Ευρώπη 2023-24
Re: Ευρώπη 2023-24
Πήγε στο αεροδρόμιο κανένας να υποδεχτει αυτούς που φέρανε τη μεγάλη κλήρωση ή ξεχάσαμε ήδη???
Γιατί δεν του έκανε η ΟΥΕΦΑ τα εισιτήρια...?Мир έγραψε:Τον Τσαρτα; Αυτος με τα ποδια θα έρχεται.

Αλήθεια δεν καταλαβαίνω την τόσο μεγάλη ευφορία.
Δεν ξέρω αν κάποιος έχει παρακολουθήσει την Μπριζ φέτος, αλλά πρόκειται για μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα με παίκτες που σε μερικά χρόνια θα παίζουνε στο υψηλότητα του επίπεδο
Δεν ξέρω αν κάποιος έχει παρακολουθήσει την Μπριζ φέτος, αλλά πρόκειται για μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα με παίκτες που σε μερικά χρόνια θα παίζουνε στο υψηλότητα του επίπεδο
- Μπαρκαρούτσος
Δεν είναι μεγαθήριο όμως. Αποφύγαμε πολύ δυνατότερους αντιπάλους και πιο tricky κληρώσεις.
Μπορούμε, αυτό λέμε.
Μπορούμε, αυτό λέμε.
-
Ευφορία γιατί δεν πέσαμε με ομάδες που έχουν παικτες που παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο τώρα. Τι καλύτερο μπορούσε να έρθει απ την κληρωση
Αν θα πηγαιναμε ποτε τελικο,αυτη θα ηταν η ιδανικη κληρωση για να παμε.
Δεν θα ναι ευκολο,αλλα σαφως ευκολοτερο σε συγκριση με την κληρωση του αλλου μονοπατιου.

Δεν θα ναι ευκολο,αλλα σαφως ευκολοτερο σε συγκριση με την κληρωση του αλλου μονοπατιου.

Από Βίλλα, Λιλ, Φιορεντίνα και Φενέρ που είναι κωλοπετσωμενες ομάδες φυσικά και προτιμάμε την Μπριζ που είναι ναι μεν μια καλή, γρήγορη και νεανική ομάδα, αλλά και ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού μας (υποθέτω θα βρούμε χώρους ειδικά στην κόντρα). Η μόνη καλύτερη κλήρωση θα ήταν (μάλλον) η πλζεν, η οποία όμως μόνο βατή δεν την λες. Οπότε ναι, δεν θεωρούμε ότι έχουμε περάσει στα ημιτελικά, το ζευγάρι για μένα είναι πενηνταρισιο και θα κριθεί στις λεπτομέρειες.renegade έγραψε:Αλήθεια δεν καταλαβαίνω την τόσο μεγάλη ευφορία.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Shivaspace
Was there also a draw for the Europa Conference League final?
Yes, for administrative purposes. The winners of semi-final 1 (Aston Villa / LOSC Lille vs Olympiacos / Fenerbahçe) will be the home side for the final in Athens on Wednesday 29 May
έτσι έτσιιιιι
Yes, for administrative purposes. The winners of semi-final 1 (Aston Villa / LOSC Lille vs Olympiacos / Fenerbahçe) will be the home side for the final in Athens on Wednesday 29 May
έτσι έτσιιιιι
- PAOK_Antarctica
Όπως είπαν και οι από πάνω, η ευφορία δεν είναι επειδή η Μπριζ είναι εύκολη ομάδα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Όμως ποια από τις ομάδες της κλήρωσης ήταν εύκολη;
Η κλήρωση όμως μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε, σε αντίθεση με μια Άστον Βίλα ή μια Λιλ.
Η κλήρωση όμως μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε, σε αντίθεση με μια Άστον Βίλα ή μια Λιλ.
-
Ισχυει, απο την αλλη ποια αλλη να επιλεξεις??renegade έγραψε:Αλήθεια δεν καταλαβαίνω την τόσο μεγάλη ευφορία.
Μπριζ καλως η κακως ηταν η 3η πιο αδυναμη απο τις 8 βαση αξιας στο transfermarkt μετα απο πλζεν ολυμπιακο
Ρε εσύ Ρενέ μια κλήρωση κρίνεται πάντα σε σχέση με τι απεφυγες. Όταν υπήρχε Βίλα, Λιλ, Φενέρ προφανώς και είμαστε ευχαριστημένοι.renegade έγραψε:Αλήθεια δεν καταλαβαίνω την τόσο μεγάλη ευφορία.
Την οποία ευφορία την μεγενθυνε και η διασταύρωση στους 4 που σου αφήνει το δικαίωμα στο όνειρο.
Ότι ο ΠΑΟΚ είναι το αουτσάιντερ είναι προφανές. Δεν χρειάζεται να το πούμε
Μιλάμε για τους 8 ευρωπαϊκής οργάνωσης. Αν δεν είσαι χαρούμενος που έχεις μια ελπίδα να αντιμετωπίσεις Μπριζ και Φιορεντινα για να πας τελικό με τι θα ήσουν χαρούμενος με Λίβερπουλ και Ρεαλ? Εννοείτε ότι δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος οταν χάνεις από τον Άρη μέσα έξω. Αλλά η κλήρωση ήταν παραγγελία.
Αυτό ακριβώς ..Η ευφορία ήταν που αποφύγαμε Άστον Βίλα και Λιλ...Για Φενέρ και Φιορεντίνα δεν είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ καλύτερες της Μπριζ ..PAOK_Antarctica έγραψε:Όπως είπαν και οι από πάνω, η ευφορία δεν είναι επειδή η Μπριζ είναι εύκολη ομάδα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Όμως ποια από τις ομάδες της κλήρωσης ήταν εύκολη;