8.Soualiho Meïté
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: 8.Soualiho Meïté
Ο παίκτης πρέπει να είναι και σύμμαχος της ομάδας αν είναι να πάμε για αγορά. Λογικά έχει γίνει βολιδοσκόπηση για τις απαιτήσεις της Μπενφίκα καθώς και του εκπροσώπου του.
-
Γενικως, εαν τα σοσιαλ ειναι εστω και λιγο δεικτης της προθεσης του, φαινεται ζεστος με την ομαδα.
Απ'τα καλυτερα χαφ της εποχης σαββιδη, σαν ικανοτητα. Μενει να πετυχει και πραγματα με την ομαδα
Απ'τα καλυτερα χαφ της εποχης σαββιδη, σαν ικανοτητα. Μενει να πετυχει και πραγματα με την ομαδα
Αυτο για το 1,5 μυριο πρόταση απο εμας γραφτηκε απο την πορτογαλικη εφημεριδα recordnavigator11 έγραψε:Πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κάνει από τώρα επίσημη πρόταση η ομάδα. Πολλώ δε μάλλον 1,5 μύριο. Το όποιο παζάρεμα για ό,τι έχει δείξει ως τώρα ο παίκτης θα κινηθεί σε μια λογική να πάει η ρητρα αγοράς του στα 3 εκατομμύρια. Που είναι ένα εύλογο και δίκαιο τίμημα.
Με τιποτα δεν υπαρχει περιπτωση να μας τον αφησουν κατω απο 3 εκατομμυρια
Δεν ειναι χαζοι
Ξερουν ποσο αξιζει ο παικτης κ ποσο θα τον χρειαζομαστε το καλοκαιρι
Η Μπενφικα αμφιβαλλω πολυ αν θα πεσει στα 3 κ δεν θα επιμεινει στα 4 π ειναι η αρχικη ρητρα
Ας φτασουμε σε συμφωνια γρηγορα, πριν αρχισουν να βολιδοσκοπουν κ αλλες ομαδες κ γινει κατι σε στυλ Μαξιμοβιτς
Ακριβώς πολύ σωστά. Πολύ απλά θα έπρεπε να είχε κλείσει την υπόθεση νωρίς. Αλλά την αφήνει. Στην Πορτογαλία έχει ομάδα ο βρουτος και έχει πολύ καλές σχέσεις με Μπενφίκα. Όσο παζαρεύεις την Μπενφίκα με 1,5-2 εκ θα πάει κάποιος άλλος και θα πει ξέρεις κάτι Μπενφίκα μην ασχολείσαι με αυτούς εγώ 1 Ιουλίου θα σου δώσω 3,5 και τελειώσαμε. Πολύ ησυχία και δεν μου αρέσει. Εκτός αν πιστεύουν ότι με αυτά τα λεφτά μπορούν να βρουν κάτι καλύτερο ή ο παράγοντας ηλικία για τόσα λεφτά δεν έχει προοπτική μεταπώλησης και επένδυσης ο παίχτης.
Δεν ξέρω πραγματικά . Πάντως τα έδωσε αυτά τα λεφτά για Φιλίπε Σοάρες τώρα θα μου πεις αυτός είναι μικρός ο άλλος είναι 30 χρονών. Δεν ξέρω εγώ θα τον αγόραζα τον παίχτη χτες.
Δεν ξέρω πραγματικά . Πάντως τα έδωσε αυτά τα λεφτά για Φιλίπε Σοάρες τώρα θα μου πεις αυτός είναι μικρός ο άλλος είναι 30 χρονών. Δεν ξέρω εγώ θα τον αγόραζα τον παίχτη χτες.
-
Φοβάμαι ότι η Μπενφίκα θα πει ρήτρα ή δεν παίρνετε τον παίκτη και όπως είπες ο μαρινάκης έχει πολλά κονέ στην Πορτογαλία και θα εμπλακεί στη μεταγραφή. Πιστεύω ότι θα προσπαθούσε ήδη, αν δεν είχαμε λόγω της ρήτρας τον πρώτο λόγο, αν όμως πάμε σε παζάρια, δεν αποκλείεται να δούμε το ίδιο έργο με μαξίμοβιτς σε κόκκινη απόχρωση.
-
-
- Montrealiotis
Έτσι εξαιρετικός στο δεύτερο ημίχρονο. Πάνω σε αυτόν πρέπει να χτιστεί το κέντρο του χρόνου.