Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
vasgias

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από vasgias »

Leonardo10 έγραψε:@Vasgias τι γράφεις ρε παλικάρι μου; Τι σαματα λες. Παιχταρα είναι ο τυπος απλά είναι
τρελος και είναι 33, μόνο που έβαλες τον σαματα από δίπλα του γελάει ο κόσμος
Παλικάρι μου Σαμάταρος μέχρι να σβήσει ο ήλιος τι δεν καταλαβαίνεις;;;! :lol:

Άνευ πλάκας, προφανώς υπερβάλλω. Δεν μου γεμίζει καθόλου το μάτι άλλος ένας 33χρονος με περασμένα μεγαλεία. Παρόλα αυτά αν καταφέρει και έρθει μακάρι να κάνει παπάδες.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αυτή ήταν η πληροφορία μου , λίγο υπεραισιόδοξη μου είχε φανεί για αυτό δεν την έγραψα κατευθείαν.. πλέον και εφόσον έχουν γραφτεί και οι δυο το αναφέρω. Αυτούς τους δυο συν τις ανανεώσεις των τριών ζήτησε ο Λουτσε για την αρχή. Τώρα αν ο Βρύζας κινείται αλλου, αν όπως έγραψε και ο Ολλανδός κινούνται για Πορτογαλία ,αν άλλαξε κάτι δεν το έχω μαθει..
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

ΣΔΝΑ λεει και για Χαρτελ οτι το ψαχνουμε
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

makispaspartou έγραψε:Αυτή ήταν η πληροφορία μου , λίγο υπεραισιόδοξη μου είχε φανεί για αυτό δεν την έγραψα κατευθείαν.. πλέον και εφόσον έχουν γραφτεί και οι δυο το αναφέρω. Αυτούς τους δυο συν τις ανανεώσεις των τριών ζήτησε ο Λουτσε για την αρχή. Τώρα αν ο Βρύζας κινείται αλλου, αν όπως έγραψε και ο Ολλανδός κινούνται για Πορτογαλία ,αν άλλαξε κάτι δεν το έχω μαθει..
Ποιος είναι ο 2ος;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δύο δισεκατομμυριουχοι στην ίδια ομάδα δεν χωράνε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 04 Ιουν 2024, 21:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Τι πονοκέφαλος είναι αυτός την τελευταία ώρα

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
makispaspartou

Leonardo10 έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Αυτή ήταν η πληροφορία μου , λίγο υπεραισιόδοξη μου είχε φανεί για αυτό δεν την έγραψα κατευθείαν.. πλέον και εφόσον έχουν γραφτεί και οι δυο το αναφέρω. Αυτούς τους δυο συν τις ανανεώσεις των τριών ζήτησε ο Λουτσε για την αρχή. Τώρα αν ο Βρύζας κινείται αλλου, αν όπως έγραψε και ο Ολλανδός κινούνται για Πορτογαλία ,αν άλλαξε κάτι δεν το έχω μαθει..
Ποιος είναι ο 2ος;
Καμαρα και Λιβαγια
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ο Μπράντον αν δεν κάνω λάθος έπιασε τις συμμετοχές και το συμβόλαιο ανακοινώθηκε. Υπάρχει ο Τζήμας. Πως θα έρθουν και Μπρεθγουειτ και Λιβαγια;
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Αποχώρηση σαμάττα και δανεισμός Τζίμα; Λέω εγώ τώρα αν και ακραίο.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Η Μετροσπορτ έβγαλε ότι διαπραγματευομαστε με τον Χαρτελ

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
makispaspartou

Σημειωτέον Καμαρα και Λιβαγια είναι στόχοι και του τίγρη που νόμιζε θα πάρει πρωτάθλημα.
Δεν ξέρω για τον Δανο ίσως άλλαξε κάτι στην πορεία , ο σχεδιασμός ήταν οι ανανεώσεις , Λιβαγια και Καμαρα να κλείσουν πριν την έναρξη της προετοιμασίας και θα περιμέναμε Πελκα και Γιαννουλη τι θα κάνουν.
dev

Δημοσίευση από dev »

o χαρτελ που λεει η μπουντου τελικα ειναι δεκαρι η 8ρι ρε παιδια? φετος στον ΠΑΟΚ σε ποιανου την θεση θα επαιζε? ας πει καποιος που τον εχει δει σε ολοκληρα ματς?
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Δεν μπορει ενας mod να ανακτησει το συλλεκτικό ποστ του Πορκυ? Δεν εχει γραψει και πολλά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Τι καταιγίδα ονομάτων είναι αυτή την τελευταία ώρα...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τείνω να συμφωνησω με όσους παρομοιάζουν τον Μπρειθγουειτ με τον Σαματα, απλά όχι για τον λόγο που τους παρομοιαζουν

ΟΧΙ επειδή είναι ίδιου επιπέδου. Παρεμπιπτόντως το επίπεδο του Σαματα καθόλου κακο δεν είναι απλά δεν βγαίνει στο γκολ καν

Αλλά επειδή έχουν κοινά στοιχεία και βασικά εκεί είναι και η ένσταση: ούτε τον Σαματα ήθελα πέρυσι ούτε τον Γκαμπιαντινι

Επιμένει ο Λουτσεσκου καθώς θεωρεί ότι δικαιώθηκε πέρυσι με την πολύ παραγωγική σεζόν που είχε

Αλλά πιστεύω ότι δεν είναι σωστός. Η ομάδα χρειάζεται ΚΑΙ εκτελεστή. Δεν θέλεις να βασιστείς σε τέτοιον; Οκ. Αλλά να έχεις τουλάχιστον κάποιον.

Αποψη μου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”