Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Από Τοσκίτση:
"Υγ σχετικά με την πρόταση: Για την ώρα η πρόταση της Σάλτσμπουργκ είναι 14+3 (πολύ εφικτα μπόνους), 20% κρατάει ο ΠΑΟΚ και 1,5 εκ. ευρώ ετησίως στον ποδοσφαιριστή. Στον ΠΑΟΚ ο Ντέλιας παίρνει 550.000 ευρώ και δεν κλήθηκε για αύξηση μισθού όπως ειχε γραφτεί πριν δυο μήνες"
Που είναι εκείνο το παλικάρι (ο Leonardo νομίζω) που έγραψε νωρίτερα πως λέω ασυναρτησίες σχετικά με το νέο συμβόλαιο που δεν δόθηκε ποτέ στον Ντέλια;
"Υγ σχετικά με την πρόταση: Για την ώρα η πρόταση της Σάλτσμπουργκ είναι 14+3 (πολύ εφικτα μπόνους), 20% κρατάει ο ΠΑΟΚ και 1,5 εκ. ευρώ ετησίως στον ποδοσφαιριστή. Στον ΠΑΟΚ ο Ντέλιας παίρνει 550.000 ευρώ και δεν κλήθηκε για αύξηση μισθού όπως ειχε γραφτεί πριν δυο μήνες"
Που είναι εκείνο το παλικάρι (ο Leonardo νομίζω) που έγραψε νωρίτερα πως λέω ασυναρτησίες σχετικά με το νέο συμβόλαιο που δεν δόθηκε ποτέ στον Ντέλια;
Να αρχίσουμε να κράζουμε με αν πάλι; Δεν κουραστηκατε; Επίσης προφανώς δεν είμαι να φεύγει με 15 αλλά μην κάθεσαι και συγκρίνεις τιμές Κροατίας κ Ελλάδας σε ποδοσφαιρικά δεδομένα είμαστε 3 κλικ κάτω. Οι Κροάτες πάντα κοστίζουν περισσότερο
Να μας πει ο τοσκιτσησ αν πουλήθηκε ήδη. Άλλωστε και πέρυσι ότι φήμη υπήρχε την έβγαζε σαν είδησηBlackgr4 έγραψε:Από Τοσκίτση:
Πρεπει να μεινει να ηγηθει της ομαδας του χρονου και στα προκριματικα φετος.
Ανεξαρτητα ποσο θα μας δωσουν, ειναι μεγαλη ψυχολογικη ηττα για ολους.
Δεν θα μου κανει εντυπωση αν φυγει ο Ραζβαν σε περιπτωση πωλησεων.
Ειναι που "μαθαμε" απο τα λαθη μας Κυριακο.
Ανεξαρτητα ποσο θα μας δωσουν, ειναι μεγαλη ψυχολογικη ηττα για ολους.
Δεν θα μου κανει εντυπωση αν φυγει ο Ραζβαν σε περιπτωση πωλησεων.
Ειναι που "μαθαμε" απο τα λαθη μας Κυριακο.
Παντως αν σκεφτομαστε να δωσουμε Κωσταντελια και Κουλιερακη με τετοια ποσα, τοτε ξεχναμε οριστικα την επιθυμια του Ιβαν να γινουμε ενα απο τα τοπ 50 ευρωπαικα κλαμπ καποια στιγμη.
Δεν ακυρωνω τιποτα, ισα ισα δεν ξερω αν αυτο ηταν καν εφικτο, απλα θα πρεπει να σβησει εστω και σαν ιδεα.
Αν δεν τους δωσουμε αυτο το καλοκαιρι ή τουλαχιστον τους δωσουμε με πολλαπλασια απο αυτα που ακουγονται, μπορει και παλι να μην γινουμε ποτε, αλλα θα εχουμε τουλαχιστον προσπαθησει.
Δεν ακυρωνω τιποτα, ισα ισα δεν ξερω αν αυτο ηταν καν εφικτο, απλα θα πρεπει να σβησει εστω και σαν ιδεα.
Αν δεν τους δωσουμε αυτο το καλοκαιρι ή τουλαχιστον τους δωσουμε με πολλαπλασια απο αυτα που ακουγονται, μπορει και παλι να μην γινουμε ποτε, αλλα θα εχουμε τουλαχιστον προσπαθησει.
- Guerriero_Bianconero_4
15 για Κωνσταντέλια λένε και γελάει ο κόσμος όλος
Έχουμε και λέμε:
Καστίγιο 15 μύρια στη Σαχτάρ
Μιλιβόγεβιτς 15 μύρια στην Πάλας
Σάμαρης 10 μύρια στη Μπενφίκα
Ρέτσος(!) 18 μύρια στη Λεβερκούζεν
Το μεγαλύτερο ταλέντο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τεχνική που δεν είχε όλη η εθνική του 2004 μαζί (πλην Τσιάρτα) και θέλουν να τον δώσουν με ποσό ΞΕΦΤΙΛΑ, την ώρα που κυνηγάμε Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουμε να χτίσουμε brand name selling club, που ξέρει να πουλάει.
Αυτά από μένα.
Έχουμε και λέμε:
Καστίγιο 15 μύρια στη Σαχτάρ
Μιλιβόγεβιτς 15 μύρια στην Πάλας
Σάμαρης 10 μύρια στη Μπενφίκα
Ρέτσος(!) 18 μύρια στη Λεβερκούζεν
Το μεγαλύτερο ταλέντο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τεχνική που δεν είχε όλη η εθνική του 2004 μαζί (πλην Τσιάρτα) και θέλουν να τον δώσουν με ποσό ΞΕΦΤΙΛΑ, την ώρα που κυνηγάμε Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουμε να χτίσουμε brand name selling club, που ξέρει να πουλάει.
Αυτά από μένα.
Θα ειναι το μεγαλυτερο εγκλημα που θα γινηBlackgr4 έγραψε:15 εκατομμύρια λένε. Μαλάκα θα μου φύγει το κεφάλι..
Να πουλιέται 20+ ο Ιωαννίδης, να έχει πουληθεί 17.5 ένας Ρέτσος και ο ΠΑΟΚ να συζητάει να δώσει τον μεγαλύτερο Έλληνα μπαλαδόρο, ίσως ακόμα από την εποχή του Κούδα, για λιγότερα λεφτά, για να πάει να παίξει που;;;;; ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΊΑ!!!!
Και ταυτόχρονα να βλέπεις το άλλο το αμούστακο από τη Κροατία, να έχει μαζέψει τάλιρο από τον ΠΑΟΚ και να λέει η Ντινάμο 22 με 25 ακατέβατα και αν γουστάρετε.
Μισή κουβέντα μόνο. Ελπίζω να μην βρήκατε νέο τρόπο να χαλάσετε κόσμο και Λουτσέσκου. Ξαναλέω: ΚΑΙ ΛΟΥΤΣΈΣΚΟΥ.
Κάτι τέτοιες ομορφιές είχαν συμβεί μετά το νταμπλ. Ανανεώσεις που δεν έγιναν ποτέ, παίκτες που έφερνε όποιος ήθελε κλπ.
Να βγαίνει Τρίτη ο προπονητής να μιλάει για ομίλους Ch.L. και τη Τετάρτη να συζητιέται η πώληση του σημαντικότερου περιουσιακού στοιχείου της ομάδας για αστείο ποσό. ΠΑΟΚ.
θα εχει ποσοστα ο τοσκιτσης απο τη μεταγραφη εχει λυσαξη να πουληθη ο παιχτηςgeorge188 έγραψε:Να μας πει ο τοσκιτσησ αν πουλήθηκε ήδη. Άλλωστε και πέρυσι ότι φήμη υπήρχε την έβγαζε σαν είδησηBlackgr4 έγραψε:Από Τοσκίτση:
Δηλαδη βρε παιδια ο,τι γραψει ή πει ο καθε Χ Τοσκιτσης (ο οποίος συμπαθεστατος ειναι) ειναι αληθεια;Blackgr4 έγραψε:Από Τοσκίτση:
- loukas karadimos
Εγώ προσωπικα (και τονιζω το ΕΓΩ) λεω να αραξουμε προς το παρον, και να περιμενουμε να δουμε τι θα γινει. Πολλη συζητηση κανουμε για τις δηθεν ειδησεις του Τοσκιτση (ποιος Τοσκιτσης ρε φιλε!?). Οταν αρχίσουμε, αν αρχισουμε να τα διαβαζουμε κι απο αλλες πηγές τοτε το συζηταμε. Στην τελικη το πιο ευκολο ειναι να βγεις και να μιλησεις για πιθανη αποχωρηση Ντελια Κουλιε Κοταρσκι, αυτοι ειναι οι χοτ, και σιγουρα γινονται προτασεις. Σοβαρη δημοσιογραφια κανει ο κυριος. Ας βρει ποιους θα φερουμε κι ας αφησει κατα μερους το ποιος θα φυγει.
Μας εχουν πρηξει με τις πιθανες πωλησεις.
Μας εχουν πρηξει με τις πιθανες πωλησεις.
-
Έκλεισε μάλλον, τώρα βγήκε η forza και το inpaok μια ανάσα λένε. 15 + 18% ποσοστό μεταπώλησης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τετ 29 Μάιος 2024, 15:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Psuxo_logos
Όχι ρε παιδιά με τόσα λεφτά. Είναι κρίμα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλα ρε σοβαρα τωρα καθεστε και ακουτε ρεπορταζ απο δημοσιογραφακια θεσσαλονικης;
μπορει καποιος να μου πει την τελευταια φορα που βγαλανε μεταγραφη του ΠΑΟΚ, ΠΡΙΝ απο ξενα δημοσιευματα;
Εχει αρκετα καλοκαιρια που δεν τους ταιζει τιποτα η ΠΑΕ και φυσικα απο μονοι τους ειναι παντελως ανικανοι να μαθουν κατι
Ηρεμια
μπορει καποιος να μου πει την τελευταια φορα που βγαλανε μεταγραφη του ΠΑΟΚ, ΠΡΙΝ απο ξενα δημοσιευματα;
Εχει αρκετα καλοκαιρια που δεν τους ταιζει τιποτα η ΠΑΕ και φυσικα απο μονοι τους ειναι παντελως ανικανοι να μαθουν κατι
Ηρεμια
Να δω να πουλαει ο Αλαφουζος τον Ιωαννιδη σε μια Πορτογαλικη ομαδα (οχι ομως στο τοπ σελινγκ κλαμπ της χωρας της) με 20εκ και ο ΠΑΟΚ με 14εκ τον πιο ταλαντουχο ποδοσφαιριστη της 40ετιας σε ομαδα προθαλαμο για πολυ μεγαλες ομαδες και θα τα εχω δει ολα.
Προφανως δεν περιμενω ο Ντελιας να κρεμασει τα παπουτσια του στον ΠΑΟΚ.
Αλλα για ΜΙΑ φορα, ας πει η ομαδα και ενα οχι σε μια προταση. Δεν μπορω να θυμηθω την τελευταια φορα που ηρθε προταση για παικτη και αυτος τελικα δεν εφυγε.
Προφανως δεν περιμενω ο Ντελιας να κρεμασει τα παπουτσια του στον ΠΑΟΚ.
Αλλα για ΜΙΑ φορα, ας πει η ομαδα και ενα οχι σε μια προταση. Δεν μπορω να θυμηθω την τελευταια φορα που ηρθε προταση για παικτη και αυτος τελικα δεν εφυγε.