Razvan Lucescu IV
- AlxNeapoli1
- AlxNeapoli1
Re: Razvan Lucescu IV
Δεν ηπια και τοσοDaskalos_4 έγραψε:Και μια συνθηκη ειρηνης με Μπαρκαρουτσο τωρα και είμαστε ολοι μονιασμενοιAlxNeapoli1 έγραψε:Δεχομαι καθε ειδους καζουρα απο σαματα, ντραγκον κλπ.
Τους γαμησε τα πρεκια ο Ρασβαν και θελω να πω δημοσια οτι παιρνω πισω οτι ειπα, ειναι ο καλυτερος προπονητης που ειχαμε ποτε και θελω να μεινει αλλη μια δεκαετια.
Τα λεω τωρα που ηπια 10 βοτκες απο τη χαρα μου.
Αυριο ξαναμαλωνουμε![]()
![]()
![]()

- Μπαρκαρούτσος
Έχεις ξεπεράσει τα επιτρεπόμενα όρια αλκοόλ για κυκλοφορία στο φόρουμ του Paokmania.
Εκτός φόρουμ μέχρι να πάρει τίτλο ο Ο. Α.Ρ.Η.Σ.!
- AlxNeapoli1
Εφ'ορου ζωης δηλαδη
Εντωμεταξυ τωρα βλεπω τα στιγμιοτυπα και τα φιλακια που στελνει στην εξεδρα ο Ρασβαν αχχαχαχαχαχαχααχ

Εντωμεταξυ τωρα βλεπω τα στιγμιοτυπα και τα φιλακια που στελνει στην εξεδρα ο Ρασβαν αχχαχαχαχαχαχααχ
- AlxNeapoli1
Σαν προπονητής θα κριθεί από την ιστορία (έχει ήδη κριθεί). Σαν άνθρωπος όμως είναι τρομερά ευφυής και μπορεί να τα βάζει με όλους και όλα με επιτυχία. Αυτό σίγουρα λατρεύει ο Ιβαν και έκανε την ανανέωση οσο πιο νωρίς μπορούσε.
Γεια σας κ παλι
Καλημερα να πω?
Καληνυχτα?
Δεν κοιμηθηκα ουτε δευτερολεπτο, οποτε δεν ξερω, εχω μπερδευτει
Εχω να πω κατι
Ανεξαρτητα απο την κριτικη, το χιουμορ, τα γουρια, το πικαρισμα στον Λουτσεσκου κλπ κλπ
Το να εχεις συνδεσει ως προπονητης, το ονομα σου με τα 2 απο τα 4 πρωταθληματα του ΠΑΟΚ σε μια πενταετια
ρε φιλε ειναι τεραστιο επιτευγμα
ειναι μαγκια
ειναι ιστορια
ειναι ευλογια
Θελω βιντεακια non stop με Ντουμλα ντα μαντε ιν ρουμανια απο τον αγαπητο Μπαρκαρουτσο
υγ Η κριτικη συνεχιζεται, αλλα τωρα παμε γι αλλα κ πιο μεγαλα υγ.4 Πρεπει να ολοκληρωσουμε οτι αφησαμε στη μεση το 2019
Καλημερα να πω?
Καληνυχτα?
Δεν κοιμηθηκα ουτε δευτερολεπτο, οποτε δεν ξερω, εχω μπερδευτει
Εχω να πω κατι
Ανεξαρτητα απο την κριτικη, το χιουμορ, τα γουρια, το πικαρισμα στον Λουτσεσκου κλπ κλπ
Το να εχεις συνδεσει ως προπονητης, το ονομα σου με τα 2 απο τα 4 πρωταθληματα του ΠΑΟΚ σε μια πενταετια
ρε φιλε ειναι τεραστιο επιτευγμα
ειναι μαγκια
ειναι ιστορια
ειναι ευλογια
Θελω βιντεακια non stop με Ντουμλα ντα μαντε ιν ρουμανια απο τον αγαπητο Μπαρκαρουτσο
υγ Η κριτικη συνεχιζεται, αλλα τωρα παμε γι αλλα κ πιο μεγαλα υγ.4 Πρεπει να ολοκληρωσουμε οτι αφησαμε στη μεση το 2019
Μόνο 6 μέρες;;;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Έχεις ξεπεράσει τα επιτρεπόμενα όρια αλκοόλ για κυκλοφορία στο φόρουμ του Paokmania.

Μακάρι όλα τα μακάρι ρε σιχαμενοι που παίξατε με σκοπό να τραυματισετε τα παιδιά μας.
Σκατα να κάνει ο Πεφτασετας γκολ να γίνονται
καλημέρα φίλε doomlord4,Doomlord4 έγραψε:ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΡΑΖΒΑΝ

ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΣ Λ

αδερφούλη μου καλέ, τελικά έκανε ή δεν έκανε νούμερα;gika έγραψε:φέτος που δεν έχει 10 90λεπτα έχει καλύτερα νούμερα;Psaras έγραψε: Το 22/23 στα πλευ οφ ο Ζιφκοβιτς εκανε 10 90λεπτα!!!!

Σορρυ αλλά τα είχα κρατημένο, ήθελα να το βάλω μετά τον γαυρο. Λεω άστο για γούρι. Ηρθε η εμφάνιση με τον βαζελο και λεω αστο για μετά από το σκουλήκι. Ητανε το γούρι μου φέτος.

το ποσταρισμα δεν γίνεται για να στην πω, εννοείται!
- Stelios Bagios
Ότι και να πει κανείς για σένα Στρατηγέ είναι λίγο.
Πολλά συγχαρητήρια, το άξιζες, αξίζεις ακόμα περισσότερα!
Και πολλά ευχαριστώ!
Πολλά συγχαρητήρια, το άξιζες, αξίζεις ακόμα περισσότερα!
Και πολλά ευχαριστώ!