Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
Lord

Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Δημοσίευση από Lord »

Γιάννη βγάλε το άβαταρ σου..
Δεν θα χρειαστεί να υλοποιήσεις τα λεγόμενα της ταμπέλας άμα συνεχίσεις με τέτοια όρεξη.. :opaokara: :opaokara:
GIKA ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ Γ@Μ@ ΤΑ ΜΟΥΝΙ@ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

gika έγραψε:
Πάντως, εκτός απο της συνομίλικες (σχετικά υλοποιήσιμος στόχος...) είναι κάτι 18χρονες που θα έδινα πολλά για μια μερα μαζί τους!
και μια νυχτα και μια νυχτα :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Eπανως τους gika παλικαρι μου. Και αν ειναι γαυροι η΄ σκουληκια μην αγχωνεσαι. Αυτο που ξερουν τους κανεις.
Υ.Γ. Με κατι τετοια που διαβαζω μου ερχεται να παω να αγορασω ταφο. Τι ηθελα και μπηκα ?
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Το μεγάλο καλό με τις 18χρόνες(ακόμα καλύτερο από το ότι είναι πυκνά συχνά κουκλάρες) είναι ότι είναι ready 4 everything γι'αυτό άλλωστε πιέζουμε προς αυτή τη κατεύθυνση και εμείς(χε χε. :opaokara: :opaokara: :opaokara: )..
Α,και +όσα θες evans ..
Γάμα τη μέρα..
Το τι θα γίνει τη νυχτα είναι το θέμα.. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

σε ενα μηνα θα παμε τριημερη στην χαβουζα (γαμω τα καντυλια μου ολα!!!!) (το στανιο μου μεσα γαμω!!!)
ΤΕΣΠΑ

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εμείς σε ένα μήνα θα κάνουμε κατάληψη για τον γνωστό λόγο ότι η τυρόπιτα είναι στρόγγυλη και μέχρι να αποφασίσουμε απο που θα ξεκινησουμε να την τρώμε (την τυρόπιτα... μην παρεξηγηθώ!) έχει τελειώσει το διάλειμμα...

Βάλε στη λίστα ότι το 80% της αυλής μας είναι γρασίδι...

Μια ωραία νύχτα καταληψης... Απολυτη ησυχία και αραγμένος στο γρασίδι πίσω απο τα καστρα της πολης (μιας και εκεί είναι το σχόλειο...)... Διπλα παντου γκόμενες, ψοφόκρυο, και εγώ ο μονος με sleeping bag... :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Αχχχ.. Λίγο υπομονή θέλει... Λίγο...
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Το παίρνεις.. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ουσττ... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Να φύγεις,να πας αλλού ρε.. :opaokara: :opaokara:
Και εμείς σαλιαρίζουμε με μεγαλύτερες,αλλά όχι και μες στο sleeping bang ρε.. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ντροπή.. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

gika έγραψε:Εμείς σε ένα μήνα θα κάνουμε κατάληψη για τον γνωστό λόγο ότι η τυρόπιτα είναι στρόγγυλη και μέχρι να αποφασίσουμε απο που θα ξεκινησουμε να την τρώμε (την τυρόπιτα... μην παρεξηγηθώ!) έχει τελειώσει το διάλειμμα...

Βάλε στη λίστα ότι το 80% της αυλής μας είναι γρασίδι...

Μια ωραία νύχτα καταληψης... Απολυτη ησυχία και αραγμένος στο γρασίδι πίσω απο τα καστρα της πολης (μιας και εκεί είναι το σχόλειο...)... Διπλα παντου γκόμενες, ψοφόκρυο, και εγώ ο μονος με sleeping bag... :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Αχχχ.. Λίγο υπομονή θέλει... Λίγο...
gika που ακριβως ειναι το σχολειο σου??να περασω καμια βολτα για 2-3 βδομαδες,μηνες θα δειξει.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nakos_Paok_Rox_My_Sox

Δημοσίευση από Nakos_Paok_Rox_My_Sox »

παιδια μν βρισετε αλλα τ εχω στοχο...ν ντυσω το αιδιο με μπλουζες και κασκολακια τ ρουλη κ πανω στην πραξη ν φωναζω παρτα μωρη εβραια!!!ξερω αρρωστο αλλα παοκ εισαι!!!!παντα στο λυκειο ειναι τ καλυτερα κομματια αλλα αυτο π γινεται εδω ειναι απιεστευτο...ειχα μπανισει ξανθο κομματι πρασινο ματι σωματαρα 1,70+ κ μαθαινω οτι παει...ακουσον ακουσον...1η γυμνασιου....μου επεσαν τ μαλλια(κ τ αλλο γαμω τν παιδεραστια)....ξενερα ολε...αλλα μετα σκευτηκα κ τ αλλο...πως θα γινει 3η λυκειου ας πουμε...την καλυτερη λυση μ τν προτεινε ενας φιλος μου...ν τν βαλω στς ακαδημιες και σε 5 χρονακια στν πρωτη ομαδα!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

ΥΓ ριξτε κοκκινες και καντιλια με μετρο :Ρ

ΥΓ1 θεε μου γιατι με εκανες τοσο ομορφο???:Ρ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Σα να ξεφύγαμε λιγάκι...
Nakos_Paok_Rox_My_Sox

το κατα δυναμην!!! :Ρ!!!!!!αλλα παοκ εισαι!!!!!!!!!!!!!!παιδια ασχετη ερωτηση...τραγουδατε καθολου μες στο μαθημα??κ γ τς παλιοτερους αν τραγουδουσαν...κ προς τους καθηγητες του σαιτ...θ τ ανεχοσασταν στη δικη σας ταξη?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

να σ απαντήσω εγώ αν και όχι τόσο παλαιότερος.... Ναι υπήρξαν φορές που και συνθήματα είπαμε και τραγουδήσαμε και ότι μ@λακία μας περνούσε απ το μυαλό (??) την κάναμε... Άλλες τις πληρώσαμε, άλλες τις πληρώνουμε τώρα...
Nakos_Paok_Rox_My_Sox

οκ...μην ειμαστε οι μονοι τρελοι :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”