ΠΑΟΚ - Μπρομηθέας 80-95 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Fridriksson
13
93%
Τσιακμάς
1
7%
Harisson
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Beliauskas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αρσενόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Flatten
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Gilmore
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μαργαρίτης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσαϊρέλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
McNeace
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
 
Σύνολο ψήφων: 14

renegade
Δημοσιεύσεις: 18248
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: ΠΑΟΚ - Μπρομηθέας 80-95 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από renegade »

Πέρα από την τραγική διαιτησία δυστυχώς βλέπω ότι οι μισοί από τους Αμερικανούς χρειάζονται αλλαγή.

Υγ αν δεν είχε κάποιον τραυματισμό θεωρώ τεράστιο λάθος του coach τα μόλις 5 λεπτά στον αρεενο
Cylon-4
Δημοσιεύσεις: 10534
Εγγραφή: Κυρ 21 Νοέμ 2021, 14:11

Re: ΠΑΟΚ - Μπρομηθέας 80-95 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Εχοντας δει τα παιχνιδια που παιξαμε στα μαυροσκουφεια, αυτα του σουπερ καπ και το σημερινο, νομιζω οτι θα εχουμε μια δυσκολη χρονια.
Οι περισσοτερες ομαδες εχουν ενισχυθει, εχουν ποιοτικοτερα ροστερ απο μας.
Αν εχουμε να αντιμετωπιζουμε και διαιτησιες οπως η σημερινη.....
Η ευκολη λυση θα ηταν οι αλλαγες ξενων, αλλα δεν ξερω αν κατι τετοιο εκτροχιασει τα οικονομικα της ομαδας.
Ας οπλιστουμε με υπομονη και ας στηριξουμε την ομαδα, χωρις πολλες προσδοκιες.
Με το υπαρχον ροστερ , προσωπικη μου αποψη, ειναι οτι γο ταβανι μας ειναι η ογδοη θεση.
Μακαρι να τα βλεπω λαθος
Άβαταρ μέλους
obanebane
Δημοσιεύσεις: 25509
Εγγραφή: Τρί 10 Μαρ 2009, 00:51
Τοποθεσία: ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Re: ΠΑΟΚ - Μπρομηθέας 80-95 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από obanebane »

Είναι νωρίς ακόμα να κρίνουμε.
Αυτό που σε πρώτη φάση παρατήρησα εγώ είναι ότι δεν υπάρχει παίχτης σημείο αναφοράς στο σκοράρισμα.
Να κουβαλήσει την ομάδα στα δύσκολα.
Από εκεί και πέρα, είναι εμφανής η έλλειψη ποιότητας,αλλά εντάξει αυτό είναι αναμενόμενο,οι ξένοι στα λεφτά που δίνουμε είναι λαχεία.
Πέρσι πιάσαμε 2 τουλάχιστον, να δούμε και φέτος.
Σαφώς πιο ποιοτική και πιο πλούσια ομάδα ο Προμηθέας με μεγάλο ροτεισον,που όμως χρειάστηκε και την βοήθεια των γκρι για να μας βάλει από κάτω.
Συνεχίζουμε ευελπιστώντας φέτος,να είναι η τελευταία χρονιά με τόσο χαμηλό μπάτζετ.
Πράγμα που δεν φαντάζει πιθανό, έτσι να χουμε να λέμε.
renegade
Δημοσιεύσεις: 18248
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: ΠΑΟΚ - Μπρομηθέας 80-95 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από renegade »

Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν βγήκαν ( προς το παρόν ) τα λαχεία στις θέσεις 3 και 4, Το πρόβλημα είναι ότι το μεγαλύτερο συμβόλαιο και η σταθερά που υποτίθεται ότι είναι ο χάρισον δείχνει ότι δεν μπορεί να έχει το ρόλο που είχε πέρσι ο Ολλανδός.
Εν μέρει είναι λογικό γιά γκαρτ το οποίο δεν έχει καθόλου σουτ να δυσκολευτεί πολύ στο σκοράρισμα στην Ελληνική λίγκα

Ακόμα και έτσι όμως, με τους τρεις από τους έξι ξένος εκτός τόπου και χρόνου και με 16 λάθη καταφέραμε και σκοράραμε 80 πόντους καμία στατιστική σχετικά καλή.
Στην άμυνα όμως ήμασταν χωριό
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot
Δημοσιεύσεις: 1842
Εγγραφή: Κυρ 23 Οκτ 2022, 11:28

Re: ΠΑΟΚ - Μπρομηθέας 80-95 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Πέρα για πέρα δίκαιο το αποτέλεσμα καθως ο αντιπαλος - παρολο με λιγοτερα παιχνιδια απο εμας - εδειξε πιο ετοιμος πνευματικα και υπερτερουσε σχεδον σε ολα τα match-ups. Η μεταγραφη τους ο Hale απο την Borac δειχνει εξαιρετικη, ο τυπος ηταν ο 1ος σκορερ της Αδριατικης λιγκας περυσι με 30 ποντους μ.ο. Σε καμια στιγμη του αγωνα η ομαδα δεν επεισε πως μπορει να τους κοντραρει, ακομα και στην 3η περιοδο που καναμε την αναμενομενη αντεπιθεση δεν μπορουσαμε να βγαλουμε σωστη αμυνα στις αλλαγες, με ελαχιστες μονο εξαιρεσεις.


Δεν εχω αποφασισει εαν πρεπει να λογιζω τον φετινο προμηθεα ως αμεσο διεκδικητη θεσης με εμας ειδικα τωρα που αποφασισε να παει στο ChLeague και θα εχει περισσοτερη φρεσκαδα στα ματς της δικη μας Λιγκας. Μαλλον αυτος φαινεται αυτην την στιγμη πιο ισχυρος σε συγκριση με τα τεραστια μπατζετ των περιστερι-αεχ, ενω εμεις βρισκομαστε πιο πισω. Βεβαια, η φετινη μεταγραφικη περιοδος ηταν πολυ ιδιαιτερη, κι αυτο επηρεαζει μαλλον κι εμας. Ολοι βιαστηκαν να φτιαξουν τα ροστερ τους νωρις και πριν το Παγκοσμιο Κυπελλο, το οποιο σιγουρα ανεβασε τα κασε πολλων παιχτων δευτεροτριτου ραφιου. Οι επιλογες Φλαττεν-Γκιλμορ, αν και στα χαρτια μπορουν να χαρακτηριστουν ως εξυπνα ρισκα λογω του οτι τα πρωταθληματα της Σκανδιναβιας ανεβαινουν αρκετα, φαινεται πως δεν ειναι στο επιθυμητο επιπεδο για να παιζουν στον ΠΑΟΚ που θελει να διεκδικησει 6αδα. Μιλαω εκ του ασφαλους βεβαια και ποτε δεν ειμαι σιγουρος για τιποτα, ο Γκιλμορ μπορει καλλιστα να βγει ως ο φετινος Πολευ, σε αθλητες και παιδια αυτου του κολλεγιακου υποβαθρου η ψυχολογια και η δουλεια ειναι το παν. Αλλα ειναι 28 χρονων, ο Polley 24. Ο δε Flatten ειναι εκτος τοπου και χρονου γενικοτερα σε ολα τα επισημα φετος, εχασε σε πολλες φασεις τον παιχτη του στην αμυνα και ολες του οι ενεργειες στην επιθεση φανταζουν χαμενες πριν καν τις παρει. (σε μια φαση σημερα κανει βηματα που δεν τα κανω ουτε εγω στο πλαστικο έξω) Ο Νικος ο Αρσενοπουλος σημερα με μολις 5 λεπτα λογιζεται ως λαθος του κοουτς απο εμενα, εκτος εαν συντρεχει καποιος αλλος λογος και δεν αισθανοταν το παιδι καλα.


Ενα ακομα στοιχειο που δειχνει ασυνδετη την ομαδα ειναι το χασμα μεταξυ του Φριντρι και των υπολοιπων. Δεν αναφερομαι σε ποιοτητα (οπου υπαρχει μια χτυπητη διαφορα εκει ετσι κι αλλιως), αλλα στο γεγονος πως δεν μπορει - ακομη - να συμπαρασυρει τους υπολοιπους οταν ο ιδιος ανεβαινει ψυχολογικα και μπορει να αλλαξει τον ρου του παιχνιδου. Υπηρχαν αρκετες φασεις σημερα οπου το παθος και η ενεργεια του ξεχειλιζε, αλλα οι 3 απο τους υπολοιπους 4 συμπαιχτες του ανα πασα στιγμη δεν μπορουσαν να ακολουθησουν. Αυτο πιστευω πως ειναι θεμα χρονου και δεσιματος και δεν το φοβαμαι ιδιαιτερα στο long run. Ο ετερος "θετικος" ΜακΝις μπορει να βοηθησει αρκετα και σιγουρα δειχνει οτι σε ενα τυπικο βαθμο καλυπτει τις αναγκες της θεσης για μια ομαδα 500κ μπατζετ. Το παιδι ηρθε απο την Α2 της Τουρκιας, σιγουρα υπολειπεται τακτικα και νοητικα με αντιπαλους ενα τσικ πιο πανω απο αυτον, φανηκε στις αλλαγες με τον Μπελιαουσκας οπου εκτεθηκε αρκετες φορες στην αμυνα σημερα (ενα παιδι πιο πανω το διαπιστωσε ηδη αυτο) αλλα μεταξυ μας, ειναι ενα καλυτερο πενταρι απο τον Ρενφρο. Ο Λιθουανος σημερα εκανε νουμερα, και μονο αυτο πρεπει να ωθησει τον Τακιανο να τον λογιζει σιγα σιγα ως βασικο στην θεση του Φλαττεν. Υστερησε στις αλλαγες με τον ΜακΝις κι εχασε τον παιχτη του αρκετες φορες, μονο ομως που αρχισε να εχει επαφη με το καλαθι επιθετικα και δεν φοβαται τα drives ειναι καλο σημαδι.Για τους υπολοιπους δεν εχω κατι να σχολιασω την δεδομενη στιγμη, πρεπει να δουμε πολλα περισσοτερα δειγματα, αλλα σιγουρα δεν φαινεται πως μπορουμε να λογιζουμε οποιονδηποτε παιχτη ως σημειο αναφορας στην επιθεση. Σιγουρα οχι τον Χαρισον. Για μια ομαδα σαν εμας αυτο δεν ειναι και πολυ θετικο.

Συνεχιζουμε με Μαρουσι την επομενη βδομαδα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Δημοσιεύσεις: 54497
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: ΠΑΟΚ - Μπρομηθέας 80-95 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Sir Taki:


«Νομίζω ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να προσεγγίσουμε σωστά το παιχνίδι. Με τη λογική ότι πρέπει να ανταπεξέλθουμε στο άγχος της πρεμιέρας. Είμαστε να ομάδα. Οι παίκτες χρειάζονται χρόνο. Αυτό ήταν ευδιάκριτο. Ειδικά στην αρχή που ήμασταν πολύ νευρικοί. Στην άμυνα ήμασταν εκτός θέσεων. Δεν το έχουμε ξανασυναντήσει αυτό. Χρειαζόμαστε χρόνο. Θέλουμε πολλές ώρες μέσα στο γήπεδο και να ξεπεράσουμε το άγχος. Όλα είναι θέμα χρόνου, προπόνησης, διαχείρισης. Δύσκολη πρεμιέρα για όλους.

Για την πέμπτη σερί χρονιά που ο ΠΑΟΚ γνωρίζει την ήττα σε πρεμιέρα: «Η ιστορία δε μας λέει κάτι. Σήμερα θέλουμε να δούμε τι γίνεται»

Για τη συνέχεια τόνισε: «Να δούμε πως θα λειτουργήσουμε σαν ομάδα. Πρώτα από την άμυνα. Αυτός είναι ο στόχος μας. Σήμερα δεν τα καταφέραμε. Θα προσπαθήσουμε να το βελτιωθούμε και να φανούμε πιο ανταγωνιστικοί. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη. Δεν τους το ανταποδώσαμε, αλλά θα το κάνουμε στη συνέχεια».

Για το πότε θα είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ: «Αυτό δε μπορούμε να το πούμε. Καμία ομάδα δε μπορεί να το πει. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα δουλεύουμε κάθε μέρα».

Για τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη είπε: «Να αποτίσουμε φόρο τιμής γι αυτά τα παιδιά. Να τους έχουμε στη μνήμη μας και να ευχηθούμε δύναμη στους δικούς τους ανθρώπους. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε»
Άβαταρ μέλους
Retzi
Δημοσιεύσεις: 1259
Εγγραφή: Σάβ 08 Δεκ 2007, 18:43

Re: ΠΑΟΚ - Μπρομηθέας 80-95 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Retzi »

Ποσο ηλιθιοι παιζει να ειναι αυτοι που φωναξαν το εμετικο συνθημα για Ιωαννιδη? Ρε μ@λ@κες γιατι πρεπει μια ζωη 20-30 πρεζακια να αμαυρωνουν το σωματειο? Βουτυρο στο ψωμακι των αρδ για ακομα μια φορα να δικασουν τον κοσμο της ομαδας. :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
Dimg4a
Δημοσιεύσεις: 1565
Εγγραφή: Πέμ 13 Απρ 2023, 19:14

Re: ΠΑΟΚ - Μπρομηθέας 80-95 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Dimg4a »

Ντροπη και εμετος για αυτα τα ζαβλακωμενα με το συνθημα
Ιάσονας
Δημοσιεύσεις: 2835
Εγγραφή: Κυρ 20 Δεκ 2015, 12:21

Re: ΠΑΟΚ - Μπρομηθέας 80-95 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Τραγικοι οι διαιτητες, θελει δουλεια και χρονο ο ΠΑΟΚ.
Απορια πραγματικη. Ο Καραγιαννιδης γιατι δεν μπορουσε να ειναι στο ροστερ ως 5ος ψηλος και μπορει στον προμηθεα?
Άβαταρ μέλους
constadine
Δημοσιεύσεις: 2738
Εγγραφή: Δευ 04 Μαρ 2019, 14:55
Τοποθεσία: Κεντρική Μακεδονία

Re: ΠΑΟΚ - Μπρομηθέας 80-95 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από constadine »

Retzi έγραψε:Ποσο ηλιθιοι παιζει να ειναι αυτοι που φωναξαν το εμετικο συνθημα για Ιωαννιδη? Ρε μ@λ@κες γιατι πρεπει μια ζωη 20-30 πρεζακια να αμαυρωνουν το σωματειο? Βουτυρο στο ψωμακι των αρδ για ακομα μια φορα να δικασουν τον κοσμο της ομαδας. :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
Είδα που το έγραψε η γκαζέτα και το αναπαρήγαγαν 4-5 μέσα .
Δεν το άκουσα στη μετάδοση , γράφουν για " εμετικό σύνθημα για τη γυναίκα του Ιωαννίδη".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Σάβ 07 Οκτ 2023, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4a
Δημοσιεύσεις: 1565
Εγγραφή: Πέμ 13 Απρ 2023, 19:14

Re: ΠΑΟΚ - Μπρομηθέας 80-95 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Dimg4a »

Μου τ ειπε ατομο που ηταν μεσα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
Δημοσιεύσεις: 30287
Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: ΠΑΟΚ - Μπρομηθέας 80-95 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δε ξερω τι με στεναχωρησε περισσοτερο ,η εικονα της ομαδας ή η καταντια του μπασκετικου(?) ΠΑΟΚτση.Παω στην ιδια θεση 5-6 χρονια τωρα και σημερα ηταν η πρωτη φορα που αισθανθηκα τοσο ασχημα.
Ειδα μπασκετικους ΠΑΟΚΤσηδες,νεους μεσηλικες ακομα κι ηλικιωμενους (καποιους τους βλεπω χρονια)να βριζουν μαζι με τα κορακια αυτους που υποτιθεται υποστηριζουν Βρισιμο συνεχες γιατι υπεπεσαν σ ενα τρομερο ατοπημα , γιατί απλά σημερα δεν εμπαινε η μπαλα στο πλεκτο Δε μιλαω για εκφρασεις του στυλ τι κανετε ρε μλκες κλπ αλλα για αισχροτητες.
Ειλικρινα δεν εχω ξαναζησει κατι τετοιο .ΟΚ ολος ο κοσμος ειναι στα καγκελα μ αυτα που του (μας) συμβαινουν ο καταλαβαινω,αλλα αυτο....
Πικραθηκα αποψε παλικαρια οχι τοσο απ την ηττα αλλα απ την καταντια μας.Μαλλον πρεπει να παρω τα κουβαδακια μου και να βρω αλλη παραλια.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος
Δημοσιεύσεις: 3584
Εγγραφή: Σάβ 19 Ιαν 2019, 17:00

Re: ΠΑΟΚ - Μπρομηθέας 80-95 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

renegade έγραψε:Πέρα από την τραγική διαιτησία δυστυχώς βλέπω ότι οι μισοί από τους Αμερικανούς χρειάζονται αλλαγή.

Υγ αν δεν είχε κάποιον τραυματισμό θεωρώ τεράστιο λάθος του coach τα μόλις 5 λεπτά στον αρεενο
Υπερβολικό νομίζω είναι ένα τέτοιο συμπεράσματα μετά από μόλις έναν επίσημο αγώνα, σίγουρα οι τρείς είχαν πολύ κακή εικόνα αλλά ας τους δώσουμε λίγο χρόνο
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI
Δημοσιεύσεις: 9160
Εγγραφή: Σάβ 14 Μαρ 2009, 23:54

Re: ΠΑΟΚ - Μπρομηθέας 80-95 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

kataramenos5 έγραψε:Δε ξερω τι με στεναχωρησε περισσοτερο ,η εικονα της ομαδας ή η καταντια του μπασκετικου(?) ΠΑΟΚτση.Παω στην ιδια θεση 5-6 χρονια τωρα και σημερα ηταν η πρωτη φορα που αισθανθηκα τοσο ασχημα.
Ειδα μπασκετικους ΠΑΟΚΤσηδες,νεους μεσηλικες ακομα κι ηλικιωμενους (καποιους τους βλεπω χρονια)να βριζουν μαζι με τα κορακια αυτους που υποτιθεται υποστηριζουν Βρισιμο συνεχες γιατι υπεπεσαν σ ενα τρομερο ατοπημα , γιατί απλά σημερα δεν εμπαινε η μπαλα στο πλεκτο Δε μιλαω για εκφρασεις του στυλ τι κανετε ρε μλκες κλπ αλλα για αισχροτητες.
Ειλικρινα δεν εχω ξαναζησει κατι τετοιο .ΟΚ ολος ο κοσμος ειναι στα καγκελα μ αυτα που του (μας) συμβαινουν ο καταλαβαινω,αλλα αυτο....
Πικραθηκα αποψε παλικαρια οχι τοσο απ την ηττα αλλα απ την καταντια μας.Μαλλον πρεπει να παρω τα κουβαδακια μου και να βρω αλλη παραλια.
Ήταν πολύ κακό το timing. Μετά από θρίαμβο στη μπάλα, με τα πανώ για τα Τέμπη να "απαιτούν" νίκη και με αντίπαλο κάποιο Προμηθέα το καθήκον της ομάδας ήταν να κάνει περίπατο. Αντίθετα κυνηγούσαμε σε όλο το ματς με 2 εκλάμψεις χωρίς καν να προσπεράσουμε. Δε δικαιολογώ, αλλά αναμενόμενο.
Nikos 74
Δημοσιεύσεις: 1753
Εγγραφή: Τρί 20 Νοέμ 2018, 19:48

Re: ΠΑΟΚ - Μπρομηθέας 80-95 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Ο Φλατεν είχε μηδέν στα τέσσερα χθες, μηδέν στα επτά με Παναθηναϊκό και μηδέν στα επτά με Περιστέρι. Υποτίθεται ότι το όπλο του είναι η ευστοχία στα τρίποντα. Γενικά οι Αμερικάνοι εκτός του Μακνίς δείχνουν ότι δεν μπήκαν στο πνεύμα της ομάδας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”