Club Brugge - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Κοτάρσκι
46
33%
Βιεϊρίνια
1
1%
Κεντζιόρα
5
4%
Κουλιεράκης
25
18%
Μπάμπα
3
2%
Μεϊτέ
1
1%
Οζντόεφ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζίφκοβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντέλιας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τάισον
36
26%
Σαματα
22
16%
Ότο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντεσποντοφ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπράντον
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σβάμπ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων : 139

Re: Club Brugge - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Vet_eranos » Παρ 12 Απρ 2024, 23:08

Αυτό έγραψα κ συλλογίζομαι από χθες..

Η ομάδα ήταν πολύ κουρασμένη γ@μω τα κωλοπλειοφ τους, για ένα αντίπαλο αυτού του ρυθμού κ ταχύτητας..

Πιστεύω ένας πιο ξεκούραστος, ΕΝΤΟΣ έδρας ΠΑΟΚ, τους κερδίζει.. 2 γκολ διαφορά δε ξέρω αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να ξορκισουμε τα πεναλτυ με τις ζελες..

* Στον Αποστόλη πήγαινε με προλάβατε δεν έβαλα παραθεση
Vet_eranos

Δημοσίευσηαπό nunies4 » Παρ 12 Απρ 2024, 23:17

AlxNeapoli1 έγραψε:Μειτε Σβαμπ Μουργκ ειναι κλειδωμενο. Ταισον αριστερα, Ντεσπο δεξια με Τομας μπροστα. Οττο δεξια, ο Βιερινια δε μπορει με αυτους.

Με Ραζβαν δεν μένει ο Ζιλε έξω από τέτοιο ματς ποτέ
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευσηαπό Daskalos_4 » Σάβ 13 Απρ 2024, 02:04

Διαβάζω σχολια των οπαδων της Μπριζ. Ολοι τους ειναι πολυ απαισιόδοξοι (!) για την Πέμπτη. Τονίζουν κυριως οτι εχασαν μεγαλη ευκαιρία να τελειώσουν την πρόκριση απο το πρώτο παιχνίδι, το γεγονός οτι είναι τρομερά δύσκολο να παίζεις στην εδρα ελληνικών ομαδων, οτι θα τους λείψουν πολυ οι τρεις αποντες καθως και οτι ο ΠΑΟΚ θα ξεκουραστεί ενω αυτοι εχουν ντέρμπι και κυνηγούν το πρωτάθλημα. (Ασχετο, αλλα επισης κράζουν τον φορ τους Τιάγκο).

Ισως ολα αυτά να λενε κατι, αφού αν κάποιος γνωρίζει τις δυνατότητες της ομαδας τους δεν ειναι παρα οι ιδιοι οι οπαδοί της...

Σίγουρα θετικα ολα αυτα. Ίσως να αντικατοπτρίζουν και την ψυχοσύνθεση της ομαδας τους γενικότερα. Εξάλλου ας μη ξεχναμε τα κατεβασμένα μούτρα του προπονητή τους παρά τη νικη ..
Ο ΠΑΟΚ ειναι η πιο ακμαια ιαχη σε αυτον τον κουρασμενο κοσμο.
Άβαταρ μέλους
Daskalos_4

Δημοσίευσηαπό aivas19 » Σάβ 13 Απρ 2024, 02:32

Ειναι το ακριβως αναποδο απο την Ντιναμο

Αυτοι πανηγυριζαν, εδω γραφονταν τελος η Ευρωπη

Τωρα οι βελγοι ειναι απαισιοδοξοι και μεις λεμε οτι μπορουμε στην Τουμπα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Σάβ 13 Απρ 2024, 03:08

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Συμπεραίνω ότι είμαι πολύ τυχερός που είμαι καλά εγώ κι η παρέα μου και δεν είχαμε πρόβλημα.
Άλλος φίλος μας εδώ που πήγε Brugge μια μέρα πριν, ήταν παρών στα επεισόδια (αλλά είναι υγιής).

Από εκεί που έγιναν τα χοντρά επεισόδια μετά τον αγώνα, πέρασα 3 λεπτά πριν ξεκινήσουν.

Not-so-fun fact:

Φεύγουμε από το γήπεδο, βγαίνουμε. Απ'έξω έχει parking με αστικά που παίρνουν τους ΠΑΟΚτσήδες και τους πάνε κέντρο πόλης. Εγώ και οι φίλοι μου δεν μπήκαμε, γιατί είχαμε αυτοκίνητο.
Μέσα στο ένα λεωφορείο όμως, ήταν αυτός ο φίλος μας (επίσης μέλος του φόρουμ) που ήταν Βέλγιο από την προηγούμενη μέρα. Τον εντοπίζω με το μάτι μου και τον πλησιάζω για να τον χαιρετήσω. Χτυπώ το τζάμι για να με δει, τον χαιρετάω και φεύγω.
Μετά από 10 λεπτά, αυτός ο φίλος μου στέλνει φωτογραφία που το τζάμι έχει σπάσει κι έχει τρύπα ακριβώς στο σημείο που χτύπησα το τζάμι λίγο νωρίτερα.

Όποιος με πει γκαντέμη και τέτοια, θα του ευχηθώ χρόνια πολλά.
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ, φτιάξτε ΜΠΟΥΤΙΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό iremidynami 4+ » Σάβ 13 Απρ 2024, 07:20

Για το αγωνιστικο κοματι
Εγω δεν ειδα καμια υπερηχητικη ομαδα στους βελγους,
ναι ηταν γρηγοροι, αλλα αυτο δεν ειναι ο λογος της ηττας
ο ΠΑΟΚ επαιξε καλα, τα χαλουσαμε ολα στην τελικη πασα
Δηλ μας ελειπε η συγκεντρωση.
Για τον επαναληπτικο
Ταχυτητα αυτοι παραπανω απο εμας;
Ενταση κ παθος εμεις παραπανω απ'αυτους.
Και φυσικα το καζανι πρεπει να κοχλαζει απο την ωρα που θα
πατησουνε τα ποδαρακια τους στο ναό μεχρι το τελικο σφυριγμα.

Για το εξωαγωνιστικο
Πιστευω πως οσα εγιναν εκει θα λειτουργησουν ως μπουμερανγκ
για τη μπρυζ.
Πιστευω θα ειναι ενα εξτρα κινητρο για παικτες κ οπαδους,
οπως ειπε και ο Καt, δεν τα κάνεις αυτα με το 2ο ματς στην τουμπα.
Οσον αφορα τους μπατσους κ τις βελγικες αρχες καθως και τη διοικηση
της μπριζ, σεβομαι το φορουμ κ γιαυτο δεν εγραψα τοσες μερες.
Προσοχη μην πειραξει κανεις τους βελγους οπαδους κ η ΠΑΕ
πρεπει να το φτασει το θεμα στα ακρα.
Απο την ελληνικη κυβερνηση μην περιμενετε κατι,
μονοι μας πρεπει να το τρεξουμε.
ΥΓ
Αν ημουν η παε θα εστηνα μια καμερα μπροστα απο
θυρα 8,εκει στα κουλουαρ, να ειναι στημενη ΜΟΝΙΜΑ
προς τους βελγους οπαδους, για 90 λεπτα. Ισως φανει χρησιμη.

Φωνη κ μονο φωνη μεχρι να λιωσουν τα μηνιγγια τους!!
ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ: Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΨΥΧΗ.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευσηαπό James Moriarty » Σάβ 13 Απρ 2024, 07:42

Κ από Ζάγκρεμπ χάσαμε 2-0 κ στην Τούμπα τούς κάναμε γιογιό.

Θά πω γιατί συμβαίνει αυτό φέτος γιατί τά προηγούμενα χρόνια μέσα στην Τούμπα είχαμε πολλές κηδείες ... Αυτές όι ομαδες πού έχουμε παίξει φέτος εκτός τής Άιντραχτ πάνω κάτω ήταν σαν κ εμάς.

Άλλες λίγο καλύτερες σέ κάποια χαρακτηριστικα άλλες χειρότερες..

Οσο και να βάζετε σκορ τής Μπριζ στα εκτός έδρας χάνει πολύ δύναμη. Και το λέω και εγώ βλέποντας πολλά χαιλαιτς από εκτός τής ακόμα κ αν νίκησε.. Στο ματς με 30,000 κόσμο ενδέχεται να έχουν 3 παίκτες 19 ετών συν τον 1.90 από αριστερά στην άμυνα.

Κ αν λείψει ο καλός τερμάτας αυτός ο μπούφος θα τά φάει όρθιος..

Τά μούτρα του προπονητή τούς τά είδατε μετά το τέλος; Λές κ έχασε ήταν .. Γιατί μάλλον κάτι ξέρει για την ομάδα του.

Το ότι όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι ορκισμένοι γιατί μάθανε τι έγινε καί εχθές αργά ο Σβαμπ στο ινστα είπε θα αφήσουμε καί την καρδιά μας μέσα στο γήπεδο, καί κάτι παρόμοιο έγραψε ο Μπράντον και μιλάμε για Παρασκευή ενώ το ματς είναι Πέμπτη 10 .. Ο Κοταρσκι και ένας άλλος παίκτης είπε θα προκριθούμε..
Λοιπόν η ομάδα πλέον δεν παίζει με παίκτες επιπέδου Αστέρα Τρίπολης αλλά παίζει με τόν τεράστιο καί MVP MEITE πού αυτό πού γίνεται με αυτόν τόν παίκτη δεν έχει προηγούμενο .. Εγώ βασικά έχω καταλάβει τί γίνεται και Θα πω μόνο ένα.

Πολύ ΜΠΟΧΑ ΑΡΔ "πρόεδρε του ΠΑΟΚ" .. Ο ΜΕΙΤΕ για όσους έχουν παρατηρήσει με οδηγία του Λουτσεσκου παίζει πολύ πιο ψηλά. Έχει στεγνώσει χάνοντας 5 κιλά σίγουρα από τότε πού ήρθε. Ε τί νά κάνουμε που δεν υπάρχει άλλο χαφ επιπέδου Μειτε. Ο Σβαμπ δεν έχει τρεξίματα αλλά είναι παλικάρος. Ο ΟΖ με όλο τό σεβασμό και όσα έχει περάσει όπως λέει ΔΕΝ .Τον Μάρκο δεν τον έχουμε δεί να παίζει 4-5 σερί ματς. Ναι είναι σαν μινιατουρα αλλά έχει τρεξίματα καί ταχύτητα Μπροστά τους παίζει ο Μουργκ που από τότε πού ανανέωσε δεν θυμάμαι να έκανε κάποιο καλό ματς.
Μπροστά έχουμε μια καλή τριάδα (ΤΆΙΣΟΝ - ΝΤΕΣΠΟ- ΖΙΦΚΟ)
Και μπροστά Σαματα πού 6 σερί ματς είναι εκπληκτικός κ τον Μουργκ πού πιέζει παντού ..

Όσο γι'αυτα πού κάνανε σέ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ carma is the bitch.
Ελπίζω το κάρμα,ο κόσμος καί οι παίκτες να διαλύσουν αυτό το φασιστικό κλάμπ ..
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Δημοσίευσηαπό tsou » Σάβ 13 Απρ 2024, 07:53

aivas19 έγραψε:Ειναι το ακριβως αναποδο απο την Ντιναμο

Αυτοι πανηγυριζαν, εδω γραφονταν τελος η Ευρωπη

Τωρα οι βελγοι ειναι απαισιοδοξοι και μεις λεμε οτι μπορουμε στην Τουμπα

και αυτη ειναι η μεγαλυτερη παγιδα. μονο αυτο μπορει να μας αποκλεισει.
να ερθουν αυτοι 100% συγκεντρωμενοι και εμεις να εχουμε γιορτινο κλιμα προκρισης.
Άντε, και του χρόνου ουεφάκι ρε.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευσηαπό shogoon » Σάβ 13 Απρ 2024, 08:08

Η ομάδα έχει μια ολόκληρη εβδομάδα να ξεκουραστεί να προετοιμαστει και να κατέβει με το μαχαίρι στα δόντια. Απουσίες κτλ πρέπει να μείνουν μόνο στο μυαλό των οπαδών. Ευελπιστώ σε μεγαλοπρεπή πρόκριση όπως με τους άλλους φασίστες χωρίς εαν αχ και ίσως.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Σάβ 13 Απρ 2024, 08:23

Σ ενα παιχνιδι παιζουν ρολο πολλές παραμετροι περα απ την τεχνικη και τη φυσικη κατασταση .Δυο εξισου βασικα ειναι η ψυχολογικη κατασταση των παικτων και η συγκεντρωση στο παιχνιδι.
Ναι μεν ταχυτερη ομαδα και πιο αθλητικη η Μπρουζ αλλα εδω μεσα η ψυχολογια(εδω παιζει ρολο ο μυθος της Τουμπας) και η συγκεντρωση των παικτων για τα πρωτα 20-25 λεπτα πανε περιπατο.
Εχω δει ομαδαρες πολυ καλυτερες απο μας (Ναπολη,Αγιαξ κλπ )να βραχυκυκλωνουν και να παραπατανε στο πρωτο μισαωρο γιατι δε μπορουσαν να συγκεντρωθουν και να κανουν τα βασικα απ τη φασαρια της Τουμπας.
Δε νομιζω οτι οι πιτσιρικαδες της Μπριζ εχουν το σθενος και την εμπειρια ν αντεξουν τετοια ατμοσφαιρα.Αρκει βεβαια κι εμεις να μπουμε σοβαροι και προσυλωμενοι, να μη τους δωσουμε την ευκαιρια να σκεφτουν οτι μπορουν να κερδισουν εδω.
Το σκηνικο εχει στρωθει οπως πρεπει.Λογω του 1-0 δε θα μπουμε χαλαροι με την αισθηση οτι περασαμε ,Θα πρέπει να παλεψουμε να σκυλιασουμε για να προκριθουμε.Συνηθως σε τέτοιες καταστασεις μας βγαινει πολυ καλυτερα ,στα ευκολα σκονταφτουμε.Το μονο που απομενει ειναι ο κοσμος,ο μεγαλος μαεστρος που δινει ρυθμο στη Τουμπα ,να μπει κι αυτος 100% συγκεντρωμενος γι ακομα μια μεγαλειωδη παρασταση.
Τους εχουμε,παμε να το κανουμε πραξη.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευσηαπό tsou » Σάβ 13 Απρ 2024, 09:05

kataramenos5 έγραψε: Το σκηνικο εχει στρωθει οπως πρεπει.Λογω του 1-0 δε θα μπουμε χαλαροι με την αισθηση οτι περασαμε ,Θα πρέπει να παλεψουμε να σκυλιασουμε για να προκριθουμε.Συνηθως σε τέτοιες καταστασεις μας βγαινει πολυ καλυτερα ,στα ευκολα σκονταφτουμε.

γιαυτο ακριβως σκεφτομουν στα τελευταία λεπτα οτι καλυτερα να μην κάνουμε το 1 1 γτ θα το θεωρησουμε θετικο αποτελεσμα και θα παμε για πανηγύρι
Άντε, και του χρόνου ουεφάκι ρε.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευσηαπό lkosmid » Σάβ 13 Απρ 2024, 09:49

Απο την αλλη όμως πετάξαμε πολύτιμους βαθμούς για το ευρωπαϊκό μας ranking, και για την ομάδα και για την χώρα...
lkosmid

Δημοσίευσηαπό nunies4 » Σάβ 13 Απρ 2024, 10:00

Το πρώτο βήμα για μια ήττα είναι να μπει ο φόβος μέσα σου. Αν ο φόβος φωλιάσει μέσα σου θέλει πολύ ψυχή να ανταπεξέλθεις στην διάρκεια του αγώνα. Αν ο φόβος μπει μέσα σου στον αθλητισμό 9 στις 10 φορές θα χάσεις.
Το πρώτο βήμα για την ρεβάνς έχει γίνει. Μια βόλτα από τα φόρουμ τους αλλά και τα κατεβασμένα μούτρα του προπονητή τους παρά την νίκη το φανερώνουν.
Πάμε να τους αποδείξουμε ότι δικαίως φοβούνται.
Δώστε τους μια Τούμπα που θα τους κάνει να χάσουν το μυαλό τους και να τρέμουν τα πόδια τους.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευσηαπό James Moriarty » Σάβ 13 Απρ 2024, 10:51

Γερασίμου έγραψε:.ΥΓ2 Το scouting team της ομάδας μας δεν μπορεί να βρει ένα αριστερό εξτρέμ σαν τον Νούσα;

Καταρχήν οι Βέλγοι φασίστες έχουν τρέλα κονέ με Αφρικανούς παίκτες. Ο Νούσα είναι Νιγηριανός απλά λογικά τό παιδί γεννήθηκε Νορβηγία. Τον αγόρασαν στα 15 τού έτη με ένα ταληρο μύρια.. Καί ο παίκτης είναι παικταρα.

Προβλέπω πώληση σέ ομάδα τοπ στο μέλλον.

2. Δεν υπάρχει scout team καλό στον ΠΑΟΚ για νά τό πω κομψά .. Ανακύκλωση τών ίδιων ονομάτων.. Όταν ο ΠΑΟΚ θέλει δίπλα στον ΜΕΙΤΕ ένα παίκτη ποιοτικό με τρεξίματα.
Να δω ρε παιδιά ένα παίκτη γρήγορο ,δυνατό , ψηλό 1,85 να κάνει τάκλιν (sliding tackle) στον αντίπαλο. Θά τό πανηγυρίσω σαν γκολ όπως χιλιάδες ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ..

Πιστέψτε με η BELIEVE ME όπως έλεγε ο τεράστιος Al Pacino αυτός ο παίκτης θά ταυλώσει κυρίως 35-60 ετών οπαδούς σκληροταχηλους κυρίως .. Η λέξη σκληροτράχηλος οπαδός θα ήθελα να την αναλύσω σέ άλλο ποστ μιας και σήμερα είμαι σέ φόρμα και μιας και ανήκω σε αυτούς ..

Η ΑΕΧ για παράδειγμα έχει ένα καλό εξαρι τον Σιμανσκι, ένα Γιονσον. Τι κοινό έχουν αυτοί όι 2 είναι ΠΑΝΑΡΓΟΙ έχουν όμως τον μαγουλακια Πινέζα ο οποίος είναι πολυ γρήγορος κ κάνει την διαφορά.
Ο ΠΑΝΑΡΓΟΣ Μαξίμοβιτς, θελω να δω τον συγκεκριμένο παίκτη να ανεβαίνει κάνοντας build up ψηλά στα 2/3 νά κλέψουν όι αντίπαλοι την μπάλα να φύγουν σε κόντρα με μετάβαση να δείτε πώς θα γυρίσει πίσω (δεν λέω ότι δεν είναι καλός παίκτης) αλλά υστερεί πολύ σε αυτόν τόν τομέα.

Πεσμου τό κέντρο σού να σε πω τί ομάδα έχεις . Έχω προτείνει ήδη 3 πολύ δυνατούς παίκτες τον Κονγκολεζο Μπουκουντου της Κάλιαρι, τον Πολωνό Ζουρκοφσκι κ τον Αργεντινό Καπαλντο ο οποίος είναι πολύ δύσκολη περίπτωση αλλά υπάρχει τρόπος να αποκτηθεί αφού η Σάλτσμπουργκ θέλει (αν τον θέλει ακόμα) παίκτη μας που έχω το δικαίωμα να τον θεωρώ OVERRATED PLAYER κ ότι θα τούς πιάσουμε κότσο..

Επίσης υπάρχουν ΑΡΔ που αβανταρουν κυρίως κακούς παίκτες και δεν χρειάζεται για παράδειγμα να είσαι επιστήμονας για νά καταλάβεις γιατί τό κάνουν αυτό..

Εγώ ως ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ κάτι τετοια τα μυριζομαι από χιλιόμετρα. Τεσπά

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΌ ΤΟΠΙΚ ΠΑΟΚ - ΜΠΡΙΖ ρε παιδιά. Ότι είχαμε να πούμε εδώ το είπαμε.
Τους είδαμε μας είδανε
They don't know me son.They don't know me son.
They don't know me son.They don't know me son.
David Goggins ..
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Δημοσίευσηαπό PAOK1LIFE » Σάβ 13 Απρ 2024, 11:02

Μύθοι και πραγματικότητες που ακούστηκαν επίσημα στο ραδιόφωνο για την ανεξήγητη εμφάνιση του ΠΑΟΚ

1) Ο Μητσοτάκης που έκανε δηλώσεις πάλι πριν το ματς.....

2) Όλα αυτά που τράβηξε ο λαός του ΠΑΟΚ έγινε με εντολή Μητσοτάκη για εκδίκηση για το πανό και επηρεάστηκε και η ομάδα....

3) Φταίει ο δήμαρχος και η αστυνομία και επηρεάστηκε και η ομάδα....

4) Φταίνε οι οργανωμένοι της Μπριζ που λόγο κόμπλεξ φοβήθηκαν μην γίνει Τούμπα το γήπεδό τους και επηρεάστηκε και η ομάδα....

5) Φταίνε οι τζαμπατσίδες και η διοίκηση ΠΑΕ ΠΑΟΚ που τους συντηρεί εδώ και χρόνια....

6) Φταίει ο Βιερίνια που απαιτεί να παίζει με το έτσι θέλω ενώ τον Γκαρσία όταν ζήτησε το ίδιο τον στείλαμε στην Ξάνθη.

7) Φταίει το ραμαζανι του Οζντοεφ

8) Φταίει ο Ραζβαν που ενώ κάθε φορά που το βρίσκει , μετά το αφήνει και δίνει ευκαιρίες σε Βιερινια Οζντοεφ και Σαματα

9) Δεν φταίει κανείς και τίποτα από τα παραπάνω

10) Δεν ξέρω δεν απαντώ

Τα πιο κλισε Cliché που ακούστηκαν μετά το παιχνίδι

1) Θα έρθουν στην Τούμπα και θα φάνε πέντε μετά και φάπες οι Βελγοι

2) Θα παίξουμε τελικό με τον γαύρο

3) Θα αποκλειστούμε

4) Θα γίνει η καταστροφή του κόσμου μεχρι τότε

5) Θα δούμε τι θα γίνει
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ευρώπη