Ευρώπη 2023-24

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Totem_pk

Re: Ευρώπη 2023-24

Δημοσίευση από Totem_pk »

Λετε να δουμε κανα 3-5-2 στην ευρωπη? Ενγκογκ, Κεντζιορα, Μιχα, Ζιφκο Μπαμπα το ξερουν το συστημα. Ισως και ο Οτο.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ρε παιδια χαλαρωστε μερικοι...
Απ την μια στιγμη στην αλλη φτανουμε στον απολυτο πανικο...

Ανεφερε καποιος οτι μαλλον παραταμε την Ευρωπη...επειδη δεν δηλωσαμε τον Σαστρε...αν ειναι δυνατον...

Λεει ο αλλος αν θα φορμαριστει ο Οτο για την Ευρωπη...
Ευρωπη παιζουμε σε 34 μερες...και μεχρι τοτε εχουμε καμια 10αρια ματς...ολα φωτια...

Η ομαδα δηλωσε τους πιο εμπειρους και πιο ποιοτικους παικτες...

Και επειδη παραφουσκωσαν τα μυαλα μας με τελικους ευρωπης κτλ....στα ματς παμε σαν αουτσαιντερ και οχι σαν φαβορι...παμε για την υπερβαση...

Εγω ειμαι ο psyko( 8-) ) αλλα αλλοι παλαβωσαν....

Υποθετω οτι το προπονητικο τημ εχει αναλυσει τα παντα οσον αφορα το προγραμμα και την σειρα των ματς και κατεληξε στην καλυτερη λυση....Αλλα απ οτι φαινετε μαλλον πρεπει να κανουμε poll μεταξυ μας για το ποιον θα δηλωσουμε στην λιστα...
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Δεν χάνει κάτι ο Σαστρε από αυτήν την απόφαση, ίσα ίσα έχει την ευκαιρία (αφού θα παίξει περισσότερο στο πρωτάθλημα) να καθιερωθεί ως δεύτερος του χρόνου.
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

9000 χιλιάδες εισιτήρια θα έχουμε στον τελικό της Opap Arena
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

aivas19 έγραψε:Ο εγωισμος που ειναι; 6/6 επαιξε ο Βιερινια και βγηκες πρωτος στον ομιλο. Ειναι δυνατον να κατηγορεις τον αρχηγο για εγωισμο;
Δηλαδη εσυ θα ηθελες να παμε στους 16 ή στους 8 με τον Βιερινια μεσα; Που σε ολα τα ματς πρωταθληματος που επαιξε η πλευρα του ηταν μαυρη τρυπα; Οκ, αρχηγαρα, τον αγαπαμε, αλλα καπου φτανει. Δεν εχει την αθλητικοτητα να παιζει σε τετοια ηλικια κι αυτο φαινεται απο τις εμφανισεις του τα τελευταια χρονια, οχι μονο φετος. Οκ, εχει καποιες στιγμες που δινει πραγματα, αλλα κατα τη γνωμη μου δεν ειναι καθολου αρκετες για να βρισκεται στο ροστερ, ποσο μαλλον στην ευρωπαϊκη λιστα. Και τον Κουδα τον αγαπαμε αλλα δεν θα τον βαλουμε να παιξει.

ΥΓ: επρεπε να εχει σταματησει εδω και δυο χρονια. Εγω απο εκει που τον λατρευα εχω αρχισει πλεον να δυσανασχετω με την περιπτωση του. Δεν βοηθαει ουτε την ομαδα, ουτε τον εαυτο του. Αυτη ειναι η γνωμη μου. Ξερω οτι πολλοι εχουν διαφορετικη γνωμη.
Άβαταρ μέλους
Bobby Sands -4-

Δημοσίευση από Bobby Sands -4- »

...εβαλα τον εαυτο μου, πως θα αισθανοταν, στην θεση του Σαστρε. η απαντηση ειναι οτι, θα ημουν χαλια. ελπιζω οτι το παλικαρι ειναι τοσο επαγγελματιας και με τις εξηγησεις, που σιγουρα θα του δωσει ο Λουτσε, δεν θα επηρεαστει και πολυ. θα φανει στο αμεσο μελλον.
δυσκολες αποφασεις, μπορει να ειναι εταιριες οι ομαδες, αλλα το συναισθημα παιζει, θελω να πιστευω, πολυ μεγαλο ρολο, εξου και η συμμετοχη του αρχηγου στην λιστα.
πιστευω επισης, οτι για να βαλει την υπογραφη του ο Γιονι, μπορει να του υποσχεθηκαν συμμετοχη στην ευρωπη.
αυτο που με χαλαει ειναι το οτι ο δευτερος τερματοφυλακας μας επρεπε να ηταν, εδω και καιρο, ελληνας για μια ακομη θεση ξενου στην λιστα.
τεσπα αυτοι ξερουν καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Φιλε πανω σχολιασα οτι διαφωνω με την αποφαση να μεινει εκτος ο Σαστρε αλλα μαλλον δεν το ειδες. Αν εσυ συμφωνεις με το «εγωισμος του Βιερινια» να μου το πεις, γιατι εγω διαφωνω καθετα με αυτες τις κατηγοριες
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Κουρασατε μωρε με τον Βιερινια φτανει δεν βαρεθηκατε να λετε τα ιδια και τα ιδια; Ημαρτον.

Επρεπε να αυτοεξαιρεθει ο ενας, πληρωνουμε τον εγωισμο του ο αλλος, επρεπε να σταματησει πριν 2 χρονια ο αλλος, οχι επρεπε πριν 4 ο αλλος, μα μα η αθλητικοτητα. Μετα οταν παιζει σε κατι Φρανκφουρτες και κανει ματσαρες και σας γραφουμε ΠΟΝΑΤΕ μας λετε προκλητικους και εριστικους
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Να ρωτήσω κάτι;;;;

Αν είχε μείνει ο Λύρα θα μπορούσε να μπει και ο Σαστρε;;;
Κατά τα αλλά στο αγωνιστικό τμήμα σε τέτοια θέματα εγώ έχω εμπιστοσυνη στους ανθρώπους της ομάδας. Γνωρίζουν τι κάνουν.

Στην τελική με Κεντζιορα Μπαμπά και Ότο έχουμε 3 παίκτες για δυο θέσεις εκ των οποίων υπάρχει αλληλοσυμπλήρωση. Δηλ. Δεξιά Ότι Κεντζιορα αριστερά Μπαμπα Ότο και ο αρχηγός κάπου εκεί στην μέση.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Προς το ΠΑΡΟΝ,μετά από 33 μέρες,έχουμε όλο κ ΟΛΟ 2 ΑΓΩΝΕΣ,στην ΕΥΡΩΠΗ,μέχρι τους επομενους (αν υπάρξουν)κι εμείς αναλωνομαστε,στο ποιους πήρε στη λίστα,ενώ έχουμε 8 αγώνες ΦΩΤΙΑ,στις εγχώριες διοργανώσεις.

Αυτούς πήρε κ σωστά έπραξε λέω εγω,αφού δεν έχουμε πολλούς γηγενείς.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ο Γιονι δεν ειναι ετοιμος ακομη...και στο επομενο ματς να παιξει δεν θα ειναι παλι ετοιμος...δεν θα εχει απορροφηθει απ την ομαδα...
Ο Βιειρινια κι αυτος δεν ειναι ετοιμος...αλλα σωματικα...μεχρι το ευρωπαικο θα ειναι...

Ο Σαστρε ειναι ετοιμος απ ολες τις αποψεις ...και γι αυτο θα παρει το μεγαλυτερο βαρος στο πρωταθλημα απ τον Γιονι...

Το ευρωπαικο ειναι σε 33 μερες...τοτε θα ειναι ετοιμος ο Γιονι...και ο Βιειρινια..

Ειμαστε σε 3 στοχους...αλλα οπως και να το κανουμε το πρωταθλημα ειναι ο κυριος μας στοχος...με παρα πολλες πιθανοτητες να το παρουμε...
Ωραια η Ευρωπη αλλα απο εδω και περα ζοριζουν τα πραγματα...δεν ειμαστε φαβορι...και παμε για οτι βγει...
Το κυπελο σ αυτην την φαση ειναι αδιαφορο(για μενα)...δεν το υποτιμω...αλλα οταν εισαι μεσα σε μεγαλυτερους στοχους ισως το παραμερισεις καπως...Προσωπικα μπορει να σκεφτομουν να βαλω και τον ΠΑΟΚ Β στα ματς με τον βαζελο...
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Μέγα λάθος να υποτιμηθεί το κύπελλο. Αν δε πάρουμε το πρωτάθλημα (το πιο πιθανό σενάριο κατά την άποψη μου, στην Ελλάδα της λαμογιάς) θα βγούμε Κοφερενς. Ενώ μέσω κυπέλλου μπορούμε να πάμε Γιουρόπα.

Τώρα σχετικά με το Σάστρε, δε θα μπορούσε να μείνει εκτός λίστας ο Ζ.Ζιφκοβίτς...?
Θα πηγαίναμε με αναπληρωματικό τερματοφύλακα τον Ταλιχμανίδη και τρίτο τον Μπαλωμένο ή τον Μοναστηρλή.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Συμφωνώ με την σπουδαιότητα του κυπέλλου, αλλά αν σε αυτόν τον μήνα που μεσολαβεί μέχρι τα ευρωπαϊκά τραυματιστεί (χτύπα ξύλο) ο Κοτάρσκι, με ποιον θα παίξουμε;
Έχω εμπιστοσύνη στην αξιολόγηση της κατάστασης από τον προπονητή.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

papwolf έγραψε:Μέγα λάθος να υποτιμηθεί το κύπελλο. Αν δε πάρουμε το πρωτάθλημα (το πιο πιθανό σενάριο κατά την άποψη μου, στην Ελλάδα της λαμογιάς) θα βγούμε Κοφερενς. Ενώ μέσω κυπέλλου μπορούμε να πάμε Γιουρόπα.
Δεδομένο
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ευχή αθηνέζων σε αθλητικό ιστότοπο: "αξίζει να πάρει το κύπελλο ο α.ρ.η.ς., είναι ομάδα με κόσμο :) και ιστορία :lol: και μετά τόσες αποτυχημένες προσπάθειες να χαρεί ο κόσμος του".
"Αλλά, και εδώ είναι το απόσταγμα, το καλύτερο θα είναι αυτό να συνδυαστεί με 4η θέση του ΠΑΟΚ".
Ευσεβείς πόθοι, πιστεύω όχι μόνον των οπαδών των πόκεμον (σ' αυτή την φάση προφανώς πλην βάζελου αφού είναι μέσα στους ημιτελικούς), αλλά και των χοντρών, "μεγαλο-δικηγόρου", μελ και τουρκο-αλάφ εφόσον τους αποκλείσουμε. Το νου μας λοιπόν και τα μάτια μας 1014 σε αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς παράγοντες, γιατί στην Ελλάδα ζούμε, έχουμε πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις, ειδικά από αύριο μέχρι τέλους Μαρτίου και δεν ξέρουμε αν και πόσο προχωρήσουμε στην Ευρώπη και πολλά μπορούν να συμβούν. Μην ξεχνάμε τις απώλειες 4 βαθμών πέρσι σε Τρίπολη και Γιάννινα λόγω κορακιών και VARαμε μλκ και μείναμε με τις συγγνώμες.
Είναι η πρώτη χρονιά που θεωρητικά ο 4ος της τελικής βαθμολογίας μπορεί και να μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων αυτό το καλοκαίρι.
Συγγνώμη αν έβγαλα μια ανησυχία και χαλάω το mood, αλλά ανακαλώ στην μνήμη μου το 1980 και όσοι είναι old school θυμούνται το τί είχε γίνει τότε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”