Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- kritikos44
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Πραγματικά προτιμώ Misic αν γίνεται
Ένα χρόνο νεότερος και από ότι φάνηκε με διάθεση και όρεξη να παίξει ξανά στον μεγάλο ΠΑΟΚ
Λίγο πιο γρήγορος, όχι τόσο δυνατός αλλά καλύτερος τεχνίτης και σκοράρει
Επίσης καλύτερο σουτ και κάθετη πάσα και δεν νομίζω ότι υστερεί σε κουβάλημα μπάλας ή αμυντικά καθήκοντα σε σχέση με τον Μειτέ
Με τον Καμαρά δίπλα του θα φτιάξουν πολύ καλό κέντρο
Και το κυριότερο θα αποκατασταθεί και το λάθος που δεν τον κρατήσαμε τότε
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ένα χρόνο νεότερος και από ότι φάνηκε με διάθεση και όρεξη να παίξει ξανά στον μεγάλο ΠΑΟΚ
Λίγο πιο γρήγορος, όχι τόσο δυνατός αλλά καλύτερος τεχνίτης και σκοράρει
Επίσης καλύτερο σουτ και κάθετη πάσα και δεν νομίζω ότι υστερεί σε κουβάλημα μπάλας ή αμυντικά καθήκοντα σε σχέση με τον Μειτέ
Με τον Καμαρά δίπλα του θα φτιάξουν πολύ καλό κέντρο
Και το κυριότερο θα αποκατασταθεί και το λάθος που δεν τον κρατήσαμε τότε
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σέβομαι τον Μέιτε και τον ευχαριστώ ότι κι αν αποφασίσει. Εκανε τον ΠΑΟΚ μας πρωταθλητή και έγινε μπαμπάς πολλών αλλόθρησκων. Από εκεί και πέρα για εμένα ο Μίσιτς είναι το καλύτερο χαφ μετά τον Pablo Garcia που έχω δει στον ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ
NAImbison έγραψε:Μόνο εγώ βλέπω δίπλα στον 1.82 Καμαρά το ΠΑΟΚτσάκι Μάρκος Αντόνιο?
- sourmenetes
- Moderator
Συμφωνώ!Blackgr4 έγραψε:Αν δεν μείνει ο Μεϊτέ, σόρυ μάγκες αλλά μισή χαρά είναι η συμφωνία με τον Καμαρά. Μπορεί και μικρότερη.
Ο Μεϊτέ ήταν ο καλύτερος χαφ μας εδώ και χρόνια. Ξεκίνησε μέτρια, αλλά μόλις κούμπωσε έκανε παπάδες.
Δεν είναι τόσο πολύ εύκολο να αντικατασταθεί από οποιονδήποτε άλλο, χώρια που πάλι πας για να φτιάξεις νέο κέντρο σχεδόν από μηδέν.
Εκτός από αυτά, ο Λουτσέσκου ζήτησε ΠΡΏΤΑ ΑΠ' ΌΛΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΤΡΙΏΝ. Μεϊτέ, Κεντζιόρα, Σβαμπ.
Μετά τα υπόλοιπα.
Αλλά αν ζητάει 2 μυρια ο μειτε ας πάει στην Αραβία.
Λέω αν.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Daskalos_4
Διορθωση, στον ΠΑΟΚ θα εχει 3 εκ μεχρι το 2026.VfB v2 έγραψε:Στην μπενφίκα θα έχει εγγυημένα 3.4 εκ μέχρι το 2026 και στον ΠΑΟΚ θα είχε 4.5εκ μέχρι το 2027. Δεν μιλάμε οτι πάμε να τον κλέψουμε κιολας.Magpies4 έγραψε:Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Ίσως να μην θέλει να ρίξει το συμβόλαιό του από τα 1.7 που ήταν να παίρνει με την Μπενφίκα.
Μα κανεις δεν κραζει την ομαδα. Μια χαρα το παει. Στον Μειτε τα χωνουμε. Η στον μανατζερ του.Minority4 έγραψε:Πάντως ένα απο τα σημερινά συμπεράσματα είναι, πως μόνο όταν βγαίνει μια μαζική διαρροή υπάρχει μια γενικότερη πληροφόρηση, την οποία φυσικά κάθε ένας ρεπορτερ ξεχωριστά την ορίζει ως ρεπορταζ.
Τι α κανς...
Γελάει ο κόσμος.
Οσον αφορά τον Καμαρά, η διαπραγματευτική πολιτική της ομάδας απέδωσε.
Κάτι ανάλογα πιθανό να γίνει με Μειτε και Κεντζιόρα, γι'αυτό μην προτρέχετε να κράξετε.
- ΑποστόληςΑ
Εφόσον η Benfica δεν τον θέλει το συμβόλαιό του με αυτήν δεν έχει ουσιαστική σημασία. Κάπου αλλού θα πάει, είναι σίγουρο. Ο ΠΑΟΚ του προσφέρει μεγάλη ευκαιρία να δείξει ότι δεν είναι παρωχημένος και να μεγαλώσει το βιογραφικό του.Daskalos_4 έγραψε:Διορθωση, στον ΠΑΟΚ θα εχει 3 εκ μεχρι το 2026.VfB v2 έγραψε:Στην μπενφίκα θα έχει εγγυημένα 3.4 εκ μέχρι το 2026 και στον ΠΑΟΚ θα είχε 4.5εκ μέχρι το 2027. Δεν μιλάμε οτι πάμε να τον κλέψουμε κιολας.Magpies4 έγραψε:Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Ίσως να μην θέλει να ρίξει το συμβόλαιό του από τα 1.7 που ήταν να παίρνει με την Μπενφίκα.
-
Leonardo10
Ο τζιομπανογλου στο sport24 λεει πως έχουμε συμφωνήσει με τον κεντζιορα αλλά του χρωστάει λεφτά η ντιναμο. Για αυτό ζητάει λεφτά η ντιναμο για να του δώσει τα χρωστούμενα λογικά. Αν ο κεντζιορα δεν τα ζητήσει όλα και πάρει αυτά τα επιπλέον 200κ που του δίνει ο ΠΑΟΚ θα μείνει λογικα
Κανείς δεν κράζει την ομάδα. Εγώ μίλησα για μισή χαρά, γιατί πρώτον θεωρώ πως ο παίκτης απέδωσε και δεύτερον γιατί όσο λιγότερες αλλαγές κάνεις στην ενδεκάδα σου, τόσο πιο σύντομα είσαι έτοιμος.
Φυσικά και μπορεί να βρεθεί καλύτερος. Φυσικά μπορεί και σε ένα χρόνο να λέμε "έλα μωρέ ποιος Μεϊτέ".
Τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο αξιολογώ και μου ψιλό κόβεται η χαρά που πήραμε τον Καμαρά.
Φυσικά και μπορεί να βρεθεί καλύτερος. Φυσικά μπορεί και σε ένα χρόνο να λέμε "έλα μωρέ ποιος Μεϊτέ".
Τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο αξιολογώ και μου ψιλό κόβεται η χαρά που πήραμε τον Καμαρά.
- ΑποστόληςΑ
Δεν έχει νόημα αυτό που γράφεις. Αν του χρωστάει λεφτά η Δυναμό δεν θα εμφανιζόταν ξαφνικά στο προσκήνιο.Leonardo10 έγραψε:Ο τζιομπανογλου στο sport24 λεει πως έχουμε συμφωνήσει με τον κεντζιορα αλλά του χρωστάει λεφτά η ντιναμο. Για αυτό ζητάει λεφτά η ντιναμο για να του δώσει τα χρωστούμενα λογικά. Αν ο κεντζιορα δεν τα ζητήσει όλα και πάρει αυτά τα επιπλέον 200κ που του δίνει ο ΠΑΟΚ θα μείνει λογικα
Ο Μεϊτέ είναι διακοπές και την επικοινωνία την έχουν αναλάβει οι μάνατζερ του. Αυτοί θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό για τον πελάτη τους. Αν ο Μεϊτέ τους έχει ενημερώσει πως θέλει ΠΑΟΚ, όταν ο ΠΑΟΚ θέσει τελεσίγραφο θα λήξει και το θέμα. Αν ισχύει πως ο Μεϊτέ μίλησε με ΠΑΟΚ και είπε πως θέλει να μείνει εδώ, πιστεύω πως το θέμα είναι τυπικό.
Καλό που έκλεισε Θυμιάνης, ας παίρνουν σειρά Τσιφτσής και Λιάβας, να κλείνουν σιγά - σιγά οι εκκρεμότητες.
Όσο για Σαμάτα που λένε κάποιοι συνοπαδοί, ο Τανζανός ήρθε για βασικό σέντερ φορ. Κατέληξε δεύτερο φορ, να κάνει τα ρεπά του Μπράντον. Ο λόγος που βάλαμε τόσα γκολ, και για τις επιτυχίες της ομάδας δεν ήταν ο Σαμάτα, ήταν η υπέρβαση που έκανε ο Μπράντον. Καλώς τον χρησιμοποίησε ο Ραζβάν, καθώς αυτόν είχε. Ο Σαμάτα δεν κορόιδεψε, ήταν τίμιος και έδωσε ότι μπορούσε, απλά αυτό δεν είναι αρκετό. Το γεγονός πως πρώτο πράγμα που ζήτησε ο Λούτσι ήταν χαφ και φορ, μάλλον δηλώνει πως δεν έμεινε ικανοποιημένος.
Καλό που έκλεισε Θυμιάνης, ας παίρνουν σειρά Τσιφτσής και Λιάβας, να κλείνουν σιγά - σιγά οι εκκρεμότητες.
Όσο για Σαμάτα που λένε κάποιοι συνοπαδοί, ο Τανζανός ήρθε για βασικό σέντερ φορ. Κατέληξε δεύτερο φορ, να κάνει τα ρεπά του Μπράντον. Ο λόγος που βάλαμε τόσα γκολ, και για τις επιτυχίες της ομάδας δεν ήταν ο Σαμάτα, ήταν η υπέρβαση που έκανε ο Μπράντον. Καλώς τον χρησιμοποίησε ο Ραζβάν, καθώς αυτόν είχε. Ο Σαμάτα δεν κορόιδεψε, ήταν τίμιος και έδωσε ότι μπορούσε, απλά αυτό δεν είναι αρκετό. Το γεγονός πως πρώτο πράγμα που ζήτησε ο Λούτσι ήταν χαφ και φορ, μάλλον δηλώνει πως δεν έμεινε ικανοποιημένος.
-
Daskalos_4
Γιατι να τα χωσουμε στον παιχτη ρε σεις; Ουτε μας χρωσταει ουτε του χρωσταμε. Εξαλλου ολοκληρος Βιερινια αξιωνε μεγαλυτερο συμβολαιο απο αυτο που του προσφερε η ομαδα το 2020. Ο Μειτε μας πειραζει που για την ωρα ειναι ακομα ενας μισθοφορος (με την καλη εννοια);nunies4 έγραψε:Μα κανεις δεν κραζει την ομαδα. Μια χαρα το παει. Στον Μειτε τα χωνουμε. Η στον μανατζερ του.Minority4 έγραψε:Πάντως ένα απο τα σημερινά συμπεράσματα είναι, πως μόνο όταν βγαίνει μια μαζική διαρροή υπάρχει μια γενικότερη πληροφόρηση, την οποία φυσικά κάθε ένας ρεπορτερ ξεχωριστά την ορίζει ως ρεπορταζ.
Τι α κανς...
Γελάει ο κόσμος.
Οσον αφορά τον Καμαρά, η διαπραγματευτική πολιτική της ομάδας απέδωσε.
Κάτι ανάλογα πιθανό να γίνει με Μειτε και Κεντζιόρα, γι'αυτό μην προτρέχετε να κράξετε.
Σιγουρα ο καθενας κοιταζει το συμφερον του...αλλα ασε και εμας να κραξουμε καποιον οσο δεν κλεινει..Minority4 έγραψε:Κανέναν δεν χρειάζεται να κράξουμε αν δεν τελεσιδικήσει κάτι.
Αφού λοιπόν ξεκινήσαμε και αυτή τη μεταγραφική περίοδο με ενδεχόμενα εγκλήματα και άλλα ωραία που συνηθίζουμε να γράφουμε στρέφοντας το χέρι μας προς τους άσχετους της διοίκησης, εγώ απλά απολαμβάνω μια ομάδα που φαίνεται να έχει σχεδιάσει ένα πλήρες μεταγραφικό πλάνο, με συγκεκριμένες στοχεύσεις, deadline, εναλλακτικές, χωρίς να εκβιάζεται από κανέναν και βγάζοντας μια κυριαρχική στάση.
Ελπίζω μόνο να καταλάβει και ο τελευταίος ΠΑΟΚτσής ή μη, πως το καράβι δεν είναι ακυβέρνητο, η ομάδα μπορεί να διοικείται και εξ αποστάσεως μια χαρά (θυμάμαι ακόμα κάτι δακρύβρεχτα περί κλειστών φώτων στη σουίτα κλπ στα πλαίσια του πριονίσματος), και δεν είναι όλα τα στελέχη για πέταμα.
υγ Για τους παίχτες που για τους χ ψ λόγους, δεν θα επιβιβαστούν στο τρένο για το όνειρο, είμαι σίγουρος ότι η απάντηση θα είναι ισάξια και πιθανόν και καλύτερη.
Ελπίζω μόνο να καταλάβει και ο τελευταίος ΠΑΟΚτσής ή μη, πως το καράβι δεν είναι ακυβέρνητο, η ομάδα μπορεί να διοικείται και εξ αποστάσεως μια χαρά (θυμάμαι ακόμα κάτι δακρύβρεχτα περί κλειστών φώτων στη σουίτα κλπ στα πλαίσια του πριονίσματος), και δεν είναι όλα τα στελέχη για πέταμα.
υγ Για τους παίχτες που για τους χ ψ λόγους, δεν θα επιβιβαστούν στο τρένο για το όνειρο, είμαι σίγουρος ότι η απάντηση θα είναι ισάξια και πιθανόν και καλύτερη.