22. Stefan Schwab
22. Stefan Schwab
Σνου αυτο ισχυει, ηταν κακος ο Χαρης μαζι με τον Σβαμπ. Ο Οζντοεφ μπηκε με την αλητοφατσα τους ανεβασε ολους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 26 Οκτ 2023, 23:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Re: 22. Stefan Schwab
Μια ακόμα σεζόν στο χορτάρι και μετά ένα πόστο στην ομάδα. Είναι προσωπικότητα σημαντική, έχει δεθεί με όλους μας, πρέπει να μείνει μαζί μας.
-
- Mr Ξερόλας 2019
6 γκολ πλέον στην Ευρώπη,με την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.
Στην 10 η θέση πλέον,μαζί με τον Φραντζέσκο πλέον. Ορ
Στην 10 η θέση πλέον,μαζί με τον Φραντζέσκο πλέον. Ορ
Ειναι φανερο οτι στην ιεραρχια ειναι 4/5ος χαφ αλλα ρε παιδι μου δεν γινεται να μην τον λατρευεις. Δεν συζηταω καν για το οτι ΠΟΤΕ δεν κρυβεται σε στιγμες σαν την χθεσινη.
Είσαι από τους λίγους παίκτες που στην κακή τους μέρα με εκνευρίζουν αφάνταστα.
Σήμερα πραγματικά λες και τραβούσες χειρόφρενο σε όλη την ομάδα.
Αδυνατώ να καταλάβω γιατί έμεινες σε όλο το παιχνίδι
Σήμερα πραγματικά λες και τραβούσες χειρόφρενο σε όλη την ομάδα.
Αδυνατώ να καταλάβω γιατί έμεινες σε όλο το παιχνίδι
- ΑποστόληςΑ
Ηρθε η κλασσικη περιοδος ντεφορμαρισματος του Στεφαν. Ας ελπισουμε να μην κρατησει για πολυ.
- figurehead4
Νομίζω πως δεν έχω δει ποτέ πιο αρνητικό παιχνίδι από παίχτη του ΠΑΟΚ. Εκτός από το μαγικό τακουνάκι, κάθε του επαφή με τη μπάλα ήταν τραγική. Λάθη συνεχώς, κακές τοποθετήσεις σώματος, αργές αντιδράσεις, καλά αυτό πλέον, γελοία τελειώματα.
Εδώ πήγε να πιάσει τον άλλον στο ένα μέτρο για να πάρει κάρτα και δεν μπόρεσε.
Θα ήθελα να δω σε ένα βίντεο όλες τις επαφές του με τη μπάλα να βεβαιωθώ για όσα θυμάμαι, αλλά έχω πρόχειρες πάνω από 10 άθλιες ενέργειες.
Εδώ πήγε να πιάσει τον άλλον στο ένα μέτρο για να πάρει κάρτα και δεν μπόρεσε.
Θα ήθελα να δω σε ένα βίντεο όλες τις επαφές του με τη μπάλα να βεβαιωθώ για όσα θυμάμαι, αλλά έχω πρόχειρες πάνω από 10 άθλιες ενέργειες.
Μακάρι Στέφανε τον γενάρη να έρθει και οΜαξίμοβιτσ για να μπορέσεις να βρείς ενέργεια στην πορεία της σεζόν...
Φορεσε το κεφαλι αναποδα ο Στέφανος σημερα. Δεν πειραζει ρε παιχταρε εχεις δωσει πολλα φετος μεχρι στιγμης