Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
panpangr77

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από panpangr77 »

cartman έγραψε:Τα προηγούμενα χρόνια πάντως ακούγαμε για Τζολη, ακούγαμε για Κουτσια, Λυρατζη, Κωσταντελια, Τζιμα. Τώρα δεν ακούμε για κανένα παιδί από τις ακαδημίες. Στέρεψε το πηγάδι;

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απο τον ΠΑΟΚ Β μέχρι την Κ15 έχει πολυ πράμα .
Demir

Δημοσίευση από Demir »

cartman έγραψε:Τα προηγούμενα χρόνια πάντως ακούγαμε για Τζολη, ακούγαμε για Κουτσια, Λυρατζη, Κωσταντελια, Τζιμα. Τώρα δεν ακούμε για κανένα παιδί από τις ακαδημίες. Στέρεψε το πηγάδι;

τζιμας... δεν γινεται καθε χρονο να βγαινει παικτης.. πιο κατω σε 1-2 χρονια κατι θα ερθει αλλα αμεσα δεν βλεπω φως..
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Demir έγραψε:

τζιμας... δεν γινεται καθε χρονο να βγαινει παικτης.. πιο κατω σε 1-2 χρονια κατι θα ερθει αλλα αμεσα δεν βλεπω φως..
καθολου δεν στερεψε, πλεον δεν ειναι ταλεντα παιζουν στην Β ομαδα και ερχονται...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

xrisitsapa έγραψε:Το πρώτο βήμα για να σταματήσει ο ΠΑΟΚ να συμπεριφέρεται σαν μικροαστός είναι να σταμάτησει ο κόσμος του να συμπεριφέρεται σαν τέτοιος. Έτσι θα αναγκάσει και τον ιδιοκτήτη του να ακολουθήσει.
Εδώ θα διαφωνήσω.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Κάτι σε ηλικία 16-17 δεν βλέπω να ξεχωρίζει πλυν του Μύθου.
Σε μεγαλύτερες ηλικίες 19-20-21 υπάρχουν οι Δαρελας,Γκούμας,Σνάουτσνερ και Σπυράκος .
Ίσως και ο Παναγιωτου (22 πλέον).
Αλλά κάτι σαν τον Ντελια και τον Κουλιε δεν νομίζω πως υπάρχει.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Blackgr4 έγραψε:Εν τω μεταξύ το έχετε παρά γαμήσει με τον Πέλκα και όλα αυτά βασιζόμενοι επάνω στο post του makispaspartou, που είπε πως ζήτησε πολλά και ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να τα δώσει.

Καμία επαφή με τη πραγματικότητα. Καμία όμως.

Υπάρχει κάποιος, που για τους δικούς του λόγους, δεν ήθελε να γυρίσει ο Πέλκας στην ομάδα. Η συζήτηση (η επίσημη, αυτή στο πρώτο μεταγραφικό meeting πριν φύγει ο Λουτσέσκου) άνοιξε για τον Πέλκα και έκλεισε μέσα σε 1 λεπτό.

Το έγραψε χθες και ο λογαριασμός paok_fans_gate4 στο insta. Τυχαία το είδα και δεν τον γνωρίζω, ούτε ξέρω αν γενικά λέει αλήθειες, το συγκεκριμένο πράγμα όμως το γνωρίζω εδώ και 15-20 μέρες.

Και εγώ δεν τον ήθελα πίσω, δεν θα κάτσω όμως να τον προσβάλω και να του χρεώνω μαλακίες λες και δεν έδωσε πράγματα στην ομάδα. Κάπου φτάνει. Έκλεισε δεν θα έρθει πάμε παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Σας χαίρομαι ρε μπαγάσες. 19 μέρες μετά από μια εκπληκτική χρονιά και βρίσκετε τη δύναμη να κράζετε ό,τι κινείται εντός ΠΑΟΚ. Δε θέλω να μπω σε λογομαχία με κάποιον. Δημοκρατία έχουμε. Αλλά ρε παλικάρια μια παράκληση. Οπαδοί είμαστε για να απολαμβάνουμε την ομαδάρα μας. Όχι λογιστές, μάνατζερ και μέλη της διοίκησης. Κάλμα λίγο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Cruyff έγραψε:Όταν η Brugge ένα μεγάλο selling club δίνει για τον Ντέλια 10,11 εκ . ,τα περισσότερα που έχει δώσει στην ιστορία της . Όταν η Salzburg ακόμα μεγαλύτερο selling club δίνει 17 εκ , τα περισσότερα που έχει δώσει στην ιστορία της .
Φανταστείτε τι ακριβώς βλέπουν στον Ντέλια και εμείς είμαστε έτοιμοι να πουλήσουμε και να δικαιολογήσουμε μια πώληση . Θα στεναχωρηθώ αν φύγει , πιστεύω ότι θα είναι λάθος αλλά δεν είναι δική μου απόφαση .
Εμένα πάντως με προβληματίζει που δεν έχουν κάνει κρούση ομάδες από μεγάλα πρωταθλήματα: Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, έστω και Πορτογαλία.
Raja

Δημοσίευση από Raja »

Εχει κανει αναλυτικο ποστ ο κυριος Αποστόλης στο τοπικ της Β' ομαδας.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Είναι πιο πιστευτο δηλαδή να αφήσουμε να εννοηθεί ότι δε γύρισε ο Πελκας για χατίρι του αρχηγού.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

PAOKevolution έγραψε:Σας χαίρομαι ρε μπαγάσες. 19 μέρες μετά από μια εκπληκτική χρονιά και βρίσκετε τη δύναμη να κράζετε ό,τι κινείται εντός ΠΑΟΚ. Δε θέλω να μπω σε λογομαχία με κάποιον. Δημοκρατία έχουμε. Αλλά ρε παλικάρια μια παράκληση. Οπαδοί είμαστε για να απολαμβάνουμε την ομαδάρα μας. Όχι λογιστές, μάνατζερ και μέλη της διοίκησης. Κάλμα λίγο.
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PAOK_antifa4

Δημοσίευση από PAOK_antifa4 »

o Μαξ Σνάουτσνερ θεωρητικά του χρόνου πρέπει να τον παρουμε στην προετοιμασία (λόγω θέσης πιστεύω θέλει να "αντρεψει" λίγο ακόμα) που ειναι κατα τη γνώμη μου φοβερό μποξ του μπουξ χαφ και ισως ο σμυρλής και ο φίλων. και φυσικά μετά ερχεται ο Μύθου. υπαρχει μέλλον, αλλά και στατιστικά να το δεις 1-2 τη χρονιά είναι υπεραισιοδοξη προοπτική. Μην ξεχνάμε οτι ο Τζίμας ανέβηκε νωριτερα από το λογικό περασμα λόγω αναγκης (δεν ειχαμε φορ περυσι για να συμπληρωθει αριθμητικα η προπονηση και το τζουνιορ θαυμα μας ειναι καταπληκτικός). το γεγονός οτι οι ακαδημίες σηκώνουν κούπες σταθερά ειναι δειγμα της ποιοτητας και του παιδομαζώματος που κανουμε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντα ημουν δεκτικος στις πωλησεις,απαραιτητη συνθηκη επιβιωσης για μια ομαδα δευτεροτριτης ταχυτητας στο συγχρονο ευρωπαικο ποδοσφαιρο. Αυτο που με αγχωνει και νομιζω πως αυτο ειναι που αγχωνει και τους περισσοτερους και οχι αυτη καθαυτη η πιθανη πωληση Ντελια ειναι το πως θα επενδυθουν τα χρηματα,τι παικτες και ποτε θα τους φερουμε. Απο τα μεχρι τωρα ονομα που εχουν ακουστει καλα μου ακουγεται χωρις να με τρελαινει ο Λιβαγια,δεν μου αρεσει ο Δανος,καλος ο Καμαρα πολλα τα λεφτα του συμβολαιου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 07 Ιουν 2024, 09:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Αν παντως Δευτέρα έχουμε Μειτε, Καμαρα , Τσιφτση , Λιαβα , Θυμιανη , Δεκαρι (μακαρι κατι καλυτερο απο Χαρτελ) και τελη της επομενης εβδομαδας ενα φορ (Λιβαγια , ελπιζω οχι ο Μπρεθ) τοτε εγω θα ειμαι πολυ ικανοποιημενος..
Με δεδομενο να παμε ετσι στα προκριματικα και να μην χασουμε αλλο βασικο ποδοσφαιριστη μας
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Το πρώτο βήμα για να σταματήσει ο ΠΑΟΚ να συμπεριφέρεται σαν μικροαστός είναι να σταμάτησει ο κόσμος του να συμπεριφέρεται σαν τέτοιος. Έτσι θα αναγκάσει και τον ιδιοκτήτη του να ακολουθήσει.
Εδώ θα διαφωνήσω.
δε θα ηθελες τετοιες εικονες οπαδων/μεγαλοαστων στη θ4 ?
Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”