Χρειάζεται να του πει; Ο Ιβάν ματάκια δεν έχει να δεί η μήπως στο Ροστόφ δεν έχουν τηλεοράσεις; Δεν χρειάζεται να είσαι ειδήμων του ποδοσφαίρου για να καταλάβεις πως το τανζανικο ανέκδοτο δεν κάνει ούτε για να πουλάει λουκουμάδες σε παραλία!beyes4 έγραψε:Δεν προκειται να τελειωσει κανεναν Σαματα.Θα τον φαμε στη μαπα ΚΑΙ του χρόνου.Ειδικά αν δεν βγουμε Ευρώπη.
Δηλ τι θα πει στον Ιβαν.'Δεν μου κάνει ο παίχτης που διάλεξα/αποδέχθηκα τον οποίο τον πληρωνεις με 1000000 τον χρόνο.Θέλω να πληρώσεις κι άλλον;''
Θελω να δω την αντιδραση του Ιβαν...
Θα τον βάζει μέχρι τέλους.
Razvan Lucescu IV
-
- Επικοινωνία:
Re: Razvan Lucescu IV
Το «εξαφάνισε τον βαζελο» είναι κάποιου είδους τίτλος;
Για το κύπελλο που θα πάρει ο βαζελος σίγουρα είναι.
Τρία χρόνια τώρα, άμα τη επιστροφή του, το κοντέρ γράφει μηδέν.
Ειπαμε, δεν γιναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους αλλά με δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη και τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου ε καλό είναι να παίρνεις και κανέναν μέσα μέσα.
Ειπαμε, δεν γιναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους αλλά με δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη και τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου ε καλό είναι να παίρνεις και κανέναν μέσα μέσα.
Γιατί μόνο εμείς είμαστε δισεκατομμυριούχοι, οι αντίπαλοι τι είμαι , μεροκαματιάρηδες?
Ή έχουν ρίξει λιγότερα λεφτά από μας
-
Χαχα ετσι ακριβωςTolaros έγραψε:Γιατί μόνο εμείς είμαστε δισεκατομμυριούχοι, οι αντίπαλοι τι είμαι , μεροκαματιάρηδες?
Ο αλλος νομιζει οι αντιπαλοι μας εχουν τον γουμενο και τον πανελουδη
Razvan Lucescu IV
Άρα είμαστε ΟΚ με έναν ΠΑΟΚ που δεν κατακτά τίποτα;
Εντάξει όπως το βλέπει κανεις, θα μου επιτρέψεις να διαφωνώ.
Αν μπορώ βέβαια και αν έχω τον απαιτούμενο αριθμό σχολίων στο φορουμ (δεν πάει για εσενα αυτό, μην παρεξηγηθούμε).
Εντάξει όπως το βλέπει κανεις, θα μου επιτρέψεις να διαφωνώ.
Αν μπορώ βέβαια και αν έχω τον απαιτούμενο αριθμό σχολίων στο φορουμ (δεν πάει για εσενα αυτό, μην παρεξηγηθούμε).
Επίσης, απλή ερώτηση.Tolaros έγραψε:Γιατί μόνο εμείς είμαστε δισεκατομμυριούχοι, οι αντίπαλοι τι είμαι , μεροκαματιάρηδες?
Τον τελικό πέρσι, που έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 5’ (που δεν υπάρχει στην ιστορία του ποδοσφαίρου επαγγελματική ομάδα που να παίζει για 85’ λεπτά plus με παίκτη παραπάνω και να μην έχει βάλει τουλάχιστον ένα γκολ) τον έχασε επειδή ο Μελ είναι δισεκατομμυριούχος;
Σε άλλους προπονητές ζητούσατε το κεφάλι τους επειδή τερμάτισαν 2οι . Ο Λουτσέσκου ήρθε ξανά για να πάρει πρωταθλήματα αφού υποτίθεται έχει το know how. Φέτος έχει την ομάδα να το κάνει. 5 χρόνια είναι πολλά για τον ΠΑΟΚ του Ιβάν.
Δεν θελουμε τιτλους,αλλοιώνουν το DNA μας.Δωσε μας περηφανους αποκλεισμους...Τους πατήσαμε αλλά αποκλειστήκαμε...Πικρό αστείο.
Beyes καλή η ειρωνεία αδερφέ αλλά σορρυ που μετά τη σημερινή εμφάνιση με πολλά κιλά @@ δεν μπορουμε να κράξουμε την ομάδα. Οποιος γουστάρει ας το κάνει, δεν θα απολογηθούμε για το αντίθετο
Δηλαδή ειναι κακό ας πουμε να πουμε την αλήθεια για σημερα? να πουμε οτι η ομάδα δεν πάτησε το βάζελο επειδη κοιμήθηκε ο Θεός? άλλο ο αποκλεισμός ενω εισαι χειρότερος και αλλο ο σημερινός. Η χρονια δεν τελείωσε σήμεραJohnDag έγραψε:Το «εξαφάνισε τον βαζελο» είναι κάποιου είδους τίτλος;
Δεύτερη απλή ερώτηση.
Τον Σαματα ποιος τον επέλεξε; Ποιος τον έκρινε ικανό να προσφέρει στην ομάδα αφού τον είδε από κοντά; Ποιος ενώ μπορούσε να ζητήσει φορ τον Γενάρη δεν το έκανε ποτέ γιατί θεωρούσε ότι είναι καλυμμένος;
Και στην τελική ποιος τον έβαλε σήμερα στο ματς, σε κρίσιμο χρονικό σημείο μετά από την ΤΡΑΓΙΚΗ εμφάνιση της Κυριακής;
Τον Σαματα ποιος τον επέλεξε; Ποιος τον έκρινε ικανό να προσφέρει στην ομάδα αφού τον είδε από κοντά; Ποιος ενώ μπορούσε να ζητήσει φορ τον Γενάρη δεν το έκανε ποτέ γιατί θεωρούσε ότι είναι καλυμμένος;
Και στην τελική ποιος τον έβαλε σήμερα στο ματς, σε κρίσιμο χρονικό σημείο μετά από την ΤΡΑΓΙΚΗ εμφάνιση της Κυριακής;
- navigator11
Καιρό είχε, η αλήθεια, να παρουσιαστεί η εξαιρετική ευκαιρία για ΠΑΟΚάθαρση. Καλοδεχούμενη παρά την πικρία της μέρας.
Φιλε μου,τρως γκολ στο τελευταιο λεπτό για 2η φορά στο κοτέτσι.Τυχαίο;
3 φορές ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να βαλεις ενα γαμημενο πεναλτι
Εσυ βλέπεις 100 κιλά @@
Εγώ βλέπω ότι δεν υπήρξε γραμμάριο την κρίσιμη στιγμή
Τελος παντων,επαναλαμβάνομαι και κούρασα
Συνεχίζουμε και εύχομαι να αποφύγουμε τα χειρότερα
3 φορές ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να βαλεις ενα γαμημενο πεναλτι
Εσυ βλέπεις 100 κιλά @@
Εγώ βλέπω ότι δεν υπήρξε γραμμάριο την κρίσιμη στιγμή
Τελος παντων,επαναλαμβάνομαι και κούρασα
Συνεχίζουμε και εύχομαι να αποφύγουμε τα χειρότερα
Εσυ φιλε ξερεις ποιος επελεξε τον Σαματσ;JohnDag έγραψε:Δεύτερη απλή ερώτηση.
Εγώ δεν ξέρω ποιος επέλεξε τον Σαματα.
Εσυ μπορείς να μου απαντήσεις στις υπόλοιπες ερωτήσεις;
Εσυ μπορείς να μου απαντήσεις στις υπόλοιπες ερωτήσεις;