Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Δεν ξέρω αν μου πέφτει λόγος,αλλά θα έλεγα να επιστρέψει
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

130 δημοσιεύσεις με δεύτερο προφίλ για να γράψεις "έκανα δυο τρία post ως νάγκμπε για να μην φάω μόνιμο μπαρ".

Πρέπει να μας περνάς για πολύ ηλίθιους.

Περιμένω με αγωνία το κίνημα κατά των κακών και άδικων mod.
LabrosVaggelis

Δημοσίευση από LabrosVaggelis »

Ναι σχολιαζα για να περασω τα 100. Δεν περναω κανεναν για ηλιθιο, ειπα την αληθεια. Μιληστε μεταξυ σας και αποφασιστε, παλι θα μπαινω σε οποια τοπικ ειναι ανοιχτα για guests απο συνηθεια να σας διαβαζω.
LabrosVaggelis

*να μπορω να σχολιαζω κατα τη διαρκεια των ματς.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Από το «έκανα δυο τρία ποστ» πήγαμε στο «ήθελα να περάσω τα 100».

Τέλος πάντων, αλήθεια δεν έχω θέληση ούτε κουράγιο να ασχοληθώ, για να πω κ εγώ την αλήθεια.

Ο,τι κρίνει η πλειοψηφία.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Άτομα που έχουν περάσει μια δεκαετία στο forum, ασχέτως αν τους συμπαθείς ή όχι, θα έπρεπε να έχουν θέση εδώ μέσα. Οι κανονες αλλάζουν, η εφαρμογή τους γίνεται διαφορετικά ανά περίπτωση και πρώην mod δεν έχουν εμφανιστεί στο forum για χρόνια. Οποιος προσπαθει όσο ο dim να γράφει εδώ μέσα, εγώ λέω να μπορεί να γράφει.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Και για να λέμε την αλήθεια ο Dimg4a δεν είχε καμία σχέση με τον Dimg4. Έκανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να ηρεμήσει και να αλλάξει.
Είναι κρίμα αυτή η προσπάθεια να μη λαμβάνεται υπόψη και να καταδικαζεται μέλος που με την άστοχη ενέργεια του για διπλό λογαριασμό δε νομίζω να έβλαψε κανέναν.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Δεν ειναι ετσι η αλήθεια. Eνα σωρό μπαν εφαγε και ως Dimg4a και η "διόρθωση" ήταν να κοροιδεύει με πρωτα/δεύτερα/τρίτα ακαουντ να ποσταρουν ταυτόχρονα 'η και εναλλάξ όταν έπαιζε μπαν.
Aν μείνει λίγο καιρό πραγματικά εκτός, θα κάνει καλό και στον ίδιο και στο φόρουμ.
LabrosVaggelis

Θα κανει καλο στο φορουμ? :shock: Καλα μην το μεγαλοποιεις, το παοκμανια για μενα ειναι ενα ηλεκτρονικο καφενειο που ειμαι μελος πολλα χρονια και ειναι μια ωραια συνηθεια. Αν αποφασισουν να με αποκλεισουν κανενα προβλημα. Δεν ειναι κατι που παιζει καποιο ρολο καλο ή κακο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: ΠΑΟΚ - Γαλατασαράι 20/12 19.30 κοσμοτε

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μηπως ειναι καλυτερα να μην υπαρχει μονιμο παραμονο σε εξτρημ κατασταστασει(πρανομες πραξεις,απειλες ,απατες κλπ).Να υπαρχει μια κλιμακωση μεχρι διμηνο ξερω γω. κι απο κει και περα αν δε συμμορφώνεται να πεφτει συνεχως το ανωτερο..Αν δειχνει καλη διαγωγωγη κανα χρονο μηδενιζει και παει απ την αρχη.
Ακομα και φονο να χεις κανει αποφυλακιζεσαι μετα απο 16 χρονια.
και παιρνεις κι άδειες .Just saying ..
Theofilo1971

Δημοσίευση από Theofilo1971 »

Μετά από 10 χρόνια εδώ μέσα, με 2 διαφορετικά accounts , το πρώτο έφυγε στον καιαδα με μια αλλαγή τηλεφώνου.
Ένα έχω να πω.
Αν και γράφω σπάνια έως καθόλου, το forum είναι μια καθημερινή συνήθεια που δύσκολα κόβετε.
Το να συμφωνείς ή διαφωνείς με αυτά που διαβάζεις, έχει να κάνει με την οπτική σου.
Όμως το μόνιμο μπαν και για μενα δεν ακούγεται καλό.
Όπως είπε και ο κατ πιο πάνω, φόνο να κανείς, σε κάποια χρόνια είσαι έξω.
Με πολύ αγάπη και σεβασμό για αυτό που κάνετε.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Мир

Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από Мир »

potamda έγραψε:Και για να λέμε την αλήθεια ο Dimg4a δεν είχε καμία σχέση με τον Dimg4. Έκανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να ηρεμήσει και να αλλάξει.
Είναι κρίμα αυτή η προσπάθεια να μη λαμβάνεται υπόψη και να καταδικαζεται μέλος που με την άστοχη ενέργεια του για διπλό λογαριασμό δε νομίζω να έβλαψε κανέναν.
Αφού ηρέμησε προτείνω να αλλάξει το nickname σε Dim4b όπως η φυσική διαδρομή που ακολουθεί ένας οπαδός στην Τούμπα, 4α στα νιάτα, μετά 4β, στην πορεία 5 ή 7 και στο τέλος στα επίσημα να αποδοκιμάζει τα συνθήματα της θ.4 για τον 14.
:opaokara: :opaokara: :opaokara:

ΥΓ. πόσο πάνε τα διαρκείας στον ΣΦ ταράτσας γιατί με τον Κουλη, σε κάθε καφρίλα των γαύρων, στην απέξω μας βλέπω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 17 Δεκ 2023, 18:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο Dimg4(a)-JoeNagbeg4-LambrosVaggelis έχει φάει ΔΕΚΑΔΕΣ μπαν, μικρότερα και μεγαλύτερα. Μεταμέλεια ελάχιστη, κι αυτή παροδική.
To Dimg4 ζήτησε να το διαγράψουμε και το κάναμε. Μετά ζητούσε να τον αφήσουμε να γυρίσει.
Τον αφήσαμε.
Μετά άρχισε να κράζει συμφορουμίτες και στελέχη της ΠΑΕ (πχ Lucescu). Δεν ξεχνάω τα "διαχείρηση" που πετούσε αριστερά και δεξιά.

LabrosVaggelis έγραψε:Ειχα φτιαξει το Ναγκμπε για να βλεπω τα τόπικ οσο ημουν μπαναρισμενος γιατι το παοκμανια ειναι μια συνηθεια καθημερινη 15 χρονια τωρα. Και για να μη φαω μονιμο μπαν εγραψα κανα δυο σχολια με το ναγκμπε, δεν το εκανα απο κακη προθεση.
LabrosVaggelis έγραψε:Ναι σχολιαζα για να περασω τα 100. Δεν περναω κανεναν για ηλιθιο, ειπα την αληθεια.

Δεν περιγράφω άλλο.

Ψήφισαν όλοι οι mods, ο Dimg4a παραμένει εκτός.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Мир έγραψε: Αφού ηρέμησε προτείνω να αλλάξει το nickname σε Dim4b όπως η φυσική διαδρομή που ακολουθεί ένας οπαδός στην Τούμπα, 4α στα νιάτα, μετά 4β, στην πορεία 5 ή 7 και στο τέλος στα επίσημα να αποδοκιμάζει τα συνθήματα της θ.4 για τον 14.
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
:lol: :lol: κλαμα
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Αν κατι "ενοχλει" ή φερνει σε δυσκολη θεση το φορουμ,το σβηνετε,μη τα ξαναγραφουμε.Γενικο σχολιο,χωρις λογο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”