Θα μπορούσα να συμφωνήσω 100% αν δεν κινδύνευε η 4η θέση να μη δίνει ευρώπη. Γι αυτό λέω οτι αυτομάτως μας τέθηκε (θέλω να πιστευω) ο μινιμουμ στοχος 3ης θέσης.marsantos έγραψε:Εννοείται ότι κάποιες φορές το παιχνίδι των ερωτήσεων είναι εκνευριστικο. Δεν ρωτάω πάντως για να το παίξω εξυπνακιας. Γι' αυτό δέχομαι να παίξω το ρόλο του ερωτηθεντα γιατί πιστεύω θα καταλήξουμε σε κοινό παρανομαστή.Parolos έγραψε:Καλό το παιχνίδι ερωτήσεων.
Μπορώ να το κάνω κι εγώ:
Με 4ο ΠΑΟΚ είστε ευχαριστημένοι?
Ποιον στόχο έχετε προσωπικά?
Χωρίς Ευρώπη γνωρίζουμε τις συνέπειες?
Για μένα δεν έχει σημασία η θέση εκτός αν μιλάμε για την πρώτη. Εκτός λοιπόν από την πρώτη θέση, για τις υπόλοιπες με ενδιαφέρει περισσότερο η εικόνα.
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος..
Τη χρονιά που πήραμε το κύπελλο με το γαύρο, στα πλέι οφ μπήκαμε ως τέταρτοι με διαφορά 20 πόντων από τον πρώτο
και τερματίσαμε δεύτεροι με διαφορά από τον πρώτο 26 βαθμούς. Για μένα είναι απογοητευτική χρονιά. Η θέση δεν λέει τίποτα. Η πορεία εκείνη αντιστοιχεί σε μια τυπική χρονιά του αρη. Για αυτό κι ο αρης έχει ορόσημο εκείνη τη χρονιά. Έκανε την ίδια χρονιά με όλες τις υπόλοιπες απλά οι άλλοι 3 υποχώρησαν δραματικά κι έφτασαν στο επίπεδο του και νομίζουν ότι επειδή βγήκαν 2οι στην κανονική διάρκεια ήταν φοβερή χρονιά.
Δηλαδή αν βγούμε 4οι φέτος με διαφορά 6 πόντων από τον πρώτο θα πω ήταν καλύτερα τότε που βγήκα 2ος με διαφορά από τον πρώτο 26 πόντους;
Με τίποτα.
Το σκεπτικό μου είναι το εξής. Με ενδιαφέρει μόνο η πρώτη θέση. Αν δεν την κατακτώ κοιτάζω πόσο απέχω από αυτήν. Όχι μόνο σε επίπεδο αριθμητικό αλλά κυρίως σε επίπεδο εικόνας, ανταγωνιστικότητας, προοπτικής και εξέλιξης.
Αν η 4η θέση έβγαζε Ευρώπη προσωπικά, και απο την 3η-4η αγωνιστική βγαίναμε εκτός 1ης, ας παίζαμε με τη β ομάδα για να ρίξουμε το φόκους στο κονφερενς.