Razvan Lucescu IV

GINOLA

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από GINOLA »

Πολλά ερωτήματα .

Ας πω αυτό που εγώ γνωρίζω.Τωρα θα συμφωνεί ο καθένας, θα διαφωνεί;

Όπως και να εχει είναι το σκεπτικό της οικογένειας και με αυτό θα πάμε και αυτό θα σεβαστούμε

Καταλαβαίνω κάθε κριτική στον προπονητή για τα ντέρμπι,τον πρωτο ημιτελικό,για τον τελικό κυπέλλου. Αλλά όχι για χθες.

Χθες δεν ήταν ο κλασικός αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι.ηταν ένας τρομερός ΠΑΟΚ που έχασε με ένα τρόπο που δεν υπάρχει και δεν θα ξανά υπάρχει στον αθλητισμό.

Ναι αλλά σαματά..Ο προπονητής λοιπόν δεν επιλέγει. Εγκρίνει.ομως πάντα υπάρχουν οι συνθήκες. Και οι συνθήκες τώρα είναι σε μια περίοδο που έχουν χαθεί όλες οι πρώτες επιλογές γτ θεωρήθηκαν ακριβές. Και είναι σε μια χρονιά που την προηγούμενη έχουμε αποκλειστεί από Ευρώπη γτ πήγαμε σε ματς χωρίς φορ. Και έχουμε μπροστά μας ματς φωτιά,μια ομάδα χωρίς ενίσχυση και το χρόνο να καίει.Εκει οι άνθρωποι που επιλέγουν, ακούνε από τον μάνατζερ του μπαμπά θα σας φέρω άμεσα τον σαματά. Άλλη άμεση λύση δεν υπήρχε οπότε υπήρχε σε όλους πανικός. Και έγινε το προφανές λάθος.

Ναι αλλά βέτο. Ο προπονητή ζητάει,ξαναζηταει αλλά θέλει να είναι εδώ και να δουλεύει.οποιος θέσει βέτο στην οικογένεια την άλλη μέρα θα φύγει. Όμορφα και απλά ο τρόπος του ραζβαν είναι ο πιο αποδοτικός να παίρνεις κάτι από την οικογένεια.

Ναι αλλά τον βάζει. Είναι αποφαση της οικογένειας να εξαντλούν κάθε πιθανότητα να παίξουν τα μεγάλα συμβόλαια. Και πέρσι ζήτησε ο προπονητής μέσο επιθετικό και η απάντηση ήταν,έχεις τον μουργκ,βάλε αυτόν.το ίδιο έγινε το Γενάρη με το σαματά.

Ναι άλλα τι λέει στις συνεντεύξεις; ο προπονητής δεν θα πει σε συνέντευξη ότι δεν πίστευει παίκτη. Ας είμαστε σοβαροί.

Ναι αλλά φταίει καπου; Ε προφανώς.και εμμονικος είναι και κολλαει αλλά δεν παύει να είναι σπουδαίος προπονητής και από τους ελάχιστους που μπορεί να βρει γραμμή με την ιδιοκτησία.

Ναι αλλά τα ρίχνεις στον Ιβάν?
Όχι. Ναι ,διαφωνώ με.πολλες αποφάσεις αλλά η οικογένεια είναι αυτή που τραβάει το καράβι,αυτή που δίνει συμβόλαια πάνω από μυριο,αυτή που έκανε τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα κτλ κτλ. Και ακόμα και αν σε στιγμές αρρωσταίνω με αποφάσεις και αυτοί αρρωσταινουν. Επομένως,πρέπει να υπάρχει σεβασμός στα πιστεύω τους ακόμα και αν κάποιες φορές μας οδηγούν σε λάθη.

Μόνο ΠΑΟΚ, ελπίζω η χθεσινή εικόνα να γίνει συνήθεια. Αν γίνει μπορούμε ακόμα και γράψουμε ιστορία την φετινή σεζόν.

Ps. ΑΝ καταλήξει σε ναυάγιο και εκτός Ευρώπης ο προπονητής θα παραιτηθεί. Κανεις όμως δεν πιστεύει ότι θα ναυαγησουμε
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Ginola πολύ σοβαρά τα όσα λες. Θέλω να ρωτήσω κάτι για το υστερόγραφο.
Είναι αίσθηση ή πληροφόρηση;
Κι αν είναι πληροφόρηση πως έχουν κυοφορήσει τέτοιες σκέψεις τόσο νωρίς. Και που έχει κοινοποιήσει ο Ρασβάν τις προσωπικές του διαθέσεις;
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Είναι συμφωνία που έγινε,και προφανώς όχι χθες το βράδυ.

Η περίπτωση να μην βγούμε Ευρώπη είναι δεδομένο ότι κάνει αδύνατο να υπάρχει μπάτζετ που θέλουμε,και στον πάγκο και στο ροστερ.

Επισης ,το όραμα του προπονητή είναι το αδύνατο που λέμε για πλάκα στην Ευρώπη. Τι να πω,αν σε αυτό το γαμημενο σύμπαν υπάρχει ισορροπία,το χθεσινό μεταφυσικο ελπίζω να γυρίσει στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα.

Η λογική όμως δεν αφήνει κανέναν να σκεφτεί ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι εκτός δυάδας. Όλοι πιστεύουν στον τίτλο και όλοι βλέπουν μόνο μια ομάδα ως εμπόδιο για αυτό.

Η ιστορία θα δείξει αδερφέ.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Αυτή λουζερια που βγάλαμε στα πέναλτι με στοιχειώνει
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Επίσης εάν δε σκόραρε κατά ριπας ο πριγιοβιτς μάλλον παγκιτης θα ήταν. Θεωρώ ότι βγάζεις κόμπλεξ σε τέτοιου είδους φορ.. ελπίζω να αναθεωρήσεις με τζιμα
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

JohnDag έγραψε:Μπα, έγραψες την βλακεία σου μόνος σου αδυνατώντας να απαντήσεις με επιχειρήματα σοβαρά.

Όσο για τον άλλον, άλλαξε και καμία κασέτα. Δεν βαρέθηκες να λες μονίμως τα ίδια;
Λοιπόν για να τελειώνουμε.
Η ερώτηση γιατί ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει τίτλους ενώ έχει πλούσιο ιδιοκτήτη και τον πιο ακριβό προπονητή, είναι τόσο ηλίθια που η απάντηση που της πρέπει είναι γιατί ο ανταγωνισμός είναι πλούσιος με πιο ακριβό ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Δεν είπα ποτέ αυτό αλλά αν εσυ αυτό κατάλαβες (είσαι και ο μόνος άλλωστε) μάλλον θα έχεις και δίκιο.

Προχωράμε.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

GINOLA έγραψε:Πολλά ερωτήματα .

Ας πω αυτό που εγώ γνωρίζω.Τωρα θα συμφωνεί ο καθένας, θα διαφωνεί;

Όπως και να εχει είναι το σκεπτικό της οικογένειας και με αυτό θα πάμε και αυτό θα σεβαστούμε

Καταλαβαίνω κάθε κριτική στον προπονητή για τα ντέρμπι,τον πρωτο ημιτελικό,για τον τελικό κυπέλλου. Αλλά όχι για χθες.

Χθες δεν ήταν ο κλασικός αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι.ηταν ένας τρομερός ΠΑΟΚ που έχασε με ένα τρόπο που δεν υπάρχει και δεν θα ξανά υπάρχει στον αθλητισμό.

Ναι αλλά σαματά..Ο προπονητής λοιπόν δεν επιλέγει. Εγκρίνει.ομως πάντα υπάρχουν οι συνθήκες. Και οι συνθήκες τώρα είναι σε μια περίοδο που έχουν χαθεί όλες οι πρώτες επιλογές γτ θεωρήθηκαν ακριβές. Και είναι σε μια χρονιά που την προηγούμενη έχουμε αποκλειστεί από Ευρώπη γτ πήγαμε σε ματς χωρίς φορ. Και έχουμε μπροστά μας ματς φωτιά,μια ομάδα χωρίς ενίσχυση και το χρόνο να καίει.Εκει οι άνθρωποι που επιλέγουν, ακούνε από τον μάνατζερ του μπαμπά θα σας φέρω άμεσα τον σαματά. Άλλη άμεση λύση δεν υπήρχε οπότε υπήρχε σε όλους πανικός. Και έγινε το προφανές λάθος.

Ναι αλλά βέτο. Ο προπονητή ζητάει,ξαναζηταει αλλά θέλει να είναι εδώ και να δουλεύει.οποιος θέσει βέτο στην οικογένεια την άλλη μέρα θα φύγει. Όμορφα και απλά ο τρόπος του ραζβαν είναι ο πιο αποδοτικός να παίρνεις κάτι από την οικογένεια.

Ναι αλλά τον βάζει. Είναι αποφαση της οικογένειας να εξαντλούν κάθε πιθανότητα να παίξουν τα μεγάλα συμβόλαια. Και πέρσι ζήτησε ο προπονητής μέσο επιθετικό και η απάντηση ήταν,έχεις τον μουργκ,βάλε αυτόν.το ίδιο έγινε το Γενάρη με το σαματά.

Ναι άλλα τι λέει στις συνεντεύξεις; ο προπονητής δεν θα πει σε συνέντευξη ότι δεν πίστευει παίκτη. Ας είμαστε σοβαροί.

Ναι αλλά φταίει καπου; Ε προφανώς.και εμμονικος είναι και κολλαει αλλά δεν παύει να είναι σπουδαίος προπονητής και από τους ελάχιστους που μπορεί να βρει γραμμή με την ιδιοκτησία.

Ναι αλλά τα ρίχνεις στον Ιβάν?
Όχι. Ναι ,διαφωνώ με.πολλες αποφάσεις αλλά η οικογένεια είναι αυτή που τραβάει το καράβι,αυτή που δίνει συμβόλαια πάνω από μυριο,αυτή που έκανε τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα κτλ κτλ. Και ακόμα και αν σε στιγμές αρρωσταίνω με αποφάσεις και αυτοί αρρωσταινουν. Επομένως,πρέπει να υπάρχει σεβασμός στα πιστεύω τους ακόμα και αν κάποιες φορές μας οδηγούν σε λάθη.

Μόνο ΠΑΟΚ, ελπίζω η χθεσινή εικόνα να γίνει συνήθεια. Αν γίνει μπορούμε ακόμα και γράψουμε ιστορία την φετινή σεζόν.

Ps. ΑΝ καταλήξει σε ναυάγιο και εκτός Ευρώπης ο προπονητής θα παραιτηθεί. Κανεις όμως δεν πιστεύει ότι θα ναυαγησουμε
Δηλαδή δεν μπορεί ο οργανισμός ΠΑΟΚ να ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ την ήττα σε μια λάθος επιλογή και να λειτουργήσει εναλκακτικά,ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα;

Τοσο έλλειψη ΕΥΕΛΙΞΙΑΣ???
Λάθος επιλογή ενός εκατομμυρίου;
Ναι,λάθος επιλογή ενός εκατομμυρίου

Θα συνεχίσουμε μέχρι να χάσουμε και τα επόμενα εκατομμύρια????
(Έσοδα ευρωπης της επόμενης χρονιάς)

Γιατί αν συνεχίσει να παίζει ο αδιάφορος και κακός και αναποτελεσματικός Σαμάττα στον ΠΑΟΚ....
4οι θα βγούμε

Έχει μεγάλη ισχύ το ένα χαλασμένο φρούτο στη σακουλα
Δεν θα το επαναφέρουν τα γύρω φρούτα
Θα χαλάσουν κι αυτά
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

μου είναι 'αδιάφορο' ποιος τον πρότεινε αλλά κι ακόμη αν ο λούτσε τον ενέκρινε. γιατί όλοι κάνουν λάθη ή και η περίπτωση μια μεταγραφή να μην πιάσει.
η επιμονή ωστόσο να παίζει ως αλλαγή και σε άλλα παιχνίδια να ξεκινά είναι δική του.
και για να ειρωνευτώ και λίγο γιατί βλέπω καλά στέκουν τα στρατόπεδα.... όταν στο τέλος της χρονιάς ή της επομένης αρχίζουμε και αναφέρουμε πάλι για την επιμονή του σε παίκτες σαμάτα όπως πέρσι και πρόπερσι σε μιτρίτσα, βαρέλα, αφάνα και καντουρί και τα πήγαινε έλα του μουργκ. Τότε που θα χρειαστεί να βγάλετε τα στατιστικά σας για να μας αποδείξετε πόσο χρόνο έχει χρησιμοποιηθεί ο σαμάτα κι ο μικρός. Θα είναι γιατί ο μικρός, μετά από την τραγελαφική του εμμονή να δίνει άπλετο χρόνο στον σαμάτα, θα του έχει πάρει την θέση. Στο μεσοδιάστημα θα μιλάτε για ετοιμότητα και καψίματα. Στο πέρας του χρόνου θα ειρωνεύεστε εκείνους που γράφανε για την διστακτικότητα του να δίνει περισσότερο χρόνο στους μικρούς. Εσείς που γράφετε ότι γράφουμε ψέματα.... μας γράψατε και μας χαρακτηρίσατε τρολ.
Ασφαλώς και αν είχαν σκοράρει οι ντέσπο, ότο και οζντόεφ θα είχαμε περάσει αλλά διστάζετε να γράψετε για την υπόθεση ότι αν παίζαμε με 11 παίκτες σε τόσα παιχνίδια κι όχι με 10 λόγω του ανεκδιήγητου σαμάτα, πόσους βαθμούς παραπάνω θα είχαμε ή αν θα χρειάζονταν να φθάσει η ομάδα στα πέναλντι.
Να σημειωθεί επίσης πόσο πιο έτοιμος θα ήταν ο μικρός αν έπαιρνε περισσότερο χρόνο.

Ναι, χθες η ομάδα μπήκε πολύ καλά. Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και μάλιστα έδειξε αντίδραση. Μπορεί κάποιος να πει ότι δεν ήταν, δεν είναι δουλειά του προπονητή?
Εύχομαι να καταφέρει να ξεπεράσει κι αυτόν τον σκόπελο και η ομάδα να φανεί άκρως ανταγωνιστική στην συνέχεια στους δύο εναπομείναντες θεσμούς και κυρίως με αποτελέσματα που τα έχουμε ανάγκη.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Τόσο καιρό δεν έχω συμμετάσχει στην κουβέντα που γίνεται σε αυτό το τόπικ γιατί έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου υπέρ του Ράσβαν οπότε δε χρειάζεται συνέχεια να λιβανίζουμε τα ίδια πράγματα.
Από την πρώτη μέρα που γράφτηκα ως μέλος έχω δηλώσει κατηγορηματικά ότι σαν τον Ράσβαν δεν υπάρχει άλλος για τον ΠΑΟΚ. Προσέξετε, για τον ΠΑΟΚ. Με αυτή τη διοίκηση, με αυτούς τους αντιπάλους, σε αυτήν τη χώρα. Μάλιστα έχω αναφέρει πως το ιδανικό διάστημα παραμονής είναι τουλάχιστον μια εξαετία επιπλέον του τρέχοντος συμβολαίου (δηλαδή άλλα 3 πέραν του καινούριου).
Με τα όσα γράφει ο Ginola, η άποψη μου μετατρέπεται σε πεποίθηση και αναγκαιότητα.
Ένας προπονητής που θέλει έμπρακτα τον ΠΑΟΚ μεγάλο και στην Ευρώπη (Doom μπορείς να σκάσεις ένα μεγάλο χαμόγελο).

Αρχίζουν τα υστερόγραφα που είναι και μπόλικα..

Υγ. Όσοι δεν θέλουν τον Ράσβαν είναι σεβαστό. Να ξέρουν ότι το ίδιο θέλουν και εδώ στην Αθήνα. Και δε νομίζω οι ποκίτες να είναι χαζοί.. Παρακαλάνε να φύγει για να γίνει ο ΠΑΟΚ σαν τον άρη.. Από διεκδικητής δηλαδή να γίνει ρυθμιστής όπως ήταν δεκαετίες '90 και '00.

Υγ2. Πολλές φορές κάνουμε κριτική στον Ράσβαν για τις επιλογές του. Τα όσα γράφει ο Ginola μαρτυρούν ότι δεν ξέρουμε τίποτα από όσα γίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Ας τα ξαναδιαβάσουμε όλοι με προσοχή. Εκτός αν πιστεύει κάποιος ότι ο Ginola λέει ψέματα. Εγώ προσωπικά τον εμπιστεύομαι γιατί έχει αποδείξει τη φερεγγυότητα του.

Υγ3. Μιας και γίνεται μεγάλη κουβέντα για τα αρνητικά στατιστικά του Ρασβάν σε ντέρμπι ας αναφέρουμε και ένα θετικό. Ο Ρασβάν έχει παίξει 9 φορές εκτός έδρας με το βάζελο.
Με τη χθεσινή νίκη έχει 5 νίκες - 3 ισοπαλίες - 1 ήττα. Ασύλληπτο στατιστικό για ΠΑΟΚ και εκτός έδρας στην Αθήνα.

Υγ4. Μπράβο στους συνδέσμους για την ανακοίνωση. Εγώ στα 46 μου δε θυμάμαι ΠΑΟΚ σαν το χθεσινό. Νίκες μεγάλες έχει πάρει πολλές. Όχι όμως με ύφος "μπαίνω να σας ξεσκίσω και είμαι εγώ το αφεντικό" μέσα στην Αθήνα, με καταρρακωμένη ψυχολογία και με σκορ εις βάρος του. Η νοοτροπία "είμαι εγώ η μεγάλη ομάδα" είναι έργο Ράσβαν.

Υγ5. Τα όσα αναφέρει ο Ginola περί παραίτησης είναι πολύ σημαντικά. Η ενεργή στήριξη στον Ράσβαν είναι πιο επιβεβλημένη από ποτέ. Ο ΠΑΟΚ θέλει και μπορεί να γιγαντωθεί και αυτό είναι συνυφασμένο με την παρουσία του Ράσβαν στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Δεν αντέχω να ξαναδώ τον ΠΑΟΚ κομπάρσο με προπονητές που όταν παραλύουν οι πόρτες θαυμάζουν τη μεγαλειώδη ατμόσφαιρα του αντιπάλου. Θέλω στον ΠΑΟΚ προπονητή που όταν τον βλέπουν οι αντίπαλοι οπαδοί θα τον μισούν γιατί ξέρουν ότι τους κάνει βάσανο τη ζωή. Και αυτός είναι ο Ράσβαν..
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

GINOLA έγραψε: Ας πω αυτό που εγώ γνωρίζω.Τωρα θα συμφωνεί ο καθένας, θα διαφωνεί;

Ναι αλλά βέτο. Ο προπονητή ζητάει, ξαναζηταει αλλά θέλει να είναι εδώ και να δουλεύει.οποιος θέσει βέτο στην οικογένεια την άλλη μέρα θα φύγει. Όμορφα και απλά ο τρόπος του ραζβαν είναι ο πιο αποδοτικός να παίρνεις κάτι από την οικογένεια.

Επειδή αυτό το οικογένεια VS προπονητή έχει πλέον παλιώσει, δεν πουλάει πλέον.. κούρασε το δεν τον παίρνουν παίχτες.
Κούρασε αυτή η ιστορία 3 χρόνια πως το λένε.

Η οικογένεια όπως τη λες, πήρε ΟΛΟΥΣ τους νο1 μεταγραφικούς στόχους.

Κι αφού τα ξέρεις ΟΛΑ, για πες μας πόσα εξτρεμοφορ του πρότειναν το χειμώνα τώρα και τους απέρριψε.

Το ΥΓ είναι ψέμα στο βωμό της αγιοποίησης κλασσικά.
3 χρόνια τα ίδια.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από -keeper- »

marsantos,
Τα ειπες όλα

Ήταν φανερό ότι πρόθεση ήταν να μην καεί ο Σαματά
Δεν ξέρω ποιος το επέβαλε και πως και τι αλλά το θέμα είναι ότι και αυτός κάηκε αλλά και η ομάδα δυστυχώς όπως το λέει ο Doom …

Το πιο σημαντικό είναι ποιος θα επωμιστεί την ευθύνη αυτών των επιλογών ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -keeper- την Πέμ 22 Φεβ 2024, 09:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Tolaros έγραψε:
JohnDag έγραψε:Μπα, έγραψες την βλακεία σου μόνος σου αδυνατώντας να απαντήσεις με επιχειρήματα σοβαρά.

Όσο για τον άλλον, άλλαξε και καμία κασέτα. Δεν βαρέθηκες να λες μονίμως τα ίδια;
Η ερώτηση γιατί ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει τίτλους ενώ έχει πλούσιο ιδιοκτήτη και τον πιο ακριβό προπονητή, είναι τόσο ηλίθια που η απάντηση που της πρέπει είναι γιατί ο ανταγωνισμός είναι πλούσιος με πιο ακριβό ρόστερ.
Άρα για ποιο λόγο παίρνεις τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή?
Όταν ήρθε για αήττητο νταμπλ δεν είπε?
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Parolos έγραψε:
Tolaros έγραψε:

Άρα για ποιο λόγο παίρνεις τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή?
Όταν ήρθε για αήττητο νταμπλ δεν είπε?
Γιατί αυτόν γουστάρει ο ιδιοκτήτης της ομάδας. Όταν γουστάρει άλλον θα τον διώξει, δε μασάει, το έχει κάνει με τόσους.
JohnDag έγραψε: Λέω, λοιπον, ότι ο ΠΑΟΚ με ιδιοκτήτη τον Ιβαν Σαββιδη και στο τιμόνι του τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου καλό είναι να παίρνει και κανένα τίτλο μέσα μέσα.

Εσείς λέτε ότι παίξαμε καλά και πατήσαμε τον βαζελο (που ισχύει). Αλλά αποκλειστήκαμε (κι αυτό ισχύει).

Ε εμένα δεν μου φτάνει, τι να κάνουμε τώρα;
Αυτό ακριβώς είπες.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Kαλα ρε μετα απο αυτο το ματς μπηκατε να γραψετε για προπονητη?
Πηγες μεσα στη λεωφορο και κερδισες με σαρωτικη εμφανιση, βαζελος δεν ειχε ουτε μια ευκαιρια στον αγωνα.
Τουλαχιστον περιμενετε μηπως και κανουμε γκελα σε καποιο απο τα 3 εκτος για να γραψετε

Επεξεργάστηκε.

Mod Team
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”