Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Ε λογικα θα ειναι πρωτη ειδηση γιατι ειναι καλος παικτης. Δεν τον μειωσε κανεις. Τι παικτης ειναι λεμε.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Ο Βαζελος απο το πουθενα παιρνει 20εκ τηλεοπτικα και συντομα τζαμπανταν γηπεδο, που να βγαλει προβλημα με το ffp; Ολα αυτα τα επιδοτουμενα φραγκα χωρις να εχουν παρει πρωταθλημα. Τωρα αν τον ρίχνουν τουρκικο χρημα μεσω Ατζουν-Ερντογαν θα βγει στην πορεια.
Οταν πηγε να γινει το δικο μας τηλεοπτικο συμβόλαιο στο 2ο και αητητο double για να μην εχουμε θεμα με FFP, το συμβολαιο κοπηκε και η νοβα με νυν υπαλληλο του γαυρου εκανε προσφορα 3εκ το χρονο και παράλληλα ο κουλης προσπαθουσε να μας υποβιβάσει με στημενη επιτροπη.
Αν δεν ειχε το ποντιακο αγυριστο κεφαλι ο Ιβαν και ηταν στηγνος επενδυτης, θα τα ειχε παρατήσει ολα απο αυτη τη χωρα και θα εφευγε τρεχοντας.
Οταν πηγε να γινει το δικο μας τηλεοπτικο συμβόλαιο στο 2ο και αητητο double για να μην εχουμε θεμα με FFP, το συμβολαιο κοπηκε και η νοβα με νυν υπαλληλο του γαυρου εκανε προσφορα 3εκ το χρονο και παράλληλα ο κουλης προσπαθουσε να μας υποβιβάσει με στημενη επιτροπη.
Αν δεν ειχε το ποντιακο αγυριστο κεφαλι ο Ιβαν και ηταν στηγνος επενδυτης, θα τα ειχε παρατήσει ολα απο αυτη τη χωρα και θα εφευγε τρεχοντας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 21 Ιαν 2024, 23:16, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Σταματά να γράφεις αρλούμπες. Ούτε υπεύθυνος στον ΠΑΟΚ είσαι ούτε και ξέρεις και τι κάνουν στον ΠΑΟΚ. Ο Λευτέρης ζήτησε να φύγει άμεσα για να πάρει ματς. Παιδί του ΠΑΟΚ είναι. 4η επιλογή. Δεν δημιούργησε κανένα κενό η φυγή του. Οι άνθρωποι που κράζεις αν είσαι δικός μας βέβαια είναι αυτοί που έχουν φτιάξει ότι βλέπουμε τώρα και ότι βλέπουμε εδώ και χρόνια.tsoupakampra έγραψε:Μα δεν θα τον έπαιρνες για τώρα αλλά θα τον έκλεινες για 1/7.Οι άνθρωποι που θα το σκεφτούν είναι οι ίδιοι που ενώ θέλουμε δεξί Μπακ από τον Σεπτέμβριο και έχουμε δώσει και τον λυρατζη δανεικό κωλυσιεργούν όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδοTaseos έγραψε:Το τι θα κάνω τον Ιούλιο με μειτε Μάρκος αντωνιο έχω ανθρώπους να το σκεφτούν. Σίγουρα πάντως αυτή την στιγμή δεν έχω θέμα στα χάφ. Θέλω ένα ποιοτικό δεξί μπακ. Αυτή είναι η έλλειψη της σημερινής ομάδας.ουτε εξάρι ούτε τίποτα.!
-
tsoupakampra
milhouse777 έγραψε:tsoupakampra έγραψε:Μα δεν θα τον έπαιρνες για τώρα αλλά θα τον έκλεινες για 1/7.Οι άνθρωποι που θα το σκεφτούν είναι οι ίδιοι που ενώ θέλουμε δεξί Μπακ από τον Σεπτέμβριο και έχουμε δώσει και τον λυρατζη δανεικό κωλυσιεργούν όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδοTaseos έγραψε:Το τι θα κάνω τον Ιούλιο με μειτε Μάρκος αντωνιο έχω ανθρώπους να το σκεφτούν. Σίγουρα πάντως αυτή την στιγμή δεν έχω θέμα στα χάφ. Θέλω ένα ποιοτικό δεξί μπακ. Αυτή είναι η έλλειψη της σημερινής ομάδας.ουτε εξάρι ούτε τίποτα.!
Αν δεν ήθελε το ταβάνι μας στο 1,5 αλλά τα 2 τον χρόνο, χάρισμα τους. Υπεραξίες δεν χρειάζεται να πληρώσει ο ΠΑΟΚ.
Αυτό είναι τελείως διαφορετικό και συμφωνώ με χίλια μαζί σου αλλά εγώ διαφωνώ στο ότι δεν χρειαζόμαστε χαφ , ειδικά για το καλοκαίρι, ειδικότερα χαφ από το πάνω ράφι όπως ο μαξι
Ποιος, ο Αλαφούζος πληρώνει συμβόλαια λίγο κάτω από 2 χαρτιά; Χώρια βέβαια για τις μεταγραφές π.χ. Μπακασέτας και πριμ υπογραφής στον Σέρβο.ron-swanson έγραψε:Μλκια που τον Μαξίμοβιτς τον είχαν κάνει σίριαλ οι δικοί μας Αρδ εδώ και 7 μήνες για να καταλήξει στον βαζελο. Αλλά τα έχει αυτά το ποδόσφαιρο.
Θεωρώ ότι ο παίχτης έκανε κακή κίνηση στην καριέρα του γιατί ο βαζελος δεν είναι ομάδα αυτήν την στιγμή. Απλά ο Αλαφούζος πετάει λεφτά χωρίς ποδοσφαιρική λογική μπας και πάρει το πρωτάθλημα.
Αν ερχόταν σε εμάς θα ερχόταν σε πολύ πιο οργανωμένη ομάδα. Αλλά οκ αυτά είναι λόγια τέτοια ώρα.
Το άλλο με τον Τοτό και την δασκάλα το ξέρετε;
Τωρα που λεμε για τον Ατζουν. Με γελαει η μνημη μου ή ειχε ακουστει οτι ηταν σχεδον κλεισμενο το να αγορασει τον Ατρομητο απο τον Σπανο; Και μετα δεν ηταν. Δεν ηταν μονο ο Βολος δηλαδη. Ειναι λες και εψαχνε μαγαζι. Ε μαλλον το βρηκε τελικα.
-
tsoupakampra
Είπα κάτι που δεν ισχύει? Δεν καθυστερούμε διαχρονικά στις μεταγραφές? Είπα ότι δεν είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα? ,εγώ απλά σχολιάζω αυτό που λες ότι ειδικά στα χαφ είμαστε υπερπλήρης για το καλοκαίρι. μάλλον εσύ λες αρλουμπες,όσο αυτά για τα δικός σας και δικός μας είναι στραβοστομιες,οποίος δεν συμφωνεί αλλόθρησκος.Taseos έγραψε:Σταματά να γράφεις αρλούμπες. Ούτε υπεύθυνος στον ΠΑΟΚ είσαι ούτε και ξέρεις και τι κάνουν στον ΠΑΟΚ. Ο Λευτέρης ζήτησε να φύγει άμεσα για να πάρει ματς. Παιδί του ΠΑΟΚ είναι. 4η επιλογή. Δεν δημιούργησε κανένα κενό η φυγή του. Οι άνθρωποι που κράζεις αν είσαι δικός μας βέβαια είναι αυτοί που έχουν φτιάξει ότι βλέπουμε τώρα και ότι βλέπουμε εδώ και χρόνια.tsoupakampra έγραψε:Μα δεν θα τον έπαιρνες για τώρα αλλά θα τον έκλεινες για 1/7.Οι άνθρωποι που θα το σκεφτούν είναι οι ίδιοι που ενώ θέλουμε δεξί Μπακ από τον Σεπτέμβριο και έχουμε δώσει και τον λυρατζη δανεικό κωλυσιεργούν όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδοTaseos έγραψε:Το τι θα κάνω τον Ιούλιο με μειτε Μάρκος αντωνιο έχω ανθρώπους να το σκεφτούν. Σίγουρα πάντως αυτή την στιγμή δεν έχω θέμα στα χάφ. Θέλω ένα ποιοτικό δεξί μπακ. Αυτή είναι η έλλειψη της σημερινής ομάδας.ουτε εξάρι ούτε τίποτα.!
Ποιοι είναι οι ατζεντηδες του Μαξίμοβιτς ξέρουμε;
- navigator11
Κλαίω με τον τυπάκο που επί 13 μήνες ήταν μουγγός εδώ μέσα και σήμερα βγήκε να κουνήσει το δάχτυλο στην ΠΑΕ
Αααχααααχαχαχαχα
Αααχααααχαχαχαχα
-
tsoupakampra
Όταν λες τυπακο ποιον εννοείς? μιλάς με γρίφους γέροντα
-
Daskalos_4
Συμφωνω με τον αδερφο παραπανω που λεει να μη παρασυρομαστε απο τις μεταγραφες των αλλων και πως τη δεδομενη χρονικη στιγμη ο προπονητης θέλει μονο δεξι μπακ. Ωστόσο, συμφωνω και με όσους λενε πως από Ιουνιο θα τον χρειαζομασταν σιγουρα τον Μαξιμοβιτς. Τώρα, το σεναριο να αγορασουμε και Μειτε και Μαρκαντωνη σαν ονειρο θερινης νυκτος μπορω να το δεχτω μονο. Κριμα παντως γιατι ειναι σχεδον βεβαιο πως θα μας βοηθούσε πολυ αυτος ο παιχτης. Αλλα οκ αυτα εχει το ποδοσφαιρο, ας εστιασουμε στα δικα μας μεταγραφικα.
Ασχετο, αλλα ελπιζω να φανει ανταξια η ομαδα την Κυριακη και να ριξει μια χαστουκα στη ζελα απο δω μεχρι τη χαβουζα. Οι τυποι κανουν διαγωνισμο ποιος θα φανει περισσοτερο εριστικος και υπεροπτης απο τον αλλον εκει κατω. Τα σχολια τους ειναι για τρελα γελια. Κανουν λες και απεκτησαν ξαφνικα κατι σε κραμα Μουρινιο-Γκουαρντιολα και τους γκαλακτικος.
Ασχετο, αλλα ελπιζω να φανει ανταξια η ομαδα την Κυριακη και να ριξει μια χαστουκα στη ζελα απο δω μεχρι τη χαβουζα. Οι τυποι κανουν διαγωνισμο ποιος θα φανει περισσοτερο εριστικος και υπεροπτης απο τον αλλον εκει κατω. Τα σχολια τους ειναι για τρελα γελια. Κανουν λες και απεκτησαν ξαφνικα κατι σε κραμα Μουρινιο-Γκουαρντιολα και τους γκαλακτικος.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Καλα το ξερουμε καιρο ποιοι συγκεκριμενοι δημοσιογραφοι του ΠΑΟΚ κανουν την καλυτερη δουλεια για το επικοινωνιακο της ζελας. Βλεπε λημνιο μαξιμοβιτς βιλενα και παει λεγοντας. Κανω ενα βημα παραπερα και αναρωτιεμαι για ποιο γαμηδι λογο το πορτοκαλι σαιτ εδω και 1-2 χρονια ειναι ουσιαστικα tryfili . γρ.ron-swanson έγραψε:Μλκια που τον Μαξίμοβιτς τον είχαν κάνει σίριαλ οι δικοί μας Αρδ εδώ και 7 μήνες για να καταλήξει στον βαζελο. Αλλά τα έχει αυτά το ποδόσφαιρο.
Θεωρώ ότι ο παίχτης έκανε κακή κίνηση στην καριέρα του γιατί ο βαζελος δεν είναι ομάδα αυτήν την στιγμή. Απλά ο Αλαφούζος πετάει λεφτά χωρίς ποδοσφαιρική λογική μπας και πάρει το πρωτάθλημα.
Αν ερχόταν σε εμάς θα ερχόταν σε πολύ πιο οργανωμένη ομάδα. Αλλά οκ αυτά είναι λόγια τέτοια ώρα.
1+1=2
ΥΓ. Ποιος μαξιμοβιτς ΡΕ …
- navigator11
tsoupakampra έγραψε:Όταν λες τυπακο ποιον εννοείς? μιλάς με γρίφους γέροντα
Έναν με 2 ποστς, δε συγκράτησα nick name
Για να μην πολυσκοτιζόμαστε πάντως παιδιά, η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και δε βρίσκω σοβαρό λόγο Γενάρη μήνα να σκεφτόμαστε τι και πώς τον Ιούλιο. Η στοχοθέτηση για την τρέχουσα σεζόν είναι ξεκάθαρη. Κυνηγάμε τους 2 τίτλους στη βαλκανική Κολομβία και ό,τι καλύτερο στην Ευρώπη. Να ασχοληθούμε με το πώς μπορεί άμεσα η ομάδα να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική, φέρνοντας 2 ακόμα παίχτες που έχει ανάγκη, το κατανοώ. Πιστεύω ότι θα αποκτηθούν κιόλας τις επόμενες ημέρες. Αλλά μέχρις εκεί. Τώρα αυτά τα "πού θα πάμε στα προκριματικά με Τσιγγάρα και Οζντόεφ;" μου κάνουν λίγο σε ηλιοβασίλεμα Σαντορίνης, όταν δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο για το πώς θα καταλήξει η σεζόν. Λίγη ηρεμία δε βλάπτει.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
BY THE WAY
1) Ο αλφζ που πριν 6-7 χρονια εβγαινε στο καναλι του και ουσιαστικα μας ελεγε οτι δεν εχει μαντηλι να κλαψει και ας βαλει καποιος αλλος πλατη στον Μπαναθηναικο μας και επαιρνε απο τον ΚΟΣΜΑΚΗ 500 135 χιλιαδες να σωθει
2) η τυχαια ΠΑΕ με ΜΗΔΕΝΙΚΑ ευρωπαικα εσοδα, αρνητικο ρεκορ εισητηριων σε συνεχομενες χρονιες, ΑΡΝΗΤΙΚΟ μεταγραφικο ισοζυγιο και μπατζετ που μονο μια χρονια επεσε κατω απο 15 χαρτια
3) η τυχαια ΠΑΕ που το 2010 μονο που δεν χρεωκοπησε με ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ χρωστουμενα και
4) η τυχαια ΜΠΑΕ που πριν 5 χρονακια ΣΩΘΗΚΕ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ απο υποβιβασμο απο κατι αλλους που πανε με σταυρο στο χερι (βρε ποιον μου θυμιζει..)
Να βγει καποιος ΑΡΔ της χαβουζας να μας πει υπευθυνα ΠΩΣ 1+2+3+4 ισουται με
2,5 + 2,5 χαρτια για αραο
3 + 3 χαρτια για βιλενα
1+5 χαρτια για μπακασετα
?+? χαρτια για μακσιμοβιτς (ΜΥΘΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΠΡΑΙΣΒΥΣ!!!)
Συμβολαια ανω του ΕΝΟΣ χαρτιου σε τζουρισιτς, σποραρ, μπερναρ και
Πλησιον του ενος σε βερμπιτς, αιτορ, γεντβαι, μαγκνουσον
Γελαει ολος ο ντουνιας με αυτην την τριτοκοσμικη χωρουλα
1) Ο αλφζ που πριν 6-7 χρονια εβγαινε στο καναλι του και ουσιαστικα μας ελεγε οτι δεν εχει μαντηλι να κλαψει και ας βαλει καποιος αλλος πλατη στον Μπαναθηναικο μας και επαιρνε απο τον ΚΟΣΜΑΚΗ 500 135 χιλιαδες να σωθει
2) η τυχαια ΠΑΕ με ΜΗΔΕΝΙΚΑ ευρωπαικα εσοδα, αρνητικο ρεκορ εισητηριων σε συνεχομενες χρονιες, ΑΡΝΗΤΙΚΟ μεταγραφικο ισοζυγιο και μπατζετ που μονο μια χρονια επεσε κατω απο 15 χαρτια
3) η τυχαια ΠΑΕ που το 2010 μονο που δεν χρεωκοπησε με ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ χρωστουμενα και
4) η τυχαια ΜΠΑΕ που πριν 5 χρονακια ΣΩΘΗΚΕ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ απο υποβιβασμο απο κατι αλλους που πανε με σταυρο στο χερι (βρε ποιον μου θυμιζει..)
Να βγει καποιος ΑΡΔ της χαβουζας να μας πει υπευθυνα ΠΩΣ 1+2+3+4 ισουται με
2,5 + 2,5 χαρτια για αραο
3 + 3 χαρτια για βιλενα
1+5 χαρτια για μπακασετα
?+? χαρτια για μακσιμοβιτς (ΜΥΘΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΠΡΑΙΣΒΥΣ!!!)
Συμβολαια ανω του ΕΝΟΣ χαρτιου σε τζουρισιτς, σποραρ, μπερναρ και
Πλησιον του ενος σε βερμπιτς, αιτορ, γεντβαι, μαγκνουσον
Γελαει ολος ο ντουνιας με αυτην την τριτοκοσμικη χωρουλα
- navigator11
Ποιό άνω του ενός ρε; Δε θυμάμαι ποιός εκ των 2, Μπερνάρ ή Βέρμπιτς, μάλλον ο Μπερνάρ, είχα διαβάσει ότι παίρνει άνω των 2!! Μιλάμε για τραγέλαφο.