Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
- thomas Murg
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Μαγκιά τους για την τρομερή νίκη, δεν έχει τελειώσει η πρόκριση.
Αν σοβαρευτούν οι Αγγλοι, επιθετικά μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα.
Κακό διάβασμα, υποτίμηση, απειρία, τύχη, όλα αυτά συνέβησαν σήμερα, δε νομίζω ειδικά ο Εμερι να το αφήσει έτσι.
Κακό διάβασμα, υποτίμηση, απειρία, τύχη, όλα αυτά συνέβησαν σήμερα, δε νομίζω ειδικά ο Εμερι να το αφήσει έτσι.
αν η Αστον Βιλλα το παιξει το ματς θα το παρει ανετα
αν παει χαλαρα οπως σημερα με αναλογο ρεφ δυσκολα τα πραματα
αν παει χαλαρα οπως σημερα με αναλογο ρεφ δυσκολα τα πραματα
- Patricio_4
Μαγκιά με ένα γκολ και ένα πεναλτι που δεν έδωσε το κοράκι?
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Το Mega διέκοψε το πρόγραμμά του και κάνει ρεπορτάζ από το Birmingham.
Εγω εβλεπα αλλο ματς; Η Βιλα επαιξε 5 λεπτα στο τελος του πρωτου ημιχρονου και κανα δεκαλεπτο στην αρχη του δευτερου. Ηταν για να κερδισει δηλαδη σημερα και εχασε απο ατυχια; Αυτο θες να μου πεις;
- thomas Murg
Αδερφε εσύ πήγες δύο φορές στους 8. Την μια με μια ενδεκάδα που εσκασε. Την δεύτερη με κατεβασμένα τα χερια. Ο γαυρος έριξε χρήμα τον Γενάρη και δεν κορόιδεψε. Όταν σέβεσαι το ποδόσφαιρο σε ανταμείβει. Αυτό πάει σε αυτούς που μιλάνε για πλυντήρια κ λοιπές παπαριες. Ρίξε χρήμα κ εσύ αν θες να διεκδικήσεις Ευρώπη. Με πορδές δεν βάφεις αβγά δυστυχώς.
Περασαν απο σημερα στον τελικο.Στο καραισκακης θα νικησουν ποιο ευκολα.
- ΑποστόληςΑ
Και το open έτσι έκανε όταν η αστυνομία στο Βέλγιο χτυπούσε τους φιλάθλους μας και τους συγγενείς των παικτών μας.ΑποστόληςΑ έγραψε:Το Mega διέκοψε το πρόγραμμά του και κάνει ρεπορτάζ από το Birmingham.
Τι, όχι;
Πρώτο γκολ η Βίλα το ακυρώνει το βαρ. Πρώτο γκολ ο γάβρος το ακυρώνει ο εποπτης το κατοχυρώνει το βαρ. Πιέζει η Βίλα ισοφαρίζει κάνει το πουλί πεναλντι σε ακίνδυνη φάση. Τέταρτο γκολ ο γάβρος μπιλιάρδο. Χάνει πεναλντι η Βίλα με το πουλί που έκανε το πέναλτι. Με Ρεαλ να έπαιζε θα κέρδιζε σήμερα. Και δεν δίνει πεναλντι στη Βίλα στο πρώτο.Και για να τα λέμε όλα ρίχνει χρήμα ο χοντρός και μπορεί να πάει τελικό. Εμείς θέλουμε αυτάρκεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shogoon την Πέμ 02 Μάιος 2024, 23:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Τι να αφησει ο ταβερνιαρης απατεωναςMinority4 έγραψε:Μαγκιά τους για την τρομερή νίκη, δεν έχει τελειώσει η πρόκριση.
Ξεφτιλισμενος
Ετσι είναι ότι έχεις φορ που βάζουν γκολ και κοστίζουν και λιγότερα από κάτι συμμετοχικούς.
Παρεμπιπτόντως η ρεβάνς είναι ανοικτή για κάθε αποτέλεσμα.
Παρεμπιπτόντως η ρεβάνς είναι ανοικτή για κάθε αποτέλεσμα.
Όταν έχεις διοικηση να σου πουλάει τον επιθετικό πριν απ τα σημαντικότερα Ευρωπαϊκά σου παιχνίδιαtsou έγραψε:παλεψαμε 2 φορες στους 8 και τιποτα και ερχεται τωρα η γαυριελα με την 1η και παει καρφωτη για τελικο στην Ελλάδα.
ρε θεε αν υπαρχεις που δεν υπαρχεις γτ μας πουλας ετσι τρελα
αν ειναι δυνατον και πανηγυριζαμε με την κληρωση
Όταν έχεις τέρμα άμπαλους δημοσιογράφους που νομίζουν πως οι ΕυρωπαΙκοί βαθμοί είναι βόμβα
Όταν έχεις οπαδούς που νομίζουν πως αν δεν παίξεις Ευρώπη θα ξεπεράσεις τον Γάβρο σε πρωταθλήματα
φυσικά θα πάει τελικό και ίσως τον πάρει ο Γάβρος
Εμάς θα περιμένει;