Ταινίες - σειρές
Re: Ταινίες - σειρές
Για να περάσει η ώρα:
Πάρα πολύ καλή η τελευταία σεζόν Fargo, μέτρια η 4η. Όπως μετριότατο, κι ας ξεκίνησε με υποσχέσεις, και το τελευταίο true detective.
Δεν μου άρεσαν τα bodies, das signal. Αντίθετα, το πιο παλιό shining girls εισάγει πολύ πετυχημένα το ταξίδι στον χρόνο, αν και αργότερα η εξήγηση που δίνει είναι για γέλια. Το άλλο sci-fi, το 3 body problem, ενώ έχει ενδιαφέρον ως ιστορία και καλές στιγμές, προδιαθέτει ότι θα είναι μάπα η συνέχεια.
Κρυφό διαμαντάκι το the north water, ενώ συστήνω ανεπιφύλακτα και το τουρκικό ethos.
Σαπουνόπερα το yellowstone, μου θύμισε Δυναστεία και Ντάλας. Αντίθετα πολύ δυνατά τα πρίκουελ 1883, ιδίως αυτό, και 1923 - μα καμία σχέση με yellowstone.
Αξιοπρεπές το shogun και τίποτα παραπάνω, ενώ στα ίδια επίπεδα κινήθηκε και η 3η σεζον slow horses, έχοντας χάσει όμως το στοιχείο της θετικής έκπληξης.
Πάρα πολύ καλή η τελευταία σεζόν Fargo, μέτρια η 4η. Όπως μετριότατο, κι ας ξεκίνησε με υποσχέσεις, και το τελευταίο true detective.
Δεν μου άρεσαν τα bodies, das signal. Αντίθετα, το πιο παλιό shining girls εισάγει πολύ πετυχημένα το ταξίδι στον χρόνο, αν και αργότερα η εξήγηση που δίνει είναι για γέλια. Το άλλο sci-fi, το 3 body problem, ενώ έχει ενδιαφέρον ως ιστορία και καλές στιγμές, προδιαθέτει ότι θα είναι μάπα η συνέχεια.
Κρυφό διαμαντάκι το the north water, ενώ συστήνω ανεπιφύλακτα και το τουρκικό ethos.
Σαπουνόπερα το yellowstone, μου θύμισε Δυναστεία και Ντάλας. Αντίθετα πολύ δυνατά τα πρίκουελ 1883, ιδίως αυτό, και 1923 - μα καμία σχέση με yellowstone.
Αξιοπρεπές το shogun και τίποτα παραπάνω, ενώ στα ίδια επίπεδα κινήθηκε και η 3η σεζον slow horses, έχοντας χάσει όμως το στοιχείο της θετικής έκπληξης.
Πολύ καλό το baby reindeer. Παρότι έχει δύσκολο θέμα, το ανάλαφρο κλίμα στο μεγαλύτερο μέρος των επεισοδίων σε κάνει να μην ταυτίζεσαι συναισθηματικά, αρνητικά ή θετικά, με τους πρωταγωνιστές, ιδίως την πρωταγωνίστρια.
- Μπαρκαρούτσος
Θυμάστε παλιά που είχαμε topic Game Of Thrones και γινόταν χαμούλης;
Θέλετε topic House Of The Dragon ή δεν το βλέπετε τόσο φανατικά;
-
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Θυμάστε παλιά που είχαμε topic Game Of Thrones και γινόταν χαμούλης;

- Μπαρκαρούτσος

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τρί 14 Μάιος 2024, 23:21, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Ωχ ωχ, χτύπησες ευαίσθητη χορδή του snoufel.
Κατάλαβα, ζεστοί είμαστε.
Θα επιληφθώ μόλις έχω χρόνο.
Τον ΟΦΝΙ να κερδίσω, μετά το βάζελο να κερδίσω και την Πέμπτη πάλι το βάζελο να κερδίσω.
sn0ufel4 έγραψε:Περιμένω Tolaros σα γνήσιος κλανιστερ να υποστηρίζει και team Green
alexgarcia6 έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:Θυμάστε παλιά που είχαμε topic Game Of Thrones και γινόταν χαμούλης;
Κατάλαβα, ζεστοί είμαστε.
Θα επιληφθώ μόλις έχω χρόνο.
Τον ΟΦΝΙ να κερδίσω, μετά το βάζελο να κερδίσω και την Πέμπτη πάλι το βάζελο να κερδίσω.
Το Game Of Thrones ήταν....Game Of Thrones του Χαραλάμπους!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Doomlord4 έγραψε:Game Of Thrones του Σάββα είναι
![]()
Δεν κατάλαβα
Το House Of The Dragon είναι Game Of Thrones του Σάββα

-
Ναι και η καινουργια τους σειρα 3 Body Problem στο Netflix ειναι αρκετα συμπαθητικη
βασιζεται στο 1ο απο την τριλογια βιβλιων scifi του κινέζου Liu Cixin
βασιζεται στο 1ο απο την τριλογια βιβλιων scifi του κινέζου Liu Cixin
-
Η αληθεια ειναι οτι η 1η σεζον ηταν πολυ Team Black biased, εγω δεν το πολυπεριμενα γιατι το fire&blood ειναι και καλα "αναξιοπιστη" ιστορικη αφηγηση οσων συνεβησαν στον εμφυλιο των targaryen, οπου ακομα και εκει τα πραγματικα ηταν περισσοτερο γκριζαsn0ufel4 έγραψε:Περιμένω Tolaros σα γνήσιος κλανιστερ να υποστηρίζει και team Green
Мир έγραψε:
Πάρε αυτό το βδελυγμα από μπροστά μου
Σβηστο μόνος σου ή έχει μπαν άμεσα