Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Οταν στο τοπικ των μεταγραφων του Ιανουαριου γραψαμε καποιοι για τον Τζολακη, πριν τον βαλει ο Μεντιλιμπαρ βασικο, η πλειονοτητα των σχολιων ηταν οτι δεν τον θελουμε γιατι εχει παιξει στο γαυρο
Τωρα πεταξε το πουλακι για τον Τζολακη
Οχι βρβαια οτι ο Τσιφτσης, π θα πάρουμε κ π ειναι ΠΑΟΚτσακι απο μικρο παιδακι, δεν ειναι καλος τερματοφυλακας για δευτερος
Τωρα πεταξε το πουλακι για τον Τζολακη
Οχι βρβαια οτι ο Τσιφτσης, π θα πάρουμε κ π ειναι ΠΑΟΚτσακι απο μικρο παιδακι, δεν ειναι καλος τερματοφυλακας για δευτερος
Εμένα πάντως εξακολουθεί να μην μου αρέσει. Κάτι στον τρόπο που κινείται και τοποθετείται με χαλάει. Δεν βλέπω την πλαστικότητα που πρέπει να έχει ένας γκολκίπερ.
Απλά θεωρώ ότι περνάει ένα απίστευτο φεγγάρι
Edit.... Δυστυχώς θεωρώ ότι εδώ που έφτασε το πράγμα θα μιλήσει ο κολος τους
Απλά θεωρώ ότι περνάει ένα απίστευτο φεγγάρι
Edit.... Δυστυχώς θεωρώ ότι εδώ που έφτασε το πράγμα θα μιλήσει ο κολος τους
gika θα διαφωνησω. Πολυ τσαπατσουλης μου φαινεται και με μετρια φυσικα προσοντα. Οι επεμβασεις του πιο πολυ συγκυριακες μου φαινονται και απορροια της νευρικοτητας τον παιχτων της φιορεντινα.
Γιατί τότε τι θα έκανες θα τον έπαιρνες μεσούσης της σεζόν?
Ο γάβρος το πήγε εκεί που ήθελε το ματς όντας καλύτερος τακτικά,με ελάχιστα αβίαστα λάθη ...σε αντίθεση με την Φιορεντίνα που τα κάνει όλα λαθος
Ο γάβρος το πήγε εκεί που ήθελε το ματς όντας καλύτερος τακτικά,με ελάχιστα αβίαστα λάθη ...σε αντίθεση με την Φιορεντίνα που τα κάνει όλα λαθος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 29 Μάιος 2024, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nunies4 έγραψε: Δυστυχώς θεωρώ ότι εδώ που έφτασε το πράγμα θα μιλήσει ο κολος τους
Φάε την γλώσσα σου..
- O Teleutaios Savourai
Πάντως 85 λεπτά δεν έχω καταλάβει τακτικά τι προσπαθεί να παίξει η Φιορεντίνα
Και οι δυο παιζουν το παιχνιδι «μην αφησεις τον αλλο να σου κλεψει την μπαλα, μπορεις ομως να την χασεις μονος σου»
Με το χέρι στην καρδιά... είστε σίγουροι ότι θέλετε να φύγει ο σαματτα???
- iremidynami 4+
Daskalos_4 έγραψε:Live streaming με ιταλικη περιγραφή και σώθηκα φιλε μου. Και ας μη καταλαβαινω γρι.iremidynami 4+ έγραψε:Ρε σεις,
Το βλεπω απο το μεγκα και εχω αηδιασει απο την περιγραφή του κατσαρου.
Καθε φορα αυτα τραβατε εσεις που εχετε νοβα;
Πως αντεχετε;
Λετε να ψηνονται οι Βιόλα για καμια ανταλλαγή Σαστρε με Ντοντο; Τι παιχτουρα ειναι αυτη;
Αληθεια, πόσο κοστιζει ο ντοντο;
Το ποιο αστείο είναι ότι εαν πας να προσεγγίσεις αυτά τα ταγάρια για μεταγραφή θα το παίξουν σνομπ και ποιος ΠΑΟΚ και ποια ελλάδα κλπ.
Το βλέπω απο γερμανικό και οι εκφωνητές έχουν κόψει φλέβα και μαζί τους και εγώ.
Το βλέπω απο γερμανικό και οι εκφωνητές έχουν κόψει φλέβα και μαζί τους και εγώ.
Ο φορ της φιορεντινα έχει να κερδίσει μονομαχία κάνα 20λεπτο