Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ

Δημοσίευση από Patricio_4 »

icue έγραψε:Ειναι συνδυασμός πολλων πραγματων. Δεν υπαρχει μια μαγικη λυση. Ο γαυρος εχει 40 παικτες ροστερ απο λαθος χειρισμους και του εκατσε κουτι. Δεν ηταν προγραμματισμος.

Ειχε τυχη ο γαυρος, αλλα ειχε και ικανοτητα. Η Βιλα ειχε Ολσεν, κουραση, απουσιες και απειρία.

Ετσι ειναι η μπαλα, καποιες φορες γενναει η γυναικα σου μια μερα αργοτερα και βαζεις 2 γκολ, καποιες φορες ο τερμας παιρνει κιτρινη σε πεναλτι και παιζει ενα πουλι βασικος. Συγκυρίες ειναι αυτες.

Και σου εμφανιζονται μπροστα σου, πρεπει να τις πιανεις απο τα μαλια και να μην τις αφηνεις. Γιατι δεν ξερεις ποτε θα σου ξαναερθουν. Και το λεω και για εμας προφανως.
Ο ολσεν τι φταίει που έβγαιναν για πλάκα τετ α τετ? Έχει λίγη ευθύνη στο 3ο αλλά ήταν πολύ τυχερό

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

PAOK_Antarctica έγραψε:
GI4NNEN4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:3-2 η Fiorentina.
Οι άλλες ομάδες μπορούν και τους βάζουν γκολ ε; Κοίτα να δεις...
Εν τω μεταξύ η Μπριζ τους ισοφάρισε με 10 παίκτες και έχασε στο 92'.
Στο Βέλγιο τον τελευταίο μηνα έχει ρίξει τριμπαλα σε όλους ανταγωνιστές της, κάποιους εκτός έδρας, στον έναν μάλιστα ενώ έπαιζε με 10 παίκτες για μισή ωρα.

Αλλά ο καθένας θα πει την μαλακία του για να στηρίξει το κόμπλεξ του.

Όπως ο φίλος εδώ που κοντά στο χαρτί δεν έβλεπε ομάδα που παίζει για πρωτάθλημα ούτε βλέπει το πώς μπορεί ο ΠΑΟΚ να κερδίσει.
Κομπλεξικός εισαι κι εσυ, αλλα δεν το βλέπεις. Κι εσυ το δικό σου κόμπλεξ κουβαλάς και με δικες σου μαλακιες το στηρίζεις. Συνέχισε, εμένα δεν με ενοχλείς.
icue

Δημοσίευση από icue »

Στο δευτερο γκολ βγηκε σεργιανι. Περα απο μια εξοδο που προλαβε μια μπαλια, επιασε μπαλα στο τελος του αγωνα.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Χαλαρά
Θα αποκλειστούν
Και την επόμενη Κυριακή θα φάνε πίτσα
Εμείς θα το πάρουμε, αυτό το πρωτάθλημα
Και τέλος της σεζόν θα τους φύγουν οι στρατιές των δανεικων
Αν πέσει κι η Φόρεστ, έρχεται λιτότητα
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

στο τελευταίο ματς η Βίλα κέρδιζε 2 0 στο ημίχρονο την Τσέλσι χαλαρά. Βγήκε ο Μαρτίνεζ τραυματίας και μπήκε ο Όλσεν. Τους έσωσε το βαρ καθώς το ματς έκατσε 2 2 στο τέλος αλλά θα μπορούσαν να χάσουν και 2 3. Δεν είναι μόνο οι αποκρούσεις είναι και πώς καθοδηγεί την άμυνα, πώς κάνει εξόδους, πώς τελειώνει τις φάσεις πριν καν ξεκινήσουν....
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

elvetos giatros έγραψε:Χαλαρά
Θα αποκλειστούν
Και την επόμενη Κυριακή θα φάνε πίτσα
Εμείς θα το πάρουμε, αυτό το πρωτάθλημα
Και τέλος της σεζόν θα τους φύγουν οι στρατιές των δανεικων
Αν πέσει κι η Φόρεστ, έρχεται λιτότητα
Δεν το βλέπω. Η Βίλα ούτε τη Λιλ δεν έπρεπε να περάσει.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

GI4NNEN4 έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:
GI4NNEN4 έγραψε:
Οι άλλες ομάδες μπορούν και τους βάζουν γκολ ε; Κοίτα να δεις...
Εν τω μεταξύ η Μπριζ τους ισοφάρισε με 10 παίκτες και έχασε στο 92'.
Στο Βέλγιο τον τελευταίο μηνα έχει ρίξει τριμπαλα σε όλους ανταγωνιστές της, κάποιους εκτός έδρας, στον έναν μάλιστα ενώ έπαιζε με 10 παίκτες για μισή ωρα.

Αλλά ο καθένας θα πει την μαλακία του για να στηρίξει το κόμπλεξ του.

Όπως ο φίλος εδώ που κοντά στο χαρτί δεν έβλεπε ομάδα που παίζει για πρωτάθλημα ούτε βλέπει το πώς μπορεί ο ΠΑΟΚ να κερδίσει.
Κομπλεξικός εισαι κι εσυ, αλλα δεν το βλέπεις. Κι εσυ το δικό σου κόμπλεξ κουβαλάς και με δικες σου μαλακιες το στηρίζεις. Συνέχισε, εμένα δεν με ενοχλείς.
Εγώ το ξέρω ότι είμαι κομπλεξικος και καθόλου αντικειμενικός. Γι'αυτό και δεν ζαλίζω τον κόσμο με την μιζέρια μου επαναλαμβάνοντας τις μαλακίες μου ξανά και ξανά. Τις λέω μια φορά και τελειώνω.

Εσύ που δεν το ξέρεις μας μιλάς ακόμα για την Μπριζ η οποία εν τω μεταξύ γαμαει και δέρνει.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Ωραία βραδιά..
Τελικό κονφερενς ο γαυρος.

Με το ένα πόδι στο φάιναλ φορ της ευρολιγκας γαυρος και βαζελος.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

thomas Murg έγραψε:Εάν δεν απατώμαι ο Όλσεν έβγαλε μόνο μία φάση στο τέλος; Είχε κάποια άλλη απόκρουση;
Οχι, εκει ηταν η 1η του αποκρουση και μοναδικη
alexgarcia6

markos4 έγραψε:Ωραία βραδιά..
Τελικό κονφερενς ο γαυρος.

Με το ένα πόδι στο φάιναλ φορ της ευρολιγκας γαυρος και βαζελος.
με τις υγειες μας

μη ξεχασουμε να τους πουμε και μπραβο
icue

Δημοσίευση από icue »

Ενταξει ρε παιδια τον Ολσεν δεν τον μαθαμε σημερα. Και για να ειμαστε και δικαιοι και να μην ηταν καδρονι, δεν ειναι ευκολο ξαφνικα να σε βαζουν να παιζεις ενω σκουπιζεις τον παγκο τοσο καιρο.

Εγω οταν εμαθα οτι θα παιξει βασικος ειπα ωχ. Απλα δεν περιμενα τοσο αψυχη και ανοστη την Βιλα.
alexgarcia6

Το μονο θετικο ας πουμε της υποθεσης ειναι το αν εγω σκαω με αυτο που εγινε, δεν μπορω να φανταστω τι τραβανε τα χανουμια
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Τυχεροί ξετυχεροι είναι με το ένα πόδι σε ευρωπαϊκό τελικό.

Κι εμάς η διοίκηση/ιδιοκτησία θα πανηγυρίζει εαν τσιμπήσει κάνα μυριο παραπάνω από τον Κουλιερακη και θα λέει στον προπονητή να μας βάλει ομίλους με κέντρο Οζντοεφ και Σοαρες γιατί ακόμα δεν θα έχει μπει η δόση από την πώληση...
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Ο τελικος του Κονφερενς θα γινει στις 29 Μαιου. Για την οικονομια του πρωταθληματος πως πιστευετε οτι θα επηρεασει τα εγχωρια παιχνιδια μια πιθανη προκριση του γαυρου στον τελικο;

Εγω πιστευω πως ανεξαρτητως αποτελεσματος με εμας θα ξεκουρασει παιχτες ο μινιμπαρ, μετα απο δυο ματς με Βιλα, και με την κουλα θα παιξει με βασικη ενδεκαδα καθως (σε περιπτωση προκρισης στον τελικο) δεν θα μπορει να μπει στη λογικη του «προφυλασσω» παιχτες δυο εβδομαδες πριν τον τελικο, και απο την αλλη (σε περιπτωση αποκλεισμου) θα πρεπει εστω να διασφαλισει την τριτη θεση
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

gika έγραψε:
Γερασίμου έγραψε:Πήραν ένα καράβι με παίκτες, αλλά αυτό που έπαιξε τον ένα και ίσως μοναδικό ρόλο, ήταν ο Μεντιλίμπαρ. Με αυτούς τους παίκτες με τον προηγούμενο προπονητή, ήταν τέταρτοι στο μείον και ' γω δεν ξέρω πόσο και φαβορί στο να τα χάσουν όλα. Ο Βάσκος που ήλθε τους έδωσε ρόλους, ανέστησε μέχρι και τον Ιμπόρα και τον Κίνι που τους είχαν στο φτύσιμο, ανέβασε και τον Ποντένσε που δεν δικαίωνε μέχρι τότε καμία από τις προσδοκίες τους, μέχρι και στον Ρέτσο έδωσε θάρρος και γενικά τους ανέβασε σε μεγάλο βαθμό.
Συμφωνώ απόλυτα.

Αλλά αυτοί είχαν τα εργαλεία και δεν είχαν τον μάστορα.

Εμείς έχουμε τον μάστορα και τον έχουμε να δουλεύει με τα ψέμματα.
Σωστό. Αυτοί έχουν βασικό σέντερ φορ τον Ελ Καμπί που σκοράρει κατά βούληση και από πίσω Αραμπί που ακόμα το έχει και Ναβάρο, ενώ εμείς παίζουμε με Σαμάτα και Τόμας που δύσκολα θα έπαιζαν σε Λαμία και Αστέρα. Στα άκρα έχουν 2-3 εναλλακτικές δεξιά και αριστερά και εμείς απαιτούμε από τον 36άρη Τάισον να βγάλει 55 αγώνες. Στον άξονα έχουν παίκτες με πνευμόνια και γρήγορους και εμείς έχουμε αργούς και μπορούμε να αντιπαρατάξουμε έναν Μεϊτέ. Τον Γενάρη τόλμησαν και έφεραν και μαζί με την τρίτη αλλαγή προπονητή τους βγήκε και με το παραπάνω.
Τώρα βρίσκονται με ενάμιση πόδι στον τελικό, αν και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”