Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
gika

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από gika »

Νομίζω ότι οι απόψεις μου είναι αρκετά σταθερές καρπουζά.

Ξεκινώντας από το καλοκαίρι που έγραψα εδώ ότι δεν θα κράξω τον Ράζβαν γιατί με τα εργαλεία που του έδωσαν ότι κάνει επιτυχία θα είναι, μέχρι και σήμερα που θεωρώ ότι έχει κάνει την υπέρβαση της υπέρβασης παρ' ότι ο Ιβάν τον έχει στείλει ξυπόλητο στα αγγούρια.

Οι μόνες σκέψεις που είχα για αυτόν, και επίσης το έχω γράψει, αφορούν τα 2 εκατομμύρια κόστος, υπό το πρίσμα ότι εφόσον ο Ιβάν τον αφήνει με δανεικούς κι αγύριστους, Σαμάτες και πουλάει ότι καλό βγάζουμε κάθε χρόνο, ίσως να μην υπάρχει λόγος να έχουμε και τόσο ακριβό προπονητή.

Τελικά ο τύπος είναι τόσο καλός, που πάει τελευταία αγωνιστική να διεκδικήσει πρωτάθλημα, ξεκινώντας από θέση ισχύος παρ' ότι του έδωσαν 5 μεσοεπιθετικούς για 60 παιχνίδια, 1 φορ και 1 που κάνει το φορ, 1 δεξί στόπερ για τα τελευταία 25 παιχνίδια, και στο κέντρο 5 παίκτες που ο μόνος που θα είναι εδώ του χρόνου είναι ο Οζντόεφ που είχε άλλα προβλήματα φέτος.

Αυτοί που τον έκραζαν και το παίζουν ότι ξέρουν 100 κιλά μπάλα να δεις κυβιστήσεις που θα κάνουν...

ΥΓ: φανταστείτε το φετινό ρόστερ με Ίνγκασον αντί για Εκόνγκ, Αουγκούστο αντί για Μ. Αντόνιο, Μαξίμοβιτς αντί Τσιγγάρα, ένα αριστερό εξτρέμ/δεκάρι για βάθος (πχ Πέλκα) και έναν κανονικό φορ τύπου Ελ Κααμπί. Δεν θα βλέπαμε κανένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Πέμ 16 Μάιος 2024, 11:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ξυπνησα με ενα περιεργο μουντ σημερα...
Πραγματικα δεν με νοιαζει τι θα γινει στο σκουλικιδης...οτι ειναι να γινει θα γινει...και δεν εχω καθολου αγχος...τα σκουλικια ισως εχουν περισσοτερο αγχος απο εμας...

Η ψυχη μου ειναι τοσο γεματη απο ΠΑΟΚ...

Παμε για μια τελευταια παρασταση

υ.γ.Διαρκειας οπως παντα στις 09:00 η ωρα την πρωτη μερα που θα βγουν...οπως τα τελευταια 20 χρονια...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Να μοιραστώ κάτι.

Την χρονιά του νταμπλ, λόγω ορισμένων παραμέτρων, ένιωσα ολοκληρωμένη τη χαρά, μόνο όταν κλείδωσε ο μαστραπάς και ήμασταν πια πρωταθλητές.

-Είχε προηγηθεί η χρονιά που μας το έκλεψαν στο νήμα.
-Ήξερα πως ο Ιβάν σκάει πακέτα τρία χρόνια ασταμάτητα.
-Ήξερα πως το μπάτζετ μας είναι σχεδόν ίσο με του γαύρου και αρκετά μεγαλύτερο από αυτά του Ζέλα και της χάρτινης.
-Ήξερα πως είχαμε ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα και ξεκάθαρα καλύτερες μονάδες σχεδόν σε κάθε θέση.

Όλες αυτές οι παράμετροι και ακόμα περισσότερες, με έκαναν να περιμένω την μαθηματική - τυπική κατάκτηση για να νιώσω πως το τερματίσαμε.

Σήμερα, παρόλο που μεσολαβεί ένας ακόμα αγώνας για να είμαστε τυπικά πρωταθλητές, νιώθω ΉΔΗ σε μεγάλο βαθμό το ίδιο πράγμα.

Ακριβώς επειδή ως άνθρωπος, λαμβάνω υπόψιν όλες τις παραμέτρους (όπως τουλάχιστον τις έχω εγώ στο μυαλό μου), δεν μπορώ να περιμένω το αποτέλεσμα ενός αγώνα και μόνο για να νιώσω το ίδιο πράγμα.

Δεν είμαι η Μάντσεστερ Σίτι που έτσι και αλλιώς φτάνει πάντα στους τελευταίους 1-2 του πρωταθλήματος, οπότε αν τυχόν και δεν το πάρει να θεωρείται αποτυχία. Όχι. Καμία μα ΚΑΜΊΑ σχέση.

Οι φετινές παράμετροι, είναι 100-0 κατά του ΠΑΟΚ. 100-0 όμως.

-Δεν έχω μεγαλύτερο μπάτζετ από κανέναν τους.
-Δεν δίνω περισσότερα λεφτά για μεταγραφές από κανέναν τους.
-Όλα τα κοράκια όποτε έπρεπε ήταν εκεί για να σπρώξουν όλους τους άλλους εκτός από εμάς.
-Ο Πρόεδρος μου, λείπει εδώ και 4-5 χρόνια μακριά από την ομάδα και το γήπεδο.
-Σαφέστατα και δεν έχω το πιο γεμάτο ρόστερ.
-Σαφέστατα και δεν έχω τον καλύτερο παίκτη σε κάθε θέση. Έχω κάποιους, όχι όλους όπως στο νταμπλ, αυτό εννοώ.

Αν έχω κάτι, αυτό είναι τον καλύτερο προπονητή της χώρας. Μακράν του δεύτερου. Με ερωτηματικό βέβαια τον Μεντιλίμπαρ που ήρθε στα μέσα της σεζόν και προφανώς δεν μπορώ να έχω και τόσο ολοκληρωμένη άποψη.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, από χθες το βράδυ πετάω στα σύννεφα λες και το σηκώσαμε.
Ναι αν το σηκώσουμε και τυπικά θα απογειωθώ στη στρατόσφαιρα, αλλά ΌΛΑ αυτά που ζήσαμε ως τώρα και όλο αυτό το συναίσθημα της υπέρβασης με ΚΆΘΕ πούστη τρόπο, δεν μπορεί να μου το στερήσει κανείς.
Και δοκάρι και έξω να πάει (που δεν θα πάει..) ΤΊΠΟΤΑ δεν μπορεί να μου στερήσει αυτό που αισθάνομαι για τη φετινή χρονιά.

Υ.Γ. Με πρωτάθλημα ή χωρίς, η διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι πιο ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΗ από ποτέ, να δώσει γη και ύδωρ στον προπονητή για να χτίσει επάνω στη φετινή ομάδα, τον καλύτερο ΠΑΟΚ όλων των εποχών.
Και μπορεί και θα το κάνει. ΑΝ βέβαια τον βοηθήσετε.
Έχετε μια δεύτερη ευκαιρία. Σας ήρθε κυριολεκτικά ουρανοκατέβατα. Διορθώστε το λάθος του 19.

Πιστέψτε σε αυτόν, δώστε του περισσότερα από ένα ακριβό συμβόλαιο και η ιστορία που έγραψε ως τώρα, θα είναι μικρή μπροστά σε αυτά που μπορεί να πετύχει στο μέλλον.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Μπράβο psy σε χαίρομαι! Όμως! Έχει σημασία εδώ που φτάσαμε, να πάρουμε το μαστραπά. Πολύ μεγάλη σημασία! Σίγουρα φουσκώσαμε από υπερηφάνεια φέτος! Έχουμε τεράστιο στόχο μπροστά μας! Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα! Η τελευταία παράσταση ΠΡΕΠΕΙ να είναι η φιέστα στην Τούμπα! ΜΑΖΙ! ΑΓΚΑΛΙΑ!
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Ολα καλα, αλλα τον Βρακα τον εθαψε φετος. :lol:

Και κατι πιο σοβαρο: Προσωπικα θα ηθελα του χρονου να βλεπω τον ΠΑΟΚ των τελευταιων παιχνιδιων. Χαιρω πολυ θα μου πειτε, αλλα δεν εννοω το προφανες. Αυτο που θελω να πω είναι ότι η ομαδα απεδειξε πως μπορει να παιξει με μεγαλυτερο πλουραρισμο ενεργειων σε σχεση με το πασα-πασα και ξανα πασα που μας ειχε συνηθισει.

Επισης ο Στρατηγος βουλωσε για ακομα μια φορα στοματα. Τα στοματα οσων υποστηριζαν οτι γνωριζει μονο ενα συστημα και μια τακτικη παιχνιδιου. Αυτο που εκανε χθες θα πρεπει να διδασκεται σε καθε προπονητικη σχολη με τιτλο "πως να πιανεις κοροιδο τον αντιπαλο προπονητη". 23% κατοχη, 4 γκολ, 2 δοκαρια, 2-3 ακομα κλασικες ευκαιριες. Τακτικη μελετημενη με απολυτη ακριβεια. Εξου και το προσωνυμιο Στρατηγος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daskalos_4 την Πέμ 16 Μάιος 2024, 11:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ακόμα δεν έχουμε κερδίσει τίποτα και έχουμε ένα απίστευτα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας που θέλουμε μόνο νίκη.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Μέχρι κι εχθές πριν των αγώνα εντελώς ξεδιάντροπα κι μετά την νίκη με την χαβούζα του Πειραιά είχε κυκλοφορήσει το κλασικό δημοσιογραφικό χαρτάκι στην πιάτσα των ερτζιανών της πόλης ότι η νίκη μας απέναντι στον γαύρο εν πολύς οφείλονταν στο ότι ο Ολυμπιακός είχε δώσει σε δέκα ημέρες τρεις αγώνες κι για αυτό δε ήταν κι τόσο φρέσκος. Για όσα φιλαράκια έχουν κοντή , αλλά παρά πολύ κοντή μνήμη να θυμίσω τον απόλυτο χλευασμό κι τις απίστευτες επιθέσεις που δέχθηκε αυτή η ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ όταν με την μεθόδευση του κυπέλου αναγκάστηκε να δώσει 4 αγώνες σε δέκα μέρες. Το τι γράφτηκε ακόμη κι εδώ στο φόρουμ για αποτυχημένα ροτεισον και αλλά φαιδρά δεν έχει προηγούμενο. Με έναν μαγικό τρόπο η ομάδα αλλά κι ο προπονητής κατάφερε να αντιπαρέλθει κι αυτή την μεθόδευση κι να έχουμε φτάσει σήμερα να είμαστε ένα βήμα πριν την κατάκτηση ενός απίστευτου πρωταθλήματος απέναντι σε ολους κι όλα . Η Διοίκηση της ΠΑΕ έχει μόνο μια υποχρέωση απέναντι σε μια χρόνια που ούτως ή άλλως πρόσφερε στην ομάδα κι στον προπονητή πολύ λιγότερα από όσα δικαιούνταν. ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΕΛΙΤ ΔΙΑΙΤΗΤΗ . Καμία δικαιολογία για Αζέρους , Σκοπιανούς, Νορβηγούς με ιρακινή καταγωγή κι αλλά εξωτικά φρούτα. ΕΛΙΤ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ τώρα. Το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε για την ομάδαρα μας!!!!!!!

ΕΛΙΤ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ !ΕΛΙΤ ΔΙΑΤΗΤΗΣ!
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

gika....

πουθενά δεν λέω ότι είσαι...κολοτουμπας...

Οι απόψεις σου είναι σταθερές και πολλές έχουν και λογική σειρά...αλλα...οχι ολες

Και αυτές οι λίγες επειδή τις στηρίζεις σε λάθος δεδομένα και σε υποθέσεις σε βγάζουν σε λάθος συμπεράσματα....

Δεν είσαι σε θέση να κρίνεις τα.. 2..αν είναι η όχι αρκετά από την στιγμή που δεν ξέρεις τι συμφωνίες υπάρχουν...

Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς λέξεις όπως...τον άφησε..δανεικούς ..τον Γενάρη..ενω δεν είσαι...μεσα...στις πραγματικές συζητήσεις

Τον Λούτσο δεν τον ενδιαφέρουν παίκτες...ονόματα.τον ενδιαφέρουν παίκτες...με χαρακτηριστικα....

Από που προκύπτει ότι...τρύπησε το ταβάνι...οταν εδώ και 2 χρόνια δουλεύει με παίκτες συγκεκριμένων ικανοτήτων και επάνω σε συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο...

Λένε πολλοί ότι μόνο ένας ς παίκτης ήρθε...ποιος λέει ότι δεν ήθελε μόνο...αυτον...τον παίκτη...

Ο λουτσός ...έστησε...μια μηχανή με συγκεκριμένα γρανάζια και όσο περνάει ο καιρός και η μηχανή δουλευει τόσο θα προσθέτει και ποιοτικά γρανάζια σε όλες τις γραμμές...

Τέλος πάντων....αυτη είναι η άποψη μου και εκ του αποτελέσματος μάλλον δικαιώνομαι...
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Daskalos_4 έγραψε:Ολα καλα, αλλα τον Βρακα τον εθαψε φετος. :lol:

Και κατι πιο σοβαρο: Προσωπικα θα ηθελα του χρονου να βλεπω τον ΠΑΟΚ των τελευταιων παιχνιδιων. Χαιρω πολυ θα μου πειτε, αλλα δεν εννοω το προφανες. Αυτο που θελω να πω είναι ότι η ομαδα απεδειξε πως μπορει να παιξει με μεγαλυτερο πλουραρισμο ενεργειων σε σχεση με το πασα-πασα και ξανα πασα που μας ειχε συνηθισει.

Επισης ο Στρατηγος βουλωσε για ακομα μια φορα στοματα. Τα στοματα οσων υποστηριζαν οτι γνωριζει μονο ενα συστημα και μια τακτικη παιχνιδιου. Αυτο που εκανε χθες θα πρεπει να διδασκεται σε καθε προπονητικη σχολη με τιτλο "πως να πιανεις κοροιδο τον αντιπαλο προπονητη". 23% κατοχη, 4 γκολ, 2 δοκαρια, 2-3 ακομα κλασικες ευκαιριες. Τακτικη μελετημενη με απολυτη ακριβεια. Εξου και το προσωνυμιο Στρατηγος.
Το σωστό είναι του χρόνου να βελτιώσει το passing game και πώς να κυριαρχεί περισσότερο, αυτό που είδαμε στα τελευταία ματς ήταν λίγο ειδικών συνθηκών. Πάντως χθες, παρότι είχαμε λιγότερη κατοχή, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο η πίεση ψηλά ήταν μεγαλύτερη απ' ό,τι στα δύο προηγούμενα παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Του χρονου ευχομαι να ειναι σε καθε αγωνα στην Τουμπα ο Μιρτσεα τωρα π βγηκε στη συνταξη απο την προπονητικη, γιατι μας εφερε κ σου εφερε γουρι, σε ολα αυτα τα σημαντικα ντερμπι με το ΠΟΚ στην Τουμπα

Κ το ξερω οτι πιστευεις στα γουρια
Το εχεις δηλωσει αλλωστε

Το παιχνιδι με τον ρουλη του Μαντζιου θα εχει δυσκολιες

Αλλα κατι μ λεει οτι αυτη τη φορα, η τακτικη προσεγγιση θα ειναι η καταλληλη για να ερθει το ποθουμενο
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

abc_o_ karpouzas έγραψε:gika....

(...)

Τέλος πάντων....αυτη είναι η άποψη μου και εκ του αποτελέσματος μάλλον δικαιώνομαι...
Ακόμα και αυτό είναι υποκειμενικό.

Γιατί δεν ξέρεις πως θα ήταν η ομάδα με ένα έξτρα εξάρι σαν τον Μαξίμοβιτς, έναν έξτρα μεσοεπιθετικό όταν παίζαμε ντέρμπι - μπριζ - λαμία και οι παίκτες δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους από την κούραση, έναν επιθετικό που να μπορούσε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα κοκ. Ένα δεξί στόπερ ρε αδερφέ, που ο Κεντζιόρα παίζει νον στοπ 6 μήνες τώρα! Φαντάσου να είχε τραυματιστεί για κανένα μήνα.

Μπορεί να πήγαινες για τρεμπλ αυτή την στιγμή.

Μπορεί απλά να είχες ήδη πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.

Χειρότερα ξέρουμε ότι δεν θα τα είχες πάει, γιατί όλοι αυτοί θα ηταν έξτρα τα Χριστούγεννα.

Δεν ξέρω τι ζήτησε ο Λουτσέσκου, ξέρω τι γραφόταν εκείνη την περίοδο.
Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν ήρθαν όλοι αυτοί, ξέρω τις γκέλες που κάναμε ενώ δεν ήρθαν.

Επίσης ξέρω ότι δεν υπάρχει προπονητής που θα του φέρεις παίκτες καλύτερους από αυτούς που έχει, στα χαρακτηριστικά που αυτός ζητάει πάντα, και να σου πει είσαι μ@λ@κ@ς και να φύγει. Ποτέ. Κανείς.

Τέλος πάντων, θα έχουμε ένα καλοκαίρι να τα λέμε, μακάρι πρωταθλητές και στα προκριματικά του champions league. γεροί να είμαστε να κράζουμε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μη γραφετε πράγματα που δε τα πιστευετε.Δεν ειναι ανάγκη να χειροκροτατε κατι που δε γουσταρετε επειδη το κανουν οι αλλοι .
Οι συνεχεις κολοτουμπες ειναι χειροτερες απ το "σε μετρησα λαθος"
Φοραμε και παντελόνια.

ΥΓ Γενικο το σχολιο δε παει στο απο πανω τοστ
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

O Dim χαθηκε απο το φορουμ κ ειδικα απο την συγκεκριμενη ενοτητα,αλλα συνεχιζει να γραφει χαζομαρες σε αθλητικα σαητ κ fb,με καθε επιφυλαξη αν ειναι αυτος που νομιζω στα σοσιαλ.

Για κατι τετοιους "οπαδους" δεν αξιζουμε ουτε νικη σε φιλικο,αλλα για το 90% που πιστευαμε την ομαδα ακομα κ με Αμαφουελε,μας αξιζει 1000%.

Δεν θελουμε μιζερια,απαξιωση,ηττοπαθεια,οτι ειναι να γινει ας γινει,ΠΑΟΚ ειμαστε!
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

gika έγραψε:......

.................

. γεροί να είμαστε να κράζουμε :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

Τωρα μιλάς σωστά... Σε λεω

:pano:
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Αδερφέ Kat διαφωνω. Οι παραδοχες οσων... κωλοτουμπιαζουν σημερα ειναι οχι μονο ευπροσδεκτες αλλα και δειγμα ωριμοτητας. Αξιοσέβαστο κατ εμε το να αναγνωριζεις τα "λαθη" σου. Με την προϋπόθεση βεβαια οτι θα παραμεινουν παγιες οι αποψεις τους για οσο καιρο ο Στρατηγός παραμεινει στο τιμονι της ομάδας. Αν αποδειχτουν πυροτεχνηματα, τοτε θα ειναι παντελως "κατακριτέο" αυτο που συμβαίνει σημερα. :pano:

Καποιες λέξεις τις εβαλα σε εισαγωγικα, γιατί οκ ειπαμε δεν ειμαστε και κανα δικαστηριο αποδοσης ποινων προς οσους αμφισβητούν τον Λουτσο :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”