Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
-
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Black ειναι ο ένας από τους 2 που έχεις ακούσει;Blackgr4 έγραψε:Nikos Toskitsis:
Ο Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ είναι ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ για τη θέση του φορ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπααααα ανανεώνει τελικά και θεωρώ ότι αυτό θα είναι και το μεγάλο λάθος του γαύρου και το τρωτό του σημείο την νέα σεζόν...AlxNeapoli1 έγραψε:Ο Τζολακης ειναι ελευθερος by the way
ισως ο χαρτελ ταιριαζει στα μικρα ματς στο 8 με καμαρα διπλα αλλα σε δυσκολα ματς παιξει και στο δεκα ?
Ο δανός πάντως πιο πολύ αντιμπραντον είναι κ όχι αντισαματτα.
Εργάτης μέσα στο γήπεδο
Μπορεί να παίξει παντού στην επίθεση κ στον κόσμο του λουτσεσκου που οι φορ του μάξιμουμ αγωνίζονται 70 λεπτά κι , θεωρεί ότι μπορεί να δώσει ότι και ο Ισπανός από πλευρά πίεσης αλλά με πολύ μεγαλύτερη ποιότητα επιθετικά
Εργάτης μέσα στο γήπεδο
Μπορεί να παίξει παντού στην επίθεση κ στον κόσμο του λουτσεσκου που οι φορ του μάξιμουμ αγωνίζονται 70 λεπτά κι , θεωρεί ότι μπορεί να δώσει ότι και ο Ισπανός από πλευρά πίεσης αλλά με πολύ μεγαλύτερη ποιότητα επιθετικά
-
Από Πορτογαλία αυτός ο σέντερ φορ μένει ελεύθερος με καλά νούμερα
https://www.transfermarkt.co.uk/hector- ... ler/273738
https://www.transfermarkt.co.uk/hector- ... ler/273738
-
Equalizer έγραψε:
Αλλά πιστεύω ότι δεν είναι σωστός. Η ομάδα χρειάζεται ΚΑΙ εκτελεστή. Δεν θέλεις να βασιστείς σε τέτοιον; Οκ. Αλλά να έχεις τουλάχιστον κάποιον.
Αποψη μου
Σκέτος εκτελεστής τύπου Πριγιοβιτς ποτέ δεν μου αρεζε και πιστεύω ούτε στον προπονητή μας αρέσει
Όλα αυτά που θέλει ο προπονητής + καλή εκτέλεση κοστίζει πάνω από 30M
- Kabamaru11
Hartel και Braithwaite παντως ειναι παικτες που παιζουν αψογα το επιθετικο τρανζισιον του Λουτσε,ξερει οτι στο Ch L δεν θα παιξουμε κυριαρχικο ποδοσφαιρο,ξερει οτι χρειαζομαστε κ τρεξιματα στο κεντρο (Καμαρα).
Αν ο προπονητης θελει αλλο ενα φορ σαν τον Μπραντον,στην θεση του Σαματτα,τοτε καλως να τον παρουμε.
Ειπαμε,εχει αποκτησει το δικαιωμα να χτισει την ομαδα,οπως θελει ο ιδιος.
Εγω αραζω κ το απολαμβανω,ξερω οτι θα δουλεψει την ομαδα στο 100%.
Αν ο προπονητης θελει αλλο ενα φορ σαν τον Μπραντον,στην θεση του Σαματτα,τοτε καλως να τον παρουμε.
Ειπαμε,εχει αποκτησει το δικαιωμα να χτισει την ομαδα,οπως θελει ο ιδιος.
Εγω αραζω κ το απολαμβανω,ξερω οτι θα δουλεψει την ομαδα στο 100%.
- navigator11
Σταθερά, και σε περιόδους μαύρης πλερέζας, όπως πέρσυ τέτοια εποχή, και φάσεις ακρατης ευφορίας, όπως τώρα, ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι στοιχειωδώς ψύχραιμος. Γνώμη μου, μην καίτε πολύ πολύ εγκεφαλικά κύτταρα με όλα όσα ακούτε και διαβάζετε. Συνεχίστε να απολαμβάνετε το πρωτάθλημα που σήκωσε η ΠΑΟΚάρα και είναι σίγουρο πως όλα θα τα μάθουμε στην ώρα τους. Η παρουσία, η ενεργότατη παρουσία της οικογένειας του Ιβάν είναι Η Μεγαλύτερη Μεταγραφή. Συνεχίζει να είναι, για να το θέσω πιο ορθά. Χαλαρά λοιπόν. Ο μέγας στόχος έχει τεθεί και είναι βέβαιο ότι θα χυθεί αίμα για να επιτευχθεί.
Όχι και μάλιστα δεν έχει καμία σχέση αυτός που έμαθα εγώ πριν μια βδομάδα, σε σχέση με αυτόν. Εννοώ σε χαρακτηριστικά.sourmenetes έγραψε:Black ειναι ο ένας από τους 2 που έχεις ακούσει;Blackgr4 έγραψε:Nikos Toskitsis:
Ο Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ είναι ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ για τη θέση του φορ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πιο ψηλός, πιο νέος, όχι τόσο διάσημος, χωρίς παρουσία σε μεγάλα πρωταθλήματα.
- FreeWatcher
Χαμός γίνεται 
Βρε ΦΟΡ θα πάρουμε?
Πάει 6ος χρόνος κ ακόμα περιμένω...
Ας ελπίσουμε ο 33χρονος να υπολογίζεται για την 3αδα από πίσω...

Βρε ΦΟΡ θα πάρουμε?
Πάει 6ος χρόνος κ ακόμα περιμένω...
Ας ελπίσουμε ο 33χρονος να υπολογίζεται για την 3αδα από πίσω...
μπουντου τσαλγατιδης δινουν το ονομα του χαρτελ την τελευταια ωρα εντονα ενω ο κολκας ειπε οχι . πρωτη φορα αρδ κολλητοι της παε διαφωνουν τοσο
παντως μπουντου εχει πεσει μεσα στο παρελθον
παντως μπουντου εχει πεσει μεσα στο παρελθον
Τον Μπρεϊθγουέιτ δεν τον έχω δει πολύ. Με βάση τα χαρακτηριστικά του, λίγο που τον έψαξα τη τελευταία ώρα, μου φαίνεται μία πολύ πιο βελτιωμένη εκδοχή του Μπράντον.
Προσωπικά ήλπιζα να έρθει κάποιος που θα μπορεί να παίξει και με πλάτη, θα κατεβάζει μπάλες όταν δεν θα μπορούμε να χτίσουμε επίθεση από πίσω και θα απειλεί από ψηλά όταν χρειάζεται. Στοιχεία που δεν είχαμε καθόλου φέτος.
Προσωπικά ήλπιζα να έρθει κάποιος που θα μπορεί να παίξει και με πλάτη, θα κατεβάζει μπάλες όταν δεν θα μπορούμε να χτίσουμε επίθεση από πίσω και θα απειλεί από ψηλά όταν χρειάζεται. Στοιχεία που δεν είχαμε καθόλου φέτος.
-
Αυτός ο χάρτελ είναι κάτι σαν ελ καντουρι. Μπορεί να παίξει από 8ρι έως 10ρι και αριστερό εξτρεμ. Γρήγορος με πολύ καλά πόδια. Πολύ καλά σουτ από μέση απόσταση
Βγάλανε οι Πολωνοί θέμα Erik Esposito
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk