ΠΑΟΚ-Καρδιτσα 85-70 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Καρδιτσα 85-70 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Καμία σχέση το τότε ΝΒΑ με το σημερινό. Οι άμυνες και το ξύλο έσπαζαν κόκκαλα, ακόμη και στη regular! Στα Play-offs εννοείται πως έπεφτε το ξύλο της αρκούδας! Σήμερα όλα είναι εταιρείες και marketing!
- Μπαρκαρούτσος
- BlackMagicPAOK
Re: ΠΑΟΚ-Καρδιτσα 14/4 20:15 ΕΡΤ3/ΕΡΤWorld
Τον έκλεψαν!BlackMagicPAOK έγραψε:Δεν μέτρησε η ασίστ προς τον Ταουνς;;
Ο Γαλάνης φτάνει!
Από τις δηλώσεις του
"Για το αν έκανε τελικά triple-double:
«Μου είπαν ότι έπρεπε να πάρω ένα ριμπάουντ και να δώσω μία ακόμη ασίστ για να κάνω triple double. Πάντα όταν χρειάζεται το τελευταίο για να πετύχεις κάτι, είναι δύσκολο. Είχα την εντύπωση ότι την πάσα που έδωσα στον Τάουνς θα μετρούσε για ασίστ. Στην Αμερική θα μετρούσε, αλλά θέλω να έχω την ευκαιρία να το πετύχω στο επόμενο παιχνίδι».
- Shivaspace
πρέπει να περάσουμε στα πλέυ οφφ να τον δούμε να γκαμ^ει και άλλα μπασκετικά κ^λαράκια..γιατί με την Καρδίτσα έμοιαζε κάπως σαν αγώνας επίδειξης..highlight η ασύλληπτη πάσα του Τσιακμά 
ο Καμπερίδης πιό πολλά θα μπορούσε να προσφέρει από μερικούς παίκτες της ομάδας..μήπως να τον ξαναφέρναμε αν τελειώνει το συμβόλαιό του, είχε ξεκινήσει πολύ θετικά, μετά ήταν τραγικός, τώρα πρέπει να είναι παικτικά κάπου στη μέση
κι ο κλήρος πέφτει στα χανούμια, κι ο κλήρος πέφτει στα χανούμια..

ο Καμπερίδης πιό πολλά θα μπορούσε να προσφέρει από μερικούς παίκτες της ομάδας..μήπως να τον ξαναφέρναμε αν τελειώνει το συμβόλαιό του, είχε ξεκινήσει πολύ θετικά, μετά ήταν τραγικός, τώρα πρέπει να είναι παικτικά κάπου στη μέση
κι ο κλήρος πέφτει στα χανούμια, κι ο κλήρος πέφτει στα χανούμια..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Δευ 15 Απρ 2024, 01:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
off topic Και εγώ συμφωνώ με τα του nba, ο embiid με αντίπαλο Τον μαρκ ιτον θα είχε 3.2 πόντους μέσους όρους και ο γιόκιτς θα έπαιζε στον απόλλωνα πατρών αντί του μιλιτσεβιτς (του χοντρού ντε).
on topic, αν αυτός ο παίκτης αποκτήσει ξανά το ball handling που είχε, στο 5 ανοιχτά θα έχει 10/10 δίποντα πριν τελειώσει το πρωτο 5λεπτο αγώνα ευρωλίγκας. Τέτοιο μέγεθος παίκτη δεν έχει ξαναδεί πιθανά ολάκερη η ευρώπη, όχι ο καψερός ο ΠΑΟΚ. σκάρτα 24 χρόνων, 19.2 πόντοι μέσο όρο στο NBA. εντάξει θα μου πείς και ο clyburn και ο σπανούλης και ο james,o larkin, ο decolo αν πήγαιναν nba 20 δε θα βαζαν? Α, πήγαν...
PS: Micic ξαναγύρνα, μόνο εσύ μπορείς να συγκριθείς μαζί του.
on topic, αν αυτός ο παίκτης αποκτήσει ξανά το ball handling που είχε, στο 5 ανοιχτά θα έχει 10/10 δίποντα πριν τελειώσει το πρωτο 5λεπτο αγώνα ευρωλίγκας. Τέτοιο μέγεθος παίκτη δεν έχει ξαναδεί πιθανά ολάκερη η ευρώπη, όχι ο καψερός ο ΠΑΟΚ. σκάρτα 24 χρόνων, 19.2 πόντοι μέσο όρο στο NBA. εντάξει θα μου πείς και ο clyburn και ο σπανούλης και ο james,o larkin, ο decolo αν πήγαιναν nba 20 δε θα βαζαν? Α, πήγαν...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Χτες σε 2-3 φάσεις νόμιζες ότι βλέπεις πατέρα να παίζει με τα παιδιά του.
Πάει σε μια άλλη φάση ο Διπλαρος και μην μπορώντας να τον σταματήσει του ρίχνει μπουνιά στην κοιλιά.
Λογικό τέτοιο παίχτη, μόνο στο 2K θα μπορούσε να ξαναγγίξει.
Πάει σε μια άλλη φάση ο Διπλαρος και μην μπορώντας να τον σταματήσει του ρίχνει μπουνιά στην κοιλιά.
Λογικό τέτοιο παίχτη, μόνο στο 2K θα μπορούσε να ξαναγγίξει.
- Shivaspace
για την ευρώπη όμως θυμάμαι πάρα πολλές φορές τον Μπάνε ν αναφέρει πως οι σημερινοί παίκτες είναι πολύ καλύτεροι απ αυτούς της γενιάς του
- john4serres
Μπράβο στην ομάδα για την χθεσινή νίκη
Διπλό μέσα στα Λιόσια ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ
Διπλό μέσα στα Λιόσια ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ
να μην ξεχάσουμε και ένα μπράβο στον Μίχαλακ, ο οποίος μέσα στη γενική ευφορία σα να ξεχάστηκε. Συνέχισε όμως τις υψηλές σχετικά πτήσεις αν και νομίζω (δεν είδα στατς) ήταν λίγο πιο άστοχος από ότι συνήθως.
Επίσης σχετικά με το ερώτημα του καλύτερου, προφανώς οι εποχές αλλάζουν, αλλά δεν ξέρω πως πχ οι ψηλοί της εποχής (ναι εντάξει ο Χακίμ ξέρω) θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τους Πορζίγκις και τους Γουέμπι του σήμερα.
Επίσης σχετικά με το ερώτημα του καλύτερου, προφανώς οι εποχές αλλάζουν, αλλά δεν ξέρω πως πχ οι ψηλοί της εποχής (ναι εντάξει ο Χακίμ ξέρω) θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τους Πορζίγκις και τους Γουέμπι του σήμερα.
- Shivaspace
ώρα και να μιλήσει όπως ο Μπάνε : αν δεν μπορεί ο Porter ..
ολοι θα περιμένουν τον Jr και θα τους το καρφώσει ο Μίχαλακ απ το κέντρο
ολοι θα περιμένουν τον Jr και θα τους το καρφώσει ο Μίχαλακ απ το κέντρο

- AlxNeapoli1
15 ποντους μ.ο δεν ειχε?palok έγραψε:off topic Και εγώ συμφωνώ με τα του nba, ο embiid με αντίπαλο Τον μαρκ ιτον θα είχε 3.2 πόντους μέσους όρους και ο γιόκιτς θα έπαιζε στον απόλλωνα πατρών αντί του μιλιτσεβιτς (του χοντρού ντε).