γαύρος-ΠΑΟΚ 77-62 Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: γαύρος-ΠΑΟΚ 77-62 Σχόλια & παραλειπόμενα
Το πρόβλημα με το ρόστερ της ομάδας είναι ότι εκτός από την αστοχία στην επιλογή των ξένων, βλέπω ότι και οι Έλληνες που έχουμε δεν προσφέρουν. Η συνέχεια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος προβλέπω ότι θα είναι μια ταλαιπωρία και για τους παίκτες και για τον κόσμο.
- Μπαρκαρούτσος
MVP o Σωτηρίου που σε 4 δευτερόλεπτα στο παρκέ, πρόλαβε ένα κλέψιμο. Είδατε και το Σκουλαριώτη 19 δευτερόλεπτα..
Ο Τσιακμάς γιατί μόνο 4.5 λεπτά; Τραυματίστηκε;
Alston παραλίγο double-double με 11π 9ρ (4 επιθετικά).
Ο Μαργαρίτης σε 10 λεπτά 4 φάουλ...μήπως είναι ΣΦίτης της 4 και μπήκε μέσα να δείρει γαύρους;
Ο Τσιακμάς γιατί μόνο 4.5 λεπτά; Τραυματίστηκε;
Alston παραλίγο double-double με 11π 9ρ (4 επιθετικά).
Ο Μαργαρίτης σε 10 λεπτά 4 φάουλ...μήπως είναι ΣΦίτης της 4 και μπήκε μέσα να δείρει γαύρους;

Δυστυχώς η ομάδα είναι σε χαμηλό επίπεδο. Σήμερα ο Γαύρος και με τρεις παίχτες να μας έπαιζε ,θα μας κέρδιζε. Πραγματική κατάντια το χάλι μας. Ο κοουτς ντεφορμε. Καλό κουράγιο σε όλους μας για το υπόλοιπο της σεζόν.
Για να μην έχουμε αυταπάτες, το μπάτζετ μας είναι περίπου 600 χιλιάδες ευρώ και του σημερινού αντιπάλου 13,5 εκατομμύρια. Το πρόβλημα είναι η προβληματική μας εικόνα με κάθε Λαύριο , Μαρούσι κτλ.
- kataramenos5
Το προβλημα σημερα δεν ηταν το μπατζετ .Ηταν τα 10-12 αβιαστα λαθη(πασες σε αντιπαλο κλπ) και το οτι πολλοι πετουσαν αητο.Χαβαλε καναμε δε παιξαμε μπασκετ για 3 περιοδους.
Το πρόβλημα δεν είναι το σημερινό προφανώς. Το πρόβλημα είναι οι τραγικές επιλογές σε ξένους και ο Τακιανός που νομίζει ότι βρίσκετε στην Καρδίτσα.
- Μπαρκαρούτσος
Δεν είδα τον αγώνα, αλλά διαβάζοντας τα ποστς σας, αντιλαμβάνομαι ότι η εικόνα μας ήταν απλά συνέχεια της εικόνας του ΠΑΟΚ τον υπόλοιπο Γενάρη.
Αυτό είναι θέμα νοοτροπίας και όρεξης από την ομάδα. Αν δεν την έχουν οι παίκτες, ο πρώτος που οφείλει να τη ξαναβρεί, είναι ο προπονητής, Μετά Αρχηγός, πρόεδρος, staff, κόσμος. Αλλά αν ο παίκτης βαριέται, αν ο προπονητής δεν μπορεί να ασκήσει επιρροή στα αποδυτήρια, τότε ίσως η ομάδα θέλει ηλεκτροσόκ. Γιατί η εικόνα μας μέχρι και το Δεκέμβρη δεν ήταν αυτό το χάλι. Παίρναμε και τους ζόρικους αγώνες, παλεύαμε στο παρκέ. Τώρα παίζουν λες και πληρώνουν τα μεταφορικά.
Αυτό είναι θέμα νοοτροπίας και όρεξης από την ομάδα. Αν δεν την έχουν οι παίκτες, ο πρώτος που οφείλει να τη ξαναβρεί, είναι ο προπονητής, Μετά Αρχηγός, πρόεδρος, staff, κόσμος. Αλλά αν ο παίκτης βαριέται, αν ο προπονητής δεν μπορεί να ασκήσει επιρροή στα αποδυτήρια, τότε ίσως η ομάδα θέλει ηλεκτροσόκ. Γιατί η εικόνα μας μέχρι και το Δεκέμβρη δεν ήταν αυτό το χάλι. Παίρναμε και τους ζόρικους αγώνες, παλεύαμε στο παρκέ. Τώρα παίζουν λες και πληρώνουν τα μεταφορικά.
- kataramenos5
Δε βλεποταν μετα το δεκαλεπτο Μπαρκα.Χαμενο λει απ ο φριντρικσον και αιρμπολ σε ελευθερο τριποντο?
- Μπαρκαρούτσος
Έχω την εντύπωση ότι ο προπονητής το έχει χάσει τελείως με τους παίχτες.
Κανείς δεν έχει απαίτηση να κερδίσει η ομάδα γάβροβάζελους. Εμείς θέλουμε μόνο να βλέπουμε προσπάθεια και μπασκετική λογική στο παρκέ.
Το σημερινό παιχνίδι δεν θα το σχολιάσω γιατί μεταξύ των ρόστερ των δύο ομάδων υπήρχε μεγάλη διαφορά επιπέδου. Με τις ομάδες που είναι στα μέτρα μας όμως δεν θέλω να ξαναζήσω άλλη ξεφτίλα.
Το σημερινό παιχνίδι δεν θα το σχολιάσω γιατί μεταξύ των ρόστερ των δύο ομάδων υπήρχε μεγάλη διαφορά επιπέδου. Με τις ομάδες που είναι στα μέτρα μας όμως δεν θέλω να ξαναζήσω άλλη ξεφτίλα.
Δυστυχώς είναι τραγική η κατάσταση.
Τσιακμάς φιλοτιμός αλλα πάλι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.
Φρέντρικσον και Χάρισον έχουν πλέον κουράσει, δεν φαίνεται να δίνουν κάτι.
Ο Μαργαρίτης τιμητικά μόνο άλλα μέχρι εκεί.
Ο Τακιανός έχει χάσει τα αποδυτήρια, και πλέον δεν παίζει κανένας.
Εγώ αν ήμουν χατζόπουλος θα έφερνα τον Σούλη να βγει η χρονιά, θα άλλαζα τα πλευμεκερ και Τσιακμά και Φρεντρικσον, με έναν μόνο αλλά καλό έμπειρο 1.90μ πλευμέκερ με καλό φυσιολογικό σουτ, σταθερό να οργανώνει την ομάδα και ένα καλό διάρι στην θέση του Χάρισον. Νομίζω είναι κομβικές θέσεις.
Τσιακμάς φιλοτιμός αλλα πάλι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.
Φρέντρικσον και Χάρισον έχουν πλέον κουράσει, δεν φαίνεται να δίνουν κάτι.
Ο Μαργαρίτης τιμητικά μόνο άλλα μέχρι εκεί.
Ο Τακιανός έχει χάσει τα αποδυτήρια, και πλέον δεν παίζει κανένας.
Εγώ αν ήμουν χατζόπουλος θα έφερνα τον Σούλη να βγει η χρονιά, θα άλλαζα τα πλευμεκερ και Τσιακμά και Φρεντρικσον, με έναν μόνο αλλά καλό έμπειρο 1.90μ πλευμέκερ με καλό φυσιολογικό σουτ, σταθερό να οργανώνει την ομάδα και ένα καλό διάρι στην θέση του Χάρισον. Νομίζω είναι κομβικές θέσεις.
Harrison, η χειρότερη επιλογή ξένου παίκτη μετά τον Helliwell, για όσους τον θυμούνται.
- Μπαρκαρούτσος
iasoiako έγραψε:Εγώ αν ήμουν χατζόπουλος θα έφερνα τον Σούλη να βγει η χρονιά, θα άλλαζα τα πλευμεκερ και Τσιακμά και Φρεντρικσον, με έναν μόνο αλλά καλό έμπειρο 1.90μ πλευμέκερ με καλό φυσιολογικό σουτ, σταθερό να οργανώνει την ομάδα και ένα καλό διάρι στην θέση του Χάρισον. Νομίζω είναι κομβικές θέσεις.
Τι Σούλης ρε 'σύ, 74 είναι και έχει να καθίσει σε πάγκο καμιά πενταετία..
Όλες οι αλλαγές που αναφέρεις, κοστίζουν. Και όχι μόνο οικονομικά, αλλά θα χάσιες πολύ σε ομοιογένεια, μέχρι να ρολλάρουν όλοι αυτοί θα έχουμε φτάσει τελικό.