Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Τσολακ είναι μια τρίχα από τα @@ του Πετκοβιτς.
Δε το λέω εγώ, το λέει το βιογραφικό τους,καμία σύγκριση.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει επιτέλους να αποκτήσει έναν σεντερφορ που να γαμαει και να δέρνει, δεν ξέρω αν αυτός θα είναι ο Πετκοβιτς ή κάποιος άλλος, επιβάλλεται όμως να κάτσουν όλοι μαζί κάτω και να φέρουν έναν παιχταρά ,αντάξιο της υπόλοιπης μέσο επιθετικής γραμμής της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
PoccoPicante

Δημοσίευση από PoccoPicante »

Φτασμένος Κροάτης( και όχι μόνο)για να φύγει από την χώρα του ζητάει 3 πράγματα
Α.Μισθό Τουρκίας φουλ υπεραξία
β.Μεγαλουπολη όπου μπορεί να βγάλει γούστα κάποιος πλούσιος (Αθήνα, Κωνσταντινούπολη)
Γ Προηγμένο πρωτάθλημα η Τσάμπιονς λιγκ
Δεν νομίζω ότι μπορούμε να δώσουμε κάτι από τα παραπάνω(maybe Chl :opaokara: )

Πχ Εάν ο Γαύρος είχε προσεγγίσει με μεγαλύτερη σοβαρότητα την περίπτωση Ντεσποτοφ δεν νομίζω να είχαμε ελπίδες όπως έγινε και με τον Μαξίμοβιτς και σίγουρα πολλούς άλλους
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Όχι ότι δεν είναι καλύτερος παίκτης του Τσολακ ο Πέτκοβιτς αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται από το βιογραφικό ( αν εξαιρέσει κανείς την εθνική).
Ίσα ίσα που αν κάποιος δει μόνο τα βιογραφικά και τα νούμερα θα πει ότι ο Τσολακ ίσως είναι και καλύτερος.

Αυτό που είναι ψιλοαστειο στην όλη φάση με τον κροάτη είναι ότι αυτοί που αναθεματιζαν για την επιλογή Ολιβέιρα τρελενονται τώρα για τον Πετκοβιτς ενώ μοιάζουν πάρα πολύ ( ειδικά πριν τραυματει ο Πορτογάλος) και στο στυλ παιχνιδιού και στην ποιότητα.
Λογικό να γυαλησε στον λουτσεσκου
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Εμένα πάντως ο Πέτκοβιτς δεν μου αρέσει καθόλου σαν επιλογή. Υποτίθεται πως το δυνατό του σημείο είναι η δεινότητα του στο σκοράρισμα... ε λοιπόν δεν έχει κάνει ποτέ σεζόν με πάνω από 10 γκολ σε πρωτάθλημα (2 σεζόν Serie A, 3 Serie B, 6 Κροατία). Μόνο αυτό το στατιστικό μου αρκεί για να μην τον θέλω στην ομάδα.

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Μπορει να ερχεται σαν αντι-Μπραντον και να παρουμε και αλλο φορ. Ειναι εκτελεστης παντως και θηριο.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Χλωμό μου φαίνεται. Ο Μπραντον έχει βρει το ρόλο του στην ομάδα, δεν υπάρχει λόγος να τον διώξεις. Έναν αντικαταστάτη του Σαμάτα να φέρουμε και είμαστε κομπλέ μπροστά. Γιατί δε κοιτάμε να κλείσουμε τον Ελ Κααμπι που είναι δοκιμασμένη λύση στην Ελλάδα και ασχολούμαστε με τον μονοψήφιο Κροάτη?

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Ο κάθε παίκτης έχει και την χρησιμοτητα του.
Στον αγώνα της Τούμπας ο Μπραντον ήταν παντου, πέρα απο το (πολυ όμορφο, σεντερφορίσιο ) γκολ που εβαλε, ,κερδίδαμε τουλάχιχτον 4-5 κατοχες στο πρώτο ημίχρονο, όταν ανατρέψαμε τα παντα, απο την δικη του πιεση μπροστά.
Υπηρξαν στιγμες που έτρεξε πρώτος να καλύψει αντεπιθεσεις ( για όποιον θεωρεί αυτό αμελητέο, να θυμίσω την φάση του δεύτερου ημιχρονου που ο Ντέλιας δεν μπόρεσε να σταματήσει ούτε με φάουλ αντεπίθεση των Κροατών και εχασαν ευκαρία για γκολ).
Ο Πέτκοβιτς εντελώς άλλου τύπου παίκτης, έχει την κυριαρχική παρουσία, αλλά αντίστοιχα στο δεύτερο ματς δεν τον αισθανθήκαμε καθόλου.
Σε αρκετές περιπτώσεις ( όχι των σουπερ σταρ, αλλά κάποιων καλών παικτων) η ομάδα είναι αυτή που ανεβάζει - φτιάχνει τον παίκτη
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δεν θέλω να πιστέψω ότι θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο φορ των κάτω από 10 γκολ ανά σεζόν, που για κάποιο μεταφυσικό λόγο θα περιμένουμε σε εμάς να κάνουν 20.
Εκτός πια και αν δεν ενδιαφέρει καθόλου την ομάδα αυτό το χαρακτηριστικό των φορ που αναζητά (το εύκολο γκολ).

Το σχόλιο δεν έχει να κάνει με τον Πετκοβιτς αλλά γενικά για την επιλογή που πρέπει να γίνει. Αν θα γίνει...και δεν συνεχίσουμε με Σαματα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πολλά μπορεί να είναι ο Πέτκοβιτς αλλά σίγουρα όχι δεινός σκόρερ. Ποτέ δεν ήταν και μάλλον δεν ενδιαφέρονται να είναι.
Είναι ξεκάθαρο ότι του αρέσει να παίζει εκτός της περιοχής .
Φέτος στο πρωτάθλημα της Κροατίας έχει 9 γκολ τα 4 με πέναλτι και xgoals του χωρίς τα πέναλτι είναι μόλις 0.32/90 λεπτά .

Βέβαια από την άλλη μεριά πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό το είδος σέντερ φορ αρέσει στον λουτσεσκου ο οποίος δεν περιμένει ότι θα έρθει ένας παίκτης με xgoals καριέρας 0.30 και εδώ θα βάζει 15-20 γκολ...δεν καταλαβαίνω γιατί το περιμένουν οι οπαδοί

Υγ και επειδή γράφτηκε ότι είναι πρώτος σκόρερ του Κόνφερενς,ας μπει τουλάχιστον η υποσημείωση ότι από τα 7 γκολ τα 4 είναι με πέναλτι.
Πριν τον ΠΑΟΚ μόλις μία φορά είχε σκοράρει σε ροή απέναντι σε κάποια μπαλκανι από το Κόσοβο
dev

Δημοσίευση από dev »

πετκοβιτς μισιτς πελκας 2 στοπερ και για εξτρα επιλογες ελευθερο φορ και τρεχαλατζη αμ χαφ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Misic θεωρώ αδύνατο να πάρουμε. Ο Petkovic παρόλο που δεν θεωρώ ότι μας ταιριάζει, σίγουρα θα αποτελέσει στόχο. Έχουμε μάθει να στοχεύουμε σε παίκτες που δεν μεγαλώνουν την ομάδα.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

renegade έγραψε: Υγ και επειδή γράφτηκε ότι είναι πρώτος σκόρερ του Κόνφερενς,ας μπει τουλάχιστον η υποσημείωση ότι από τα 7 γκολ τα 4 είναι με πέναλτι.
Πριν τον ΠΑΟΚ μόλις μία φορά είχε σκοράρει σε ροή απέναντι σε κάποια μπαλκανι από το Κόσοβο
Φέτος έχει βάλει 16 γκολ τα 8 με πέναλτι. Και ο ο ιωαννιδης έχει 20 γκολ και τα 9 πέναλτι Αλλάζει αυτό κάτι; Εξακολουθεί να έχει 20 γκολ , εξακολουθεί να είναι παιχταράς. Τα φορ από τα γκολ θα πάρουν ψυχολογία όπως και αν είναι αυτά. Και αν είχες φορ δεν θα είχες τα μισά πέναλτι χαμένα και αποκλεισμό στο κύπελλο με 4 χαμένα πέναλτι.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Θέλουμε 2 φορ.
Αλλά πρέπει να τα λεμε όλα.
Η θέση του φορ είναι πολύ ιδιόμορφη.
Εχουμε δει άπειρες φορές που παίκτες τα έχωναν αβέρτα τα γκολ, να μην πιάνουν σε άλλες ομάδες και να πηγαίνουν άπατοι. Παίζει ρόλο το σύστημα, οι τακτικές, οι συμπαίκτες κ.λ.π.
Κανένα παρελθόν και κανένα βιογραφικό δεν εγγυάται την επιτυχία.
Είναι η πιο ασταθής θέση σε μια ομάδα. Μόνο αν ανοίξεις το καρπούζι βλέπεις τι θα σου βγεί.

Στο μόνο που μπορούμε να ποντάρουμε είναι να φέρουμε επιθετικούς που να τραβάνε την ομάδα και τους συμπαίκτες τους πάνω και όχι να είναι απόλυτα εξαρτωμενοι από τους συμπαίκτες τους.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Το πρώτο και κυριότερο που θέλουμε για τη θέση του φορ, είναι κάποιον καλύτερο από τους υπάρχοντες.
Εδώ και λίγα χρόνια, έχουμε καταφέρει το μυθικό, να φέρνουμε όλο και χειρότερους ή έστω το ίδιο κακούς, από τους προηγούμενους.
Πρίγιοβιτς > Άκπομ > Σβιντέρσκι > Τσόλακ (εξαίρεση δανεισμός Κρμέντσικ) > Ολιβέιρα > Μπράντον > Σαμάττα.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Φέτος έχει νούμερα ο Πέτκοβιτς, πέρα από τα πέναλτι που τον ανέβασαν, έχει και 8 ασίστ. Δεν έχει ιδιαίτερη σχέση ο παίκτης με τον Ολιβέιρα. Ναι και οι 2 ξέρουν μπάλα και βγάζουν ασίστ, είναι συμμετοχικοί και έχουν στοιχεία που τους κάνουν οβεραλ καλούς. Ο Πέτκοβιτς όμως έχει 1,93 ύψος με πολλά κιλά και όγκο/δύναμη. Αυτό αλλάζει πολύ τα πράγματα μέσα στο κουτί.

Την ερχόμενη σεζόν θα είναι 30 ετών πάντως και ίσως σταδιακά να αρχίσει να πέφτει. Βέβαια, ο τρόπος του παιχνιδιού του δε στηρίζεται στην ταχύτητα, και αν έχει κίνητρο, θα μπορεί να δώσει 2-3 ακόμη ποιοτικές χρονιές. Εμένα μου αρέσουν τέτοιοι παίκτες ως ελεύθεροι. Μάξιμουμ να δώσεις 1,5εκ να τον αγοράσεις αν όντως αρέσει πολύ στον προπονητή μας.

Edit: Η εμπειρία του πάντως είναι σημαντικη, ειδικά ως διεθνής. Θα τον ήθελα πάρα πολύ αν ήταν 27 ετών, ακόμη και αν ζήταγαν πολλά χρήματα. Τελικά αν τον πάρουμε θα είμαι χαρούμενος; Θα πω ναι, γιατί δεν εμπιστεύομαι το σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει, όμως υπάρχουν και καλύτερες επιλογές στα κυβικά του ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”