8.Soualiho Meïté
- pisakaipoupoula
Re: 8.Soualiho Meïté
Ουτε εγω θα μηδενισω τον Μεϊτε κ κακως δεν τον εχουμε κλεισει ακομα
Δεν ειμαι κατοπιν εορτης προφητης κ το επαναλαμβανω μετα απο κακο του παιχνιδι
Όπως επισης, αξιζει να επαναλαβω οτι η μη αποκτηση του Μαξιμοβιτς ειναι μεγαλη απωλεια για την ομαδα
Επικοινωνιακη κ ουσιαστικη
Φεραμε τον Μαρκο Αντονιο, με ρητρα εξωπραγματικη π δεν εχει προσφερει τιποτα κ χασαμε το Μαξιμοβιτς για τους Χ,Ψ λογους κ μας τον βουτηξε ο βαζελος
Γιατι? Σ εμας επεφτε λιγος ο Μαξιμοβιτς?
Δεν επρεπε να χαθει ο παικτης για 500-700 χιλιαρικα ακομα κ αν ο προεδρος της ισπανικης ομαδας ηταν αστειος
Δεν ειμαι κατοπιν εορτης προφητης κ το επαναλαμβανω μετα απο κακο του παιχνιδι
Όπως επισης, αξιζει να επαναλαβω οτι η μη αποκτηση του Μαξιμοβιτς ειναι μεγαλη απωλεια για την ομαδα
Επικοινωνιακη κ ουσιαστικη
Φεραμε τον Μαρκο Αντονιο, με ρητρα εξωπραγματικη π δεν εχει προσφερει τιποτα κ χασαμε το Μαξιμοβιτς για τους Χ,Ψ λογους κ μας τον βουτηξε ο βαζελος
Γιατι? Σ εμας επεφτε λιγος ο Μαξιμοβιτς?
Δεν επρεπε να χαθει ο παικτης για 500-700 χιλιαρικα ακομα κ αν ο προεδρος της ισπανικης ομαδας ηταν αστειος
- pisakaipoupoula
Μα όταν είναι μόνος του και πέφτουν τρεις επάνω του πριν καν φτάσει η πάσα και ο άλλος ο Οζντόεφ είναι ανύπαρκτος σαν τι να κάνει ? Δεν είναι ο Τσάβι, θέλει δίπλα του τουλάχιστον άλλον έναν κουβαλητή
Σκέψου και την βοήθεια που είχε ήταν ανύπαρκτη δεν φταίει ο Μειτέ μόνο...pisakaipoupoula έγραψε:Χωρίς να τον μηδενίζω έκανε κακό παιχνίδι, πολύ κακό
- TylerDurden
- figurehead4
-
Τέτοιο χαφ στον ΠΑΟΚ έχω πολλά χρόνια να δω.
Πολλά κιλά μπάλα.
Μακάρι Μακάρι να μείνει
Πολλά κιλά μπάλα.
Μακάρι Μακάρι να μείνει
Ακομα να τον κλεισουμε αυτο τον χαφαρο?
Ενα κεντρο μονος του ειναι, οταν ειναι ξεκαθαροι οι ρολοι, η τακτικη κ το συστημα
Ενα κεντρο μονος του ειναι, οταν ειναι ξεκαθαροι οι ρολοι, η τακτικη κ το συστημα
-