Διαφωνώ... Και το αβαταρ μου επίσης!novito έγραψε:Aν κόβαμε τη :whatever: θα ταν καλύτερα...
Ζητω η :whatever:
Διαφωνώ... Και το αβαταρ μου επίσης!novito έγραψε:Aν κόβαμε τη :whatever: θα ταν καλύτερα...
gika έγραψε:Διαφωνώ... Και το αβαταρ μου επίσης!novito έγραψε:Aν κόβαμε τη :whatever: θα ταν καλύτερα...
Ζητω η :whatever:
αν ειμαι ξεροκεφαλος ειμαι μ@λ@κ@ς,αν ειμαι μ@λ@κ@ς δεν καταφερνω τπτ,αλλο επιμενοη και αισιοδοξια,παλι κολοπαιδια κανατε το τοσο τοσοgash04 έγραψε:Αν δεν είσαι ξεροκέφαλος μην περιμένεις τίποτα.
Έχω την άποψη πως δεν μπορεί να υπάρξει Παοκτσής χωρίς συναίσθημα. Με στενοχωρεί που δεν κερδίζουμε, αλλά αυτό το συναίσθημα (η χαρά της νίκης δηλαδή) είναι λίγο εγωιστικό.araya4 έγραψε:Αδερφε μου, πραγματικα θα ηθελα να γελασω, απο τη στιγμη που με δινεις πασα, αλλα εδω και 2 μερες απο τις σκεψεις ειμαι στο "αλλου" και δεν εχω κεφια, συγχωρεσαι με. Ισως καποια αλλη φορα.
Το μεγαλυτερο προβλημα ομως και δικο σου και των περισσοτερων αδερφων, ειναι αυτο που ειπες και με βυθιζεις κι αλλο. Αν σκεφτεσαι για την ομαδα περισσοτερο με το συναισθημα και λιγοτερο με τη λογικη, νομιζω εισαι σε λαθος δρομο. Δικη σου αποψη, δεκτον. Αλλα εδω και τοσα χρονια αποδεδειγμενα πλεον, φαινεται πως αυτο μας εχει φερει εδω που ειμαστε. Κατι "ΠΑΟΚ εισαι", κατι "ελα ρε, στην Τουμπα δε θα γλυτωσει κανεις, καμινι", ολα αυτα βγηκαν απο την υπερμετρη αισιοδοξια και επειδη οδηγουμαστε απο συναισθηματα. Οταν θα μπορεσουμε να δουμε καταματα την αληθεια σαν λαος, τοτε ισως κανουμε βηματα προς τα μπροστα. Αυτη ειναι η δικη μου αποψη. ΠΡΟΣΟΧΗ ομως, για να μην παρεξηγηθω. Δεν εννοω πως ολα τα παραπανω που ανεφερα τα ειπες εσυ προσωπικα. Γενικα, για το θεμα του συναισθηματος μιλησα. (πως τα γραφω παλι ο str8, ετσι;) Στην προσωπικη μου ζωη, ισως μπορει κι εγω να πηγαινω πολλες φορες με το συναισθημα. Αλλα εκει αποφασιζω και κρινω για εμενα και μονο, προσωπικα. Θελω να πιστευω πως δεν ειναι το ιδιο.
Μακαρι να γελασεις καποτε, ισως και για την παρτη μας μετα τη δικαιωση σου, ισως να γελαμε και μαζι με περισιο θρασσος. Εγω παντως εχω κανει ασφαλεια ζωης, μηπως και δεν προλαβω....
Φιλε μου, πριν 1 μηνα θεωρούσα κάποια ατομα αδέρφια μου... Τωρα δεν τους λέω ούτε καλημέρα... Δεν ξες τι σε ξημερώνει... Με εκείνα τα δεδομένα που είχε ο Ζαγόρ, καλά έκανε και του έδωσε συγχαρητήρια.. Καλά έκανα και γω και τους θεωρούσα αδέρφια μου... Ο Κακος επαιξε πουστιά στον Ζαγόρ... Οπως και τα "αδέρφια" μου σε μένα... Να συνέχιζα να τους έχω αδέρφια ή να τους ξηγώμουνα στα ίσια και γεια σας? Ο Ζαγορ τι να κάνει? Να τον αφήσει να μας σφάζει ή να γαμήσει αυτόν που τον πρόδωσε??PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Πριν 6 μήνες του δίνουμε συγχαρητήρια και τώρα ζητάμε την αποπομπή του? Λίγο άκυρο ε?
γκικα,δηλαδη θες να πεις οτι τα παντα αλλαζουν?ολοι τσακωνομαστε,ολοι βριζομαστε,ολοι αγαπαμε τον παοκ,ολοιgika έγραψε:Φιλε μου, πριν 1 μηνα θεωρούσα κάποια ατομα αδέρφια μου... Τωρα δεν τους λέω ούτε καλημέρα... Δεν ξες τι σε ξημερώνει... Με εκείνα τα δεδομένα που είχε ο Ζαγόρ, καλά έκανε και του έδωσε συγχαρητήρια.. Καλά έκανα και γω και τους θεωρούσα αδέρφια μου... Ο Κακος επαιξε πουστιά στον Ζαγόρ... Οπως και τα "αδέρφια" μου σε μένα... Να συνέχιζα να τους έχω αδέρφια ή να τους ξηγώμουνα στα ίσια και γεια σας? Ο Ζαγορ τι να κάνει? Να τον αφήσει να μας σφάζει ή να γαμήσει αυτόν που τον πρόδωσε??PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Πριν 6 μήνες του δίνουμε συγχαρητήρια και τώρα ζητάμε την αποπομπή του? Λίγο άκυρο ε?
Και μην πεις για κολοτούμπες, γιατι αν σου κλέψει ο κολλητός σου τη γκομενα, κάτσε εσύ να κάνεις παρέα και με τους 2 γιατί πριν ενα μηνα τους είχες πει οτι τους εμπιστεύεσε...