ΠΑΟΚ-Αιντραχτ Φρανκφούρτης 5/10-22:00,CosmotesportsHd
- sourmenetes
- Moderator
ΠΑΟΚ-Αιντραχτ Φρανκφούρτης 5/10-22:00,CosmotesportsHd
Μεγάλο ματς την Πέμπτη 5/10 στην Τούμπα!
Κάναμε καλό ξεκίνημα στον ομιλο οφείλουμε να συνεχίσουμε!
Ομάδα και Λάος πρέπει να τα δώσουν όλα!
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάναμε καλό ξεκίνημα στον ομιλο οφείλουμε να συνεχίσουμε!
Ομάδα και Λάος πρέπει να τα δώσουν όλα!
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Re: ΠΑΟΚ-Αιντραχτ Φρανκφούρτης 5/10-22:00,CosmotesportsHd
ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ
ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ
Με Σουρμε να ανοιγει τοπικ δεν χανουμε
ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ
- Amsterdamer_87
Με Ζιλε και Κυριλ σε καλη μερα δεν φοβαμαι τιποτα..
Το ματς θελει προσοχη πισω και πιστευω πως θα το κερδισουμε χωρις αγχος..
Το ματς θελει προσοχη πισω και πιστευω πως θα το κερδισουμε χωρις αγχος..
-
Η ομαδα πρεπει να μπει στο γηπεδο, με μοναδικο της στοχο την νικη κι αυτο να το δειξει απο την πρωτη στιγμη!
Μπαινεις μεσα και δειχνεις τα δοντια σου στους Γερμανους, που (μεχρι τωρα) δεν δειχνουν σε καθολου καλη κατασταση, καθως σε 6 παιχνιδια Πρωταθληματος εχουν 7 βαθμους, με μια ηττα και 4 ισοπαλιες στα τελευταια 5!!
Οποτε δεν χωραει αλλο αποτελεσμα, ουτε "διαχειρισεις ροστερ", ουτε "τσουκου τσουκου μπολ"-συντηρηση, κ.τ.λ.!
Αυτα ισως μετα το 3-0, σαν αποτελεσμα ημιχρονου, που θα εχει κλειδωσει το ματς-"ατυπη ρεβανς" εκεινου του αξεχαστου αγωνα-αποκλεισμου μας (στα πεναλτι, μεσα στην Τουμπα), της σεζον 1981-1982, απ τους Γερμανους, ενω τους ειχαμε πατησει, κυριολεκτικα, στα 90 λεπτα του αγωνα, κερδιζοντας τους (δυστυχως μονο) με 2-0!!
[youtube]BNkNmzGW_P0[/youtube]
Δεν ξεχνιεται, ουτε μετα απο 42 χρονια, τετοια πικρα!
Γι αυτο, γλυκανε μας, μεθαυριο, ρε ΠΑΟΚΑΡΑ, εστω και τοσο καιρο μετα!!
Υ.Γ. Μετα απο εκεινα τα 2 ματς ειχαμε βγαλει και το παρατσουκλι "Μπρουνο Πετσαϊ", για τον Θωμα Σιγγα, εξ αιτιας της (οποιας) ομοιοτητας του με τον διεθνη, πολυ καλο Αυστριακο σεντερ μπακ, που τοτε επαιζε στους Γερμανους!!!
Μπαινεις μεσα και δειχνεις τα δοντια σου στους Γερμανους, που (μεχρι τωρα) δεν δειχνουν σε καθολου καλη κατασταση, καθως σε 6 παιχνιδια Πρωταθληματος εχουν 7 βαθμους, με μια ηττα και 4 ισοπαλιες στα τελευταια 5!!
Οποτε δεν χωραει αλλο αποτελεσμα, ουτε "διαχειρισεις ροστερ", ουτε "τσουκου τσουκου μπολ"-συντηρηση, κ.τ.λ.!
Αυτα ισως μετα το 3-0, σαν αποτελεσμα ημιχρονου, που θα εχει κλειδωσει το ματς-"ατυπη ρεβανς" εκεινου του αξεχαστου αγωνα-αποκλεισμου μας (στα πεναλτι, μεσα στην Τουμπα), της σεζον 1981-1982, απ τους Γερμανους, ενω τους ειχαμε πατησει, κυριολεκτικα, στα 90 λεπτα του αγωνα, κερδιζοντας τους (δυστυχως μονο) με 2-0!!
[youtube]BNkNmzGW_P0[/youtube]
Δεν ξεχνιεται, ουτε μετα απο 42 χρονια, τετοια πικρα!
Γι αυτο, γλυκανε μας, μεθαυριο, ρε ΠΑΟΚΑΡΑ, εστω και τοσο καιρο μετα!!
Υ.Γ. Μετα απο εκεινα τα 2 ματς ειχαμε βγαλει και το παρατσουκλι "Μπρουνο Πετσαϊ", για τον Θωμα Σιγγα, εξ αιτιας της (οποιας) ομοιοτητας του με τον διεθνη, πολυ καλο Αυστριακο σεντερ μπακ, που τοτε επαιζε στους Γερμανους!!!
- ΑποστόληςΑ
Kotarski
Vieirinha - Ekong - Κουλιε - Baba
Meite - Schwab
A. Zivkovic - Ντέλιας - Despotov
Brandon
Vieirinha - Ekong - Κουλιε - Baba
Meite - Schwab
A. Zivkovic - Ντέλιας - Despotov
Brandon
Μπαλαρα και νικη. Πιστεψτε σε αυτη την ομαδα
aivas19 έγραψε:ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ
ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ
nunies4 έγραψε:Μπαλαρα και νικη. Πιστεψτε σε αυτη την ομαδα

Κυκλους που κανει η ζωη...
Ποιος το περιμενε, 42 χρονια μετα, να υποδεχομαστε στην Τουμπα, την Αιντραχτ, που το 1981 ειχε πεσει απο τον λευκο πυργο και βρηκε πορτοφολι....Σε μια απο τις καλυτερες εμφανισεις της ιστοριας μας, παιζοντας διαστημικη μπαλλα, αλλα χανοντας απιστευτες ευκαιριες, δεν προκριθηκαμε ουτε στην κανονικη διαρκεια, ουτε στην παραταση και οδηγηθηκαμε στα πεναλτυ, με την γνωστη καταληξη...
Δεν θα ξεχασω ποτε στην ζωη μου, μετα το τελος του αγωνα, τον κοσμο να καθεται στα πεζοδρομια και να κλαιει. Με σημαδεψε αυτη η εικονα.
Ειχαμε διαλυσει αγωνιστικα μια ομαδα με παικταραδες, που χαζευαμε τοτε στην τηλεοραση, Ναχτβαι, Νοιμπεργκερ, Πετσαι,
Μπουμ Κου Τσα, Παλ.....
Νιωθω ευλογημενος που εζησα τετοιες στιγμες.
Ηρθε η ωρα για αγωνιστικη εκδικηση....
Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ μου....
Ποιος το περιμενε, 42 χρονια μετα, να υποδεχομαστε στην Τουμπα, την Αιντραχτ, που το 1981 ειχε πεσει απο τον λευκο πυργο και βρηκε πορτοφολι....Σε μια απο τις καλυτερες εμφανισεις της ιστοριας μας, παιζοντας διαστημικη μπαλλα, αλλα χανοντας απιστευτες ευκαιριες, δεν προκριθηκαμε ουτε στην κανονικη διαρκεια, ουτε στην παραταση και οδηγηθηκαμε στα πεναλτυ, με την γνωστη καταληξη...
Δεν θα ξεχασω ποτε στην ζωη μου, μετα το τελος του αγωνα, τον κοσμο να καθεται στα πεζοδρομια και να κλαιει. Με σημαδεψε αυτη η εικονα.
Ειχαμε διαλυσει αγωνιστικα μια ομαδα με παικταραδες, που χαζευαμε τοτε στην τηλεοραση, Ναχτβαι, Νοιμπεργκερ, Πετσαι,
Μπουμ Κου Τσα, Παλ.....
Νιωθω ευλογημενος που εζησα τετοιες στιγμες.
Ηρθε η ωρα για αγωνιστικη εκδικηση....
Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ μου....
- ΑποστόληςΑ
Διαιτητής ο 36χρονος Simone Sozza, που πρόσφατα σφύριξε τον αγώνα ΠΑΟ - ΑΕΧ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Όπως και το ματς με την Χάιντουκ, πιστεύω μια καυτή Τούμπα θα αλλάξει τις ισορροπίες του ματς!
Ματς που επιβάλλεται να το πάρουμε για να δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση σε όλα τα παιδια μετά το χαρακίρι .
Κερδιζεις και στην διακοπή ο προπονητης έχει την υποχρέωση να εντάξει στην ομάδα όλες τις μεταγραφές . Να μπει και ο Μαρκος αντονιο με την ομάδα να διεκδικήσουμε τα πάντα κόντρα σε όλους
Κερδιζεις και στην διακοπή ο προπονητης έχει την υποχρέωση να εντάξει στην ομάδα όλες τις μεταγραφές . Να μπει και ο Μαρκος αντονιο με την ομάδα να διεκδικήσουμε τα πάντα κόντρα σε όλους
Πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αν κερδίσουμε δε μας πιάνει κανένας.
ΠAΜΕ ΠΑΟΚAΡΑ
ΠAΜΕ ΠΑΟΚAΡΑ

-
Την Πέμπτη εγω θέλω ντεσποντοφ αντί ταισον. Ο ντεσποντοφ ερχεται φουλ ξεκούραστος στα δυο τελευταία δεν ξεκίνησε βασικός και το κυριότερο θες να έχεις την μεγαλύτερη δυνατή ευστοχία με ντεσποντοφ που έχει το γκολ, και ποκυ καλά στημένα επίσης γιατί μάλλον δεν θα έχεις την πολυτέλεια να κανεις 15 τελικές