Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports
Η ΕΠΟ δεν ανακοίνωσε διαιτητή ακόμα.
Μήπως παλεύουν να φέρουν καλύτερο;
Μήπως παλεύουν να φέρουν καλύτερο;
- thomas Murg
Να δω ποιος θα μείνει ζωντανός να το πανηγυρίσει εάν πάει έτσι το παιχνίδιVfB v2 έγραψε:1-0 ο μορόν στο 13
1-1 ο ζιβκοβιτς στο 67
Πέναλτι του Μιχαηλίδη στο 79 το βγάζει ο Κοτάρσκαρος.
1-2 με καρφωτη κεφαλιά του Σαμάττα στο 92
Καληνύχτα.

- Μπαρκαρούτσος
vfBv2
Τέτοια να γράφεις εσύ και κάποιοι ακόμα εδώ μέσα για να πάρω βουνά ή παραλία την Κυριακή 8-10 μ.μ.
Στα καθ' αυτά του αγώνα, ούτε φιέστες πριν από αυτόν, ούτε σχέδια για συγκεντρώσεις έξω από την Τούμπα και γιγαντο-οθόνες, ούτε και σκέψεις για απονομή στο γήπεδό μας αν κερδίσουμε (κάπου το είδα κι αυτό). ΝΑ το πάρουμε και ας γίνει απονομή στα αποδυτήρια της Τούμπας.
Πιστεύω ότι ο Ραζβάν αν δεν το έχει ήδη κάνει, θα δει τα βίντεο και των τριών αποτυχημένων αγώνων με τον Άρη φέτος, στα οποία δεν δημιουργήσαμε και ουσιαστικές φάσεις και θα τα δει και με τους παίκτες για να καταλάβουν τι κάναμε λάθος και πόσα πρέπει να αλλάξουμε. Μια νίκη να είχαμε ρε φίλε με αυτούς και από χθες το βράδυ θα πανηγυρίζαμε ή μια ισοπαλία να φέρναμε στο πρώτο παιχνίδι των play off στην Τούμπα και θα πηγαίναμε για δύο αποτελέσματα την Κυριακή. Δεν έχω καμμία αμφιβολία ότι οι παίκτες μας θα δώσουν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους την Κυριακή και ο προπονητής θα στραγγίξει το μυαλό του για να δώσει τις νικητήριες κατευθύνσεις.
Η χρονιά γενικά κρίνεται πετυχημένη, αλλά ρε αδέλφια, πολλές κλοπές εδώ και 50 χρόνια, πολλές φορές πήγα στην βρύση που έβγαζε τόνους νερό αλλά δεν ήπια, την Κυριακή το θέλω όπως άλλωστε όλοι μας. Αν δεν κερδίζαμε ένα από τα τρία τελευταία ντέρμπι της Τούμπας, αν δεν ισοφαρίζαμε στην Φιλαδέλφεια θα το δεχόμουν. Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί να το χάσουμε στον 36ο αγώνα της σεζόν, ίσως και για ένα γκολ διαφορά σε σχέση με το Α4, θα τρελαθώ.
Τέτοια να γράφεις εσύ και κάποιοι ακόμα εδώ μέσα για να πάρω βουνά ή παραλία την Κυριακή 8-10 μ.μ.
Στα καθ' αυτά του αγώνα, ούτε φιέστες πριν από αυτόν, ούτε σχέδια για συγκεντρώσεις έξω από την Τούμπα και γιγαντο-οθόνες, ούτε και σκέψεις για απονομή στο γήπεδό μας αν κερδίσουμε (κάπου το είδα κι αυτό). ΝΑ το πάρουμε και ας γίνει απονομή στα αποδυτήρια της Τούμπας.
Πιστεύω ότι ο Ραζβάν αν δεν το έχει ήδη κάνει, θα δει τα βίντεο και των τριών αποτυχημένων αγώνων με τον Άρη φέτος, στα οποία δεν δημιουργήσαμε και ουσιαστικές φάσεις και θα τα δει και με τους παίκτες για να καταλάβουν τι κάναμε λάθος και πόσα πρέπει να αλλάξουμε. Μια νίκη να είχαμε ρε φίλε με αυτούς και από χθες το βράδυ θα πανηγυρίζαμε ή μια ισοπαλία να φέρναμε στο πρώτο παιχνίδι των play off στην Τούμπα και θα πηγαίναμε για δύο αποτελέσματα την Κυριακή. Δεν έχω καμμία αμφιβολία ότι οι παίκτες μας θα δώσουν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους την Κυριακή και ο προπονητής θα στραγγίξει το μυαλό του για να δώσει τις νικητήριες κατευθύνσεις.
Η χρονιά γενικά κρίνεται πετυχημένη, αλλά ρε αδέλφια, πολλές κλοπές εδώ και 50 χρόνια, πολλές φορές πήγα στην βρύση που έβγαζε τόνους νερό αλλά δεν ήπια, την Κυριακή το θέλω όπως άλλωστε όλοι μας. Αν δεν κερδίζαμε ένα από τα τρία τελευταία ντέρμπι της Τούμπας, αν δεν ισοφαρίζαμε στην Φιλαδέλφεια θα το δεχόμουν. Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί να το χάσουμε στον 36ο αγώνα της σεζόν, ίσως και για ένα γκολ διαφορά σε σχέση με το Α4, θα τρελαθώ.
van rooy έγραψε:ΕΓΩ ΘΑ ΝΙΩΣΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ.
Εδω που φτάσαμε δεν χρειάζεται να ξορκίζουμε το πρωτάθλημα απο τον φόβο μας για το σκουλήκι που δεν καταφέραμε να το κερδίσουμε.
Αυτός ο αγώνας δεν έχει καμία σχέση με όλους τους προηγούμενους.
Αν μου το κλέψουν με κοράκι και βαρ τότε θα νιώσω ότι η ομάδα είναι πρωταθλήτρια ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ.
Αν το χάσω θα χειροκροτήσω την ομάδα αλλά θα κλαίω απο τεράστια λύπη, δεν φτάνεις κάθε μέρα σε αυτή εδω τη θέση.
ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και ΤΣ Λ!!!
Δεν θέλω άλλο ένα παραλίγο , ένα δοκάρι και έξω.
Δεν με νοιάζει τι σκέφτεται το σκουλήκι αν τα δώσει όλα δεν τα δώσει , είναι δικό τους θέμα και πρόβλημα, εμεις πρέπει να παίξουμε σαν να μην υπάρχει αύριο .
Η ομάδα μας πρέπει να κάνει ότι έκανε στα 3 τελευταία ματς.
Η απουσία του Κουλιεράκη είναι ένα πολύ σημαντικό ζητούμενο καθώς ήταν ο στυλοβάτης της αμυντικής μας λειτουργίας. Δεν ξέρουμε την ψυχολογία αυτού που θα τον αναπληρώσει.
Να βάλουμε πρώτοι γκολ και δεν το χάνουμε με τίποτα.
Τα σκουλήκια μέχρι τώρα είχαν παιχνίδια διαδικαστικού χαρακτήρα τώρα όμως πλησίασε η ώρα της αλήθειας, να αισθανθούν βαριά τα πόδια και μπερδεμένο το μυαλό. Αν τα δώσουν όλα για τη νίκη ποια θα είναι τα απόνερα της κούρασης? Αν χάσουν παίζοντας για τη νίκη μαζί μας με τι ψυχολογία θα πάνε στον τελικό ?
Σε τι κατάσταση βρίσκονται σωματικά και πνευματικά?
Όπως διακυβεύεται για μας ένας τίτλος το ίδιο ισχύει και για αυτούς αλλά αυτοί θα το παίξουν στο επόμενο παιχνίδι.
Λουτσέσκου ήρθε η ώρα να αποτελειώσεις και τον προπονητή των σκουληκιών όπως έκανες και τον άλλον της κούλας. Οι της κούλας sold out με λαμία, εύχομαι να κλαίνε εκει όλοι μαζί , να βλέπουν στο κινητό τους το δικό ματς.
KARMA IS BACK!!!!
- καφέ δερμάτινο
η τρίχα κάγκελο με το μέτρημα του Σβαμπ πάνω στα στιγμιότυπα από τα 4 χθεσινά γκολΜπαρκαρούτσος έγραψε:[youtube]R1NJNiJtZa8[/youtube]

ΥΓ. οff-topic!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος καφέ δερμάτινο την Πέμ 16 Μάιος 2024, 18:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κ εγώ έτσι το έχω σκεφτεί..thomas Murg έγραψε:Να δω ποιος θα μείνει ζωντανός να το πανηγυρίσει εάν πάει έτσι το παιχνίδιVfB v2 έγραψε:1-0 ο μορόν στο 13
1-1 ο ζιβκοβιτς στο 67
Πέναλτι του Μιχαηλίδη στο 79 το βγάζει ο Κοτάρσκαρος.
1-2 με καρφωτη κεφαλιά του Σαμάττα στο 92
Καληνύχτα.
Αλλά με Μιχαηλίδη να σκοράρει το 1-1 με απευθείας φαουλ κ να κάνει το πέναλτυ.
Πού΄σαι ρε Μάκη με το ντου στη Θ3, περασμένα ωραία χρόνια. Μας παίρνει για κατι τέτοιο;
Κ εγώ δε θέλω τιποτε ανακοινώσεις πριν. Μπείτε μέσα, δεν έχει σημασία η Μίλαν του Γκούλιτ, η Ρεάλ του Ζιζού, η Μπάρτσα του Ρόνι, μπαίνεις στο zone κ δε σε νοιάζει σε ποιο λεπτό είναι το παιχνίδι.
- AlxNeapoli1
- Kabamaru11
O Εβριτης ανεβασε στορυ στο insta πως διαιτητης του κυριακατικου αγωνα θα ειναι ενας Ισραηλινος 

- AlxNeapoli1
Ειμαι ο μονος που ειμαι σχετικα ηρεμος, νιωθω γεματος απο την ομαδα και πιστευω πως θα κερδισουμε επιβλητικα 0-2?
- Amsterdamer_87
Αυτοι θα παιξουν οχι για να μην χασουν αλλα για να μην κερδισουμε εμεις..
Περιμενω να στησουν πισω οχι απλα λεωφορειο αλλα διπλη νταλικα..
Πολυ δυσκολο παιχνιδι και μακαρι να το παρουμε με μισο μηδεν..
Περιμενω να στησουν πισω οχι απλα λεωφορειο αλλα διπλη νταλικα..
Πολυ δυσκολο παιχνιδι και μακαρι να το παρουμε με μισο μηδεν..
Εεεεεε ναι..AlxNeapoli1 έγραψε:Ειμαι ο μονος που ειμαι σχετικα ηρεμος, νιωθω γεματος απο την ομαδα και πιστευω πως θα κερδισουμε επιβλητικα 0-2?

- navigator11
Πήρε στο τουίτερ το μάτι μου φημολογία ότι ενδέχεται να βρίσκεται εδώ ο Ιβάν. Είναι κανένας δικτυωμένος εδώ που παίζει να έχει σχετική πληροφόρηση; 

10 βαθμους χασαμε απο οαρη και ζητουνι, δεκα
θελαμε 2 για να ειμασταν πρωταθλητες
να τρελαινεσαι ειναι
υγ 19η Μαιου ημερα γενοκτονιας των σκουληκιων
θελαμε 2 για να ειμασταν πρωταθλητες
να τρελαινεσαι ειναι
υγ 19η Μαιου ημερα γενοκτονιας των σκουληκιων
απο την αρχη πιστεψα στην ομαδα και μετα την αεχ ειπα οτι ο ΠΑΟΚ θα ειναι πρωταθλητηςAlxNeapoli1 έγραψε:Ειμαι ο μονος που ειμαι σχετικα ηρεμος, νιωθω γεματος απο την ομαδα και πιστευω πως θα κερδισουμε επιβλητικα 0-2?