Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Ε, χαβαλέ, πολλές φορές έχω ανοικτή την τηλεόραση Σάββατο Μεσημέρι, για παρέα που έχει πολύ νωρίς αγώνες.Luigi Vampa έγραψε:Tι πλάκα βρίσκεις στο Σκωτσεζικο; Εγώ που ζω Σκωτία δεν έχω πάει ούτε σε έναν αγωνα
- john4serres
Απίστευτη ανατροπή στο 95 για την Κρασνονταρ του Βλανταν Ιβιτς απέναντι στη Ροστοφ.
0-2 ημίχρονο 3-2 τελικό
0-2 ημίχρονο 3-2 τελικό
Αυτές οι ομάδες έχουν κόντρα; γιατί είναι και οι δύο South. Δεν έχω ιδέα από ρωσικό ποδόσφαιρο, ούτε από στοίχημα με ρωσικές ομάδεςjohn4serres έγραψε:Απίστευτη ανατροπή στο 95 για την Κρασνονταρ του Βλανταν Ιβιτς απέναντι στη Ροστοφ.
0-2 ημίχρονο 3-2 τελικό

-------- off topic ---------
Το νέο γήπεδο της Ροστοφ ξέρω ότι είναι έξω από την πόλη, απο την απεναντι πλευρά που είναι ο ποταμός. Καθώς φεύγεις από Ροστοφ, μόλις περάσεις την γέφυρα, σε ένα αυτοκίνητοδρομο με προορισμό το Κρασνονταρ, το βλέπεις στο αριστερό σου χέρι. Όταν είχα περάσει χτιζόταν ακόμα. Η πόλη του Κρασνονταρ, σου δίνει την αίσθηση της πιο γερασμένης πόλης, όμως το γήπεδο και το πάρκο γύρω γύρω ειναι πανέμορφο. Δεν έχω μπει σε κανένα γηπεδο μέσα. Αλλα απο αυτά που έχω δει της Krasnodar ειναι πιο εξελιγμένο τεχνολογικά. Το Novorossiysk, τίποτα το ιδιαίτερο...ψιλοχαλια.
Απο εκεί Νότο. Η Κριμαία ειναι πανέμορφη. ΜΑΓΕΙΑ. Απο Γιάλτα ως Σεβαστουπολη. Γεμάτο ιστορικά μνημεία, έχει κάτι αμπελώνες - και μ κάνει εντύπωση ότι δεν είναι γνωστό προς Ευρώπη για κρασιά κλπ, ενώ π.χ Μολδαβία εξναι γνωστή. Πραγματικά τρομερό μέρος (τουλάχιστον αυτό που είδα) στην Κριμαια. Και μ άρεσαν οι άνθρωποι. Στην Αγία Πετρούπολη ειναι πιο στον κόσμο τους.
- john4serres
Ο Λιονέλ Μέσι άφησε πίσω τον τραυματισμό του και επέστρεψε στον αγώνα κόντρα στο Σινσινάτι, με την Ίντερ Μαϊάμι να γνωρίζει την ήττα με 1-0 και να αποκλείεται από τα playoffs του MLS.
-
Παίζει η Aberdeen σε 10'.
H Rangers νίκησε 3-0 μέσα στην έδρα της St. Mirren, πέναλτι, κόκκινες από όλα ειδε το ματσ.
H Rangers νίκησε 3-0 μέσα στην έδρα της St. Mirren, πέναλτι, κόκκινες από όλα ειδε το ματσ.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Οι σημερινοί αγώνες της Premier, πάντως, είναι όλοι ισόπαλοι μέχρι τώρα.
Φοβερό Βίντεο - Τρομερή Ατμόσφαιρα.
Μακάρι να κάναμε και εμείς κάτι αντίστοιχο. Δείτε το ολο - μετά το 1:00 το καλό.
[youtube]2C901R1h6yU[/youtube]
Το βλέπω, το ξαναβλέπω. Έχω πάει στο γήπεδο της Σεβίλλη σε αγώνα - ποτέ όμως στη Μπέτις.
Η Ανδαλουσία είναι ίσως η πιό όμορφη Αυτόνομη Περιφέρεια της Ισπανίας, πανέμορφες πόλεις (Γρανάδα, Σεββίδη, Αλμερία, Κάδιθ και άλλες) - εξαιρώ την Μάλαγα η οποία είναι ωραία αν έχεις πολύ μαύρο χρήμα και θες μπουγάδα
Επιπλέον, τρομεροί άνθρωποι.
Καμία σχέση με τους μυτόγκες της Βαλένθια, τους Βασιλόφρονες της Μαδρίτης, τις νυφίτσες της Καταλονίας (που θέλουν αναξερτοποίηση προς όφελος των Ελιτ, και όχι του απλού κόσμου), και τους κουτοπόνηρους της Καστίλης.
Επίσης, η Χώρα των Βάσκων (Μπιλμπάο, Σαν Σεμπαστιάν κ.α), είναι ωραία και ωραίοι και Γαλικία (Λα Κορούνια) είναι γαμάτοι.
Μακάρι να κάναμε και εμείς κάτι αντίστοιχο. Δείτε το ολο - μετά το 1:00 το καλό.
[youtube]2C901R1h6yU[/youtube]
Το βλέπω, το ξαναβλέπω. Έχω πάει στο γήπεδο της Σεβίλλη σε αγώνα - ποτέ όμως στη Μπέτις.
Η Ανδαλουσία είναι ίσως η πιό όμορφη Αυτόνομη Περιφέρεια της Ισπανίας, πανέμορφες πόλεις (Γρανάδα, Σεββίδη, Αλμερία, Κάδιθ και άλλες) - εξαιρώ την Μάλαγα η οποία είναι ωραία αν έχεις πολύ μαύρο χρήμα και θες μπουγάδα

Καμία σχέση με τους μυτόγκες της Βαλένθια, τους Βασιλόφρονες της Μαδρίτης, τις νυφίτσες της Καταλονίας (που θέλουν αναξερτοποίηση προς όφελος των Ελιτ, και όχι του απλού κόσμου), και τους κουτοπόνηρους της Καστίλης.
Επίσης, η Χώρα των Βάσκων (Μπιλμπάο, Σαν Σεμπαστιάν κ.α), είναι ωραία και ωραίοι και Γαλικία (Λα Κορούνια) είναι γαμάτοι.