Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Miles

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ

Δημοσίευση από Miles »

Fergie time.
AngelosMerkelidis91

Δημοσίευση από AngelosMerkelidis91 »

Luigi Vampa έγραψε:Tι πλάκα βρίσκεις στο Σκωτσεζικο; Εγώ που ζω Σκωτία δεν έχω πάει ούτε σε έναν αγωνα
Ε, χαβαλέ, πολλές φορές έχω ανοικτή την τηλεόραση Σάββατο Μεσημέρι, για παρέα που έχει πολύ νωρίς αγώνες.
AngelosMerkelidis91

Luigi Vampa έγραψε:Ασίστ ο Harry Maguire στο δεύτερο
Περίεργο :shock:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Απίστευτη ανατροπή στο 95 για την Κρασνονταρ του Βλανταν Ιβιτς απέναντι στη Ροστοφ.
0-2 ημίχρονο 3-2 τελικό
AngelosMerkelidis91

john4serres έγραψε:Απίστευτη ανατροπή στο 95 για την Κρασνονταρ του Βλανταν Ιβιτς απέναντι στη Ροστοφ.
0-2 ημίχρονο 3-2 τελικό
Αυτές οι ομάδες έχουν κόντρα; γιατί είναι και οι δύο South. Δεν έχω ιδέα από ρωσικό ποδόσφαιρο, ούτε από στοίχημα με ρωσικές ομάδες :D

-------- off topic ---------

Το νέο γήπεδο της Ροστοφ ξέρω ότι είναι έξω από την πόλη, απο την απεναντι πλευρά που είναι ο ποταμός. Καθώς φεύγεις από Ροστοφ, μόλις περάσεις την γέφυρα, σε ένα αυτοκίνητοδρομο με προορισμό το Κρασνονταρ, το βλέπεις στο αριστερό σου χέρι. Όταν είχα περάσει χτιζόταν ακόμα. Η πόλη του Κρασνονταρ, σου δίνει την αίσθηση της πιο γερασμένης πόλης, όμως το γήπεδο και το πάρκο γύρω γύρω ειναι πανέμορφο. Δεν έχω μπει σε κανένα γηπεδο μέσα. Αλλα απο αυτά που έχω δει της Krasnodar ειναι πιο εξελιγμένο τεχνολογικά. Το Novorossiysk, τίποτα το ιδιαίτερο...ψιλοχαλια.

Απο εκεί Νότο. Η Κριμαία ειναι πανέμορφη. ΜΑΓΕΙΑ. Απο Γιάλτα ως Σεβαστουπολη. Γεμάτο ιστορικά μνημεία, έχει κάτι αμπελώνες - και μ κάνει εντύπωση ότι δεν είναι γνωστό προς Ευρώπη για κρασιά κλπ, ενώ π.χ Μολδαβία εξναι γνωστή. Πραγματικά τρομερό μέρος (τουλάχιστον αυτό που είδα) στην Κριμαια. Και μ άρεσαν οι άνθρωποι. Στην Αγία Πετρούπολη ειναι πιο στον κόσμο τους.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ο Λιονέλ Μέσι άφησε πίσω τον τραυματισμό του και επέστρεψε στον αγώνα κόντρα στο Σινσινάτι, με την Ίντερ Μαϊάμι να γνωρίζει την ήττα με 1-0 και να αποκλείεται από τα playoffs του MLS.
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Ο Παυλιδης κανει το 0-1 στο 45 στον αγωνα Αγιαξ - Αλκμααρ
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Τι κάνεις ρε Λίβερπουλ
AngelosMerkelidis91

Παίζει η Aberdeen σε 10'.

H Rangers νίκησε 3-0 μέσα στην έδρα της St. Mirren, πέναλτι, κόκκινες από όλα ειδε το ματσ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στις 18:30 Arsenal - Man. City και πέφτουν οι μάσκες.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Πες ταααα!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Οι σημερινοί αγώνες της Premier, πάντως, είναι όλοι ισόπαλοι μέχρι τώρα.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

citymafia
AngelosMerkelidis91

Χαμός στις pub του Βορειου Λονδίνου
AngelosMerkelidis91

Φοβερό Βίντεο - Τρομερή Ατμόσφαιρα.
Μακάρι να κάναμε και εμείς κάτι αντίστοιχο. Δείτε το ολο - μετά το 1:00 το καλό.

[youtube]2C901R1h6yU[/youtube]

Το βλέπω, το ξαναβλέπω. Έχω πάει στο γήπεδο της Σεβίλλη σε αγώνα - ποτέ όμως στη Μπέτις.

Η Ανδαλουσία είναι ίσως η πιό όμορφη Αυτόνομη Περιφέρεια της Ισπανίας, πανέμορφες πόλεις (Γρανάδα, Σεββίδη, Αλμερία, Κάδιθ και άλλες) - εξαιρώ την Μάλαγα η οποία είναι ωραία αν έχεις πολύ μαύρο χρήμα και θες μπουγάδα :P :P Επιπλέον, τρομεροί άνθρωποι.

Καμία σχέση με τους μυτόγκες της Βαλένθια, τους Βασιλόφρονες της Μαδρίτης, τις νυφίτσες της Καταλονίας (που θέλουν αναξερτοποίηση προς όφελος των Ελιτ, και όχι του απλού κόσμου), και τους κουτοπόνηρους της Καστίλης.

Επίσης, η Χώρα των Βάσκων (Μπιλμπάο, Σαν Σεμπαστιάν κ.α), είναι ωραία και ωραίοι και Γαλικία (Λα Κορούνια) είναι γαμάτοι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”