Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
ΤΣΟΥΜΠΑ ΑΚΠΟΜ !!!!!!! αυτο ειναι το ονομα που εδωσε το ακκαου στο τουιτερ
μου φαινεται κουφο παντως
Το γραφείο του υπάρχει,δεν ξέρω ποιος το τρέχει αλλά εκεί ανήκει και ο Μπαλοτελι, εντωμεταξύ υπάρχουν και ποικίλες γνώμες κατα πόσο έχει πεθάνει γιατί τον συνδέουν με την Ιταλική μαφία και fake θάνατο .... Βέβαια στην Ελλάδα το ίδιο λένε και για Βγενόπουλο και Θέμο.Mitsospaoki4 έγραψε:Εντωμεταξυ ο Ραιολα έχει πεθάνει εδώ και 2 χρόνια..PAOK1LIFE έγραψε:Επίσης το θέμα που βγάλανε κάποια ΑΡΔ για Μειτέ και γαύρο, θα έχει βάση, αν εμείς πάμε για κάποιο παίχτη του γαύρου και θέλει ο γαύρος επικοινωνιακά να σβήσει την ήτα το ότι κλείσαμε κάποιο παίχτη του που δεν ανανέωσε + ( υπάρχουν μνήμες ακόμη από Ντεσποτοφ) . Ναι είναι Γάλλος ο Καρεμπέ, ναι έχουν καλές σχέσεις με Μπενφίκα αλλά αν ήταν αλήθεια όλο αυτό ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης θα σταματούσαν να μιλούσαν και θα έλεγαν επίσημα τέλος ο Μειτε πάμε για άλλα.
Τέλος κάθε χρόνο στατιστικά ψάχνουμε για έναν Ιταλό επιθετικό (τελευταίος ήταν ο Σανσονε)
Φέτος θα ψάξουμε ? Ελπίζω πως όχι . Δεν βλέπω ελεύθερο Ιταλό αξιόλογο. Εκτός του Μπαλοτέλι που δεν νομίζω να ασχοληθούμε με Ραηολα. Δεν νομίζω να είναι οι Κροάτες. Τέλος πιστεύω ότι επιθετικός που θα πάρουμε θα είναι πολυσύνθετος θα παίζει και αριστερά και δεξία και δεύτερος κτλ. Δεν νομίζω ούτε Μουλεκα.

Google TEAM RAIOLA έχει πολλούς παιχταράδες για νεκρός

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK1LIFE την Δευ 27 Μάιος 2024, 15:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Patricio_4
Ο αγιαξ τον αγόρασε 12.5 μύρια πέρσι για να τον δώσει φέτος με πόσα? 2-3? Μεγάλος παπάς μου φαίνεται
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
O ΠΑΣ Γιάννινα του Amsterdam λέμε θέλει να τον πουλήσει με 15+ μύρια σε αγγλικές ομάδες!
Ναι δεν τον κράτησες όταν έπρεπε τον Ακομπ με ανανέωση και θα πληρώσεις τώρα τα διπλά στο συμβόλαιο του + 10 εκ. στον Εβραίο.
Παπας
next
Δεν παίρνεις τον Σερβο από Κηφισιά και τον André Gomes ρίξε τα λεφτά στα χαφ να έχεις ένα δίδυμο φωτιά με Μειτε γιατί με τους φορ δεν μας βγαίνει.
Παπας
next
Δεν παίρνεις τον Σερβο από Κηφισιά και τον André Gomes ρίξε τα λεφτά στα χαφ να έχεις ένα δίδυμο φωτιά με Μειτε γιατί με τους φορ δεν μας βγαίνει.
Τρελος παπατζης ο τυποςdev έγραψε:ΤΣΟΥΜΠΑ ΑΚΠΟΜ !!!!!!! αυτο ειναι το ονομα που εδωσε το ακκαου στο τουιτερ
Εδω εγραφε οτι ο Μεϊτε ειναι κλεισμενος απο τον Μαρτιο
Μιας κ πιασαμε τους παπαδες κ τα θρησκευτικα, λεω να ξεκινησω να διαβαζω το κατα Μαρκον ευαγγελιο ή το κατα Λουκα
Δεν ξερω
Γιατι ΠΑΝΤΑ πρεπει να ενδιαφερόμαστε για πρωην παικτες μας δεν το εχω καταλάβει...
Ο Ακπομ, μαζι με τον Σβιρτνεσφσκι, δεν ειχαν μαζι, οσα γκολ ειχε βαλει ο Κουρτιτς μονος του?
Ηταν φόρ kiler ο Ακπομ οταν ηταν σε εμας? Δεν το θυμαμαι..
Θελουμε 3 Ποιοτικες προσθηκες, απο το Πανω ραφι,+ 2 ακομα, εχουμε το ΟΝΕΙΡΟ των ομίλων CH.L, και εμεις κοιταμε μηπως και εάν συνέλθει ο Σαματα? ΠΑει πέταξε το πουλάκι για άλλη μια χρονιά έτσι....
Ο Ακπομ, μαζι με τον Σβιρτνεσφσκι, δεν ειχαν μαζι, οσα γκολ ειχε βαλει ο Κουρτιτς μονος του?
Ηταν φόρ kiler ο Ακπομ οταν ηταν σε εμας? Δεν το θυμαμαι..
Θελουμε 3 Ποιοτικες προσθηκες, απο το Πανω ραφι,+ 2 ακομα, εχουμε το ΟΝΕΙΡΟ των ομίλων CH.L, και εμεις κοιταμε μηπως και εάν συνέλθει ο Σαματα? ΠΑει πέταξε το πουλάκι για άλλη μια χρονιά έτσι....
-
Ο Τσολάκ πάντως χθες ήταν σε γνωστό κυριλέ εστιατόριο απέναντι από το λιμάνι...
-
Ο Ακπομ μόνο ως δανεικός έρχεται και μακάρι να μείνει και ο Σαμάτα ,γιατι στην Μιντλεσπρο έπαιζε ως δεκάρι και έκανε τα τρελά νουμερα. Μπορεί να το εχει υποψιν αυτό ο Λουτσεσκου.
- soflodoras
Δεν τον κρατησες επειδη ηθελε να παει Αγγλια. Οπου εβγαλε και ματια. Μια λεπτομερια ομως μαλλον που δεν ταιριαζει κ στο αφηγημαPAOK1LIFE έγραψε:Ναι δεν τον κράτησες όταν έπρεπε τον Ακομπ με ανανέωση και θα πληρώσεις τώρα τα διπλά στο συμβόλαιο του + 10 εκ. στον Εβραίο.
Παπας
next
Μια εσωτερικη μεταγραφη για να αναβαθμισουμε τα προιοντα που προσφερουμε / την ιστιοσελιδα και τους εξωτερικους συνεργατες/
Να θελω να ακουμπησω τα λεφτα μου για να παρω μερικα προιοντα κατευθειαν απο την ΠΑΕ και να μη μπορω λογω επιλογων/μεγεθων/αθλιας σελιδας εν ετη 2024..!
Να θελω να ακουμπησω τα λεφτα μου για να παρω μερικα προιοντα κατευθειαν απο την ΠΑΕ και να μη μπορω λογω επιλογων/μεγεθων/αθλιας σελιδας εν ετη 2024..!
Τι θα πει ήθελε ο παίχτης ? Ο ΠΑΟΚ τι ήθελε ? είχε συμβόλαιο απλά στην Αγγλία του έδιναν περισσότερα εσύ τι του έδινες ? αλλά εσύ τον πούλησες σε λάθος ταιμινκ πριν την Κρασνονταρ. Μία λεπτομέρεια που δεν ταιριάζει σε κανένα αφήγημα.soflodoras έγραψε:Δεν τον κρατησες επειδη ηθελε να παει Αγγλια. Οπου εβγαλε και ματια. Μια λεπτομερια ομως μαλλον που δεν ταιριαζει κ στο αφηγημαPAOK1LIFE έγραψε:Ναι δεν τον κράτησες όταν έπρεπε τον Ακομπ με ανανέωση και θα πληρώσεις τώρα τα διπλά στο συμβόλαιο του + 10 εκ. στον Εβραίο.
Παπας
next

Και το πάω ακόμα πιο μακριά με τον Τσουμπα άντε τον πούλησες σε λάθος ταήμινκ μετά στην Αγγλία δεν έκανε τίποτα την πρώτη χρονιά και στον δώσανε δανεικό πάλι με 2 εκ ρήτρα γιατί δεν τον αγόρασες μετά ? Γιατί έχασε την κεφαλιά στον τελικό στο ΟΑΚΑ μήπως?
και και θα τον αγοράσεις τώρα.... ?
σήριαλ σεζον 5
και και θα τον αγοράσεις τώρα.... ?