Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Maezono Masakiyo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Timelord έγραψε:Μετά το άρθρο του sdna για exposito και ότι ψάχτηκε για Ελλάδα πάει το μυαλό μου ότι ίσως αυτόν εννοούσε ο priest όταν είπε γαι αριστεροποδαρο φορ

Εντάξει ο priest είπε και για παίκτες απο Ekstraklasa όχι απαραίτητα γηγενείς αλλα το πιθανότερο είναι να εμπνεύστηκε απο το"ποιον παίκτη θέλετε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ" ώπου το όνομα του συγκεκριμένου έχει γραφτεί 2-3 φορές.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε πλάκα κάνετε απογευματιάτικα,είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι ο ΠΑΟΚ θα δώσει ένα τόσο μεγάλο ραντεβού με την ιστορία του,με φορ τον Σαματά;
Αυτός βαριά βαριά, έτσι όπως είναι, μέχρι τη Δόξα κατωκοπιας παίζει και όχι βασικός.
Maezono Masakiyo

Το 2020 το έδωσε χωρίς καν φορ. Και γω πιστεύω ακράδαντα οτι θα αποκτηθεί φορ αλλα ας είμαστε προετοιμασμένοι για όλα.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Ψιλό συμφωνώ με τον soflodoras και γω δεν πιστεύω ότι θα αποκτηθεί φορ και σεντερμπακ αν δεν αποχωρήσουν οι Εκονγκ και Σαματα.Δαπανηθηκαν λεφτά και πρέπει με κάποιον τρόπο να τα φέρουν πίσω..

Από την άλλη σκέφτομαι, ότι πρέπει να μπει στο dna μας και η διοργάνωση του ch.l.
Έχουμε μπολιαστει τόσο πολύ με τον κονφερενς λιγκ που δεν ξέρω αν σαν οργανισμός μπορούμε να μπούμε στην νοοτροπία της μεγαλύτερης διοργάνωσης.

Μακάρι κάποια στιγμη η λειτουργία του συλλόγου και διοικητικά αλλά και αγωνιστικά να μοιάσει με την Κλαμπ Μπριζ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος markos4 την Τρί 04 Ιουν 2024, 17:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Psuxo_logos έγραψε:
soflodoras έγραψε:
Leonardo10 έγραψε: Θέλω παρα πολύ να εμφανιστείς όταν πάρουμε φορ. Ο ΠΑΟΚ έχει βγει στην αγορά για φορ με συμβόλαιο μέχρι και 1.7. Το μόνο φορ στην Ελλαδα που έχει μεγαλύτερο συμβόλαιο από αυτό είναι ο ελ αραμπι. Το ότι έχει βγει στην αγορά και δίνει 1.5 μυριο συμβόλαιο για χαφ από μόνο του λεει πολλά. Κοντός ψαλμός αλληλούια.
Απο το 2008 ειμαι ανελλιπως εδω. Ακομα κ αν εχω κανει λαθος, θα βγω κ θα το πω. Αν κ ποτε δεν κανεις λαθος αν στηριζεις τους παικτες που φορανε τον Δικεφαλο στο στηθος.

Οποτε σε αντιθεση με οσους καφενειακους εχουν την επαρση να κατασπαραζουν παικτες μας, δε χρειαστηκε κ πολλες φορες να βγω δαγκωνοντας τη γλωσσα μου.

Υγ. Τα νουμερα κ οι λεπτομεριες που αναφερεις εχουν προκυψει απο καποια επισημη πηγη ή προκυπτει απο τα ρεπορταζ του ενος κλικ;

Υγ1. Ο Σαματα δεν ειχε νουμερα. Καθολου. Αλλα δεν ειχε και ΚΑΘΟΛΟΥ προσπαθειες. Δεν ειμαι ο προπονητης να ξερω γιατι και πως συνεβη αυτο, αλλα ειμαι αισιοδοξος πως ο ρολος του ηταν τετοιος τακτικα που ισως δεν ηταν τα νουμερα το ζητουμενο. Αυτο θα φανει στην πορεια. Παντως χασογκολη δεν τον λες. Θα δειξει. Μεχρι τωρα, ο Λου εδειχνε να τον εμπιστευεται

Υγ2. Απαντηση προς προηγουμενο συνοπαδο. Το γραφω κ στο ποστ μου. Αν πουληθει ο Σαματα (ή φυγει ο Τζιμας), προφανως θα χρειαστουμε επιθετικο.
Συμφωνώ με όλα αλλά, συγνώμη κι ολας, χασογκολη τον λες.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Για ποιον λόγο τον λες χασογκολη;

Μόνο ένα αχαστο έχασε, στη Λαμία. Σε όλες τις άλλες απλές εύκολες ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, σκόραρε και μάλιστα δείχνοντας ψυχραιμία και καλή αντίληψη και τεχνική

Απλά όντως δεν πήρε καθόλου σουτ. Μα καθολου
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Psuxo_logos έγραψε:
soflodoras έγραψε:
Υγ1. Ο Σαματα δεν ειχε νουμερα. Καθολου. Αλλα δεν ειχε και ΚΑΘΟΛΟΥ προσπαθειες. Δεν ειμαι ο προπονητης να ξερω γιατι και πως συνεβη αυτο, αλλα ειμαι αισιοδοξος πως ο ρολος του ηταν τετοιος τακτικα που ισως δεν ηταν τα νουμερα το ζητουμενο. Αυτο θα φανει στην πορεια. Παντως χασογκολη δεν τον λες. Θα δειξει. Μεχρι τωρα, ο Λου εδειχνε να τον εμπιστευεται
Συμφωνώ με όλα αλλά, συγνώμη κι ολας, χασογκολη τον λες.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο Σαμάττα στο πρωτάθλημα είχε 2 γκολ με 2.22 xGoals. Συνεπώς το πρόβλημα του δεν ήταν ότι είναι χασογκόλης αλλά ότι αδυνατούσε να πάει σε τελικές προσπάθειες
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Maezono Masakiyo έγραψε:Το 2020 το έδωσε χωρίς καν φορ. Και γω πιστεύω ακράδαντα οτι θα αποκτηθεί φορ αλλα ας είμαστε προετοιμασμένοι για όλα.

Θεωρώ ότι από τα λάθη μας μαθαίνουμε, αν τα επαναλάβουμε,είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Το ότι οι πιθανότητες μας να μπούμε στον όμιλο είναι αυξημένες, όντας ισχυροί και στους τρεις γύρους, θα παίξει και αυτό σημαντικό ρόλο, στο πως θα κινηθούμε μεταγραφικά.
Maezono Masakiyo

Αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο+το οτι τώρα υπάρχει Λουτσέσκου. Μακάρι να μάθαμε.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Φορ θα ρθει είναι δεδομένο.

Χάφ και φορ θα είναι οι πρώτες κινήσεις καθώς είναι και οι πιο χτυπητές αδυναμίες του ρόστερ.

Εννοειται ότι όταν μιλάμε για έλευση χάφ μιλάμε με παράλληλη παραμονή του Μειτε.

Στόπερ δεν βλέπω στον ορίζοντα, σε αντίθεση με αυτό που νομίζουν οι περισσότεροι ο Ραζβαν τον θέλει τον Εκονγκ και τον πιστεύει. Τόσο σαν παίκτη όσο (κυρίως) σαν προσωπικότητα.

Γενικά μιλώντας επειδή τα παραδείγματα με τις κωλοτούμπες που έγιναν με Ντουγκλας και Κεντζιορα είναι πρόσφατα, κρατάτε μερικοί καλού κακού μικρό καλάθι. Φιλική συμβουλή..
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Θα είναι μεγάλη αυτοκτονία αν δεν πάρουμε επιθετικό και 8αρι. Ο Μάρκος Αντόνιο που προορίζονταν για βασικός έφυγε και ο Σαματά είναι ένα φιλότιμο πάλτο που εκτός του ότι δεν σκοράρει (δεν απειλεί καν) δεν μπορεί ούτε να πιέσει σωστά, για καμιά διεκδίκηση καλός είναι, αλλά ακόμα και ο Τσόλακ καλύτερος ήταν σε όλα.

Προσωπικά έχω βαρεθεί να ακούω ότι "πήραμε το πρωτάθλημα με τον Σαματά". Το πρωτάθλημα το πήραμε με τον Μπράντον - αυτός είναι ο βασικός επιθετικός, αυτός τράβηξε το κουπί όλη την σεζόν, αυτός έκανε γκολ-ασίστ στο Βικελίδης. Ο Σαματά τον ξεκούραζε κάποια 20λεπτα.

Αν θέλετε μετά την φετινή σεζόν να δώσουμε φανέλα βασικού στον Μπράντον να την πάρει σπίτι του οκ, εγώ λέω ότι είναι άδικο και σκληρό να περιμένουμε για τρίτη συνεχόμενη σεζόν να μας ξελασπώσει ο αναπληρωματικός μας επιθετικός των 400χιλ και ότι ο Λούτσε είναι προπονητής και όχι μάγος.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Πως θα βλεπατε τον Σαματα ως αριστερο εξτρεμ;
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ούτε σαν αριστερό εξτρέμ ,ούτε σαν φορ, ούτε σαν σέντερ μπακ. Φιλότιμος, αλλά πάρα πολύ λίγος. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα πάμε σε στόχο Ch. L. με τον Σαμάτα σε οποιαδήποτε θέση.
Πέραν του χαφ και φορ, και αριστερό εξτρέμ και δεξί στόπερ χρειαζόμαστε.
dalas10

Δημοσίευση από dalas10 »

Azrael έγραψε:Πως θα βλεπατε τον Σαματα ως αριστερο εξτρεμ;
Συγγνώμη φίλε μου με όλο τον σεβασμό αλλά έχεις δει τον παίχτη; τα θετικά και τα αρνητικά του; πως μπορεί αυτός ο παίχτης να παίξει στα άκρα όταν δεν έχει το ένα εναντίον ενός; δεν έχει τριπλά. Μόνο ξεπεταγμα γρήγορο. Η θέση του είναι καθαρά φορ η σε δυάδα φορ πάλι.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ας θυμίσω ότι το topic ονομάζεται "Μεταγραφές καλοκαιριού 2024".
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ας θυμίσω ότι το topic ονομάζεται "Μεταγραφές καλοκαιριού 2024".
Έντονα vibes μαμάς + ζακέτας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”