Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 17/01, 17:00, OteSports
Re: Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 17/01, 17:00, OteSports
Εμένα πάντως μου αρέσουν πολύ αυτές οι τεσσάρες που ρίχνουμε σχεδόν σε όλες τις επαρχιακές ομάδες. Με άλλη νοοτροπία μπαίνουν πλέον να παίξουν εναντίον μας. Εννοείται πως δεν θα μας χαριστεί τίποτα, αλλά το βλέπεις ότι μόλις δεχθούν το πρώτο γκολ σιγά σιγά αποδέχονται τη μοίρα τους. Θυμάμαι μέχρι ακόμη και πέρσι τι κλαρίνα κάναμε στην επαρχία. Φέτος αν δεν κάνω λάθος μόνο ο ΟΦΗ μας κέρδισε και χάσαμε εκεί βαθμούς. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι η ομάδα κι αν είναι δυνατόν να βελτιώσει τον τρόπο αντιμετώπισης αλλά και την κυνικότητά της στα ντέρμπι.
Χωρίς να βλέπω τον αγώνα, όλα ωραία σήμερα εκτός από το 4ο (!!!) χαμένο πέναλτι. Τελείως τυπική διαδικασία η ρεβάνς σε 15 νομίζω μέρες.
Αν φτάσουμε τελικό προτιμώ το χαρτί και όχι τον συμπολίτη. Η αεχ θα κατέβει να παίξει μπάλα, να κάνει το παιχνλίδι της και αν αλλάξουμε νοοτροπία αντιμετώπισης θα το πάρουμε. Ο α.ρ.η.ς. θα παίζει πίσω, θα μας σπάσει τα νεύρα και φοβάμαι την υπεροψία μας με αυτούς.
Αν φτάσουμε τελικό προτιμώ το χαρτί και όχι τον συμπολίτη. Η αεχ θα κατέβει να παίξει μπάλα, να κάνει το παιχνλίδι της και αν αλλάξουμε νοοτροπία αντιμετώπισης θα το πάρουμε. Ο α.ρ.η.ς. θα παίζει πίσω, θα μας σπάσει τα νεύρα και φοβάμαι την υπεροψία μας με αυτούς.
- ΑποστόληςΑ
Εγώ στον Σαστρε θα ρίξω την ψήφο μου για ακόμα μια φορά.
- Μπαρκαρούτσος