Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Εννοείται ότι πρέπει να σχολιάζουμε τις αστοχίες.
Μιλάω για τη βαρύτητα που δίνουμε στις 2 αιτίες.
Αστοχίες πάντα υπάρχουν.
Δλδ τη χρονιά του Κομίνη να σκίσω την ομάδα για τα 2 Χ που έφερε με Λειβαδιά και Απόλλωνα ώστε να μη με νοιάζουν τα ματς με Όσκαρ Γκαρσία και Μπάρκα; Γιατί και τότε μπορούμε να βρούμε αστοχίες. Λάθος επιλογή προπονητήν στην αρχη, λάθος προετοιμασία, αργοπορία μεταγραφών κτλ.
Μιλάω για τη βαρύτητα που δίνουμε στις 2 αιτίες.
Αστοχίες πάντα υπάρχουν.
Δλδ τη χρονιά του Κομίνη να σκίσω την ομάδα για τα 2 Χ που έφερε με Λειβαδιά και Απόλλωνα ώστε να μη με νοιάζουν τα ματς με Όσκαρ Γκαρσία και Μπάρκα; Γιατί και τότε μπορούμε να βρούμε αστοχίες. Λάθος επιλογή προπονητήν στην αρχη, λάθος προετοιμασία, αργοπορία μεταγραφών κτλ.
Στο 2ο παραδειγμα π αναφερεις θα τα εβαζα κ με τον εαυτο μου γιατι δεν αντεδρασα εγκαιραmarsantos έγραψε:Από τη μια έχουμε όλα αυτά να γίνονται μπροστά στα μούτρα μας και να έχουν ξεκάθαρο αγωνιστικό αντίκτυπο στην ομάδα οδηγώντας είτε ακαριαία είτε σταδιακά σε πτώση.
Από την άλλη έχουμε απόψεις για αστοχίες και παραβλεψεις της διοίκησης στον καταρτισμό του ρόστερ και απόψεις για λάθη του προπονητή. Επιπρόσθετα πρέπει να αναφερθεί πως οι απόψεις για αστοχία στον καταρτισμό του ρόστερ σχηματίζονται μετά από τους πρόσφατους τραυματισμούς οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό οφείλονται στο πρόγραμμα λαιμητόμο που μας έστησαν. Δλδ κάποιοι τραυματισμοί δεν ήταν φυσικό φαινόμενο αλλά και αυτοί επακόλουθο κλεψιας.
Η απορία μου λοιπόν είναι η εξής:
Πώς γίνεται να μπαίνουν στη ζυγαριά η αντικειμενική κλεψιά των ποκιτων απέναντι στις αστοχίες της διοίκησης και του προπονητή κι εμείς να κάνουμε συνεχώς ενδοσκόπηση και να ξεσκιζουμε περισσότερο την ομάδα μας παρά τους κλέφτες.
Πώς γίνεται να θεωρούμε πιο κατακριτέο γεγονός κάτι που είναι μέρος του παιχνιδιού όπως ένα λάθος αγωνιστικό ή διοικητικό σε σχέση με κάτι που είναι ανήθικο και παράνομο όπως είναι οι αδιάκοπες κλεψιες των ποκιτων.
Θα αναφέρω 2 παραδείγματα. Ένα ποδοσφαιρικό και ένα όχι.
Παράδειγμα 1ο:
Έχει ο Τάισον ενοχλήσεις. 2 πράγματα σου έρχονται στο μυαλό.
α) Βρε τους απατεώνες. Μας έστησαν να παίξουμε 4 ντέρμπι σε 10 μέρες. Αναγκάστηκε να παίξει παραπάνω ενώ είχε ήδη εμφανίσει ενοχλήσεις μετά το 1ο ματς κυπέλλου.
β) Βρε αυτή η διοίκηση, δεν πήρε 6ο εξτρέμ να είναι πιο γεμάτη η ομάδα και να μη μασάμε από τραυματισμούς.
Και οι 2 απόψεις είναι σωστές. Στο δικό μου μυαλό όμως η κλεψιά ζυγίζει πιο πολύ από το διοικητικό λάθος γιατί το ένα είναι ανήθικο ενώ το άλλο είναι μέρος του παιχνιδιού. Άρα δε μπορώ να διανοηθω το να ξεσκίσω την ομάδα γιατί πολύ απλά απέναντι έχω κλέφτες. Άρα θα στρέψω σε αυτούς το βλέμμα μου. Γιατί οι κλεψιες είναι ασταμάτητες και απλά αλλάζουν μορφή. Ακόμα και να φτιάξεις τέλειο ρόστερ θα έρθει μια μορφή κλεψιας που δεν θα αντιμετωπίζεται από το ρόστερ.
Παράδειγμα 2ο:
Δίνει το παιδί μου πανελλαδικές (ευτυχώς όχι ακόμα).
Το παιδί μου είχε αφήσει για το τελευταίο βράδυ να διαβάσει μία τελευταία ενότητα γιατί δεν προλάβαινε λόγω φόρτου τον προηγούμενο καιρό. Όμως ένας συνυποψήφιος του που έχει τον ίδιο στόχο με το παιδί μου, εκείνο το βράδυ έφερε στημένο κόσμο έξω από το σπίτι και έκανε μεγάλο σαματά με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να διαβάσει το παιδί μου.
Πάει την επόμενη μέρα να γράψει και βλέπει ότι πέφτει αυτή η ενότητα που δεν είχε διαβάσει.
Εκεί που γράφει, μπαίνει κάποιος μέσα και δίνει στον μπροστινό του απροκάλυπτα τις απαντήσεις. Οι επιτηρητες δεν λένε κουβέντα. Ο μπροστινός είναι αυτός που οργάνωσε τη φασαρία το προηγούμενο βράδυ.
Βγαίνουν τα αποτελέσματα. Το παιδί μου μένει για μία θέση έξω από τη σχολή που θέλει, την οποία θέση την κερδίζει ο μπροστινός..
Αυτό που θα κάνουμε εμείς σαν οικογένεια είναι να μην ασχοληθούμε με τους επιτηρητες (διαιτητές, δικαστές) ούτε και με τη στημένη φασαρία (στημένο πρόγραμμα, στημένα κεκλεισμένων κτλ.).
Θα τα βάλω με τον εαυτό μου που δεν προβλεψα να έχω αγοράσει ωτοασπιδες στο παιδί μου να διαβάσει την τελευταία ενότητα..
Οι τροποι αντιδρασης μπορουν να ειναι διαφορετικης διαβαθμισης αναλογα με το τι επιλεγει ο καθενας
Τροποι αντιδρασης: Απο κομψοι εως ακομψοι
Απο δυναμικοι εως πολυ δυναμικοι
Παντως νομιζω οτι θα συμφωνησουμε, οτι η εκ των υστερων κ καθυστερημενη αντιδραση, δυσκολα θα απεφερε καποιο ουσιαστικο αποτελεσμα
Η οποια αντιδραση, οφειλει να ειναι εγκυρη κ εγκαιρη
Σκοπός του (φανταστικού) παραδείγματος δεν έχει να κάνει με την καίρια ή όχι αντίδραση αλλά με το προς τα πού θα είναι η αντίδραση. Και προσπαθώ να αναδείξω ότι συνήθως η αντίδρασή μας έχει να κάνει με ενδοσκόπηση και εσωστρέφεια και όχι με τους κλέφτες.
Χρήσιμη η ενδοσκόπηση αλλά ταυτόχρονα και μάταιη γιατί το ποκ έχει μελετήσει το εγχειρίδιο 1001 τρόποι να κλέψουμε τον ΠΑΟΚ..
Χρήσιμη η ενδοσκόπηση αλλά ταυτόχρονα και μάταιη γιατί το ποκ έχει μελετήσει το εγχειρίδιο 1001 τρόποι να κλέψουμε τον ΠΑΟΚ..
δεν το μελετησε
το εγραψε,κατι σαν απομνημονευματα
το εγραψε,κατι σαν απομνημονευματα
Χαχαχαχα. Έχεις δίκιο, απλά μετά από ότι έγινε την Τετάρτη νομίζω ότι προυπάρχει του ΠΟΚ μια ανώτερη υπερφυσική δύναμη που έχει προορισμό να αδικήσει τον ΠΑΟΚ. Αυτή, όπως ο Θεός έδωσε τις 10 εντολές στο Μωυσή, έδωσε το εγχειρίδιο στο ποκ. Απλά όταν το ΠΟΚ είναι ανίκανο, αναλαμβάνει αυτή..
- iremidynami 4+
φιλε marsantos
μη σπας το κεφαλι σου με το να αναρωτιεσαι πως ειναι δυνατον να μπαινουν στην ιδια ζυγαρια οι κλεψιες του ποκ με τα λαθη της ομαδας μας.
αυτο συμβαινει τα τελευταια χρονια απο πολλους συνοπαδους μας.
μπαινει ο ρεφ,σε σφαζει κανονικα μπροστα στα ματια σου κ οι δικοι μας λενε πως φταιει ο λου,ο ιβαν,η τουμπα κλπ.
κι εσυ μενεις παγωτο κ λες μα πως ειναι δυνατον,πως δεν βλεπουν την ανισονομια,πως ανεχονται το να σε πηδανε εξωφθαλμα και αυτοι να γυρνανε το αλλο μαγουλο;;;
την απαντηση την εχουν δωσει πολλοι εδω μεσα διαχρονικα...ας την πω αλλη μια....συνδρομο της στοκχολμης λεγεται.
μη σπας το κεφαλι σου με το να αναρωτιεσαι πως ειναι δυνατον να μπαινουν στην ιδια ζυγαρια οι κλεψιες του ποκ με τα λαθη της ομαδας μας.
αυτο συμβαινει τα τελευταια χρονια απο πολλους συνοπαδους μας.
μπαινει ο ρεφ,σε σφαζει κανονικα μπροστα στα ματια σου κ οι δικοι μας λενε πως φταιει ο λου,ο ιβαν,η τουμπα κλπ.
κι εσυ μενεις παγωτο κ λες μα πως ειναι δυνατον,πως δεν βλεπουν την ανισονομια,πως ανεχονται το να σε πηδανε εξωφθαλμα και αυτοι να γυρνανε το αλλο μαγουλο;;;
την απαντηση την εχουν δωσει πολλοι εδω μεσα διαχρονικα...ας την πω αλλη μια....συνδρομο της στοκχολμης λεγεται.
-
Τι πεναλτι δίνεις ρε καραγκιόζη Φωτιά ;;; Βουτιά κάνει ρε ο Ποντένσε, άει στο διαολο
- hasio_john
XAXAXAXAXAXAXAXA ..... αν δείτε τι πέναλτι έδωσε στον γάβρο θα πέσετε κάτω!
Μαλάκα απίστευτο! Δεν γίνονται αυτά.
Μαλάκα απίστευτο! Δεν γίνονται αυτά.
Τι πρωτάθλημα είναι αυτό το φετινό ρε ; Ντροπή δεν έχουν ; Δεν βλέπω σπρώξιμο σε μια ομάδα . Και οι 3 ομάδες του ΠΟΚ σπρώχνονται αβέρτα.
Πρώτη φορά στα χρόνια σπρώξιμο σε 3 ομάδες συγχρόνως .
Πρώτη φορά στα χρόνια σπρώξιμο σε 3 ομάδες συγχρόνως .
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κάτσε εσυ μετά να σκιζεσαι με Αγρίνια..
Τους άλλους τους τα δίνουν έτοιμα όλα..
Τους άλλους τους τα δίνουν έτοιμα όλα..
Και δυο βολές στον Καμπούρη...Κal4 έγραψε:Το είδα... πέναλτι ήταν.
Ε είναι και μ@λ@κες του Αστερα, έχουν βγει 2-3 φορές στην κόντρα και φουλ στην μαλακία