Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
- Μπαρκαρούτσος
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Επεισοδιάρα!
Επεισόδιο 18ο: Ανασκόπηση volley 2023-2024!
Like, subscribe, share!!
Επεισόδιο 18ο: Ανασκόπηση volley 2023-2024!
Like, subscribe, share!!
Πχ, στο τμήμα μπάσκετ αυτή τη στιγμή, έχουν έναν αξιοπρεπεστατο άνθρωπο, τον Χ. Παπαγεωργίου, ο οποίος τους έβγαλε απ' το τέλμα...Amsterdamer_87 έγραψε:Μια ζωη στο τιμονι της λαμογια ειχε..DimitrisS έγραψε:Καθε χρονο το ιδιο πραγμα αυτη η ομαδα με το συγκεκριμενο λαμογιο στο τιμονι της.
Δεν μπορω να θυμηθω ουτε εναν σωστο..
- Amsterdamer_87
Φιλε ΠΟΡΚΥ-5
στην ΠΑΕ τους αναφερομαι..
Για το Μπασκετ τους δεν εχω ιδεα,εδω δεν εχω καλα καλα ιδεα για την ΠΑΕ τους..

στην ΠΑΕ τους αναφερομαι..
Για το Μπασκετ τους δεν εχω ιδεα,εδω δεν εχω καλα καλα ιδεα για την ΠΑΕ τους..

Νομίζω λέει για εκείνο το φρούτο τον σεντερ μπακ που είχε παίξει και στην ΛιντςΣουριναμέζος έγραψε:Τον Ναφτί λες? Που τον θυμήθηκες και τι σου έκανε?john4serres έγραψε:Περί αρουλη, δεν έχω δει μεγαλύτερο βλακα από τον φαλακρό Τυνησιο κλόουν που έπαιξε ένα φεγγάρι εκεί
Sent from my iPhone using Tapatalk
- john4serres
- Μπαρκαρούτσος
Ο αετός της στέπας,το καλύτερο στόπερ της Μογγολίας!
Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αλβανία από την Εγνατία,
η μοναδική οδός που μένει χωρίς τίτλο είναι η Παπαναστασίου....
Χαχαχαχαχαχα
(κλεμμένο)
η μοναδική οδός που μένει χωρίς τίτλο είναι η Παπαναστασίου....
Χαχαχαχαχαχα

(κλεμμένο)
Επειδή πολύ είναι τής μόδας τα αστεράκια πάνω από το σήμα, άκουσα οτι η ομάδα τού οάρης πρόκειται να ράψει τρία τρακτέρ πάνω από το σήμα της.
Αυτος ο Τσαλτιδης ποσο μαλωμενος μπορει να ειναι με την αληθεια;
Στο αρθρο του στο χαζετα κοιταξτε τι βαζει:

Βεβαια την καρτα την πηρε για αυτο το πατημα:

Με Καρυπιδη και Τσαλτιδη, αυτοι σε 10 χρονια θα γινουν πιο μικροι και απο τις γριες.
Στο αρθρο του στο χαζετα κοιταξτε τι βαζει:

Βεβαια την καρτα την πηρε για αυτο το πατημα:

Με Καρυπιδη και Τσαλτιδη, αυτοι σε 10 χρονια θα γινουν πιο μικροι και απο τις γριες.
Καλα, εδω ελεγε πως η κιτρινη στον Μιχαηλιδη ηταν σωστη και δοθηκε γιατι αποθησε τον παικτη μετα την προβολη.
Μιλαμε για παρανοια. Προχθες στο μονο που εχουν δικιο ειναι για τη φαση με τον Αραο. Ηταν πεναλτι. Οι καρτες σωστες, και ισως να επρεπε να δοθει και καποια αλλη στο βαζελο.
Ψαχνω ολοκληρο τον αγωνα γιατι στα χαϊλαϊτς δεν υπαρχει.
Μιλαμε για παρανοια. Προχθες στο μονο που εχουν δικιο ειναι για τη φαση με τον Αραο. Ηταν πεναλτι. Οι καρτες σωστες, και ισως να επρεπε να δοθει και καποια αλλη στο βαζελο.
Ψαχνω ολοκληρο τον αγωνα γιατι στα χαϊλαϊτς δεν υπαρχει.
5 αγωνιστικες στον Σουλειμανοφ για την επιθεση στην Γαλλιδα...
Οι ποινες για τους υπολοιπους παλετα και σια, επονται
Οι ποινες για τους υπολοιπους παλετα και σια, επονται
Φερνοντας στο μυαλο μου, καποιες απο τις αδικιες που εχουμε υποστει απο τον συλλογο, που εκπροσωπει τους απογονους του στολου, (ειναι αναριθμητες για να τις θυμαμαι ολες), μου ερχεται η επιθυμια να ευχηθω στην συμπαθη ομαδα της Φιορεντινα
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Θλιβερή ύπαρξη ο τσαλτιδης.hawklord έγραψε:Καλα, εδω ελεγε πως η κιτρινη στον Μιχαηλιδη ηταν σωστη και δοθηκε γιατι αποθησε τον παικτη μετα την προβολη.
edit:
Αποχαιρέτησε τον Άρη με αιχμές για Μάντζιο ο Χριστοδουλόπουλος: «Ερασιτεχνικές προπονήσεις και συμπεριφορές!»
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποχαιρέτησε τον Άρη μετά από δύο χρόνια, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές προς τον Άκη Μάντζιο, κάνοντας λόγο για ερασιτεχνικές προπονήσεις, προσεγγίσεις αλλά και συμπεριφορές.
O Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε τον Άρη.
Στην ανάρτησή του ευχαριστεί και ζητάει στήριξη από τον κόσμο της ομάδας προς τον Θόδωρο Καρυπίδη, ενώ την ίδια στιγμή επιτίθεται Στον Άκη Μάντζιο, χωρίς να αναφέρει το όνομα του, κάνοντας λόγο για ερασιτεχνικές προπονήσεις, προσεγγίσεις αλλά και συμπεριφορές.

Είναι ντροπή για επαγγελματία δημοσιογράφο, στην εποχή της εικόνας, να παραποιεί την αλήθεια

Φαίνεται από το μυτάκι του παπουτσιού που ξεχωρίζει πάνω από το καλάμι του Αράο ότι υπάρχει πάτημα.

Πες ότι το πάτημα είναι ανεπαίσθητο, πες ότι πριν μισό λεπτό υπάρχει κάπου ένα φάουλ που δε δόθηκε, πες αυτό δεν είναι το πόδι του Αράο αλλά είναι κέρινο ομοίωμα ποδιού, πες ότι θες..
Αλλά μη βάζεις άλλο καρέ όταν υπάρχει όλο το βίντεο..
Λίγη ντροπή..

Φαίνεται από το μυτάκι του παπουτσιού που ξεχωρίζει πάνω από το καλάμι του Αράο ότι υπάρχει πάτημα.

Πες ότι το πάτημα είναι ανεπαίσθητο, πες ότι πριν μισό λεπτό υπάρχει κάπου ένα φάουλ που δε δόθηκε, πες αυτό δεν είναι το πόδι του Αράο αλλά είναι κέρινο ομοίωμα ποδιού, πες ότι θες..
Αλλά μη βάζεις άλλο καρέ όταν υπάρχει όλο το βίντεο..
Λίγη ντροπή..