θα κουνουσες το δαχτυλακι.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ θέλω.
Έχεις παράδειγμα που κάνω σαν υστερικός;
Επίσης,
1. Ποιο σχόλιό σου έσβησα;
2. Έχω δικαίωμα να σβήνω όποιο σχόλιο κρίνω ότι αντιβαίνει στους κανόνες του φόρουμ.
Την φανελλα με το 9 πηρε στην Νυρεμβεργη.
Καλη σεζον παικταρα και του χρονου μαζι μας...
Καλη σεζον παικταρα και του χρονου μαζι μας...
- Shivaspace
- theodorsalonika
- AlxNeapoli1
Και καλα κανεις. Αλλα οταν παραβαινεις τους κανονισμους εσυ ειναι απλα καθημερινηΜπαρκαρούτσος έγραψε:AlxNeapoli1 έγραψε:Δεν εισαι χαζος, μην το παιζεις. Οταν σε αναφερει καποιος κανεις σαν υστερικος να μην προκαλουμε αντιπαραθεσεις. Τωρα που με ανεφερες και σιγουρα θα επαιρνες απαντηση, θα κουνουσες το δαχτυλακι.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ θέλω.
Έχεις παράδειγμα που κάνω σαν υστερικός;
Επίσης,
1. Ποιο σχόλιό σου έσβησα;
2. Έχω δικαίωμα να σβήνω όποιο σχόλιο κρίνω ότι αντιβαίνει στους κανόνες του φόρουμ.
- Μπαρκαρούτσος
Δεν με εκπλήσσεις καθόλου. Ρωτάω κάτι πολύ απλό και δεν παίρνω καμία απάντηση.
Προχωράμε.
Προχωράμε.
- AlxNeapoli1