Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Ας περιμενουμε την καταληξη για να δουμε ποιο αρδακι θα πρωτοβρισουμε. Προσωπικα δεν το πιστευω
Εννοείτε ότι το καλύτερο σενάριο είναι να παραμείνει. Από εκεί και πέρα με 15 μπορείς να φέρεις 3 παικταράδες και να ξεχαστούν όλα η να πας σε αυτάρκεια και να γκρεμιστουν όλα. Πόσο πιο ΠΑΟΚ φάση.
- Dimitris_L4
Απλα εδω να πω οτι ο Χααλαντ πηγε στη Σαλτσμπουργκ με 8 μυρια κ μετα με 20 μπουντεσλιγκα..
ο Μανε με 4 κ μετα με 23 Αγγλια..
ο Σζομποσλαι δε σχολιαζω...
Εκει θελω να στηριξω αυτο που ειπα περι Σαλτσμπουργκ κ Λειψιας .
ο Μανε με 4 κ μετα με 23 Αγγλια..
ο Σζομποσλαι δε σχολιαζω...
Εκει θελω να στηριξω αυτο που ειπα περι Σαλτσμπουργκ κ Λειψιας .
Ούτε εγώ. Δεν μπορεί να είναι τόσο μπιπDillinger έγραψε:Ας περιμενουμε την καταληξη για να δουμε ποιο αρδακι θα πρωτοβρισουμε. Προσωπικα δεν το πιστευω
-
Δε μπορώ να φανταστώ, πως στην ΠΑΕ λειτουργούν κατά τέτοιο τρόπο
Δεν πουλάμε φέτος τον Κωνσταντέλια και τέλος
Αυτό βγείτε να πείτε
Επέκταση συμβολαίου με αμοιβή ανάλογη
Υ.Γ. Του Κουλεριακη το καταλαβαίνω
Για να εξελιχθεί ο Μιχαηλιδης, θέλει παιχνίδια
Δεν πουλάμε φέτος τον Κωνσταντέλια και τέλος
Αυτό βγείτε να πείτε
Επέκταση συμβολαίου με αμοιβή ανάλογη
Υ.Γ. Του Κουλεριακη το καταλαβαίνω
Για να εξελιχθεί ο Μιχαηλιδης, θέλει παιχνίδια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elvetos giatros την Τετ 29 Μάιος 2024, 15:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο ΠΑΟΚ πήρε θέση για Κωνσταντέλια
Πότε έγινε πρόταση, ποια ήταν η απάντηση
29-05-2024, 16:21
Ο ΠΑΟΚ διέψευσε τα δημοσιεύματα για νέα πρόταση της Σάλτζμπουργκ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Οι «ασπρόμαυροι» αναφέρουν πως η τελευταία φορά που δέχθηκαν κρούση για τον 21χρονο Βολιώτη μεσοεπιθετικό ήταν πριν από δυο εβδομάδες, με την απάντηση να είναι αρνητική. «Ηταν μια πρόταση που ήταν μακριά από τα «θέλω» μας» σχολίασαν χαρακτηριστικά.
Πηγή ΠΑΟΚ24
Πότε έγινε πρόταση, ποια ήταν η απάντηση
29-05-2024, 16:21
Ο ΠΑΟΚ διέψευσε τα δημοσιεύματα για νέα πρόταση της Σάλτζμπουργκ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Οι «ασπρόμαυροι» αναφέρουν πως η τελευταία φορά που δέχθηκαν κρούση για τον 21χρονο Βολιώτη μεσοεπιθετικό ήταν πριν από δυο εβδομάδες, με την απάντηση να είναι αρνητική. «Ηταν μια πρόταση που ήταν μακριά από τα «θέλω» μας» σχολίασαν χαρακτηριστικά.
Πηγή ΠΑΟΚ24
Αν δεν μπορέσουμε να πάρουμε τουλάχιστον 20 εκατομμύρια για το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει δει η χώρα τα τελευταία 50 χρόνια, είμαστε για κλάματα.
Όπως έγραψαν και πολύ συνοπαδοί, το brand Κωνσταντέλιας για τον ΠΑΟΚ είναι πολλά παραπάνω από χρήματα.
Αν δεν μπορείς να δελεάσεις αυτόν τον παίκτη να μείνει κόντρα σε ένα αυστριακό ενεργειακό πότο...
Επίσης, έχω κουραστεί να βλέπω μεταγραφικές ιστορίες να τελειώνουν στο άψε σβήσε όταν πουλάμε, αλλά όταν είναι να πάρουμε να γίνεται συνήθως σίριαλ.
Η ομάδα έχει μπροστά της ένα τεράστιο milestone για την ιστορία της και την προοπτική της. Πρέπει να γίνει ότι περνάει από το χέρι μας για το Champions League.
Όπως έγραψαν και πολύ συνοπαδοί, το brand Κωνσταντέλιας για τον ΠΑΟΚ είναι πολλά παραπάνω από χρήματα.
Αν δεν μπορείς να δελεάσεις αυτόν τον παίκτη να μείνει κόντρα σε ένα αυστριακό ενεργειακό πότο...
Επίσης, έχω κουραστεί να βλέπω μεταγραφικές ιστορίες να τελειώνουν στο άψε σβήσε όταν πουλάμε, αλλά όταν είναι να πάρουμε να γίνεται συνήθως σίριαλ.
Η ομάδα έχει μπροστά της ένα τεράστιο milestone για την ιστορία της και την προοπτική της. Πρέπει να γίνει ότι περνάει από το χέρι μας για το Champions League.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το διέψευσαν στο 24
Είπαν ότι η πρόταση έγινε πριν 2 βδομάδες και ήταν αρνητική
Μόλις βγήκε από Μετρόπολις ότι η επίσημη τοποθέτηση της παε είναι ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Το ίδιο κ το gazzettaPsuxo_logos έγραψε:Όταν λες διαψεύδει έπισημα;george188 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ διαψεύδει ότι υπάρχει συμφωνία, επίσημα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
alexgarcia6 έγραψε:Καλα ρε σοβαρα τωρα καθεστε και ακουτε ρεπορταζ απο δημοσιογραφακια θεσσαλονικης;
μπορει καποιος να μου πει την τελευταια φορα που βγαλανε μεταγραφη του ΠΑΟΚ, ΠΡΙΝ απο ξενα δημοσιευματα;
Εχει αρκετα καλοκαιρια που δεν τους ταιζει τιποτα η ΠΑΕ και φυσικα απο μονοι τους ειναι παντελως ανικανοι να μαθουν κατι
Ηρεμια

Σφάζουν το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας για ένα καρβέλι ψωμί. Τι καρβέλι δηλαδή για μία φέτα τετράγωνο ψωμάκι του τοστ. Ντροπή.
Όσον αφορά τον Ντελια, το παλικάρι μαζί με του υπόλοιπους μας έφερε τον ΤΙΤΛΟ, ας το χαρούμε ακόμα φρέσκο είναι. Είμαστε πρωταθλητές ρε μάγκες! Νομίζω ακόμα δεν το έχουμε καταλάβει.
Από εκεί και πέρα όλα τα μεγάλα Club κάνουνε και δυνατές πωλήσεις.
Από εκεί και πέρα όλα τα μεγάλα Club κάνουνε και δυνατές πωλήσεις.
Το αστειο ειναι οτι ολοι αυτοι...24, inpaok, paoktoday που γραφει ο καθενας κατι διαφορετικο, εχουν και κοινο μετεριζι. Μαζευονται και γραφουν all together στην forza κατι αλλο...Mitsospaoki4 έγραψε:Το διέψευσαν στο 24
Παρανοια
- Unpsofable78
Από paok 24 μόλις :
Περισσότερα σε λίγο…
Περισσότερα σε λίγο…
Αν ισχυει η διαψευση (και δεν εχω λογο να μην πιστεψω οτι ισχυει) forza και inpaok μπορουν να μπουν πλεον και επισημα στην ιδια λιστα με το sportdog.
Α και την Μπουντου να μην αφησω απεξω. Κριμα ειναι.
Α και την Μπουντου να μην αφησω απεξω. Κριμα ειναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος icue την Τετ 29 Μάιος 2024, 15:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.