Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
γιατι δεν ηρθε σημερα στο γηπεδο ο αντελινο??
μεσοεπιθετικα ειμαστε ετσι κ αλλιως μετριοι αλλα απο σενα ρε αντελινο περιμενουμε ολοι κατι παραπανω!!
δεν φτανει η μπαλα μπροστα ελα μια φορα λιγο πιο πισω να την παρεις!!
δεν την εχει καθολου την θεση του επιθετικου το παιδι τελικα.μονο εξτρεμ.
επιπλεον ολοι οι παιχτες μας πεθαναν απο το 65 κ μετα..ουτε αγωνα μπασκετ δεν θα βγαζαμε ανετα ακομα
Αυτό είναι το κακό με εμάς φέτος..
Παραφουσκώνουμε τα μυαλά των παιδιών που φαίνεται ότι δεν μπορούν ακόμη να αντέξουν όλο το βάρος και στη συνέχεια τους ζητάμε και το λόγο που δεν έπαιξαν καλά..
Φυσικο ειναι. Με το που κερδιζουμε τη μπαλα ολη η Τουμπα σηκωνεται στο ποδι και φωναζει να παει η μπαλα στους "γρηγορους" και "μικρους" Βιειρινια και Κουτσιανικουλη και μαλιστα υπαρχει και η απαιτηση απο αυτους τους παικτες να περασουν 5 παικτες και τον τερματοφυλακα με ντριπλες και να μπουν με την μπαλα στα διχτυα.
Ο μικρός είναι ένα φοβερό extrem (δεκάρι και 2ος επιθετικός δεν είναι με τίποτα) με πολλά περιθώρια να γίνει ακόμα καλύτερος και το κέρδος θα είναι μεγάλο για μας και αγωνιστικά αφού αν πάρει φόρα θα είναι ο νέος υγέτης αλλά και τα λεφτά που θα πάρουμε όταν τον πουλίσουμε στην Inter!!!
Aυτό που είδα και δεν μου άρεσε στον παιχταρά είναι ότι έχασε κιλά και δεν έχει μαγουλάκια τον γούσταρα αφρατούλη!!!!!
Αυτο το λοκοπαιδο που τοσο το εχω κραξει και εχω απαιτησεις σας ενημερωνω οτι θα ειναι και ο σκορερ την Κυριακη.Θελει τοσο πολυ να γινει ο νεος ηγετης αυτης της ομαδας και εχει τοσο παθος μεσα του για την Κυριακη που με επεισε..
Αντε ρε μεγαλε..Δειξε πως δεν εισαι μικρος..