Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ. 27/9 19:00 Novasports 1
Re: Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ. 27/9 19:00 Novasports 1
Ρε τι λέτε? Το είδατε το ματς?
Φοβερή μπάλα παίχτηκε.
Φοβερή μπάλα παίχτηκε.
επιθετικά μέτρια η ομάδα και σήμερα απέναντι σε μια από τις χειρότερες ομάδες στην A εθνική.
Οι περισσότεροι παίκτες προσπάθησαν αλλα δείχνουν παντελής έλλειψη αυτοπεποίθησης με εξαίρεση τους συνήθεις υποπτους conceisao kai Garcia.
ο conceisao και ο Garcia προσπάθησαν να πάρουν την ομάδα από το χεράκι, ο ένας τα κατάφερε για 45 λεπτά, μετά λίγο η έλλειψη δυνάμεων λίγο οι αντίπαλοι που επικεντρώθηκαν πάνω του, και έμεινε μονος ο Pablo να τραβάει κουπί μπροστά-πίσω-πλαγια.
ένας αραμπατζής που προσπαθεί αλλα δε μπορεί, απίστευτα τραγικός ίβιτς, φλύαρος lino ως συνήθως , φωτάκης χωρίς ποιότητα , βιερινηα χαμένος , κουτσιανικούλης απών είχε ως αποτέλεσμα ένα σχετικά καλο για τα φετινά μας standard πρώτο ημίχρονο να δώσει τι θέση σε ένα απογοητευτικό δεύτερο ημίχρονο.
γενικά δείχνουμε να μη μπορούμε να δημιουργήσουμε προϋπόθεσης για goal. δε θυμάμαι από ποτε έχουμε να πετύχουμε goal από open play (μάλλον κάνα μηνα). ο δεύτερος φετινός στόχος , αυτός του πρωταθλητισμού έχει χαθεί. από την άλλη θεωρώ λάθος να πετάξουμε τι χρονια έτσι. η ομάδα έχει υλικό για να κάνει κάτι καλο στο τέλος. Διαφωνώ με την Arisk για το θέμα τον centerfor και του δεξί μπακ. λάθος στο γενικότερο μεταγραφικό σχεδιασμό ναι, αλλα από τι στιγμή που διαμορφώθηκε η κατάσταση το σεπτέμβριο η τράμπα μουν αναστασάκου ήταν από τις λίγες επιλογές που είχαν απομείνει.
Ας δουν τι φταίει και έχουμε τόσους τραυματισμούς γιατί αυτό που γίνετε είναι γελοίο και όσο πάει χειροτερεύει αντί να φτιάχνει, ας κάνουμε ένα reset και να προετοιμαστούμε για τα play-off όσο πιο αξιοπρεπώς γίνετε. η χρονια δε χάθηκε ακόμα...
Οι περισσότεροι παίκτες προσπάθησαν αλλα δείχνουν παντελής έλλειψη αυτοπεποίθησης με εξαίρεση τους συνήθεις υποπτους conceisao kai Garcia.
ο conceisao και ο Garcia προσπάθησαν να πάρουν την ομάδα από το χεράκι, ο ένας τα κατάφερε για 45 λεπτά, μετά λίγο η έλλειψη δυνάμεων λίγο οι αντίπαλοι που επικεντρώθηκαν πάνω του, και έμεινε μονος ο Pablo να τραβάει κουπί μπροστά-πίσω-πλαγια.
ένας αραμπατζής που προσπαθεί αλλα δε μπορεί, απίστευτα τραγικός ίβιτς, φλύαρος lino ως συνήθως , φωτάκης χωρίς ποιότητα , βιερινηα χαμένος , κουτσιανικούλης απών είχε ως αποτέλεσμα ένα σχετικά καλο για τα φετινά μας standard πρώτο ημίχρονο να δώσει τι θέση σε ένα απογοητευτικό δεύτερο ημίχρονο.
γενικά δείχνουμε να μη μπορούμε να δημιουργήσουμε προϋπόθεσης για goal. δε θυμάμαι από ποτε έχουμε να πετύχουμε goal από open play (μάλλον κάνα μηνα). ο δεύτερος φετινός στόχος , αυτός του πρωταθλητισμού έχει χαθεί. από την άλλη θεωρώ λάθος να πετάξουμε τι χρονια έτσι. η ομάδα έχει υλικό για να κάνει κάτι καλο στο τέλος. Διαφωνώ με την Arisk για το θέμα τον centerfor και του δεξί μπακ. λάθος στο γενικότερο μεταγραφικό σχεδιασμό ναι, αλλα από τι στιγμή που διαμορφώθηκε η κατάσταση το σεπτέμβριο η τράμπα μουν αναστασάκου ήταν από τις λίγες επιλογές που είχαν απομείνει.
Ας δουν τι φταίει και έχουμε τόσους τραυματισμούς γιατί αυτό που γίνετε είναι γελοίο και όσο πάει χειροτερεύει αντί να φτιάχνει, ας κάνουμε ένα reset και να προετοιμαστούμε για τα play-off όσο πιο αξιοπρεπώς γίνετε. η χρονια δε χάθηκε ακόμα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Κυρ 27 Σεπ 2009, 23:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
freema4 ασε μας ρε φιλε που θα με πεις οτι ειμαι και σκουλικι αν σαρεσει το αντιποδοσφαιρο που βλεπεις συγνωμη αλλα δεν ξερεισ και πολλα απο μπαλα. εγω δεν ξερω για σενα , εγω θα αντιδρασω μεχρτι να δω εργω , δεν θα κατσω σε καμια περιπτοση να με δουλευεουνε τα σκουλικια και οι γαβροι !
Δεν ξέρω μπορεί να διαψευστώ... αλλά έχω την αίσθηση ότι θα έχουμε και θέμα Μπάγεβιτς στον ΠΑΟΚ...Τουλάχιστον οι εξελίξεις αυτό δείχνουν...Δεν χάθηκε ακόμα τίποτα...Έχουμε μεταγραφική περίοδο μπροστά μας, που μπορούν να γίνουν 3 κινήσεις και εκεί....Τέσσερις ομάδες παίζουν στα πλει οφ...Εκεί όλα μπορούν να συμβούν...Ο θεσμός του κυπέλλου υπάρχει...Αρκεί να έχουμε εξελίξεις στον ΠΑΟΚ σύντομα....Τίποτα δεν χάθηκε ακόμα...αρκεί να βιαστούμε και να μην χάνουμε τον χρόνο μας...Προς το παρόν πρέπει να έρθει ένα καλό προπονητικό τιμ με ένα καλό γυμναστή να δώσει ηρεμία και να σώσει την κατάσταση...Εγώ θα ήθελα προσωπικά να έρθει ο Μπαγεβιτς με Μπουρουτζίκα και όλο το τιμ...γιατί ξέρω ότι θα δούμε μπάλα, Ευρώπη, παίχτες και κάποιο τίτλο....ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.
Φίλε petm η τράμπα Μούν-Αναστασάκου δεν ήταν προσχεδιασμένη... Για Κλέιτον το πηγαίναμε... Και μας έκατσε Μούν την τελευταία στιγμή... Και αφού δεν συμφωνείς και θεωρείς πως οι τρείς επιθετικοί είναι αρκετοί, ετοίμασε τα ποδοσφαιρικά σου παπούτσια γιατί θα χρειαστεί να παίξεις την επόμενη βδομάδα με τον Ηρακλή γιατί με αυτούς που παίζουμε μπροστά δεν βάζουμε γκόλ ακόμα και αν παίζουμε για τρείς ώρες συνεχόμενες...
- PABLO GARCIA1
αν αληθεύει αυτό, ότι πηγαίναμε για Κλέυτον και πήραμε Μούν τότε δεν μιλάμε για προγραμματισμό αλλά για ότι να 'ναι όπως να 'ναι....
petm βλέπω ανησύχησες για τους πολλούς τραυματίες....κάλιο αργά παρά ποτε...
petm βλέπω ανησύχησες για τους πολλούς τραυματίες....κάλιο αργά παρά ποτε...
Συμφωνω σε ολα..Petm έγραψε:επιθετικά μέτρια η ομάδα και σήμερα απέναντι σε μια από τις χειρότερες ομάδες στην A εθνική.
ΥΣΤ Αρη λες καθαρα δηλαδη οτι ο Ζαγορ για το θεμα Μουν- Αναστασακου λεει ψεμματα??????γιατι ρωτηθηκε και απαντησε ξεκαθαρα
Και φυσικά έχουμε και την ΑΜΚ.... που εκεί ‘’αν’’ δούμε φως στο τούνελ δεν το έχουμε σε τίποτα να μαζέψουμε πάλι περίπου 2 εκατομμύρια και μπορεί και παραπάνω....αρκεί να δούμε φως στο τούνελ....ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ......................Ζαγοράκη να κάνεις λάθη είναι φυσιολογικό....δεν πειράζει....αρκεί να μην ζήσουμε φέτος στον ΠΑΟΚ αυτά που κοροϊδεύαμε σε άλλες ομάδες.....για αυτό κάνε τις αλλαγές τώρα που είναι νωρίς....γιατί μετά άμα τις κάνεις όταν είναι πλέον πολύ αργά και έχει χαθεί η χρονιά ...δεν θα θεωρηθούν αλλαγές αλλά κολοτούμπες..........
Ari λέω ότι βρίσκω λογικό το να γίνει τράμπα μεταξύ ενός επιθετικού από τους 4 όταν οι 3 (παπάζογλου-αναστασάκος-muslimovic) είναι αντίγραφο ο ένας του αλλουνού και στο δεξί μπακ έχεις μείνει με έναν τον σνάουτσνερ. λάθος μεταγραφικός σχεδιασμός που δεν άφησαν 300 χιλιάρικα για δεξί μπακ ναι, λάθος εκτίμηση ότι ο contreras θα τα καταφέρει ναι, ρίσκο ότι θα μέναμε εκτος ευρώπης και δε θα είχαμε λεφτά ναι, αλλα αφού γίναν όλα αυτά τότε το damage limitation στα δικά μου ματια μου φαίνεται λογικό.arisk έγραψε:Φίλε petm η τράμπα Μούν-Αναστασάκου δεν ήταν προσχεδιασμένη... Για Κλέιτον το πηγαίναμε... Και μας έκατσε Μούν την τελευταία στιγμή... Και αφού δεν συμφωνείς και θεωρείς πως οι τρείς επιθετικοί είναι αρκετοί, ετοίμασε τα ποδοσφαιρικά σου παπούτσια γιατί θα χρειαστεί να παίξεις την επόμενη βδομάδα με τον Ηρακλή γιατί με αυτούς που παίζουμε μπροστά δεν βάζουμε γκόλ ακόμα και αν παίζουμε για τρείς ώρες συνεχόμενες...
αυτό που λες για κλέιτον δε αλλάζει κάτι στα ματια μου γιατί και πάλι δεξί μπακ χρειαζόσουν
μπορεί να ήρθε ο χούτος πέρσι αλλα ο από τι στιγμή που ήρθε ο χούτος , αθανασιάδη δε ξαναείδες οποτε και εκεί ουσιαστικά ήσουνα με 4 επιθετικόus.
σορυ για το λεξιλογιο αλλα τις τελευταιες μερες αν και βρισκομαι σε χωρο οπου γραφουν ΠΑΟΚτσακια εχω μια ακαταμαχητη αναγκη να το γραψω..
ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
επειδή προφανώς αναφέρεσαι στη διαφωνία που είχαμε πριν κάνα μηνα το κύριο μέρος τις διαφωνίας μου με σένα ήταν ότιOrwell έγραψε: petm βλέπω ανησύχησες για τους πολλούς τραυματίες....κάλιο αργά παρά ποτε...
1)μου φάνηκε αδιανόητο ένας γιατρός (όπως δήλωσες ότι είσαι) να κατηγορεί συνάδελφο του ενώ δεν τον έχει ακούσει. σαν να πηγαίνει ένας ασθενhς από ένα νοσοκομείο στο άλλο και ο γιατρός που θα αναλάβει να μη ζητήσει το φάκελο αλλα να προγραμματίσει θεραπεία με βάση τα λεγόμενα του ασθενή. αν έλεγες οποιαδήποτε άλλο επάγγελμα θα σε δικαιολογούσα αλλα επειδή είσαι γιατρός με φάνηκε αδιανόητο
2) και εγώ άκουσα διαφορετικά πράγματα από αυτά που ακούσατε διαβάσατε εσείς ως προς το χρόνο αποθεραπείας κτλ κτλ κτλ
στην ουσία αυτού που λες, τι στιγμή εκείνη οι 5 στους 6 τραυματισμούς ήταν σε παίκτες που είναι κόντα στα 30 τους χρονια και πάνω. επειδή από αυτά που έχω ακούσει ,όσο πιο μεγάλοι είναι οι παίκτες τόσο πιο εύκολα βγάζουν τραυματισμούς και ιδιαιτερα τις θλάσεις θεώρησα ότι είναι απλός μια συγκυρία σε παίκτες μεγάλης ηλικίας που πιέστηκαν. αν γύριζα το χρόνο πίσω πριν 1 μηνα, πάλι την ίδια άποψη θα είχα γιατί έχει τύχει αρκετές φορες η ομάδα να είναι έτσι και επί santos και επί μπάγεβιτς και οι υπόλοιπες ομάδες τριγύρω.
να κάτσω να προβλέψω το μέλλον σε ένα θέμα που δεν έχω τις γνώσεις να το κάνω, δεν πρόκειται να το κάνω. δε νιώθω την ανάγκη να το κάνω. περιμένω να δω τις εξελίξεις και ανάλογα θα διαμορφώσω την άποψη μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Δευ 28 Σεπ 2009, 01:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Aυτά που βλέπουμε όλοι μας τα βλέπουν και από μέσα.Όλοι έχουμε σκάσει.Λάθη μπορεί να έγιναν,κανείς δεν είναι αλάνθαστος.Ψυχραιμία και στήριξη να βγούμε από αυτή τη δύνη και όταν έρθει η ώρα να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις.Και για να το ελαφρύνω λίγο.....
Και καπάκι, από μια παρέα τσακαλάκια δίπλα μας, για τον έτερο της σκεπής.
Και εσένα δεξιά η μάνα σου γ@μιέτ@ι στης Τούμπας τα στενά.
gate4mitsos έγραψε:Εσυ εσυ πανω στη σκεπη η μανα σου γ@μιετ@ι με εναν ΠΑΟΚτση
Και καπάκι, από μια παρέα τσακαλάκια δίπλα μας, για τον έτερο της σκεπής.
Και εσένα δεξιά η μάνα σου γ@μιέτ@ι στης Τούμπας τα στενά.
- PABLO GARCIA1
petm σε κάθε ματς υπάρχει τραυματίας....και όχι μόνο σε τριαντάρηδες αλλά και σε ποιό μικρούς....και όχι μόνο σ'αυτούς που παίζανε πέρυσι play-off αλλά και στον Φιλομένο και στον Φωτάκη και στον Μούσλι που το μεγαλύτερο μέρος το χάσανε.
Είχα εκφράσει ένα προβληματισμό όχι μόνο για τους γιατρούς αλλά για όλο το team που ασχολείται με τη εκγύμναση της ομάδας....και να ξέρεις ότι οι θλάσεις ειδικά προλαμβάνονται...χωρίς σε κάποιον να του κόψεις το ποδόσφαιρο
Είχα εκφράσει ένα προβληματισμό όχι μόνο για τους γιατρούς αλλά για όλο το team που ασχολείται με τη εκγύμναση της ομάδας....και να ξέρεις ότι οι θλάσεις ειδικά προλαμβάνονται...χωρίς σε κάποιον να του κόψεις το ποδόσφαιρο
To λες και μόνος σου... Ήμουν με 4 επιθετικούς... Που ήταν 5... Αλλά ας πούμε ότι ήταν 4... Και τώρα είσαι με 3... Που είναι και οι τρείς ήδη νόκ άουτ... Και επειδή είμαι δίκαιος ας υποθέσουμε ότι ο ένας τη γλίτωνε και τώρα αντί για κανέναν διαθέσιμο θα είχαμε έναν... Είναι λογικός σχεδιασμός...?? Είναι σύνηθες φαινόμενο στο ποδόσφαιρο να σου τραυματιστεί ένας παίκτης... Και δύο πάλι λογικό είναι... Όπως επίσης και να φάει τιμωρηθεί κάποιος με κόκκινη ή 4 κίτρινες... Επίσης ο Μουσλίμοβιτς είναι ντεφορμέ απο πέρισυ το Δεκέμβριο... Και εσύ επιμένεις ακόμα ότι πρέπει να έχουμε 3 επιθετικούς...?? Ίσως δεν καταλαβαίνω εγώ κάτι καλά... Αν θέλεις διευκρίνησέ το μου για να το αντιληφθώ επειδή μπερδεύτηκα... Θεωρείς ότι η ομάδα έπρεπε να έχει 3 ή 4 επιθετικούς οποιουδήποτε στύλ, ύψους, ικανότητας, κτλπ...?? Μήπως ακόμα περισσότερους ή λιγότερους...??Petm έγραψε:μπορεί να ήρθε ο χούτος πέρσι αλλα ο από τι στιγμή που ήρθε ο χούτος , αθανασιάδη δε ξαναείδες οποτε και εκεί ουσιαστικά ήσουνα με 4 επιθετικόus.
Αρη,μιλας για περιοχης φορ??Γιατι υποθετω οτι ξερεις πολυ καλά οτι θεωρηθηκε πως ρολο περιφερειακου θα παιξουν ειτε ο Βιερινια ,ειτα ο Κουτσιανικουλης..
Το εαν αυτο αποδυκνειεται σωστο ειναι αλλη συζητηση
Το εαν αυτο αποδυκνειεται σωστο ειναι αλλη συζητηση