8.Soualiho Meïté

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Pellaios

Re: 8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από Pellaios »

Μην μάθουμε μια λέξη θα την κοπαναμε για δεκαετίες....Τα χαφ λέει πρέπει να είναι "ταχυδυναμικα" έστω και εάν δεν πολύκαταλαβαίνουμε την έννοια αλλά έλα που στο μυαλό μας έρχεται ο μακελελε και οι κλώνοι του και έτσι πρέπει να είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο...άσχετο πού το κορυφαίο αμυντικό χαφ στον πλανήτη αυτήν την στιγμή ο ροντρι της Σίτυ μόνο ταχυδυναμικος δεν είναι αλλά κάτι αμπαλα τρεχαντήρια τα καταπίνει αμασητα. Και φυσικά ο άσχετος γκουαρντιολα του έβαλε δίπλα του ένα σέντερ Μπακ, τον Στόουνς, για δίδυμο και μπροστά του τον ντεμπροινε, 32 ετών και εγώ δεν ξέρω πόσων τραυματισμών για να καλύπτει τους χώρους.. άσχετο εάν η Άρσεναλ έκανε all in για να πάρει τον Ράις που το περνάει ο σαματα στο κατοσταρι
Όπως λέγανε από παλιά, η μπάλα τρέχει πιο γρήγορα από τον παίκτη, το ξέρουν καλά οι τενίστες που η εμπειρία τους και η αντίληψη τους τους επιτρέπει να προβλέπουν που θα πάει η μπάλα...
Καλά τα τρεξίματα αλλά η ποιότητα, η αντίληψη η ποδοσφαιρική ευφυία η τεχνική είναι ανώτερες της φυσικής κατάστασης γιατι για ποδόσφαιρο μιλάμε και όχι για στίβο... διαφορετικά τι ψάχνουμε για μετεγγραφές να πηγαίνουμε στις ακαδημίες στίβου να ψάχνουμε για ταλέντα στα σπριντ...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ότι ισχύει παντού ισχύει και στο ποδόσφαιρο
Η πλατιά μάζα επιρεαζεται από την αμάθεια των αρδ

Φαντάσου λέει να πάει ο Μπάμπης και να λέει στον κάθε γκουαρντιολα για ταχυδυναμικα χαφ
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Miles έγραψε:Δηλαδή, αν εκδήλωνε και κανένα ενδιαφέρον ο Κούλης να δει το ματς, τι άλλο θα παθαίναμε;
:lol: :lol: :lol:
Θα με πεθάνεις ρε συ. Έπινα καφέ και πνίγηκα. Θεϊκό σχόλιο :D
Ρε τον παλιοπουστα μας γάμησε δύο φορές
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Miles έγραψε:Δηλαδή, αν εκδήλωνε και κανένα ενδιαφέρον ο Κούλης να δει το ματς, τι άλλο θα παθαίναμε;
Παιζει να είχαμε και καμιά κατάρρευση εξέδρας
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Κι επειδή το είδωλο μας είναι ο Πέπ κι ο κρυφός μας πόθος να γίνουμε σαν τη μικρή του Μάντσεστερ, ας βάλουμε δύο νταμάρια στο κέντρο κι ας μη στρίβουν με τίποτα. Διότι η λέξη "ταχυδύναμη" είναι εκτός από σύνθετη και δύσκολη ως έννοια ώστε να την κατανοήσει ο Μπάμπης από Κορδελιό ή ο Γιώργης από Μηχανιώνα.
Φυσικά ο Μπάμπης και ο Γιώργης είναι υποχρεωμένοι να πηγαίνουν γήπεδο κι ας μη καταλαβαίνουν ούτε τι γίνεται, ούτε τι βλέπουν. Όταν δε πηγαίνουν θα τους τα χώνουν οι "προφέσορες" του πληκτρολογίου.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αν καθήσει κάποιος και προσπαθήσει να κάνει μια λίστα με τα καλύτερα χαφ της δεκαοενταετιας πιθανότατα δεν θα υπάρχει ούτε ένας που το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ταχύτητα.
Τσάβι
Τσαμπι
Πίρλο
Μοντριτς
Κρος
Μπρούσκετς
,rodri
Ντε Γιονγκ
Κιμιχ

Άντε ο κασεμιρο και ο κάντε ( ο οποίος δεν είχε πολλές σεζόν σε επίπεδο κορυφαίων) είχαν ταχύτητα

Δεν είναι θέμα ούτε γκουαρντιολα ούτε μικρής Μπαρτσελόνα... είναι άκρως ποδοσφαιρικο
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Όσο ακόμα διεκδικείται το πρωτάθλημα δεν θέλω να πολύ ασχοληθώ με την επόμενη σεζόν, τα κρατάω για τους καλοκαιρινούς μήνες. Άσε που φέτος έχω τέτοια ψύχωση με το πρωτάθλημα όλη την σεζόν που ας το πάρουν και ας φύγουν όλοι.

Θέλω να σημειώσω όμως ότι η αλλαγή κλίματος για την απόκτηση του Μεϊτέ στον ασπρόμαυρο περίγυρο και τα ΜΜΕ είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Είναι μεγάλος και δεν έχει αξία μεταπώλησης (ενώ μάλλον τον Γενάρη που έκλεισε ο βάζελος τον Μαξίμοβιτς ο Μεϊτέ ήταν 24 χρόνων), είναι μόνο για Ελλάδα και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει με γρήγορα χαφ στην Ευρώπη (βέβαια οι ίδιοι δημοσιογράφοι μας είπαν ότι ήταν άρρωστος και δεν έπρεπε να παίξει με Μπριζ) και διάφορες άλλες παπάτζες.

Για μένα θα είναι έγκλημα η μη παραμονή, θα έπρεπε να είναι αυτονόητο
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Renegade

Ολοι αυτοί που έγραψες έχουν τρομερά νούμερα σε γκολ και ασίστ για χάφ. Αν εξαιρέσεις τον De Jong που γενικά δεν έχει την εξέλιξη που όλοι περίμεναν.

Ο Μειτε δεν έχει και δεν είχε ποτέ τέτοια νούμερα. Αν ήταν να μείνει χωρίς αγορά και με ένα νορμαλ συμβόλαιο με την λογική ότι θα περνάμε ένα χάφ πολύ πιο μοντέρνο και δημιουργικό τότε θα ήταν μια χαρά. Να ξοδέψει η ομάδα ένα τόσο σημαντικό κομμάτι του μπατζετ της για χάφ στυλ Μειτε εγώ δεν συμφωνώ.

Τώρα αν μπορούμε να κρατήσουμε και Μειτε και να πάρουμε και χάφ σαν αυτά που έγραψες τότε πάω πάσο .
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Σουριναμέζος έγραψε:Όσο ακόμα διεκδικείται το πρωτάθλημα δεν θέλω να πολύ ασχοληθώ με την επόμενη σεζόν, τα κρατάω για τους καλοκαιρινούς μήνες. Άσε που φέτος έχω τέτοια ψύχωση με το πρωτάθλημα όλη την σεζόν που ας το πάρουν και ας φύγουν όλοι.

Θέλω να σημειώσω όμως ότι η αλλαγή κλίματος για την απόκτηση του Μεϊτέ στον ασπρόμαυρο περίγυρο και τα ΜΜΕ είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Είναι μεγάλος και δεν έχει αξία μεταπώλησης (ενώ μάλλον τον Γενάρη που έκλεισε ο βάζελος τον Μαξίμοβιτς ο Μεϊτέ ήταν 24 χρόνων), είναι μόνο για Ελλάδα και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει με γρήγορα χαφ στην Ευρώπη (βέβαια οι ίδιοι δημοσιογράφοι μας είπαν ότι ήταν άρρωστος και δεν έπρεπε να παίξει με Μπριζ) και διάφορες άλλες παπάτζες.

Για μένα θα είναι έγκλημα η μη παραμονή, θα έπρεπε να είναι αυτονόητο
και για μένα το ίδιο
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Άρα θες 2 βασικά χαφ + 1 βασικό στοπερ για αντικουλιερακη +1 βασικό τερματοφύλακα για αντικοταρσκι +1 βασικό αριστερό εξτρέμ γιατι ο Τάισον είναι 36 + βασικό φορ. Μισή ενδεκάδα δηλαδη. Άσε που στο τέλος θα πάρουνε κανά κουρμπελη, κανά Φαμπιάνο , κανά Μπάρκα και θα βάλουν στόχο το πρωτάθλημα

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Οταν αρχιζουν οι δημοσιογραφοι τα γνωστα "ναι μεν αλλα" τοτε η κατάσταση εμένα τουλάχιστον μου βρωμαει:

Απο Μπουντου:

"Καμία εξέλιξη με Μεϊτέ

Το προηγούμενο διάστημα -μιλώντας- για την υπόθεση Μεϊτέ υπήρχε μεγαλύτερη αισιοδοξία. Αισιοδοξία πως θα δρομολογηθούν άμεσα εξελίξεις με την Μπενφίκα που θα αφορούν τη μονιμοποίησή του στην Τούμπα. Επί του παρόντος δεν υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στο θέμα του Γάλλου χαφ. Η Μπενφίκα τον συγκαταλέγει στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές αλλά αξιώνει 4 εκατ.ευρώ από τον ΠΑΟΚ προκειμένου να τον παραχωρήσει, γνωρίζοντας πως θα «ξεφορτωθεί» και συμβόλαιο 1.8 εκατ. Ακόμη κι αν ο Δικέφαλος φέρει την υπόθεση με τους Πορτογάλους στα μέτρα του, σημαντική παράμετρος είναι και το συμβόλαιο. Προσεχώς περισσότερα…"
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Πιστεύω ότι θα μείνει μόνο αν πάρουμε πρωτάθλημα. Διαφορετικά δεν φαίνεται να βγαίνουν τα νούμερα δυστυχώς.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Δε νομιζω οτι περιμενε καποιος το δημοσιευμα της Μπουντου, για να πεσει απο κανενα συννεφο
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έξι σειρές άρθρο για να μην πει ΤΙΠΟΤΑ καινούριο.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Επειδή πάντως οι αρδ νομίζουν ότι μιλάνε σε ηλίθιους, το χρονικό της υπόθεσης πήγε ως εξής.

Γενάρη μήνα βγαίνει ότι είναι απόφαση της ομάδας να μείνει.
Στην συνέχεια αρχίζουν τα άρθρα περί πρότασης 1,5εκ στην Μπενφίκα, στα μισά δηλαδή της ρήτρας.
Μετά από κάνα μήνα άρχισαν οι "2ες σκέψεις"

Οκ δεν είναι διάνοια για να καταλάβει κάποιος ότι με τα λεφτά που δίνουμε δεν πρόκειται να παραχωρηθεί και απλά γίνεται μια προσπάθεια για να δείξουν και καλά ότι ήταν στο χέρι μας και εμείς κάναμε πίσω.
Το έχουμε ακούσει για πάρα πολλές υποθέσεις μας αυτό , ειδικά όταν βρωμουσαν στο οικονομικό.

Όπως είπε και ο φίλος πάνω, όλα θα εξαρτηθούν από το κλείσιμο της χρονιάς. Αν γίνει το πανμεγιστο θαύμα και πάρουμε τον τίτλο, ελπίζω και σε μια δυναμική επιστροφή Ιβάν που θα θελήσει να κρατήσει έναν από τους βασικούς συντελεστές της χρονιάς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”