Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Leonardo10 έγραψε:Μάλλον έκλεισε ο θυμίανης. Αναμενόμενη προσθήκη. Ο μοναδικός Under 23 Ελληνας που ξεχώρισε στο πρωτάθλημα και έχει potential, με ηγετικά στοιχεία. Μια χαρά λύση για το ροτεισον σε σχέση με κάτι Νασμπεργκ. Παιζει και σεντερ μπακ και 6ρι. Α και φόλα ΠΑΟΚτσακιάο ότι έχω ακούσει

Και μην γκρινιάξετε όλοι κάνουν τέτοιες κινήσεις ο βαζελος πήρε τον Νικα από τον Λεβαδειακο και η αεκ τον πηλιο από τα Γιάννενα.
Καλά δεν το ξέρεις αυτό. Μπορεί να τον πάρει ο ΠΑΟΚ και να τον δώσει δανεικό έναν χρόνο.

1) Ας κλείσει πρώτα

2) Ας τον δούμε στην προετοιμασία

3) Και μετά θα δούμε στο τέλος που θα καταλήξει.

όπως το λες θα κάνεις και τέτοιες κινήσεις θα πάρεις και μπορεί να σου βγούνε ή να τους μοιράσεις. Αλλά μπορεί ο παίχτης να είναι καλύτερος και από τον Τσιγγάρα ας τον δούμε πρώτα αν υπογράψει σε εμάς.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Ε όχι και ο μοναδικός .
Λιάβας
Ζούγκλης
Σουρλής
Κοντονικος
Θυμιανης
Τσιφτσης
Μπόνους Καραχάλιος,Βαφεας

Αυτοί για μένα μπορούν να σταθούν για 5-6η λύση στις θέσεις τους χωρίς πολλές απαιτήσεις χρόνου και χρήματων.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ποιος άλλος Έλληνας πιστεύετε αξίζει ;;
Ίσως μπακαδημας από πας , Λιάβας ήταν καλός αλλά μετά τον τραυματισμό έμεινε πίσω και είναι και δεξί μπάκ, ζουγλης από αστερα αλλά μέτριο καλός φαίνεται , Κοντονίκος από Λαμία ..
Σουρλής είναι καλός αλλά είναι του γαβρου
Εξωτερικού ο κεραμιτσης και ο κουρφάλιδης αλλά δύσκολα έρχονται και δεν ξέρω αν μετράνε κ για γηγενής
Άβαταρ μέλους
MacTiger
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από MacTiger »

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι λήγει και το συμβόλαιο του ζαγαριτη. Ακούω γνώμες...
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

MacTiger έγραψε:Κάπου πήρε το μάτι μου ότι λήγει και το συμβόλαιο του ζαγαριτη. Ακούω γνώμες...
έχεις πάρει έτσι παίχτες από Ιταλία τον Βαγγελη το μεγαλύτερο ταλέντο τότε πολύ παλιά, τον Βρακά πρόσφατα.

Ο Ζαγαρίτης όμως είχε πολλές συμμετοχές στην Serie B σε μία ομάδα που θυμίζει τυρί παρά ποδόσφαιρο.

Αν ήταν καλός λέω εγώ τώρα 23 χρονών δεν θα τον άρπαζε κάποιος εκεί.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Demir έγραψε:Ποιος άλλος Έλληνας πιστεύετε αξίζει ;;
Οι παίκτες από τον ΠΑΟΚ Β΄ και την Κ19
pavlaras k

Δημοσίευση από pavlaras k »

Ίσως μπακαδημας από πας , Λιάβας ήταν καλός αλλά μετά τον τραυματισμό έμεινε πίσω και είναι και δεξί μπάκ, ζουγλης από αστερα αλλά μέτριο καλός φαίνεται , Κοντονίκος από Λαμία ..
Εξωτερικού ο κεραμιτσης και ο κουρφάλιδης αλλά δύσκολα έρχονται και δεν ξέρω αν μετράνε κ για γηγενής
Κεραμίτσης είναι και προϊόν των ακαδημιών όχι απλά γηγενής. Πηγαίναμε μαζί σχολείο. Τρελό παοκτσάκι. Όμως ποιός αφήνει ευκαιρία στη ρώμα για εμάς;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Θυμιάνης όσο τον έχω δει στην SL1 ήταν καλός.
1,86 παίζει stopper και αμυντικό χαφ. Γεννηθείς 28.02.2001, διεθνής με όλες τις υποδομές μέχρι και Κ21, το συμβόλαιό του λήγει τώρα.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Τον Θυμιανη,τον ειχα παρακολουθησει γιατι εχει ακουστει εδω και μηνες για το ενδιαφερον μας.
Στον ΠΑΟΚ πιο πολυ θα ταιριαζε σαν σεντερ μπακ κ οχι αμυντικο χαφ,δεν ειναι αγγουρι οπως ο Καργας η ο Χατζησαιας,στριβει,ειναι αγκρεσιβ,ικανοποιητικη ταχυτητα στα πρωτα μετρα,θα ελεγα πως ειναι ενδιαφερον παικτης για 4-5ο σεντερ μπακ.

Υ.Γ. το οτι ειναι (?) παοκτσακι δεν μου λεει κατι,απολυτως τιποτα βασικα.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Ο Θυμιανης θα ήταν ιδανική λύση για rotation μιας και καλύπτει και άνετα δύο θέσεις.Ακομα περισσότερο αν έχουμε αποχώρηση Τσιγγάρα.Απο εκεί και πέρα ιδανικά θα ήθελα να καλύψουμε τις θέσεις του δεύτερου τερματοφύλακα και αριστερού ακραίου Μπακ με Έλληνες ( Δεν βλέπω κάτι άλλο αξιόλογο σε άλλες θέσεις πλην Τζόλη, Πέλκα και των δύο του γαύρου που για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, δύσκολα έως ανέφικτο να έρθουν)Για τερματοφύλακα ιδανική περίπτωση θα ήταν ο Τζολακης αλλά μετά τις τελευταίες εμφανίσεις του εκτόξευσε την μετοχή του.Αλλες συμπαθητικές περιπτώσεις οι Μέλισσας,Τσιφτσης, Γιαννιώτης.Στα αριστερά Μπακ ιδανικός θα ήταν ο Γιαννούλης ενώ καλή περίπτωση θεωρώ και τον Λυκογιάννη
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Kabamaru11 έγραψε:
Υ.Γ. το οτι ειναι (?) παοκτσακι δεν μου λεει κατι,απολυτως τιποτα βασικα.
Καλά χαλάρωσε δεν το είπα γιατί ενδιαφέρει η δεν ενδιαφέρει εσένα αν είναι ΠΑΟΚτσακι. Το είπα επι της ευκαιρίας, και το είχα ακούει καιρό τώρα από τότε που έβαλε τα 2 γκολ στην αεκ
dalas10

Δημοσίευση από dalas10 »

Ο Μουλέκα είναι μεγάλο παλτό γιαυτό θέλουν να τον ξεφορτωθούν. Ο θυμιανης έχει και τον ίδιο μάνατζερ με του λουτσεσκου. Η φουρτούνα Ντίσελντορφ χάνει 0-3 και πήγε παράταση. Ο Τζολης για να δούμε αν ανέβει....

Στάλθηκε από το 22101316UG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Οπως τα ειχα πει για Θυμιανη,θεωρω θεμα χρονου να κλεισει και ο Λουτσε θα τον δουλεψει και θα τον εκμεταλευτει σαν δεξι σεντερ μπακ κυριως...
Εχω πει και για Λιαβα που σιγα σιγα βγαινει προς τα εξω οτι κανουμε διευρενητικες επαφες...Αυτος πιστευω περισσοτερο χαφακι ταιριαζει παρα δεξι μπακ....
Πιστευω οτι πρεπει επισης ο Μπαλογιαννης να γυρισει πισω στον ΠΑΟΚ,εχει κανει γεματη χρονια στην Βουλγαρια σαν αριστερο μπακ και ειναι και 2 κλασεις πανω απο το λιγοψυχο Ραφα...Παιζει και χαφακι ανετα...
Κεραμιτσης θα ηταν ευχης εργο να καταφερουμε να τον φερουμε..
Κουρφαλιδης επισης ενδιαφερουσα περιπτωση...
Ο Χατζηστραβος θελω να τον δω σε αλλη μια γεματη χρονια,φετος τα πηγε καλα.... Παναγιωτης Τζιμας ας παει ιιπροετοιμσια και να κριθει εκει...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

pavlaras k έγραψε:
Κεραμίτσης είναι και προϊόν των ακαδημιών όχι απλά γηγενής. Πηγαίναμε μαζί σχολείο. Τρελό παοκτσάκι. Όμως ποιός αφήνει ευκαιρία στη ρώμα για εμάς;
Σύμφωνα με το τρανσφερμαρκτ μένει ελεύθερος
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ο Χατζηστραβός θα μπορούσε να είναι για τον Ντέλια ότι είναι ο Μιχαηλίδης για τον Κουλιεράκη ο λιγότερο ταλαντούχος που έχασε την θέση από τον μικρότερο.Όμως βγάζει συνέχεια τραυματισμούς και φέτος πάνω που πήγαινε να σταθεροποιηθεί στην 11 άδα του Πανσερραϊκού πάλι τραυματίστηκε. Κοντεύει τα 25 και έχει παίξει σε Βόλο, Πανσερραϊκό και ακόμα δεν πείθει. Ο Λουτσέσκου θέλει πίεση από το δεκάρι του και σίγουρα ένα 8/10 σαν τον Δαρέλα θα το προτιμήσει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”