Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα

Δημοσίευση από gika »

novito έγραψε:Aν κόβαμε τη :whatever: θα ταν καλύτερα...
Διαφωνώ... Και το αβαταρ μου επίσης!

Ζητω η :whatever:
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Αδικη ηττα ο ΠΑΟΚ επαιξε καλυτερα και επρεπε να κερδισει ... Στο δευτερο η ομαδα επαιξε πολυ καλη μπαλιτσα
Α ρε Φιλομενο καρφωσε την ταναπου μεσα με ενα πλασεδακι ...

Ο Σαντος αν και loser κατεμε σε αυτο το ματς το επαιξε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ , επιθετικα και δεν εκανε αλλαγες αφου η ομαδα οντως επαιζε πολυ καλα και αν εκανε αλλαγες θα την εκοβε ...
Βεβαια στο πρωτο μετα το γκολ που η ομαδα καθησε αυτο ειναι η νοοτροπια που εχει περασει στην ομαδα και τιποτα αλλο ...Μετα το γκολ γιατι η ομαδα επαιξε καλα ? Μπειτε ρε με τσαπουκα και καρφωστε τους αλλο ενα γκολακι .... :twisted: :twisted:

Βεβαια καλυτερα να μην εκανε καμια αλλαγη παρα που εβαλε μεσα στο 83 και στο 88 Ιβιτς και Κονσε ...
Ετσι ειναι η μπαλα παιδες περσι παιζαμε αντιποδοσφαιρο και περναμε αποτελεσματα και φετο κανουμε φασεις παιζουμε καλη μπαλιτσα και χανουμε αχαστα γκολ .... 2 ματς που επρεπε να ειχαμε 6 βαθμους πηραμε μονο 1 ...

Με Βαλέρεγκα χασαμε 5 κλασικες ευκαιριες στο 0-1 , με Χερενφεν εκτος 2 κλασικες ( Ιβιτς , Φωτακης ) με Αστερα 2 κλασικες με ( Κονσε , Κουτσι ) τωρα με Φιλομενο και Τσιριλο που μπορουσε η ταναπου να παει μεσα ...

Το κλιμα δεν ειναι καλο καθολου , Γκαρσια , Κονσεισαο , Βερον απο τι λενε νευριαζουνε που βγαινει ο αλλος , ο αλλος επειδη τον εβαλε στο 88 και ο αλλος επειδη δεν παιζει ...Το περσινο καλο κλιμα εχει γυρισει μπουμεραγκ ...
Φαινεται οτι η ομαδα δεν ειναι οικογενοια οπως περσι ...
Κατι πρεπει να γινει γιατι ειναι κριμας να εχουμε καλη ομαδα και να χανουμε βαθμους απο μλκες !!

Θελει κανα 2-3 αποδεσμευσεις με φαινεται αλλιως δεν γινεται .... :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

gika έγραψε:
novito έγραψε:Aν κόβαμε τη :whatever: θα ταν καλύτερα...
Διαφωνώ... Και το αβαταρ μου επίσης!

Ζητω η :whatever:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gpnikola

Δημοσίευση από gpnikola »

Αφού περίμενα και εγώ να περάσει η πίκρα είπα να γράψω.

Τι να πώ όμως αν φταίει ο santos ή οι παίκτες?

Δεν φταίει κανείς.Το είχαμε σίγουρο το ματς από την αρχή?

Πρέπει να κερδίζουμε τον gay(πάντα) και μετά να προσπαθούμε να μπούμε στην Πεντάδα?(-12)

Ποτέ να μη βλέπουμε μπάλα αλλά τον gay να τον κερδίζουμε?

Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε?Και πώς θα γίνονται παραδόσεις?

Έχω 12 χρόνια να τον κερδίσω ή έχει 12 χρόνια να χάσει?

Έχει διαφορά που είχε ελείψεις?

Τελικά ο Θοδωρίδης είναι επαγγελματίας κερατάς ή όχι?

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.

Στο φινάλε αν θέλαμε τα παραπάνω να μην παίρναμε τον καρπουζά του ΕΣΤΟΡΙΛ τον gay τον έχει κερδίσει 2 φορές στο κύπελλο αν θυμάμαι καλά και σε όλες τις ομάδες που κοουτσάρισε πάντα έχανε από gay και μάλιστα τραγελαφικά με γκολ από ανύπαρκτους και στα τελευταία λεπτά.

Με τον Ζαγόρ έχω αλλάξει επίπεδο στα @ρχιδι@ μου ο gay θέλω να βλέπω μπάλα-σταθερότητα-επίπεδο και τίτλους.
Ψέματα είναι φέτος δεν έχουμε παίξει μπάλα ακόμα!Δεν πιστεύω ότι θα παραμείνουμε έτσι εχω εμπιστοσύνη στον καρπουζά και στις σαρδέλες.Δεν θα τον περιμένω στην γωνία με νιόνιο και ατρόμητο θα τα θυμάμαι τα κακά αποτελέσματα για τον Μάιο τότε θα τον κρίνω.Κάνε την έκπληξη με την national και την στον πουΧΧΧ!Θα σου φέρω ένα φορτηγό καρπούζια.

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

gash04 έγραψε:Αν δεν είσαι ξεροκέφαλος μην περιμένεις τίποτα.
αν ειμαι ξεροκεφαλος ειμαι μ@λ@κ@ς,αν ειμαι μ@λ@κ@ς δεν καταφερνω τπτ,αλλο επιμενοη και αισιοδοξια,παλι κολοπαιδια κανατε το τοσο τοσο :opaokara: :opaokara: :opaokara: :lol:
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Το έγραψα το βράδι του αγώνα, θα το ξαναγράψω ακόμη μια φορά...

Ούτε έξυπνος το παίζω, ούτε ξέρω καλύτερα από τη διοίκηση - γνώμη εκφράζω με βάση αυτά που βλέπω... Θα θυμάστε ίσως ότι μετά την αποβολή του Σορλέν στα play-off πόσταρα μια ευγενέστατη επιστολή προς τον κ. Κάκο, αλλά...

Η ΠΑΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ !!!!!!!!!

Ο άνθρωπος αυτός έχει ΕΜΠΑΘΕΙΑ και ΚΟΜΠΛΕΞ απέναντι στον ΠΑΟΚ μας, είναι επικίνδυνος για την ομάδα και με αυτόν διαιτητή δεν έχουμε το δικαίωμα να περιμένουμε ισονομία Π Ο Τ Ε !

ΑΙΤΗΜΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΤΩΡΑ ! ...για να δείξουμε ότι τουλάχιστον κουτόχορτο δεν τρώμε...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Πριν 6 μήνες του δίνουμε συγχαρητήρια και τώρα ζητάμε την αποπομπή του? Λίγο άκυρο ε?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

araya4 έγραψε:Αδερφε μου, πραγματικα θα ηθελα να γελασω, απο τη στιγμη που με δινεις πασα, αλλα εδω και 2 μερες απο τις σκεψεις ειμαι στο "αλλου" και δεν εχω κεφια, συγχωρεσαι με. Ισως καποια αλλη φορα.

Το μεγαλυτερο προβλημα ομως και δικο σου και των περισσοτερων αδερφων, ειναι αυτο που ειπες και με βυθιζεις κι αλλο. Αν σκεφτεσαι για την ομαδα περισσοτερο με το συναισθημα και λιγοτερο με τη λογικη, νομιζω εισαι σε λαθος δρομο. Δικη σου αποψη, δεκτον. Αλλα εδω και τοσα χρονια αποδεδειγμενα πλεον, φαινεται πως αυτο μας εχει φερει εδω που ειμαστε. Κατι "ΠΑΟΚ εισαι", κατι "ελα ρε, στην Τουμπα δε θα γλυτωσει κανεις, καμινι", ολα αυτα βγηκαν απο την υπερμετρη αισιοδοξια και επειδη οδηγουμαστε απο συναισθηματα. Οταν θα μπορεσουμε να δουμε καταματα την αληθεια σαν λαος, τοτε ισως κανουμε βηματα προς τα μπροστα. Αυτη ειναι η δικη μου αποψη. ΠΡΟΣΟΧΗ ομως, για να μην παρεξηγηθω. Δεν εννοω πως ολα τα παραπανω που ανεφερα τα ειπες εσυ προσωπικα. Γενικα, για το θεμα του συναισθηματος μιλησα. (πως τα γραφω παλι ο str8, ετσι;) Στην προσωπικη μου ζωη, ισως μπορει κι εγω να πηγαινω πολλες φορες με το συναισθημα. Αλλα εκει αποφασιζω και κρινω για εμενα και μονο, προσωπικα. Θελω να πιστευω πως δεν ειναι το ιδιο.

Μακαρι να γελασεις καποτε, ισως και για την παρτη μας μετα τη δικαιωση σου, ισως να γελαμε και μαζι με περισιο θρασσος. Εγω παντως εχω κανει ασφαλεια ζωης, μηπως και δεν προλαβω....
Έχω την άποψη πως δεν μπορεί να υπάρξει Παοκτσής χωρίς συναίσθημα. Με στενοχωρεί που δεν κερδίζουμε, αλλά αυτό το συναίσθημα (η χαρά της νίκης δηλαδή) είναι λίγο εγωιστικό.
Ξέρω ότι ζω σε μια σάπια κοινωνία, όπου η έννοια της ισονομίας και της αξιοκρατίας έχουν προ πολλού γελοιοποιηθεί. Σήμερα για να ανυψωθείς στο Νο 1 (σε οποιαδήποτε δραστηριότητα : πολιτική, επαγγελματική, ψυχαγωγική, αθλητική) πρέπει, στις περισσότερες περιπτώσεις, να ανήκεις σε κλειστό club ημετέρων, να φιλάς κατουρημένες ποδιές και να μην έχεις ιερό και όσιο.
Χαίρομαι που ο ΠΑΟΚ σε ένα τέτοιο περιβάλλον δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Χαίρομαι που όντας 4ος μετά τα play - off (η χειρότερη δυνατή θέση) μπορεί και κόβει 21.100 εισιτήρια διαρκείας.
Αυτό μ' ερέσει στον ΠΑΟΚ.
Η τρέλλα. Το συναίσθημα που δεν έχει απαραίτητα λογική μέσα του.
Δεν ήμουν εκ γενετής ΠΑΟΚτσής. Με έκανε ΠΑΟΚτσή η τρέλλα των οπαδών του, που την είδα για πρώτη φορά στα 18 μου, όταν ήρθα να μείνω στη Θεσσαλονίκη (σαν φοιτητής). Μια αγάπη, μια λατρεία, που δεν υπάκουε σε καμιά λογική γιατί εκείνη την περίοδο ο ΠΑΟΚ ήταν 8ος ή 9ος.
Αν ήταν να επιλέξω ομάδα με τη λογική, θα γινόμουν γαύρος. Σίγουροι τίτλοι.
Δεν επιδιώκω κάτι τέτοιο. Επιδιώκω να κάνω παρέα με αδέλφια και όχι βολεμένους συμφεροντολόγους, γιατί αδελφός γίνεσαι μέσα από την αδικία και τον πόνο που σκεπάζει όλους μας. Αυτά όμως τα συναισθήματα είναι και τα πιο μακρόχρονα, και τα πιο δυνατά.
Είχα να δω έναν φίλο μου 30 χρόνια και τον είδα προχθές και είμασταν σαν να μην πέρασε μια μέρα!
Ναι, γελάω και μάλιστα συχνά. Όχι επειδή κερδίζουμε, αλλά επειδή έχω τη χαρά να συναναστρέφομαι λεβέντες.
Και το διπλό στο Καραισκάκη το ανέφερα για να ευθυμήσουμε λίγο, γιατί η γκρίνια είναι ό,τι χειρότερο. Δεν με πείραξε η ήττα, αλλά η ηττοπάθεια. Με πειράζει που η ομάδα δεν διαθέτει επάρκεια μαχητών, αλλά κάνω υπομονή, γιατί είμαι σίγουρος, ότι σιγά - σιγά θα έχουμε ΚΑΙ τέτοιους.
Θάρρος και ελπίδα άσβεστη! Γιατί...ΠΑΟΚ είσαι!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Πριν 6 μήνες του δίνουμε συγχαρητήρια και τώρα ζητάμε την αποπομπή του? Λίγο άκυρο ε?
Φιλε μου, πριν 1 μηνα θεωρούσα κάποια ατομα αδέρφια μου... Τωρα δεν τους λέω ούτε καλημέρα... Δεν ξες τι σε ξημερώνει... Με εκείνα τα δεδομένα που είχε ο Ζαγόρ, καλά έκανε και του έδωσε συγχαρητήρια.. Καλά έκανα και γω και τους θεωρούσα αδέρφια μου... Ο Κακος επαιξε πουστιά στον Ζαγόρ... Οπως και τα "αδέρφια" μου σε μένα... Να συνέχιζα να τους έχω αδέρφια ή να τους ξηγώμουνα στα ίσια και γεια σας? Ο Ζαγορ τι να κάνει? Να τον αφήσει να μας σφάζει ή να γαμήσει αυτόν που τον πρόδωσε??

Και μην πεις για κολοτούμπες, γιατι αν σου κλέψει ο κολλητός σου τη γκομενα, κάτσε εσύ να κάνεις παρέα και με τους 2 γιατί πριν ενα μηνα τους είχες πει οτι τους εμπιστεύεσε...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στον Hideguti για την ωριμότητα της κρίσης και γενικότερα του περιεχομένου των κειμένων του.
Δεν περίμενα σε οπαδικό site να βρω τέτοια πληρότητα.
Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
(δυστυχώς το πρώτο σίγουρα, ενώ το δεύτερο υπό - πολλές - προϋποθέσεις).
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

gika έγραψε:
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Πριν 6 μήνες του δίνουμε συγχαρητήρια και τώρα ζητάμε την αποπομπή του? Λίγο άκυρο ε?
Φιλε μου, πριν 1 μηνα θεωρούσα κάποια ατομα αδέρφια μου... Τωρα δεν τους λέω ούτε καλημέρα... Δεν ξες τι σε ξημερώνει... Με εκείνα τα δεδομένα που είχε ο Ζαγόρ, καλά έκανε και του έδωσε συγχαρητήρια.. Καλά έκανα και γω και τους θεωρούσα αδέρφια μου... Ο Κακος επαιξε πουστιά στον Ζαγόρ... Οπως και τα "αδέρφια" μου σε μένα... Να συνέχιζα να τους έχω αδέρφια ή να τους ξηγώμουνα στα ίσια και γεια σας? Ο Ζαγορ τι να κάνει? Να τον αφήσει να μας σφάζει ή να γαμήσει αυτόν που τον πρόδωσε??

Και μην πεις για κολοτούμπες, γιατι αν σου κλέψει ο κολλητός σου τη γκομενα, κάτσε εσύ να κάνεις παρέα και με τους 2 γιατί πριν ενα μηνα τους είχες πει οτι τους εμπιστεύεσε...
γκικα,δηλαδη θες να πεις οτι τα παντα αλλαζουν?ολοι τσακωνομαστε,ολοι βριζομαστε,ολοι αγαπαμε τον παοκ,ολοι
γκρινιαζουμε :opaokara: ,ολοι ειμαστε καφροι ωρες ωρες...Φιλε μου Paok_North_Army ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ρει :opaokara:
Μπορει ο χαλκιας να βαλει γκολ με τον σκωληξ με βολε στο 90,μπορει ο μουσλι να βαλει τρια γκολ,μπορει ο παοκ να μην εχει τραυματισμο,μπορει ο βιερινια να παιζει χαλια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ContrerasPablo την Τρί 22 Σεπ 2009, 18:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Sory Contreras, αλλά το παραπάνω είναι λίγο ειρωνικός τρόπος μετάφρασης της πάνσοφης φράσης τα πάντα ρει... Ολα αλλάζουν λοιπόν... Η τουλάχιστον έτσι μου δείδαξε η π@@τάνα η ζωή...
Άβαταρ μέλους
kass4

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 24/09 21:15 Νόβα

Δημοσίευση από kass4 »

Μια που τα είπατε όλα ,εγώ μένει μόνο να πω χωρίς λεπτομέρειες το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξα :
Αν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί να σου γαμηθεί το κέρατο.
Στα σοβαρά δεν έχω καταλήξει αν για το αποτέλεσμα φταίει το «κακό το ριζικό μας, ο Θεός που μας μισεί ή το κεφάλι το ξερό μας».
Για το αποτέλεσμα λέω, οι λοιπές μόνιμες αδυναμίες της ομάδας είναι κάτι παραπάνω από προφανείς.
Αν μπορούν να διορθωθούν ή όχι θα φανεί στη νεκροψία.
ΠΑΟΚ είμαι..
Lexus

Δημοσίευση από Lexus »

Σε απολογία ΑΕΚ, ΠΑΟ, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή θα τεθούν την προσεχή Πέμπτη τέσσερις ΠΑΕ, προκειμένου να απολογηθούν για την συμπεριφορά των οπαδών τους. Συγκεκριμένα κλήθηκαν οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ.

Εβδομάδα χωρίς απολογίες ΠΑΕ για κακή συμπεριφορά των οπαδών τους, δυστυχώς δεν υπάρχει και η τέταρτη αγωνιστική δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Και αυτή την φορά ο αθλητικός δικαστής κάλεσε τέσσερις ΠΑΕ, αυτές των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Πανιωνίου και ΠΑΟΚ, προκειμένου να απολογηθούν την προσεχή Πέμπτη. Αναλυτικά οι λόγοι για τις κλήσεις έχουν ως εξής:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ ΑΕΚ Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός -ΠΑΕ Άρης. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος- ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Ολυμπιακός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Για Φάπες Είναι κι' αυτοί στην ΕΠΟ
Lexus

Δημοσίευση από Lexus »

Ακόμα πονάει το κεφάλι μου απο την προχτθεσινή ήττα με τον γαβρο αλλά εχω καταλήξει καπου

Χασαμε Μια Μαχη Και Οχι Τον Πολεμο Συνεχιζουμε Για 2 Διπλα Τώρα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”