8.Soualiho Meïté

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: 8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από Equalizer »

PablitoV2 έγραψε:Δηλαδή ρε σεις, την Μπούντο περιμέναμε για να καταλάβουμε ότι δε θα μείνει;
Ο Τζορμπατζόγλου πριν κανένα δίμηνο είχε ανεβάσει το πρώτο άρθρο για το ότι είναι αργός ο Μείτε.

Επίσης, εκτός από τον Σάστρε που ήθελε 300κ, πότε κρατήσαμε άλλον δανεικό;
Γιατί τι είναι ο Μεϊτε, γρήγορος;

Αργος είναι.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τον έχουμε βαφτίσει θεό της μπάλας τον Μεϊτε

Προφανεστατα έχει κάποιο επίπεδο και καλά στοιχεία αλλά με 8.5 μύρια κόστος (4 αγορά και 1.5 για τριετές συμβόλαιο) νομίζω μπορούμε να βρούμε αντίστοιχο ή και καλύτερο

Ούτε ένα, ούτε δύο μήνες πριν. Την ίδια άποψη έχω από την ώρα που ήρθε. Βασικά από την ώρα που ακούστηκε το όνομα του πρώτη φορά πέρυσι το Μάιο

Μακάρι, για την ομοιογένεια και τις απαιτήσεις Λουτσεσκου, να μείνει. Αλλά άμα δεν θέλει / δεν μπορεί η ΠΑΕ να δώσει τα λεφτά που ζητάνε, δε θα χάσω τον ύπνο μου
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Υπερβολες. Κανεις δεν τον βαφτισε θεο. Αλλα αν δε μπορεις να κρατησεις το καλυτερο σου χαφ και να το στελεχωσεις, μην εχεις απαιτησεις.
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Equalizer εσύ πιστεύεις ότι αν δε δώσουμε αυτά τα χρήματα για τον Μεϊτέ θα τα δώσουμε για κάποιον καλύτερο;

Εγώ (θέλω να) πιστεύω ότι μια συμφωνία με 2.5-3.0 στην Μπενφίκα και 1.2/έτος στον παίκτη είναι κάτι παραπάνω από δίκαιη και για τις 3 εμπλεκόμενες πλευρές.

Αν από την άλλη πιστέψουμε για ακόμα μία φορά ότι μπορούμε να αγοράσουμε χαφάρα 23-27 χρονών με τα ίδια λεφτά και το μισό συμβόλαιο στον παίκτη, "προλαβαίνοντας" την υπόλοιπη αγορά τότε θα έχουμε την ίδια κασέτα των τελευταίων χρόνων σε επανάληψη.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Απο τη μια λες πολλά τα λεφτά όντως.
Από την άλλη υπάρχει εμπιστοσύνη ότι θα βρεθεί κάτι καλύτερο?
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αυτα πληρωνουμε εδω και χρονια.
Τα "με 3εκ και 1,5 μισθο βρισκουμε καλυτερο"
Αμ ελα που δεν βρισκουμε. Και εχει αποδειχτει εδω και μια 5ετια που καθε επιλογη ειναι χειροτερη της προηγουμενης σχεδον σε ολες τις θεσεις. (χαφ, στοπερ, φορ)
Ασε που χανεις και την ομοιογενεια που δεν μπορεις ευκολα να την ποσοτικοποιησεις για να βγαλεις ενα συμπερασμα του τι τελικα χανεις η κερδιζεις απο την παραμονη η οχι του Μειτε και του καθε Μειτε.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

AlxNeapoli1 έγραψε:Υπερβολες. Κανεις δεν τον βαφτισε θεο. Αλλα αν δε μπορεις να κρατησεις το καλυτερο σου χαφ και να το στελεχωσεις, μην εχεις απαιτησεις.
Άρα μια χαρά δουλειά κάνει ο Λουτσεσκου
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

nikos_algio έγραψε:Equalizer εσύ πιστεύεις ότι αν δε δώσουμε αυτά τα χρήματα για τον Μεϊτέ θα τα δώσουμε για κάποιον καλύτερο;

Εγώ (θέλω να) πιστεύω ότι μια συμφωνία με 2.5-3.0 στην Μπενφίκα και 1.2/έτος στον παίκτη είναι κάτι παραπάνω από δίκαιη και για τις 3 εμπλεκόμενες πλευρές.

Αν από την άλλη πιστέψουμε για ακόμα μία φορά ότι μπορούμε να αγοράσουμε χαφάρα 23-27 χρονών με τα ίδια λεφτά και το μισό συμβόλαιο στον παίκτη, "προλαβαίνοντας" την υπόλοιπη αγορά τότε θα έχουμε την ίδια κασέτα των τελευταίων χρόνων σε επανάληψη.
Συμφωνώ στα νούμερα που παραθέτεις. Όντως θα ήταν μια καλή αλλά και δίκαιη συμφωνία. Εξ ου και αυτό που λέω ότι δεν θα πάθω υστερία με την ΠΑΕ αν δε δώσει τα παραπάνω εκατομμύρια

Δεν πιστεύω τίποτα για τη μεταγραφική λογική της ΠΑΕ διότι δεν υπάρχει λογική από τοτε που ήρθε ο Σαββίδης. Ύψους και βαθους, όλα ταυτόχρονα

Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα καταστρέψουν την εμφανή πρόοδο της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια και θα βελτιώσουν ακόμα παραπάνω το ροστερ
Elkjaer

Δημοσίευση από Elkjaer »

O Μεϊτέ είναι πολύ καλός παίκτης και δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην το αναγνωρίζει αυτό. Θα ήταν χρήσιμο να μείνει για τον επιπλέον λόγο της ομοιογένειας. Να μείνει όμως με οποιοδήποτε κόστος; Αν η Μπενφίκα ζητάει ακατέβατα 4 εκατομμύρια και ο ίδιος 1,8 (ενδεικτικές οι τιμές), να τα δώσει ο ΠΑΟΚ ακόμα κι αν αυτό σήμαινε ότι δεν θα έρχονταν κάποιος καλής ποιότητας παίκτης στη μεσαία γραμμή που θα έφερνε ταχύτητα;
Να το βάλω συνοπτικά ως εξής:
Αν έχουμε δυο ενδεχόμενα να συμβούν με τα ίδια χρήματα:
α) Να αποκτηθεί ο Μεϊτέ
β) Να αποκτηθεί πχ ο Μίσιτς κι ένας καλός γρήγορος χαφ (ο Nandez λόγου χάρη)
Τί θα ήταν ορθολογικότερο;
Θεωρώ το β.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Συνηθως ομως ο ΠΑΟΚ παει για το Γ που ειναι τιποτα απο τα παραπανω.
Το Γ ειναι η αποκτηση με τα μισα λεφτα ενος κατι σαν Μειτε για να γεμιζει τον χωρο που στο τελος θα βγει Εσιτι και ενος "ταχυδυναμικου" που θα ξερει μπαλα και στο τελος θα βγει Νταντας.
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Για ποιο λογο πρεπει παλι να πας σε επιλογες ρισκου ενω εχεις βρει χαφαρα και απλα χρειαζεται να το πλαισιωσεις με αλλα δυο γρηγορα χαφ? Και ολα αυτα εν οψει των τριων(!) ευρωπαικων προκριματικων γυρων του καλοκαιριου. Γιατι κακα τα ψεματα δεν θα την βγαζεις λαδι καθε χρονο με σβαμπ τσιγγαρα.

Επισης το θεωρω δεδομενο οτι σε περιπτωση που δεν τον αποκτησουμε του χρονου θα παιζει στο ποκ και θα τραβαμε τις κ@λοτριχες μας..
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Θα είχε πλάκα (μπορεί και όχι) να μπορούσε όλος ο κόσμος να ψηφίσει σε ένα poll, τι πιστεύει πως είναι πιο πιθανό να κάνει ο ΠΑΟΚ τους επόμενους μήνες.

Α) Ορθολογικές κινήσεις, απόκτηση του δεδομένα πλέον, ποιοτικότερου χαφ, + αγορά, υπογραφή άλλων δυο, με διαφορετικά χαρακτηριστικά που θα ΣΥΜΠΛΗΡΏΝΟΥΝ τον Μεϊτέ.

Β) Θα ζυγίσει πως το κόστος για τον Μεϊτέ είναι αρκετά μεγάλο και θα διαθέσει τα χρήματα που έχει αποφασίσει, για να βρει κάποιον ακόμα καλύτερο ή έστω ισάξιο, χωρίς όμως να βγει εκτός προϋπολογισμού.

Γ) Δεν θα αγοράσει τουλάχιστον για αρχή τον Μεϊτέ. Φυσικά τα ρεπορτάζ θα μας ζαλίσουν για ΧΙΛΙΟΣΤΉ φορά τα παπάρια τονίζοντας όλα τα "αρνητικά του παίκτη" αλλά ταυτόχρονα θα αφήνουν μικρές ελπίδες να επανέλθει ο ΠΑΟΚ όταν "πέσει το κασέ του" και "η Μπενφίκα θα δει πως δεν μπορεί να πάρει τα λεφτά που ζητάει". ΚΛΑΙΩ. Σαν να το διαβάζω ήδη.
Θα ανανεώσει τον Σβαμπ και θα παίζει μέχρι 15-20 Αυγούστου με 2.5 διαθέσιμα χαφ και πάμε και όπου βγει.
Το 0.5 το βάζω στον Τσιγγάρα που ξέρω πως θέλει να φύγει.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Βλέπω ότι αρχισαν τα χαζά για το αν πρέπει να μείνει ο μειτε στην ομάδα! Ο καλύτερος χαφ του πρωταθλήματος κι ο ΠΑΟΚ που ξέρει να δίνει τα χρήματα στον εσιτι ,7 χρόνια στον καντουρι, κάτι αλλά χαρτιά στον Σοάρες αλλά ξαφνικά ο Μειτε δεν κάνει ! Το έχουμε ξαναδεί αυτό το άθλιο έργο ελπίζω να μην επαναληφθεί κι με αυτόν τον παικταρα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εντωμεταξυ ειναι αστειο να προτασουν το οτι η Μπριζ μας ανοιξε τα ματια και οτι ο Μειτε ειναι καλος για το ελληνικο πρωταθλημα αλλα λιγος για την Ευρωπη ωστε να κανουμε το κατι παραπανω.
Εντωμεταξυ τι ακριβως σημαινει το κατι παραπανω στην Ευρωπη; Να πας ποσο καλυτερα δηλαδη; (μην τρεξετε να μου πειτε για τον γαυρο γιατι ο δρομος μεχρι την Φενερ (αν και ακομα και αυτη αθλια ηταν) ηταν στρωμενος με ροδοπεταλα).
Να αφησει δηλαδη ο ΠΑΟΚ τον καλυτερο χαφ του πρωταθληματος που δεν βλεπει κανεναν εντος, για να ψαξει το κατι παραπανω ευρωπαικα.
Ψιιιιιιτττ ΑΡΔακια...σας εχω νεα που θα σας συντατραξουν. Οτι χαφ και να παρει ο ΠΑΟΚ, με τα χρηματα που διαθετει στην αγορα, εκει θα ειναι το ταβανι ευρωπαικα. Δεν μπορει να φερει τον...Βιτινια.
Θα ειναι πολυ δυσκολο να φερει εστω χαφ που θα ειναι ο καλυτερος του πρωταθληματος.
Και φετος που τα καταφεραμε εχουμε αρχισει τα αρθρα αποδομησης.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Equalizer έγραψε:
AlxNeapoli1 έγραψε:Υπερβολες. Κανεις δεν τον βαφτισε θεο. Αλλα αν δε μπορεις να κρατησεις το καλυτερο σου χαφ και να το στελεχωσεις, μην εχεις απαιτησεις.
Άρα μια χαρά δουλειά κάνει ο Λουτσεσκου
Α ολο αυτο ηταν για να παινεψεις κι εσυ τον Λουτσεσκου. Οκ.
Κακη διοικηση. Οκ τωρα;
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Blackgr4 έγραψε:Θα είχε πλάκα (μπορεί και όχι) να μπορούσε όλος ο κόσμος να ψηφίσει σε ένα poll, τι πιστεύει πως είναι πιο πιθανό να κάνει ο ΠΑΟΚ τους επόμενους μήνες.

Α) Ορθολογικές κινήσεις, απόκτηση του δεδομένα πλέον, ποιοτικότερου χαφ, + αγορά, υπογραφή άλλων δυο, με διαφορετικά χαρακτηριστικά που θα ΣΥΜΠΛΗΡΏΝΟΥΝ τον Μεϊτέ.

Β) Θα ζυγίσει πως το κόστος για τον Μεϊτέ είναι αρκετά μεγάλο και θα διαθέσει τα χρήματα που έχει αποφασίσει, για να βρει κάποιον ακόμα καλύτερο ή έστω ισάξιο, χωρίς όμως να βγει εκτός προϋπολογισμού.

Γ) Δεν θα αγοράσει τουλάχιστον για αρχή τον Μεϊτέ. Φυσικά τα ρεπορτάζ θα μας ζαλίσουν για ΧΙΛΙΟΣΤΉ φορά τα παπάρια τονίζοντας όλα τα "αρνητικά του παίκτη" αλλά ταυτόχρονα θα αφήνουν μικρές ελπίδες να επανέλθει ο ΠΑΟΚ όταν "πέσει το κασέ του" και "η Μπενφίκα θα δει πως δεν μπορεί να πάρει τα λεφτά που ζητάει". ΚΛΑΙΩ. Σαν να το διαβάζω ήδη.
Θα ανανεώσει τον Σβαμπ και θα παίζει μέχρι 15-20 Αυγούστου με 2.5 διαθέσιμα χαφ και πάμε και όπου βγει.
Το 0.5 το βάζω στον Τσιγγάρα που ξέρω πως θέλει να φύγει.
Όλοι ευελπιστούμε για το (Α) αλλά η προϊστορία της εποχής Ιβάν μας έχει δείξει πώς δυστυχώς για άλλη μια φορά θα επικρατήσει το (Γ) με ολίγον (Β) δηλαδή κλαφτα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”