Αλλάζει τελείως η εικόνα δηλαδή. Και επίσης να θυμήσω ότι είμαστε μόλις στην 7η αγωνιστηκή.

ωραιος αδερφε μου,αλλα λεω οτι οι ομαδες του ΠΟΚ παντα θα ευνουνται απο τους διαιτητες,αν ΔΕΝ νικαμε οποτε ειναι δυνατο,δηλαδη παιχνιδια που τα εχουμε,βλεπε αστερα,πανιωνιο,ατρομητο δεν θα παμε καλα...αλλα δεν ειναι ΠΟΛΥ αργα ακομαthrix έγραψε:Ημασταν 9οι!
Επίσης έχεις μπροστά σου σχεδόν ολόκληρο το πρωτάθλημα και για πρώτη φορά θα έχεις τη δυνατότητα να παίξεις με όλους τους παίκτες σου. Για μένα αλλάζει η εικόνα τελείως.
Θα μου πεις δεν παίζουμε και την τρομερή μπαλάρα, σύμφωνοι, αλλά και ποιός παίζει αυτή την εποχή? σε ελλάδα και εξωτερικό (αναλογικά μιλάμε)? επίσης ο πρόεδρος μου έταξε ότι η αγωνιστηκή εικόνα της ομάδας θα αλλάξει σύντομα και το περιμένω, τον πιστεύω ακόμα.
thrix έγραψε:Να θυμίσω ότι με νίκη περνάμε κατά πάσα πιθανότητα 3οι στη βαθμολογία με διαφορά 7 βαθμών από τον γαύρο.
Αλλάζει τελείως η εικόνα δηλαδή. Και επίσης να θυμήσω ότι είμαστε μόλις στην 7η αγωνιστηκή.
ο κυριος φερναντο με τρελανε,δεξι μπακ και επιθετικο θα με βαλει σεντερ μπακ και θα ανεβαινω και θα ειμαι οφσιντεthrix έγραψε:όχι όχι μη φεύγεις, στο υποσχόμαστε θα σε βάλουμε να παίξεις επιτέλους στη θέση σου από το επόμενο παιχνίδι
Mην με κανετε και στεναχωριεμαι...ContrerasPablo έγραψε:πλακα κανεις?κανουμε δουλεια σε βαθος,μετα παμε σε τριπλε σκορgika έγραψε:Ρε παιδιά... ΕΙδα βαθμολογια... Που ειναι ο πρωταθλητισμος??? Νταμπλ σκορ σε βαθμούς μας έχει ο πρώτος...![]()
![]()