Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 3 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 4 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 11 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 11 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 11 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 11 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 11 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08GospiΒλέποντας το χθεσινο ματς και τις φασεις που φαγαμε απο τον Λεο, και βλεποντας και τα στιγμιοτυπα του αεκ παο, βγαζω το συμπερασμα, πως θα εχουμε προβλημα με την κουλα αν δεν παιξουμε πιο εξυπνα στην αμυνα. Ο Γκαρσια ειναι πολυ πιο ευστοχος απο τον Λεο και δεν θα χαριστει αν του δωσουμε ευκαιρια να βγει στην κοντρα και τετ α τετ με Κοταρσκι...
GospiΒλέποντας το χθεσινο ματς και τις φασεις που φαγαμε απο τον Λεο, και βλεποντας και τα στιγμιοτυπα του αεκ παο, βγαζω το συμπερασμα, πως θα εχουμε προβλημα με την κουλα αν δεν παιξουμε πιο εξυπνα στην αμυνα. Ο Γκαρσια ειναι πολυ πιο ευστοχος απο τον Λεο και δεν θα χαριστει αν του δωσουμε ευκαιρια να βγει στην κοντρα και τετ α τετ με Κοταρσκι...
DRINGING 
markos4Ντέλιας στον Λουτσεσκου...
Coach θέλω να παίζω περισσοτερο δώστε με δανεικό να πάρω παιχνίδια, δεν μου φτάνουν τα 20λεπτα.
Λουτσεσκου: είσαι άτυχος έπεσες πάνω στον Μουργκ,δεν γίνετε να βγει από την 11αδα![]()
![]()
giapasΓια κάποιο λόγο , μέχρι και το 3-0 δε νομίζω ότι ήταν χτες ένα από τα καλά μας παιχνίδια.
Το στηρίζω γιατί οι άλλοι βγήκαν 2-3 φορές τετ α τετ και στην επίθεση δεν είχαμε πολλούς επιτυχημένους συνδυασμούς όπως άλλες περιπτώσεις.
3 πράγματα μου έκαναν εντύπωση.
Πόσο πιο δυνατά μας έπαιξε ο ρούλης ( και καλά έκανε) σε σχέση με τις υπόλοιπες που έχουμε παίξει το τελευταίο δίμηνο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει το προπονητή. Δε γίνεται σε ντέρμπυ το πλάνο νίκης να είναι μπαίνω με τη μπάλα στα δίχτυα. Στα πιο μικρά ματς, δείχνουμε να παίζουμε καλά όμως οι σοβαρές ομάδες δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουν να μπαίνεις με τριγωνάκια στη περιοχή τους.
Με πόσο χαμηλή ένταση σε φάση ανάπτυξης παίζουμε. Είναι ο μειτε, είναι οδηγίες, είναι ότι έχουμε αυτοπεποίθηση ότι κάπως-κάπου-κάποτε θα βρούμε το γκολ? Είναι οι συνεδρίες γιογκα και το ζεν μας που δε θέλουμε να χαλάσουμε; Δε ξέρω, ώρες ώρες βαριέμαι να μας βλέπω να περπατάμε. Ο μειτε ειλικρινά δείχνει να σηκώνει ένα τσουβάλι τσιμέντο στους ώμους του και να παίζει.
Το αριστερό τους μπακ που έκοψε πολλές φορές το δεσπότη. Γρήγορος , τσαμπουκάς, Έλληνας και μορφή εμφανισιακά.
Πάμε για 2αδα αγώνων που καλά είναι να καθαρίσουμε εύκολα χωρίς τραυματισμούς.
Ο μπέος δυστυχώς πατάει σε πολλές βάρκες ταυτόχρονα και το ματς εκεί θα είναι αίμα κι άμμος.
Ο Γάλλος μέσος, ο οποίος «γεμίζει» το κέντρο του ΠΑΟΚ και συνθέτει ένα καλό δίδυμο με τον Οζντόεφ, εκτός από το γκολ που πέτυχε φυσικά, είχε μεγάλη συμβολή στο παιχνίδι των ασπρόμαυρων.
Πιο συγκεκριμένα, ο θηριώδης χαφ είχε 103 επαφές με την μπάλα, εκ των οποίων 85/89 πετυχημένες πάσες με τις δύο να είναι «κλειδιά», μέτρησε 2/2 μακρινές μπαλιές και 9/11 κερδισμένες μονομαχίες. Έχασε την κατοχή μόνο πέντε φορές, ενώ την επανέκτησε άλλες τόσες. Τέλος, όπως φαίνεται και από το heatmap του, ήταν παρών σχεδόν σε κάθε γραμμή του γηπέδου, δίνοντας βοήθειες στους συμπαίκτες του, όπου και όποτε αυτοί τις χρειάζονταν.
Nikos 74Το paokmania έβαλε λάθος ψηφοφορία!
Εγώ θα το διορθώσω με νέα, σύμφωνα με αυτά που διάβασα στο φόρουμ.
Ο Μπακαδήμας είναι:
Α) Ο Γιοκαρίνης;
Β) Ο Παταπούφας;
Γ) Η Γερασιμίδου σαν "Βαμβακούλος και η γκολάρα του";
Δ) Ο Βαλτεράμα ;
Ε) Ο Τσολιάς της Ελληνοφρένειας;
markos4Ντέλιας στον Λουτσεσκου...
Coach θέλω να παίζω περισσοτερο δώστε με δανεικό να πάρω παιχνίδια, δεν μου φτάνουν τα 20λεπτα.
Λουτσεσκου: είσαι άτυχος έπεσες πάνω στον Μουργκ,δεν γίνετε να βγει από την 11αδα![]()
![]()
Nikos 74Το paokmania έβαλε λάθος ψηφοφορία!
Εγώ θα το διορθώσω με νέα, σύμφωνα με αυτά που διάβασα στο φόρουμ.
Ο Μπακαδήμας είναι:
Α) Ο Γιοκαρίνης;
Β) Ο Παταπούφας;
Γ) Η Γερασιμίδου σαν "Βαμβακούλος και η γκολάρα του";
Δ) Ο Βαλτεράμα ;
Ε) Ο Τσολιάς της Ελληνοφρένειας;