ζέλος - ΠΑΟΚ 97-85 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: παναθηναικος AKTOR-ΠΑΟΚ mateco 10/12 20:15 ERT3/World
Μεγάλη υπόθεση να έχεις κανονικό προπονητή με κανονική συμπεριφορά
- Μπαρκαρούτσος
BlackMagicPAOK έγραψε:Ρε Μπάρκα, μήπως να ασχοληθείς μα κάποιο άλλο άθλημα; μήπως το κέρλινγκ το κατέχεις καλύτερα;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο Αρσενο Δεν πήρε λεπτά σε αγώνα που παίξαμε με 8, θα πάρει σήμερα;; Αμφιβάλλω.
![]()
![]()
Βλέπω μπάσκετ καμιά 10ετία (μόνο ΠΑΟΚ, καθόλου Euroleague, λίγο εθνικές, ελάχιστο ΝΒΑ) και τώρα τελευταία νομίζω ότι αρχίζω να καταλαβαίνω τι βλέπω. Μετά έβαλα να δω Μπογρίνιο στους Betarades να αναλύει plays γαύρου και βάζελου και συνεδιητοποίησα ότι τελικά δεν ξέρω τίποτα και ίσως να μην μάθω τίποτα ποτέ.
Ωστόσο, είναι αθληματάρα και γουστάρω να το βλέπω. Ποτέ δεν είπα ότι καταλαβαίνω ή ξέρω μπάσκετ. Απλά μ'αρέσει πολύ σαν άθλημα!
hasio_john έγραψε:Με δυο καλές προσθήκες θα χτυπάγαμε άνετα τις λίγδες της Αθήνας!
Φαίνεται πως αντέχουμε κάθε φορά μέχρι το ημίχρονο και μετά μας προδίδει η κούραση (... και εννοείται και τα κοράκια παίρνουν σειρά στα ζόρικα).
Δεν πειράζει όμως, ΠΑΟΚΑΡΑ και όσο πάμε!
Τις κάναμε ήδη! Τι είναι ο Χατζόπουλος, Elon Musk;

- hasio_john
Χαχαχαχα ... δεν έχεις και άδικο!
Θέλω και άλλους εγώ.
Άντε να δούμε στο β' , μπράβο πάντως στην ομάδα μας.
Ο Αταμαν έχει σκάσει, εντάξει μεταξύ μας το γνωρίζει πως θα κερδίσουν, αλλά μόνο και μόνο που τον έχουμε κάνει μελιτζανί μου αρκεί!

Θέλω και άλλους εγώ.
Άντε να δούμε στο β' , μπράβο πάντως στην ομάδα μας.
Ο Αταμαν έχει σκάσει, εντάξει μεταξύ μας το γνωρίζει πως θα κερδίσουν, αλλά μόνο και μόνο που τον έχουμε κάνει μελιτζανί μου αρκεί!
- kataramenos5
"αν θ αντεξει ο ΠΑΟΚ στο β ημιχρονο " .Κοπριτες
- kataramenos5
- BlackMagicPAOK
Μια χαρά τα λες ρε φίλε! Και ανάλυση και σχόλια!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Βλέπω μπάσκετ καμιά 10ετία (μόνο ΠΑΟΚ, καθόλου Euroleague, λίγο εθνικές, ελάχιστο ΝΒΑ)BlackMagicPAOK έγραψε:Ρε Μπάρκα, μήπως να ασχοληθείς μα κάποιο άλλο άθλημα; μήπως το κέρλινγκ το κατέχεις καλύτερα;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο Αρσενο Δεν πήρε λεπτά σε αγώνα που παίξαμε με 8, θα πάρει σήμερα;; Αμφιβάλλω.
![]()
![]()
Ωστόσο, είναι αθληματάρα και γουστάρω να το βλέπω. Ποτέ δεν είπα ότι καταλαβαίνω ή ξέρω μπάσκετ. Απλά μ'αρέσει πολύ σαν άθλημα!
Δεν είμαστε και προπονητές στο κάτω - κάτω.
Όπως είπες, γουστάρουμε μπάσκετ και ΠΑΟΚ!
- kataramenos5
Σπρωχνει ο Μητογλου με αγκωνατο Μπελια αλλα δε γαμεις πρασινα φοραει .Που να σφυρας τωρα...
- BlackMagicPAOK
Ναι, ναι και του πήρε το ριμπ και το φάουλ...
Φαγαμε σερί 15-5...
Φαγαμε σερί 15-5...
Πράσινο στραγάλι έχουν οι σφυρίχτρες. Άρχισε να γυρίζει άσχημα για μας ο αγώνας.
Ο Σλούκας για κάθε μορφασμο και επιφώνημα πόνου που βγάζει παίρνει και ένα φάουλ. Εμείς στο μεταξύ ματωνουμε για κάθε καλαθι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis14 την Κυρ 10 Δεκ 2023, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Φίλε είναι γαμώ τα άτομα ο Μπόγρης. Απολαμβάνει το μπάσκετ και το ξέρει καλά. Επίσης ξέρει τις αδυναμίες του (αγωνιστικά) και δεν κρύφτηκε ποτέ. Δεν το έπαιξε σταρ, απλώς απολάμβανε το επάγγελμά του δίνοντας και χώρο στο χαβαλέ.GEOL έγραψε:Ανάλυση από Μπόγρη ρε Μπάρκα?
Όσον αφορά το μπάσκετ σαν άθλημα, καταλαβαίνει φουλ τη σημασία της ψυχολογίας στον αθλητισμό και αναλύει το μπάσκετ σωστά. Εμπιστεύομαι περισσότερο ανάλυση Μπόγρη (καμιά 20ετία στο άθλημα, έχει σηκώσει BCL και έχει κάνει με μεγάλους προπονητές), παρά τον κάθε δημοσιογράφο. "Κι εγώ πάω στα μπουζούκια, αλλά δεν έμαθα να τραγουδάω". Επειδή ο Μπόγρης δεν είναι Μπουρούσης ή Σόφο ή Gasol, δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει μπάσκετ.
Ωραίος!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Φίλε είναι γαμώ τα άτομα ο Μπόγρης. Απολαμβάνει το μπάσκετ και το ξέρει καλά. Επίσης ξέρει τις αδυναμίες του (αγωνιστικά) και δεν κρύφτηκε ποτέ. Δεν το έπαιξε σταρ, απλώς απολάμβανε το επάγγελμά του δίνοντας και χώρο στο χαβαλέ.GEOL έγραψε:Ανάλυση από Μπόγρη ρε Μπάρκα?
Όσον αφορά το μπάσκετ σαν άθλημα, καταλαβαίνει φουλ τη σημασία της ψυχολογίας στον αθλητισμό και αναλύει το μπάσκετ σωστά. Εμπιστεύομαι περισσότερο ανάλυση Μπόγρη (καμιά 20ετία στο άθλημα, έχει σηκώσει BCL και έχει κάνει με μεγάλους προπονητές), παρά τον κάθε δημοσιογράφο. "Κι εγώ πάω στα μπουζούκια, αλλά δεν έμαθα να τραγουδάω". Επειδή ο Μπόγρης δεν είναι Μπουρούσης ή Σόφο ή Gasol, δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει μπάσκετ.
- kataramenos5
- BlackMagicPAOK
Στο 35'
80-76 και μια βολή για Φρίντρι!
Παμεεε!
80-76 και μια βολή για Φρίντρι!
Παμεεε!