22. Stefan Schwab
- Μπαρκαρούτσος
Re: 22. Stefan Schwab
Ήταν έτοιμος για κεφαλιά τη στιγμή που θα έβγαινε η πάσα. Δεν περίμενε την μπάλα τόσο χαμηλά, οπότε αν πήγαινε να σουτάρει με το πόδι, θα κατέληγε να "παγώνει" πιστεύω. Όλα ήταν ζήτημα μισής στιγμής, εκεί ή εκτελείς ή τα θαλασσώνεις.
Ετσι πιστεύω κι εγώ. Η μπάλα ερχόταν ιδανικά για πλασάρισμα και θα το παστέλωνε άνετα.
Πως λειτούργησε έτσι το ένστικτό του δεν μπορώ να καταλάβω.
Πως λειτούργησε έτσι το ένστικτό του δεν μπορώ να καταλάβω.
- ΑποστόληςΑ
Θα διαφωνήσω. Η μπάλα δεν ερχόταν συρτά, ώστε να μπορεί άνετα να την ελέγξει και να τη σουτάρει, αλλά σε κάποιο ύψος και γι αυτό επιχείρησε κεφαλιά - ψαράκι. Αν ήταν δεξιοπόδαρος θα μπορούσε να σουτάρει, αλλά ένας αριστεροπόδαρος έχει πρόβλημα σε τέτοιες χαμηλοϋψείς σέντρες.
-
- figurehead4
Εγώ θα γίνω κακός, και θα πω έπρεπε να το έχει βάλει με τη πρώτη κεφαλιά, στα 3 μέτρα από την εστία ήταν....
Βρε ανανεωστε τον. Αντε αργησαμε. Εμενα καλυτερος του Οζντοεφ μου φαινεται ακομη. Σε τετοια ματς ειναι οτι πρεπει. Στα αλλα Οζντοεφ.
- Σουριναμέζος
Ρε εσύ Στεφανάρα πες αυτούς τους μπούφους που διαχειρίζονται το Αυστριακό fan club σου να μην ανεβάζουν ερυθρόλευκο τον δικέφαλο, πόνεσαν τα μάτια μου

- potamda
- Bet Guru 2023
Αρχηγάρα δεν έχεις να πας πουθενά!
1 χρόνο ακόμα παίζεις στο χορτάρι και μετά αναλαμβάνεις πόστο στην ομάδα!
1 χρόνο ακόμα παίζεις στο χορτάρι και μετά αναλαμβάνεις πόστο στην ομάδα!
Schnitzel και Sachertorte θα έχει πάντα.
Δεν πας πουθενά, άλλο ένα χρόνο και μετα team manager.
Δεν πας πουθενά, άλλο ένα χρόνο και μετα team manager.
- figurehead4
Ρε παιδιά τι ένα χρόνο ακόμη; Εδώ φέτος σερνεται, του χρόνου τι να κάνει; Ψυχάρα είναι, ΠΑΟΚαρα είναι, το κάρφωσε σήμερα και μπράβο. Αλλά μην υπερβάλουμε. Μια χαρά είναι φέτος.
Αν και αν ήταν να κάνω πρόβλεψη, στο θα μείνει θα στοιχηματιζα
Αν και αν ήταν να κάνω πρόβλεψη, στο θα μείνει θα στοιχηματιζα
Κλεισιμο καριερας εδω μεγα Στέφανε. Με χαμηλο συμβολαιο βεβαια!
Ε οχι και σερνεται ρε παιδια, δειτε λιγο τα στατιστικά του. Έχει προσφέρει πολλα και μάλιστα σε σημαντικα παιχνίδια
Ε οχι και σερνεται ρε παιδια, δειτε λιγο τα στατιστικά του. Έχει προσφέρει πολλα και μάλιστα σε σημαντικα παιχνίδια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daskalos_4 την Κυρ 04 Φεβ 2024, 23:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.